Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2010 18:41 - Интернационалните евреи пак напомниха за себе си. Автор: nesstor
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1937 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.01.2010 18:42


Поводът този път бе 65 г. от освобождаването на Освиенцим от съветските войски. Събитие, което заля глобалното медийно пространство. Според глобалните официози там били умъртвени 1,1 млн. човека, като  цял милион от тях били евреи. Какви са фактите обаче ? До 1990г. съществуваше опит жертвите да са цели 4 млн. Руската ОРТ даде заявка за 3 млн. А всъщност според гражданската специализирана служба Аролзен документираните смъртни случаи в този концлагер са 57 353 човешки същества. Към тях прибавяме още 74 000 случая след отваряне на съветските архиви от 1990 г. Сборът на тези цифри въобще не съвпада с обявените 1,1 млн. жертви , цифра за която настоява евреина Влофганг Шефлер. Въпросът, колко от жертвите са били евреи тъне в непрогледна тъма. Но пък ционистката пропаганда твърди, че от 1,1 млн. 1 милион били такива. Доказателства-никакви! И всичко това на фона на типичната за германците пунктуалност и буквално мания всичко да бъде документирано , прошнуровано и подпечатано. Все пак по онова време германците са се надявали и вярвали техния Трети райх да векува.
Нека да оставим настрана тази аритметика, от която косите ти настръхват. Въпросът е другаде. Концлагер и концлагерист са нещо, което не може да бъде описано с думи, защото такива няма и не може да има ! Това е ужас, който ако сам не го изпиташ на собствения си гръб по никой начин не би могъл да го разбереш. Но на тази база наречена холокост и монополизирана от т.нар. евреи да рекетираш цял един свят с плача си Йеремиев , че и да трупаш печалби и богатства си е върхът на аморалността !
Не друг, а проф. Норман Филкенщайн/евреин и то един от малцината достойни такива/ казва, че шоа/холокоста от иврит/ е най-доходоносното предприятие на интернационалните евреи./ Същият, ведно с Ноам Чомски, бе обявен от ционистката пропаганда за "самомразещ се", понеже се бил отвърнал от юдаизма, който бил връх на световния морал./ Защо? От 1948г. досега Израел е издоил от щатските данъкоплатци чрез тамошните еврейски лихвари ,борсаджии и т.н. 200 млрд.д. А от Германия - 100млрд. ДМ.  И то ,въпреки че Израел е "държава " цели три години след края на Втората световна война! И като така няма как да се дължат на Израел някакви репарации и тути кванти.
И до ден днешен Новата юдея /САЩ/ продължава да налива между 3 и 6 млрд. долара, под най-различна форма ежегодно. Макар същият този Израел, без да е признат за ядрена сила да разполага с ядрено оръжие, т.е. средства за масово унищожение /за този факт светът бе светнат още преди около 20г. от Евреина Мордехай Вануну, който излежа 15-годишна присъда/. Т.е. по отношение на Израел би трябвало "световната общност" да приложи същите мерки, които приложи към Ирак, въпреки че там Оржия за Масово Унищожение не бе намерено. А днес на пангара пък е Иран, по същите обвинения. Посочете ми друг пример на подобно двойно счетоводство и лицемерие в условията на глобализма!  Няма! 
Абе какво ни касае нас, българите ,всичко това, дето го плещиш за интернационалните евреи ще кажат някои?
Касае ни и още как. Без да влизам в подробности ще посоча  само някои отправни точки за всички, които си мислят, че не ни касае. На първо място това е прословутата програма Ран-Ът, чиито автори за чифути от Новата Юдея и която и до днес се изпълнява, независимо от това, кой политически десен е на власт.  Целта й е "редуциране" на населението на БГ чрез "пазарни принципи". Нима не сте го разбрали? Още през 1991 г. жидо-масона Луканов, инициатор на програмата Ран-Ът, продаде БГ на международните лихвари от МВФ и СБ, които не са нищо по-малко от икономически убийци. Точно под натиск от Израел и Турция, чрез някаква си Американска търговска палата - оглавявана от чифут, бе допуснато да се продава българска земя-територия и на субекти извън ЕС, т.е.-на турци и чифути, което в дългосрочен план ще ни превърне в палестинците на Балканите! ЕВН, ЧЕЗ и ЕОН са собственост на чифути - гражданството да не се заблуждава. Банките- също.  Онези, които се имат за гръцки са всъщност собственост на солунски чифути, а открай време се знае, че Солун е най-чифутския град на Балканите. Сега светна ли ви?


Тагове:   иран,   Ирак,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316388
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031