Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2009 21:03 - Истерията около 'глобалното затопляне' е измама
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2508 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 04.12.2009 19:18



Неизвестният "нарушител", който изнесе хиляди електронни писма, документи и файлове от Английския център за климатични изследвания - предизвикал  скандала, "Климатгейт" - извърши безценна услуга на човечеството. Неговите действия биха могли да ни помогнат да предотвратим една измама, която направи милиардери едни от най – лъжливите престъпници - Ал Гор и Джеймс Хансен. Въпреки, че тези мъже никога няма да бъдат съдени за своите престъпления, техните  репутации ще замират бавно, очаква ги болезнена смърт, когато хората по света разберат за измамата, която те вършат. „Глобално затопляне“ е измама от момента, в който Ал Гор я измисли. 

image

Всъщност едни закодирани коментари изобретиха Глобалното затопляне:
......

 
Един неизвестен учен от НАСА на име Джеймс Хансен се яви пред сенатската комисия на Ал Гор декламирайки нещо фантастично: „Светът загива, заради човешките действия, освен ако не намалим парниковите газове до нива от пещерните времена.“

 
Гор направи Джеймс Хансен звезда в средите на еколозите – екстремисти. Странната и невероятна теория на Хансен стана „устойчива наука“ през следващите 10 години благодарение на измама, сплашване и академични извъртания.


В САЩ Ал Гор успя да спечели милиарди от измами, чрез търговия с парникови емисии. Барак Обама печели безпрецедентна власт върху голяма част от американската икономика по същия начин. Джеф Имелт от MSNBC и GE направи милиони от „зелени“ технологии. Кои са губещите? Ами ти и аз, човече! Ти и аз!

 

Фокус върху лудостта: Ръс Карнахан (Демократ от Мисури)

„Климатгейт“ трябва да сложи край на разговорите за търговията с парникови емисии. Гласоподавателите трябва да идентифицират и вземат за мишена всеки член на Конгреса, който заговорничи с Гор и Хансен в тази измама. За хората от Сейнт Луис главният поддръжник на системата за търговия с парникови емисии е Ръс Карнахан (Демократ от Мисури).  

Американските данъкоплатци трябва да са много разярени, че са били лъгани и мамени по въпроса за глобалното затопляне, наричано сега „климатични промени“ от всяка администрация от Клинтън насам. Направо би трябвало да са гневни.

Избухването на климатичната измама

След пушилката около „Климатгейт“, последва същинска експлозия от скандали в цял свят. В Австралия премиерът е под обстрел и може да падне, заради афера с търговията на емисии. В Нова Зеландия, правителството фалшифицираше данни, за да прослави лъжата за „глобалното затопляне“ в стил Хансен.
Сега би било подходящ момент световните лидери да анулират срещата в Копенхаген, а федералните следователи да връчат призовки на Ал Гор, Джеймс Хансен и техните екипи.
  Автор: slivenplus


Тагове:   Около,


Гласувай:
0



1. vmitkov - Григоре,
04.12.2009 18:43
Гледаш ли по телевизията какво лапане им се приготвя в Копенхаген?

Щом лапането им ще е толкова много, каква ли ще е лапачката?
цитирай
2. grigorsimov - За съжаление или за щастие, почти две години не гледам телевизия
04.12.2009 20:41
Но що се отнася до 'лапачката', мисля че тя е инкасирана предварително, и затова следва само послушно гласуване и адмириране на всяко височайше предложение за гласуване. Но заедно с неизменната лапачка, всички власт-имащи в ЕС, са високопоставени членове на най-различни сатанински 'братства', в които послушанието е абсолютно условие, без което не може, и без което не биха били там! А именно тези 'братства' са реалните проводници на всичките измамни световни политически инициативи, които реално водят само към световната власт на Звяра - Антихрист!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28372591
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930