Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2010 23:10 - Израел се подготвя за удар по иранските ядрени обекти! Global Research Автор: worldissue
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1700 Коментари: 0 Гласове:
0



Израелските ВВС са тренирали симулативни удари по ядрените обекти на Иран, използвайки въздушното пространство на поне две необявени арабски страни - беше съобщено в публикация на вестник от източен Йерусалим.

Позовавайки се на вестника Ал Манар, няколко израелски бойни самолети са извършили в края на февруари учебни бомбардировки „целейки” ирански ядрени обекти в „две арабски държави в Персийския залив, които са в териториална близост с Ислямската република и взаимодействат с Израел по този въпрос”.

Ал Манар твърди, че Израел е получил разрешение да използва въздушното пространство от главните политически фигури на тези страни, а Вашингтон е „дал благословията си” на Тел Авив за провеждане на ученията.

Въпреки сериозните международни опити за убеждаването на Техеран да спре обогатяването на уран, и САЩ, и Израел не се отказват от възможността за военни действия, ако по дипломатичен път не се достигне решение на въпроса с иранската ядрена програма. Иран, който в момента е подложен на три вида санкции от ООН заради това, че отказва да спре обогатяването на уран, настоява че на страната е нужна ядрена технология за производство на електричество, въпреки че западните сили я подозират в опити за създаване на ядрено оръжие.

Израелският премиер-министър Бенямин Натаняху наскоро отправи призив към международната общност да наложи нов пакет „осакатяващи” санкции върху Иран, за да накара Ислямската република да се откаже от cпорната си ядрена програма.


....................

само за справка:
Две неща, които медиите никога не казват по отношение на иранската ядрена програма е, че Иран до момента изпълнява всички условия поставени от Международната Агенция за Ядрена Енергeтика, както и че до момента всичко, което се говори за "предполагаемите опити за създаване на ядрено оръжие", е единствено подозрения без никакви доказателства. Но колкото повече се повтаря една лъжа, толкова повече тя започва да прилича на истина - коментар от worldissue

.....................

Израел отдавна незаконно произвежда и притежава ядрено оръжие, което оповести още преди десетилетия, израелският учени - Вануну, участвал в създаването на израелското ядрено оръжие.  И заради разгласяването на публичната тайна, Вануну прекара повече от 10 години в израелски затвор.  
И ето че, държавата нарушила всички ограничения за неразпространение на ядреното оръжие, се е самообявила за световен ментор, съдник и екзекутор, и има сериозна опасност да нападне поредната си жертва - ИРАН, с активното съдействие на командваните от евреите САЩ !



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28377362
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930