Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2009 18:53 - Лорд Монктън: В Копенхаген ще бъде легализирано установяването на диктаторско световно правителство! Световната диктатура щяла да е факт през декември!?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4700 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 30.11.2009 21:36


На конференция, лорд Кристофър Монктън, английски благородник и научен съветник в кабинета на Маргарет Тачър, изнесе лекция, оборваща всички митове за "глобалното затопляне", както  и за предстоящата среща в Копенхаген, и значението й за бъдещето на всички ни.
....................................................................


ЧЕСТИТО: Вашият маркиращ чип е готов
! Щатският университет в Бетъл проведе конференция, на която лорд Кристофър Монктън, английски благородник и научен съветник в кабинета на Маргарет Тачър, изнесе продължителна лекция, оборваща всички митове за "глобалното затопляне".  Голяма част от беседата беше отделена и за предстоящата среща в Копенхаген, и значението й за бъдещето на всички ни. Средствата за масова дезинформация без никакво съмнение ще предложат своята гледна точка за събитието – кадри на ухилени ръкуващи се, политици, подредени за обща снимка, като кегли за боулинг; ще има и неангажиращи коментари.  Лорд Монктън е категоричен, че в Копенхаген ще бъде легализирано установяването на фашизоидно световно правителство. Какво трябва да знаете…

image

Много политици, една идея:
“Искате или не, с политика на убеждаването или чрез война, ще има едно световно правителство.”
(Хенри Кисинджър)

Виконт Монктън не си пада по типичния изказ на масмедиите (“думам ти, дъще, сещай се, снахо!”) и се обръща в прав текст към американската публика (думите му са от значение и за останалите народи):

“През декември в Копенхаген, на конференцията на Обединените нации за климатичните промени, ще бъде подписано споразумение. Вашият (американският) президент ще го подпише. Повечето страни от Третия свят също ще го подпишат, тъй като ще си мислят, че то ще им донесе пари. Болшинството от социалистите на Европейския съюз ще го подкрепят. На практика никой няма да откаже подпис.”

Какво ще се договорят:

“Четох това споразумение. В него се предлага установяването на световно правителство. Думата “правителство” всъщност се среща в първите три точки относно причините за това споразумение. Втората причина легализира изнасянето на богатство от западните страни към страните от Третия свят, за да се погаси онова, което наричат “климатичен дълг”: ние сме произвеждали CO2, а те – не. Ние влияем лошо на климата, а те – не. А третата причина за новото споразумение, тоест за това ново правителство, е неговото налагане без избори.”

За диктаторската същност на новото правителство:

“Според вас колко пъти думите “мандат” или “демокрация” или “избори” или “балотаж” се срещат в 200-те страници на това споразумение? Точно така, не се появяват и един път. […] Вашият президент, който се радва на големи симпатии, ще го подпише. Бедата е там, че новото правителство ще има собствена Конституция, която ще обезсмисли вашата (настояща) Конституция, като няма да можете да се откажете от споразумението, ако не получите подкрепата на всички останали страни. А понеже ще сте държавата, която ще плаща най-много (въглероден данък), няма да ви позволят да се измъкнете.”

Финални думи на Монктън:

“И така, благодаря ти, Америка. Ти БЕШЕ символ на свободата по света. Радвам се, че съм тук във време, когато по тази земя все още има свобода. Но през идните седмици, освен ако не го спрете, вашият президент ще подпише лишаването ви завинаги от свобода, демокрация и просперитет. И нито вие, нито някое от идните правителства, които издигнете, ще имате властта да върнете отнетото. Положението наистина е много сериозно! Четох споразумението и след като видях какво е подготвено за това (световно) правителство, за климатичния дълг и силовите мерки, те ще си изпълнят намеренията, независимо дали ви харесват, или не. […] И все пак ми се иска да вярвам, че макар и в последната секунда, ще се надигнете и ще спрете президента си да подпише това кошмарно споразумение, това безсмислено споразумение. Защото няма проблем с климата, а дори и да имаше, една икономическа спогодба (за нови данъци) няма да го реши.”

Автор: prado


Тагове:   нов световен ред,


Гласувай:
1



1. prado - Уважаеми Григор Симов! Поста е с...
30.11.2009 19:00
Уважаеми Григор Симов! Поста е съкратена версия на сериозен материал, който може да се прочете тук - http://www.ivanstamenov.com/.
Съкращавам, защото съм забелязал,че на горките хорица им става досадно да четат дълги постове за съдбините ,които ги очакват.
Желая ви здраве и късмет!
цитирай
2. grigorsimov - Правилно сте постъпил.
30.11.2009 19:16
Обикновено и аз правя така. Публикувам най-същественото, а който търси повече, ще намери.
Но където е нужно, добавям, под линия, допълнителни факти или заключения, в които предварително съм напълно убеден!
цитирай
3. prado - Поздрави още веднъж !
30.11.2009 20:30
Поздрави още веднъж !
цитирай
4. анонимен - prado, те не само че не искат да четат ...
29.03.2010 12:30
prado, те не само че не искат да четат дълги статии, ами въобще не искат да знаят какво ги очаква. Аз лично съм срещал изнервеност когато съм се опитвал да говоря за тия неща :) Не мога да си го обясня...
цитирай
5. milady - prosti im Gospodi..te ne znayat kakvo varshat ....
25.10.2010 21:44
Mnogoo to4no e kazano v NOV ZAVET..Pravete paralel vinagi .s Bojieto Slovo.Pozdravi..i uspex JULIA :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319714
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031