Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2010 11:20 - Брюкселските свободни зидари обявиха война на Църквата! Магдалена Ташева. Автор: slivenplus
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4336 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 21.02.2010 11:29


На 17 февруари бившият велик магистър на Великия Ориент на Франция, Жан-Мишел Кийярде, заяви, че масонските ложи в цяла Европа трябва да се обединят, за да победят успешно  християнската идентичност на Европа. По неговите думи, те трябва да се борят по-смело "срещу влиянието на религиозните организации в европейските институции".  В интервю за белгийския в. Льо Соар той поиска още власт за масоните в конструирането на Европа, откриване на специално масонско представителство ("офис") в Брюксел и налагане (!) на масонския дневен ред в политиката на ЕС. Интервюто бе резюмирано в електронното издание EUobserver. Оттам няколко изречения попаднаха и в един-два български вестника, но така, че да не стане ясна картината на масонското влияние в империята "Европейски съюз".
Естествено, Кийярде не споменава думи като "християнство, християни", но от изявленията му става пределно ясно, че под "религиозните институции", с които масонските ложи трябва да се борят, няма предвид джамиите и синагогите в Европа. Има предвид Църквата. Думата "християни" изглежда му е толкова противна, че когато изрежда националностите в Европа, дори не я споменава. Според Кийярде в Европа живеят "евреи, черни, хора от Магреб, хомосексуални и хетеросексуални". Няма французи, ни италианци, германци, българи, сърби и т.н.
Ако не беше толкова зловещо, интервюто би предизвикало смях, например с тезата, че масоните не можели да се мерят по финансовите си възможности с "църквите". Реалността е точно обратната.
Друг скандален момент е, че според този масон християнството е несъвместимо с "хуманизма на Ренесанса и Просвещението". Това е аргументът, с който масоните са притискали Барозу на втория си конгрес в Атина, от страх да не би той да допусне споменаването на християнското наследство в Лисабонски договор.  
Кийярде плаче, че масоните нямат достатъчно власт в управлението на ЕС. От друга страна обаче той самият публично сочи президента на Еврокомисията Жозе Мануел Дурао Барозу като масон и "брат". Става ясно, че именно Барозу е създал към Еврокомисията странния орган "Бюро на съветниците за европейска политика (Bureau of European policy Advisors, съкр. BEPA), в който, по думите на Кийярде, масоните са намерили своето представителство. Между другото, Барозу смята да повери ръководството на този масонски лобистки офис не на кой да е, а на бившата еврокомисарка Меглена Кунева. Така поне твърдят българските вестници от онзи ден.
От интервюто не става ясно какъв друг "офис" искат в Брюксел масоните. Изглежда смятат, че ВЕРА няма да им стигне.
От интервюто става ясно, че основната цел на "Великия Ориент" (превеждан и като "Велик Изток") на Франция и в частност на неговите две оръдия - Барозу и Кунева, ще бъде да денационализират европейските народи, да изтрият от умовете им съзнанието за национална принадлежност и да ги превърнат в безпаметна маса. Защото човек може да забрави националността си, само ако преди това забрави родния си език и историята на народа си. Масоните смятат да постигнат това, като внушат на децата, че национална идентичност и гражданство са едно и също нещо. Интересно как биха обяснили националността на много свои сънародници, например Майкъл Чорни, Марк Рич, Борис Березовски и т.н., които имат по 3-4, а в някои случаи и 5 гражданства (паспорта)? Нима имат и 5 националности? Истината е, че човек може да има много гражданства, по няколко наведнъж, да се отказва от едно и да придобива друго, но националността му е винаги една. Даваме ли си сметка какво всъщност искат да направят с поколението ни?
А най-гнусният момент в сътрудничеството на Еврокомисията с тайните, непрозрачни ложи е, че се игнорира тяхната нелегитимност като фактор, определящ политиката на ЕС. Европарламентът се избира пряко от европейските граждани. В Еврокомисията влизат представители на партиите, които са спечелили последните избори в своите страни. Съветът на министрите на ЕС е съставен от представители на управляващите, т.е. спечелили избори, партии в държавите-членки. С други думи, легитимните институции на ЕС са съставени от хора, които във всички случаи са минали през избори. В този смисъл масонските ложи са грубо НЕЛЕГИТИМНИ и нямат право на орган като ВЕРА, който зад гърба на европейските граждани си е присвоил правото да определя политиката на ЕС! Барозу съзнава това, но им дава тази власт. И даже е сложил най-вярното си протеже - Меглена Кунева, да осъществява връзката му с масоните.
Кийярде също си дава сметка за незаконната власт, която иска. Той заявява откровено, че генералната цел - изличаването на християнската идентичност на европейците - ще трябва да бъде постигната насила. Думата, която е употребил, е "да наложим" (to impose, в английския превод на EUobserver) съзнанието за идентичността "общо европейско гражданство". За целта масоните искат да им бъде поверено издаването на учебници за средните училища в ЕС. Това е и основната политическа задача, която ще бъде поставена на Еврокомисията на тазгодишния 4-тия масонски конгрес.
................
Допълнение от Григор Симов:
"Световното еврейство" и юдомасонството напълно доминират в Европа, още от времето на прехвалените от тях - ренесанс, реформация и протестанство!  Още от тогава те ни налагат своята сатанинска "култура", което в прав текст означава (както и всяка тяхна дума) – точно обратното: унищожаване културите на всички народи! 
Тази световна сатанинска юдомафия, подмолно е ограбила и концентрирала в своите ръце, финансите на света и се разпорежда с държавите и правителствата, като със свои васали.  Така нареченото "светско образование" е чисто тяхно дело, а преподаваните науки и теории в училищата и университетите на целия свят, изцяло са индоктринирани с лъжи и разрушителни за обществата, и отделните хора - лукави теории!  Всичките т.н. "свободни и самоуправляващи се университети", са техни, вкл. и уж държавните!  Затова университетите са основните развъдници на сатанинските им разрушителни "идеологии", като марксизма, анархизма, феминизма, материализма, дарвинизма, и безброй още разрушителни, противочовешки, "модерни учения"! 
Също и т.н. "медии", със същите мафиотски приьоми, постепенно са концентрирани и монополизирани от тях, и днес безнаказано и безпрекословно разпространяват и натрапват всестранен и краен духовен разврат!
А и самият Европейски Съюз е създаден именно с тези цели, и едва ли нещо друго може да ги спре, освен останалите все още между нас, неугаснали искрици от Духа на истината, правдата и любовта Божия!
Всичко това съвсем не значи, че Господ Бог и неговата правда са безсилни срещу злото!!  
Не!  Салби и безсилни сме ние, и Господ добре знае това, но всички ние, и всеки един от нас, трябва да премине през тези тежки изпитания и изкушения!  Всичко това е част от божия промисъл, и както е казал Самият наш Господ Исус Христос:  "Няма начин да не дойдат съблазните, но горко на този, чрез когото идват"! 
И нека не се обезсърчаваме, затова че злото е всемогъщо!  Та нали Христос е казал:  "Княз на света е Сатана"! 
Христос не ни е обещавал земно щастие, а е е казвал:  "Както Мене гонеха в света, така и вас ще гонят"!  "Но не бойте се.  Аз победих света"! "Не се ли продават две врабчета, за един асарий, и ни едно от тях няма да падне на земята, без волята на вашия Небесен Отец.  А на вас, и космите на главата са преброени".  "А колко по-ценни пред Господа сте вие, маловерци"!

