Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2009 22:31 - ПРОТОКОЛ №8 - СПОРЕД ЮДЕИТЕ - ПРАВОТО Е В СИЛАТА
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2185 Коментари: 3 Гласове:
1



Ние трябва да сложим ръка на всички оръжия, които противниците ни биха могли да използват против нас. Ние сме длъжни да подбираме най-тънките изрази от правния речник за оправдаване на ония решения, които биха могли да изглеждат извънредно несправедливи; тези решения безусловно трябва да се облекат в изрази, които имат вид на висши нравствени и правни норми.

ЮДЕИТЕ СЕ СТРЕМЯТ ДА ТУРЯТ РЪКА НА ВСИЧКИ СИЛИ В ДЪРЖАВАТА.

Нашето управление трябва да разполага с всички културни сили. То ще се заобиколи с публицисти и главно с хора, придобили особено свръхобразование и възпитание в нашите школи. Тези хора ще се запознаят с всички тайни на социалния строй и ще знаят всички тънкости на политическото изкуство. Ще бъдат запознати с цялостното устройство на човешката природа, с всичките й чувствителни струни, върху които ще трябва да умеят да свирят. Тези струни са: умствения склад на гоите, техните наклонности, недостатъци, пороци, всичките им други качества, особеностите на класите и съсловията. Няма съмнение, че гениалните сътрудници на нашата власт, за които аз говоря, няма да бъдат взети из редовете на гоите, които са привикнали да изпълняват своята административна работа, без да се интересуват какво трябва да се постигне с нея, без да мислят за какво е нужна тя. Администраторите на гоите подписват книжата без да ги четат; те служат от корист или пък от честолюбие.

Ние ще заобиколим нашето правителство с цял щаб икономисти. Ето защо икономическите науки съставляват главния предмет, който юдеите изучават. Нас ще ни заобикалят цяла плеяда индустриалци, капиталисти, а най-главното милионери, защото всъщност всичко ще се реши от количеството на парите.

Засега, до известно време още, не е безопасно да назначаваме наши братя-юдеи на високи постове в държавите. Ние ще поверяваме тези постове на гои, миналото и характерът на които са такива, че между тях и народа зее пропаст; в случай че някои от тях не искат да бъдат послушни на нашите заповеди, очаква ги или съд, или заточение. Tова е нужно, за да защитават нашите интереси до последното си издихание.

 ........................

Последен редактор на “Протоколите на Ционските Мъдреци”, преди публикуването им, е юдеинът Ашер Гинсберг, роден в гр. Сквир, Киевска губерния.  “Тайните протоколи”, всъщност са ясен, циничен план за завладяване на света.   Този ционистки план е четен на тайно заседание на първия световен ционистки конгрес в Базел - 1897 г.  От този момент неговото влияние бързо расте и в 1913 г. той е всепризнат и неоспорим водач на юдейството.

Гинсберг подготви и ръководи руската революция в 1904-05 г., която, макар че не успя, разтърси издъно Русия и подготви успеха на революцията в 1917 година.

Той е невидимия ръководител на юдо-масонската дейност в периода на подготовката и протичането на войната 1914-1918 г. Той е и създателя и изпълнителя на руската революция през 1917 г. Умира през 1925 г. в Лондон.




Гласувай:
1



1. universalnite000 - За да скриете реалностите на сис...
15.12.2009 22:33
За да скриете реалностите на системата и нейната корупция имате нужда от "Служби за сигурност" и други организации, посветени на пазенето на тайни. Твърди се, че от тях се изисква да държат под око потенциалните заплахи от други страни и терористични групи и да пазят националната сигурност ( до болка познато от съвремието, нали ?), но както видяхме основната цел на правителствата и службите за сигурност е да пазят истината от собствения си народ. Това е от жизненоважно значение за системата. Истината за нея е както чесънът за вампира. Службите за сигурност изразходват повече време в шпиониране на онези, които мирно оспорват това статукво, отколкото на потенциалните терористи. Те и без това познават и манипулират тероризма, а и самите те са замесени в него. Правят се всякакви коварни маневри за да се спре всеки индивид или група, за които имат опасения, че могат ефективно със своите становища да отправят предизвикателство към системата. Измами, подслушване на телефони, агент-провокатори, дори убийства ; всички тези методи се използват от държавата и Илюминати за да спрат онези, които представляват заплаха за продължаващия им контрол.
цитирай
2. grigorsimov - Напълно сте прав universalnite000
15.12.2009 22:48
Само че, пишете: "За да скрият"..., а не "За да скриете"
И да ви допълня:
Всички "независими" власти или институции, са независими от народа и от правителствата, за да са напълно зависими от задкулисната (сатанинска) световна власт, на която реално служат
цитирай
3. eltimir - Силата на недоверието
15.12.2009 22:52
„Все по-очевидно е, че теорията на конспирацията със своята популярност плаши политици, историци и журналисти. Именно представителите на тези професии отговарят за обясняването на света около нас. а когато с него започнат да се занимават и обикновени хора, това означава, че те вече не вярват на версиите, удобни на властите, които се страхуват, че хората започват самостоятелно да разбират от политика.” . в-к „Строго секретно”, декември 2009 година.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28375270
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930