Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2010 23:18 - Голямата лъжа за "облака" от вулкана! Автор: tirith
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2354 Коментари: 1 Гласове:
0



Не забелязахте ли нещо странно когато четяхте и гледахте новините за вулкана в Исландия?  Ако сте внимавали, няма начин да не ви е направило впечатление, че за разлика от многото репортажи от мястото на събитието, нито една медия не даде реални спътникови снимки на вулканичния облак. Защо така? Не че ни липсват спътници и не че те всички са се развалили в едно и също време и са престанали да изпращат снимки на Земята. Не, не е това причината. Снимки има и те са с прекрасно качество, но това което се вижда на тях, никак не се връзва с това, което ни разказваха медиите, нито със затварянето на въздушното пространство над цяла Европа.
В ляво е спътникова снимка от NASA, в червено е вулканичният облак. В дясно е снимка на симулацията от Vulcanic Ash Advisory(Великобритания), на базата на която бяха затворени полетите в Европа. Има огромно разминанване между реалността в спътниковите снимки и компютърната симулация:

image
На сателитната снимка, в  ляво, червеникавият облак едва докосва брега на Норвегия, а на дясната симулативна карта, е измисленият вулканичен облак!?

Преди няколко дни, Президентът на Air Berlin Йоахим Хунолъд каза, че драконовските мерки за ограничаване на полетите са дошли след доклад от Лондон базиран, не на реалното състояние на вулканичната активност, а на компютърна реконструкция, какво евентуално би могло да се случи. Автор на тази симулация е Vulcanic Ash Advisory (Информацията е била публикувана в Bild am Sonntag). Най-загадъчното е, че до 19 април, или 5 дни след избухването на вулкана, никой друг в Европа не е проверил тези симулации нито си е дал труда да измери реалното ниво на запрашване, както и територията, на която се разпространява. Първи се решават да изследват облака германците от центъра за въздушни и космически полети (DLR). След тестови полети на самолети от Lufthansa, Air Berlin, AUA се установява, че опасност не съществува.

В същото време директорът на руската система за наблюдение Росхидромет, Петров, обясни че: „Ние проверяваме тези данни по фактическото състояние на нещата. Системата Росхидромет не дава данни за наличието на вулканична пепел в атмосферата над Русия през последните дни.” Точно тази позиция на руската метеорологична  служба позволи и на президента на РФ да отиде на погребението на Лех Качински.

Междувременно и европейските спътници(ESA), странно защо „заспали” за известно време, се пробудиха и публикуваха снимки на облака, който достига само до бреговете на Норвегия.

image
Ето го вулканичният облак, в тъмно сиво, който въобще не достига Европа.

Остава да виси със страшна сила въпросът, защо беше необходим този сценарии?
Защо непосредствено след истерията по повод „смъртоносния” Свински грип (а преди това - "птичи" грип), ни сервират без пауза нов театър?
Кой ще плати милиардите загуби на въздушните компании?
В крайна сметка кои хора и организации стоят зад тези непрекъснати манипулации и лъжи с планетарен мащаб? Защо го правят и какво искат от нас?

ExtremeCentrePoint

http://www.extremecentrepoint.com/?p=6038

.............................
Григор Симов – опит за отговор:
Явно искат да ни правят (и ни правят) на маймуни.
По лошото е, че тези нелепи "шеги", не само не са безобидни, но най вероятно са тренировки за един световен сатанински "театър", в който, за всички е отредена ролята, да са - идиоти, играчки и жертви - едновременно. 
Ще чуем, промерно, една хубава сутрин, "изненадваща" тревожна новина, да речем, че е избухнал някъде си, мега-вулкан, че незнам си откъде плъзнали опасни зарази от някакви си болести, и тем подобни.  И естествено, много загрижените за нас, органи на властта, и на първо място - "световните", обявяват  или нареждат, че е много опасно да се излиза на открито, и че всеки, който излиза навън, ще се зарази и ще зарази и другите около себе си!  Затова, "временно", строго се забранява излизането от домовете, под какъвто и да е предлог.  Освен това, със сигурност било констатирано, че всички складирани в магазините, храни, били вече заразени и следва незабавно да се унищожат, под надзора на компетентните служби.  Водата от обществените водоизточници - също!
И така нататък, и така нататък.  Важното ще е, че изведнъж, всички се ще се окажат заложници, а по-точно - затворници в домовете си, на немилостта, на немилосърдната "световна власт", до следващо нреждане.
Нататък няма да "фантазирам", защото вариантите са много, но резултата ще е един!  Не искам да ви плаша повече, понеже и това е много, но имайте предвид и такъв сценарий, защото има в света една категория "хора", чиято работа е да измислят, именно, подобни сценарии, от които да нямаме изход.  А те отдавна са го измислили, и всяка година актуализират сценариите, в резултат, на който и да е от тях, изваднъж, и ненадейно ще се окажем в положение - много по-незавидно от роби!  Защото на "Тях" са им нужни сто пъти по-малко "двукраки слуги", отколкото са хората на планетата!?
Нужно ли е да казвам, какво би станло с ненужните милиарди народ, ако се осъществят тези, станали вече отдавна известни, сатанински мераци?
И дано не се осъществят! 
Но нека ние да си кажем най смислената и най уместната молитва:
Господи помилуй!

Господи помилуй, мене грешния, и нас грешните!




Тагове:   облака,


Гласувай:
0



1. grigorsimov - Впрочеем, не ми обръщайте особено внимание,
22.04.2010 23:27
защото аз от две години въобще и не гледам телевизия, и почти не слушам радио, затова най-вероятно много съм загубил и много съм изостанал от важните световни събития!? Е, от време на време подочуя, или попрочета нещо, колкото да не съм съвсем откъснат от реалността. Но, такава ли е реалността, и това ли е реалността?!
Кой знае?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316612
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031