И така, как да устояваме и какво ни остава да правим ние, които, надявам се, търсим Божията истина, правда и любов?
Може би отговора е в следните изрчечения:

На нечистите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро;  търсим и разпространяваме истината;  сдружаваме се и се организираме;  отстояваме поне елементарната нравственост и морал;  вярваме в доброто и не мразим никого!              

   За всичко останало Господ ще промисли, защото Самият Христос е казал: – "Търсете Божието царство и всичко останало ще ви се придаде"!                     Амин!




Гласувай:
5



1. boristodorov56 - Това е повече от сериозно!
22.02.2010 21:43
Това е повече от сериозно!
цитирай
2. анонимен - Хенри форд казва:
24.02.2010 15:56
в книгата си “Интернационалният еврей”, американско издание, т. 1 стр. 243 : «Болшевистката петоъгълна звезда, има един лъч по-малко - от шестолъчната звезда на Давид, тъй като от евреите не е изпълнен един пункт от програмата им за покоряване на света – идването на Месията(Мешиах) – еврейският световен император. Вече след като дойде Мешиах, тогава с възцаряването на еврейският Император, програмата ще бъде изпълнена напълно. Петте ъгли на петолъчката имат значението: контрол над финансите, над средствата за масова информация, еврейската солидарност, контрол над Палестина, контрол над масите, а шестият ъгъл ще символизира Мешиах ».
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28347038
Постинги: 4297
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930