Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2010 00:19 - Връхната точка е премината и вече няма връщане, вие сте обречени на изчезване и заличаване без остатък - тотално и необратимо. Автор: lado
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1649 Коментари: 0 Гласове:
5



Вашите мозъци вече са промити, вашите мускули са се отпуснали, вие сте неспособни да направите каквото и да било смислено действие, дори гърч в опит да промените нещо и за всичко това сте си платили сами, със собствените си мизерни финансови средства. 
С вашите пари, ние станахме богати, докато вие пращахте sms – и, за да гласувате за разни празни каузи в гротескни шоута, риалити формати и забавни програми. Вашите мозъци се изгладиха, докато гледахте с овчи интерес, драмите разиграващи се в телевизионните сериали, докато съчувствахте на проблемите на героите, самите вие неспособни да се справите със собствените си реални проблеми. Защото ние ви давахме кредити, които вие не можехте да прецените доколко са изгодни и доколко заробващи и сега можем да ви вземем всичко което вие, бащите ви и дядовците ви, сте успели да спестите. Защото вие сте забравили историята си и следователно не можете да извлечете поуки от нея, а разчитате само на това което ние ви поднасяме като готови решения, в новинарските и политическите предавания по телевизиите. Защото вие нямате никакви знания и умения, които да ви дават шанс да бъдете независим и самостоятелно да градите бъдещето си и всичко това благодарение на образователната система която ние изградихме и управляваме, и която подготвя само необходимите ни безмозъчни зомбита със специфични умения, непознаващи върховете на световната философска култура. Вие скоро ще сте изцяло излишни, ще бъдете заменени от машини притежаващи изкуствен интелект, безропотни, ненуждаещи се от дом и прехрана, не искащи дори хляб и зрелища. Вие сега имате по едно дете, а вашите деца няма да имат по нито едно. Вие ще изчезнете, благодарение на системата за здравеопазване, която ние изградихме и командваме. Нашите лекари ви тъпчат с отрови и разлагащи органите ви ваксини. Нашите заводи бълват нискокачествени, отровни храни пълни с ГМО. Вие и вашите деца ставате все по-болнави и все по-отчаяни. Децата ви, ви мразят, а вие не ги разбирате. Децата ви се интересуват само от алкохол, наркотици и секс, докато вие се интересувате от жълти новини и сапунени сериали. Вие вече сте мъртви, но не го осъзнавате, защото и мозакът ви е мъртъв. Когато умрете вие и наследниците ви, ние ще разрушим гробищата ви,  за да не остане и помен от вас и вашето падение.

Posted by Chergar
 
...............................

Всичко в тази публикация - откровение, е вярно, без безпринципните обвинения към жертвите на манипулациите и унищожението.  Е, разбира се, и жертвите имат вина, заради доверчивостта и наивността си, но тяхната вина е вторична, разбираема и простима.
А късно ли е да се реагира адекватно?
– И да, и не, защото знаем, че: по-добре късно, отколкото никога!
Какво да правим?
– Нека пишем, говорим и публикуваме всичко, важно, което научим или разберем! Нека информираме и пробуждаме народа!
Задачата е свърхтежка, а будителите - малко!
"Който не знае, не е виновен".
А който не иска да знае, е виновен!



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363927
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930