Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2010 13:44 - Кой качва и сваля правителствата, кой дърпа конците на политиците и бизнесмените, у нас и по света!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6103 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 03.04.2010 13:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На 15 октомври 1951 г. 27-годишният биохимик Карл Джераси, син на български евреин, завършва синтеза на лекарството, известно на всички жени в САЩ като нортиндрон, а на тези в Европа - като нортестерон. До ден-днешен това е активната съставка на всички противозачатъчни таблетки. Според “Лондон Таймс“ хапчето-антибебе е едно от най-великите открития на света (ключов фактор за отдавна мечтаната от юдомасоните крайно ниската раждаемост в Европа!). Счита се, че чрез него сексът за пръв път в човешката история бива отделен, като акт на чисто наслаждение, от раждането на деца. Откритието на Джераси, когото в Америка наричат “бащата на Хапчето“, подготвя почвата за сексуалната революция (и социалната деградация) на Запад през 60-те години, която промени изцяло човешките представи за семейното планиране и даде път на "свободната любов".
Племенникът му - Яков Джераси, тези дни призна за тйнната операция “Шипка“, започната 1992 г. и довела до взимането на властта в България от Симеон II. 
Яков Джераси е шеф на международната фондация “България“ и еврейското дружество “Цион“, а допреди време бе един от най-конфиденциалните душеприказчици на бившия монарх. “Цар Симеон ми направи впечатление с умните си изказвания по американската телевизия. В негово лице аз видях един лидер с европейско мислене и международни контакти и авторитет, който може да направи България велика както по времето на неговия баща цар Борис“, спомня си филантропът, обвинен преди три години в съвсем материални грехове от ректора на Софийския университет. (филантроп, е еврейски жаргон и реално означава - човекомразец! Г.С.)
Операцията е наречена на старопланинския връх заради къщата на улица “Шипка“ 38, някога обитавана от професионалния превратаджия - масон, Кимон Георгиев, където Джераси разполага явочната квартира на заговорниците. Според Джераси първоначално в кръга на посветените в мисията по завръщането на царя са били: “Линдел Грей, зам.-ректор на Американския университет със седалище във Вашингтон, тогавашният посланик на САЩ в България Уилям Монтгомъри и Боб Нортън - човекът, който помогна на Бил Клинтън да стане президент на САЩ“.
За монархическия план  са вербувани още конституционните съдии и бивши депутати от СДС Георги Марков и Васил Гоцев, юристът Асен Ошанов, както и заместник-директорът на Първо главно управление на Държавна сигурност о.з. ген. Любен Гоцев и левият депутат и висш масон Гиньо Ганев (зет на Кимон Георгиев!), който по това време е председател на Агенцията за българите в чужбина. Те умували върху юридическата формула
как Симеон II да запази
царската си титла,
как да се атакува референдумът от 1946 г. Или да се предложи възстановяване на Търновската конституция. По план, е събрана подписка от 30 интелектуалци за завръщане на монарха, като тайно оръжие е използван  анимационният филм-приказка “Цар Лъв“, дублиран на български от днешния депутат Коста Цонев. Посещението на царя през май 1996 минава под знака на всенародната любов, а червеното правителство на Виденов е стреснато, външният министър Пирински категорично отказва да се види с “гражданина Симеон Борисов“.

“Симеон и сестра му Мария-Луиза имат комплекс и слабост към БСП, царят е виждал дълго време в тях врагове и е мечтаел да ги доближи до себе си“ - така Джераси обяснява привличането на червени кадри като Костадин Паскалев, Димитър Калчев и Бриго Аспарухов в  царското обкръжение. Симеон Сакскобургготски и бившият министър-председател Иван Костов пък имали споразумение да се явят заедно на изборите през 2001 година, царят  обаче впоследствие се отметнал, разкри още  архитектът на операция “Шипка“.
Историята на Джераси е типичен пример, какшепа "свръхнадарени" хора (а всъщност - юдомасони - световни мафиоти - сатанисти) без излишна публичност, отклоняват в желаната от тях посока съдбата на една държава.
Приказките за “Планът Шипка“ дойдоха след нестихващите спорове между лидери на СДС и БСП, които взаимно се обвиняват, че са “довели“ Сакскобургготски преди две години. Обяснението на Джераси е, че победата на царя на парламентарните избори на 17 юни 2001 г. всъщност е активно мероприятие с участието на СДС, БСП, американски евреи и масони в комбинация с Държавна сигурност.
....................................

Преработена извадки на основа публикация на
 georgesavoy 



Тагове:   НАС,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. анонимен - Любен Гоцев е агент на ЦРУ! Той е един ...
03.04.2010 21:34
Любен Гоцев е агент на ЦРУ! Той е един от изродите, които 90-те ни предадоха на запада и помогнаха да се разори страната.
цитирай
2. анонимен - Ахам и това, че евреин е открил пр...
06.04.2010 17:20
Ахам и това, че евреин е открил противозачатъчните се оказа зла конспирация на лошите евреи за намаляване на населението. Да имате страхотна логика браво браво
цитирай
3. grigorsimov - Ахам, не Ахам, първо прочети протоколите им, и тогава коментирай!
07.04.2010 11:44
И в случая не става дума за логика, а за документи.
цитирай
4. ernest - За Симеон
07.04.2010 14:47
Много хора, които не бяха наясно какво им се готви от старото поколение, които мразеха комунистите бяха буквално измамени, като влагаха разни надежди в него. Така например майка ми беше местен председател на Федерация царство България и когато Симеон първо дойде и бе посрещан от народа дори неможа да разговаря с него, но само разни местни големци, а когато той дойде в България направо смениха ръководството и Симеон постави разни комунисти и тн.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28355679
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930