Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2009 12:13 - Недай Боже - Боже недай!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1006 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.12.2009 12:15


Евросъюза отказа да запише, че християнството е в основавата на европейската култура!  В Израел публично горят книгите на "Новия завет", а в САЩ настояват да се забрани издаването му, понеже бил антисемитска книга. 
................................................................

Израснахме в държава на воинстващ атеизъм, когато свещениците биваха малтретирани, арестувани, убивани или съдени заради вярата и заради службата им на Бога и народа.  Сега сме демокрация; църквата и вярващите не би трябвало се преследват, а държавата и църквата, уж са разделени.  Но нечестиви управници пак пращат полицаи да гонят свещениците от черквите ни, по време на служба, и да ги арестуват брутално, ако доброволно не оставят службата, черквата и вярващите богомолци.  
Вярно, не ги убиват с колове и кирки, в първата долчинка, както правеха преди, но ни натрапват други, нежелани от нас богомолците, свещеници! 

Но защо да се чудим, когато нас пак ни управляват комунисти, а Евросъюза отказа да запише, че християнството е в основавата на европейската култура!  В Израел публично горят книгите на “Новия завет” (Евангелието), а в САЩ, еврейски организации настояват да се забрани издаването на “Новия завет”, понеже бил ‘антисемитска’ книга. А още преди неколко години, ръководещите САЩ евреи, издействаха, там да се забранят, традиционните надписи “Честита Коледа”, на публични места!   Разрешавало се, само да се пише “Честити празници”!? А в Италия забраниха традиционния кръст в класните стаи.

Не случайно в Ционските сатанински планове за завладяване на света, познати ни от ‘тайните протоколи’, и не само от там, пише, че целите им са: 

Изгонване на Бога от небесата 
и Християнството от земята;  
Световно еврейско правителство, 
управляващо света, с фантастичен деспотизъм;  
Забрана на семейство и дом, 
на семейно възпитание на деца, на частна собственост и собствен бизнес!

Тези главни цели на сатанистите, са записани в "тайните протоколи", от 19-ти век, и бяха ‘прилагани’ по времето на комунизма, но всичките неможаха да бъдат реализирани, по причина, че за прокарването и налагането им, наистина е необходим фантастичен терор, какъвто бе изпробан само в Камбоджа, с помощта на много източни и западни съветници!  
Резултатът бе, само невиждан терор и избиване на половината население!  

Но и това бе достатъчно, за да конкретизират стратегията си, за окончателното решение’ заробването на целия свят и "редуциране" на земното население до около 5 % от днешния му брой!    

Неке не забравяме, че комунизмът ликвидира националната интелегенция, и свещеничеството, и ги замени с послушни, безнравствени лакеи на диктатурата и терора!
Комунизмът в Русия, Източна Европа и Китай унищожи културите на народите, деградира нравите, съсипа семействата и семейните стопанства и ги лиши от поминък, а последвалата цинична демокрация, доунищожава остатъците от автентичната ни култура и традиционната нравственост! 
Така че, комунистическият терор и диктатура, изиграха своята разрушителна роля и снизиха до крайност съпротивителните сили на обществените организми. Затова, нека не се заблуждаваме, че рухването на Съветския комунистически блок, е някакво отстъпление от сатанинските планове, на т.н. "Мъдреци от Цион"!

Съвсем не!  Крайната им цел не е променена, нито пък е отложена, защото провалът на съветския тип комунизъм, съвсем не е провал на стратегията им, а е тактическа перестройка, за подготвяне на последния унищожителен световен метеж –"Гигантското социално сътресение", което отдавна са планирали, и което им е крайно нужно!

Ето част от плана им, от 19-ти век.  И макар че от тогава плановете им многократно са били актуализирани, крайните им цели никак не са променени.  Променя се само тактиката им:

 

"...За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство... ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер (дявола)"!
 

