Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2009 18:56 - Равенството между хотата и между половете!? Автор: nstoichkova
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2968 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 26.11.2009 19:03


Равенството ми с Жечко Метъла, от Филиповци!
Прашасалата тема за равенството между мъжа и жената оня ден пак се появи на масата. Този път две високопоставени дами и министърки цял ден се кахъриха как са нужни поне 70 години, за да се изравни заплащането за един и същ труд между мъжете и жените. И още 200 години, за да се заличи разликата в представителството на двата пола в политиката.

Е, разгеле, че когато тия политически планове се сбъднат, ще съм щастливо умряла. Защото като една невисокопоставена дама, която си плаща цял живот сметките сама, съм твърдо против въпросното равенство. Особено налагано по политически причини и преди избори.

Първо, не съм съгласна да бъда третирана наравно с ония, които не могат да си плащат сметките сами. Или пък не могат да случват нещата от живота си сами. Било то мъже или жени. Това са хора, които цял живот търсят патерици наоколо, за да стоят или вървят изправени.

Второ, против съм да взимам еднаква заплата с оня въшкар през две бюра от моето, който се тътри тавряз на работа през ден. Почва биричките от единайсет, грухти междувременно и се раздвижва само, когато някоя по-засукана колежка се обърка, та влезе в стаята.

Твърдо съм против да отида на ново работно място и още от вратата да ми се ухили Жечко Метъла, от Филиповци. Който кара каруца без регистрационни табели и не може дори да си храни редовно оскубаната кобила. И който обаче по политическата повеля на деня, ще осъмне един ден депутатин. И ще замени каруцата със служебно беемве.

Става въпрос за оня представител на един митологичен народ, който няма нищо общо с етноса, известен като цигани, на който в квартала му викат Метъла. На галено. Заради особените му заслуги в обезкабеляването на жепето. Та този индивид, който заслужава отдавна да търка наровете в затвора, вместо това събужда най-искрена симпатия в Европейския съюз. Дори еврофондове за неговото "европейско включване" има предвидени.

Такива като мен, обаче, нямат никакъв шанс да ги заобичат нито СДС-то, ни БСП-то, ни в ГЕРБ, камо ли в Брюксел. Нито съм куца, нито саката, нито неграмотна. А пък каруци твърдо не карам.

Аз съм изобщо против всякакви прокламации за равенство между половете, равния старт и всички тия грозни лъжи и политически манипулации. Защото тъкмо тези изпразнени от истинското си съдържание идеи докараха идиотската unisex култура. Която вече фабрикува еднакви дрехи и парфюми за представителите на двата пола. И тотално обърква сетивата ми. Не харесвам полово дезориентирани индивиди. Които на всичко отгоре се парфюмират като мен. Същинска наглост.

Равенство между половете означава преди всичко обезличаване на женското и мъжкото начало у човека. Изравняване на специфичните полови характеристики, докато не смачкат женствеността и мъжествеността у човека. А те са в основа на половото привличане и съответно пряко се съотнасят към размножителния процес при човека. Тия феминистки напъни за някакво си имагинерно равенство, направо ще изличат вида ни далеч преди глобалното затопляне да е превърнало Земята в тенджера под налягане.

Жените литнаха в Космоса, катерят се по крановете, карат влакове и самолети. Излагат се на смъртоносна радиация, ей тъй, заради съспенса. Без да си дават реална сметка как точно увреждат репродуктивните си функции. В името на оня нездрав напън да се види, че макар да сме жени, ги можем тия мъжки работи. Ерго, равни сме, не виждате ли.

С тия екшън драми обаче другарките ми по съдба само бели си правят. Действат вредно и на подрастващите, които нямат грам познание и опит за външния свят. И които са известни със склонността си да слагат всичко, което видят, в уста. Защото така са чули, че се трупа житейски опит.

На тях ще им кажем, че изобщо не са секси, когато се друсат по клубовете и позволяват да им се случват едни работи в тоалетната. Ако само за миг надзърнат в ума на партньора си в сюблимния момент ще останат стъписани от липсата на всякакво чувство и уважение към себе си. Честно казано - това и заслужават. Тоалетната има специфично предназначение, точно противоположно на смисъла на любовта. Така че когато дръзваш да мърсуваш със собственото си същество, не бива да се учудваш на последствията.

Според Ерих Фром равенството означава преди всичко премахване на различията. Изравняването на жените и мъжете дори по полов статус. Оформянето им като пазарен unisex продукт. Който мирише, облича се и яде еднакво с всички останали. Който няма право да изисква някой да се съобразява с човешките му потребности. В тая дивашка ера човекът, мъж или жена, може да се продава и купува. На същия пазар за роби, който в робовладелския свят е движил търговията с човешка плът. Единствената разлика е в мащаба и организацията на съвременните канали за трафик на хора. Ето такива са преките резултати от възвеличаваното равенство.

Остава открит въпросът  какви точно човеци ще бродят по Земята, когато политическата утопия за тъй жадуваното равенство се осъществи? Ами, както пише Кастанеда, 2/3 от човечеството вече е резултат от скучен секс. От секс, правен на пияно, пред телевизора, докато си мислим, че трябва да ударим една боя на спалнята. Или надрусани, подпрени на кенефа в модния клуб с поредния човекомъж, също толкова надрусан и чужд. Камо ли обичан.

А без обичта, казват хора като Ерих Фром, човечеството не би изкарало и един ден. Без междуличностното, а не телесното сливане на двама или повече души. В което никой не губи индивидуалността си, душата си, женствеността или мъжествеността си. И в което сме истински и единствено равни.

Автор: nstoichkova
.....................


"Мъжете и жените да могат да се купуват и продават, на същия пазар за роби, който в робовладелския свят е движил търговията с човешка плът. Единствената разлика е в мащаба и организацията на съвременните канали за трафик на хора."
– Впрочеем, едновремешните търговци на роби и днешните пропагандатори на измамното равенство между хората, и "еднаквост" между половете, са представители на една и съща сатанинска (измамническа и разрушителна) школа!



Гласувай:
1



1. ernest - Точно на тази тема
26.11.2009 19:18
На тази тема пиша и обяснявам много неща в последната глава на книгата Лъжата за св. Валентин. Поглед назад към произхода на брачните церемонии и сватбените тържества. Очаква се да излезе до десетина дни. Проследявам движението на феминизма и на места споменавам за връзката му с илюминатите.
цитирай
2. grigorsimov - Да, връзката е реална, и обяснява много неща!
26.11.2009 20:10
Поздравявам ви за книгата!
цитирай
3. анонимен - Материалът е перфектен. Свалям ...
26.11.2009 22:04
Материалът е перфектен. Свалям шапка на г-жа nstoichkova за добия стил и точните наблюдения! За съжаление става дума само за малка част от манипулациите и, да кажем право, ужасните удари, които понася женската част от човечеството от средата на 19-ти век насам.
И друго, г-жа nstoichkova не ми се струва българка, защото у нас темата за мястото и смисъла на женското присъствие в обществото не се обсъжда, а когато се обсъжда, то не е по този начин...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357421
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930