Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2010 21:50 - Путин признава, че им е поставено условие да не информират населението за храните, съдържащи геноцида ГМО. Автор: bgzemia
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1621 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.04.2010 21:58


Представете се за какво става дума, след като някой си позволява да поставя подобни  условия. Какво толкова има в тази храна след като световни организации предлагат привилегии при условие, че не информираш собствения си народ за продуктите съдържащи ГМО? Не е ли озадачаващо това?

Коментар на Путин, към предложението на неправителствени организации, по повод ГМО и хранителните продукти, произведени от тях:

"Един от проблемите с които се сблъскахме, в хода на преговорния процес за присъединяване към СТО (Световната търговска организация) е в това, че нас ни задължават да се откажем от правото си да информираме собственото си население за продуктите, които са получени с помощта на генетичното инженерство.  Некои страни, с които сега водим (приключваме) преговорите, едно от главните условия, които ни поставят е, да се откажем от информиране на населението за ГМО продуктите.  А вие се сещате, що за страни са това...  Но ние все пак ще настояваме за прилагане на тези норми, които предлагат неправителствените организации"

В същия стил са и декларациите, които комисията ,отговаряща за безопасността на храните съдържащи геноцида ГМО в България, е длъжна да подписва. Забележете - "длъжна" е:

Синята коалиция посочва, че Министерството на здравеопазването не изпълнява задължението си да публикува на страницата си списък с всички разрешени храни, които съдържат генномодифицирани организми.
"Настояваме министърът на здравеопазването и неговите предшественици по най-бързия начин да отговорят защо тази информация липсва. След като всичко е безопасно, защо българските граждани са лишени от тази информация”, каза д-р Ваньо Шарков.   „Искаме по най-бързия начин министърът да отговори защо комисията към неговото министерство, отговаряща за безопасността на храните, съдържащи ГМО, е задължена да подписва декларация за неразгласяване на поверителна информация. Кое е толкова поверително в храните, съдържащи ГМО, след като те са безопасни”, попита още д-р Шарков. Какво ли наистина се крие в тези храни? Пореднорто изследване и в същото време първото независимо в Русия, чиито резултати бяха публикувани преди броени дни, има страховити факти, а именно,че храните съдържащи геноцида ГМО води до безплодие при млекопитаещите. Изследването е на Общонационалната асоциация за генетична  безопасност .
Много ли е трудно да се досетим
, че до същото води и при хората.
Каква ли е цената да си затворят управляващите очите за нещо толкова чудовищно като умишлено унищожаване на човечеството. Дали останаха наивници,които все още да не разбират това? Как е възможно след толкова изследвания (не едно) в Русия, Великобритания, Франция, Австрия и др. все още управляващите да повтарят, че няма изследване, което да доказва вредата на геноцида ГМО. Как може руските учени и над 2000 общо по цял свят да искат незабавен мораториум на генетично измананите храни, и да са разтревожени, че властимащите не се съобразяват с науката, а нашите "учени" да ни обвиняват, че сме против науката, само защото не искаме да ядем отрова, пък било то и бавнодействаща. Разбира се има и изключения, но за съжаление, точно на тях не им искат мнението.
Колко ли струва това?

На фона на безбройните вече доказателства за фалшифициране на изследванията представени пред ЕК, на фона на изследванията за вредата, на фона на липсващите изследвания за полезността на въпросния геноцид, на нас продължава да ни се повтаря, че директивите и точките, и членовете и незнам си какво още, не ни позволяват да ограничаваме движението на стоките в ЕС и по тази причина, искаме, не искаме, ще продългаваме да храним децата си с храна,която ще ги направи безплодни. Нима този закон важи за подобен вид стоки?
Колко ли струва това?

Някой,който и да е той, много отдавна си е подсигурил закони на европейско ниво, които му дават право да извършва геноцид, а управляващите, дори  разбирайки това, продългават да повтаряме като хипнотизирани (а парите хипнотизират), че закона не ни полява да се измъкнем от този капан. Защо просто не променят законите така, че да ни предпазят от този геноцид, вместо да пази правата на тези, които налагат геноцида ГМО?
Колко ли струва това?

Тъжно е, че непрекъснато ни занимават с новини от петостепенно значение, докато всеки ден, влизайки в магазина, ние доверчиво купуваме храни с неизвестен произход, които ще ни  лишат от деца и внуци, и  продължаваме да мълчим.
Хора събудете се!

Битката за защита на България от ГМО храни продължава!  Все още има време!!!


Тагове:   ГМО,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28352450
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930