Затова, в скоро време трябва да се очакват следните събития:

 

1.     Предизвикване на глобална финансова катастрофа;

2.     Пълно разстройване и блокиране на снадбяването с храни, вода и ток;

3.     Провокиране на ‘гигантско социално сътресение’;

4.     Умело насочване на анархизираните тълпи към унищожение и взаимоизтребление;  

5.     Взаимоизтреблението и необузданият вандализъм, ще водят до невиждани ужаси;

6.     И тогава на сцената ще излязат ‘спасителите’, с предложение за мир, ред и законност, с тяхното ‘Световно правителство’;

7.     Обезумелите и напълно отчаяни народи, ще приемат ‘спасителите’, с възторг! 
 

Но вместо мир и ред, Световното сатанинско - юдейско правителство, ще продължи и ще ескалира дирижираня терор,  – до сломяването на всяка физическа и духовна съпротива и до унищожаването и на последните непокорни!  Останалите живи, ще имат само едно право – да са покорни безправни и бездуховни роби - роботи. 

(Неосведомените ще кажат, че това е малко невероятно, понеже ще пострадат и самите инициатори!  Но както знаем, никой не може да надхитри дявола!  
Самите сатанисти пишат: 
"Нашия имот никой няма да засегне, понеже ние предварително ще знаем и ще вземем мерки"!)

Оцелелите нещастни народи, наистина няма да имат никакви права, защото няма да има, нито ‘Свободна Европа’, нито ‘Амнести интернешънъл’, нито ‘Арменски поп’!  А за днешните европейски норми за ‘Хуманно отношение към домашните животни’, нито ще знаят, нито ще могат да мечтаят! А ако някъде все още ще ги има записани тези "норми", то ще е, за да бъдат унизени и осмяти до край, нещастните остатъци от свободните и горди някога, народи!

Да, и това е записано в плановете им: "Ние трябва постоянно и по всички начини да унизяваме гоите, със или без основание. За да можем накрая така да ги унизим, както само нашето гениално племе умее"!

..............................................................

 

Да, такива са целите на сатанистите, които от векове подготвят и тласкат света към ‘Новия им световен ред’,

Ето какво пише в протоколите им за тяхното световно управление: "Нашето царство ще се отличава с ФАНТАСТИЧЕН ДЕСПОТИЗЪМ"!

 

Тук можем само да кажем: 
Недай Боже –  Боже наедай!  

 


А всичко това, отдавна е предвидено и е наречено – "последните години" или "краят на света". Затова нека живеем по законите на доброто, и често, често да отправяме молитва към Бога:  – Господи помилуй!  Господи помилуй!  Господи помилуй – мене, и нас, многогрешните!      Амин.

..........................................................................


 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:


 

Поради всичко това, "модерната" западна цивилизация и нейната култура вече имат толкова общо с християнството и с човешките добродетели, колкото общо има между "Света гора" и "Холивуд"!

Още от времето на т.н. "ренесанс", могъща сатанинска сила владее и манипулира Европа и света, и води народите, от едно разочарование към друго!

"Нечестивите сили" винаги маскират своите античовешки и антидуховни цели, с добре звучащи лозунги: – свобода, братство, равенство, просветителство, хуманизъм, наука, култура, възраждане, прогрес, либерализъм, и много, много други. Но това са само кухи фрази, зад които се преследва и върши точно обратното!

Така, както изкуствената стръв – блеснб, е лъскава и привлекателна, такива са и измамните "учения" на слугите на нечистата сила, – масоните и комунистите! И едните и другите, съзнателно или не, изпълняват волята на своите злонамерени създатели и господари, а Те, господарите им, са могъща световна сатанинска сила, чиито цели и средства олицетворяват абсолютното зло, и напълно се покриват с определението за "дявола", или "нечестивата сила", в религиозните учения!


 

А на нечестивите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме поне елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого!


 

За всичко останало "Господ ще промисли", и е промислил, защото Самият Христос е казал: – "Търсете Божието царство и всичко останало ще ви се придаде"!            Амин!
Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 13336692
Постинги: 3687
Коментари: 6611
Гласове: 7539
Архив
Календар
«  Април, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930