Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2010 19:18 - ШОКИРАЩИ СНИМКИ ОТ УЖ ПЪРВОБИТЕН И ФАНАТИЗИРАН ИРАН. Автор: tomcat
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 35923 Коментари: 59 Гласове:
18

Последна промяна: 16.06.2010 19:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВНИМАНИЕ!
НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА !!!  

коментар от tomcat:

Не казвам че Иран е някакъв рай на свободата, там също биват управлявани от някаква форма на тоталитаризъм, уж религиозен, но до колко е така, незнам.
Това което искам да покажа с тези снимки, е че Иран съвем не е това каквото се опитват да ни убедят медиите.Там също живеят хора. Друг интересен факт е е че Иран е изключително младежка държава над 70% от населението е под 30 години. Много от младежите там по нищо не се различават от младите тук, и там си се събират на партита, гаджета, друсат наркотици. За това последното не го изтъквам, като нещо хубаво, но пак показва че с времето все повече възприемат т.нар "западен "стил на живот. Колкото до забрадки и забулвания, все пак това си е тяхната страна и техните обичаи, ако искат и 15 чаршафа да си увият около главите не ми пречат и никой не е в състояние да им държи сметка за това какво правят в собствената си държава.


image
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
 
Иран, една "варварска" държава.Ужас,видяхте ли снимките от там! Автор: internationalist
Американската и Ционистката пропаганда подготвят обществеността в "цивилизованите" държави за бъдещата война срещу Иран. За да оправдаят икономическата блокада, сега и бъдещите си военни действия, през последните десет години по тази велика страна бяха изсипани колосални количества Медийна Помия.
То зомбиращия филм "300" ли не бе, то какво ли...  неизброимo дълъг е списъкът.
Вижте от този, прост постинг на наш колега блоггър, снимки от Иран и си направете сами изводите, колко е "страшно" и "ужасно" там.
http://tomcat.blog.bg/politika/2010/02/15/shokirashti-snimki-ot-pyrvobiten-i-fanatiziran-iran-vnimanie.494043
След това ако решите, се запишете в моята facebook.com група " Не на войната в Иран, която се подготвя от САЩ и Израел"
http://www.facebook.com/group.php?gid=38286609014
image
Вижте и клип, как американски полицай удря момиче в лицето и го обвинява в нападение над полицай:
http://tomcat.blog.bg/politika/2010/06/16/made-in-the-usa-chenge-udria-17-godishno-momiche-v-liceto-mo.562501


Тагове:   иран,


Гласувай:
23


Вълнообразно


1. анонимен - Towa явно е богата държава,
16.06.2010 19:27
затова САЩ са ги взели на мушка.
цитирай
2. haralanov - Направо супер
16.06.2010 19:37
Да имигрираме в Иран!
цитирай
3. анонимен - Прекрасно е!
16.06.2010 19:57
Много е красиво! А защо американците са ги взели на мушка - много ясно, заради природните богатства. Сега съчиняват легенди, търсят поводи. Същото стана и с Ирак - от измислици да откровени лъжи. Съсипаха на хората държавата, унищожиха хилядолетни исторически паметници, а що народ загина! И нищо, няма виновни, няма наказани, американците пак целите в бяло! А най ме е яд, че нашите продажни политици им пригласят и въвличт и България в тази мърсотия. Отврат! ! ! Дано с Иран да не се случи същото!
цитирай
4. tomcat - Богатството на Иран съвсем не се ...
16.06.2010 20:40
Богатството на Иран съвсем не се изчерпва с природните ресурси.това е страна с хилядолетна история и култура, но най -голямото богатство това са хората .Както посочих по-горе над 70 % от населението са младежи ,това е показател че тази държава има бъдеще, а при нас обратното над 70% пенсионери и бавно ,но сигурно умираме !Разбира се не без помоща на целенасочения план за унищожението ни от глобалистките ментори на предателските ни политици!Новият световен ред ненавижда независими ,суверени ,проспериращи държави ,като Иран
цитирай
5. анонимен - Жена
16.06.2010 20:57
Да, много е лесно да харесваш това от позицията на мъж. Защо ли по снимките няма жени. Никой не ги пита дали искат да носят тези забрадки. Аз съм разговаряла с жени от тези държави - те мразят забрадките, но нямат избор. Всички мъже, за които това изглежда много лесно и просто им пожелавам да живеят като жени в ислямистка държава, като им е все едно. Да видим дали тогава ще е техен избора.
цитирай
6. cindy - Красиви снимки :)
17.06.2010 09:36
Но имам въпрос към tomcat по повод това, че 70% са младежи. А къде са старежите извинете? Измрели ли са?
При нас били 70% пенсионери и умираме бавно, но сигурно.
А техните пенсионери къде са? Да не са ги изнесли в чужбина?

За историята им имам представа, гледах "Иран - седемте лица на цивилизацията". Страхотен филм, много ме впечатли.
цитирай
7. анонимен - Значи, това не са гaджали ?
17.06.2010 10:31
Значи, това не са гaджали ?
цитирай
8. анонимен - E...
17.06.2010 10:52
Какво да им гледаме? Само мъже и една туристка, която, ако не се беше забулила, щеше да бъде убита с камъни. Явно читателите не са ходили в Иран и не са живяли в ограден квартал за чужденци... Емигрирайте в Иран, успех. А да видим кой ще ви пусне там. Безспорно са богата държава, а на всички е известно, че арабите, персите и т.н. обичат да си угаждат. И изобщо не са диваци, просто имат съвсем различни разбирания от нашите.
цитирай
9. анонимен - @5. анонимен - Жена
17.06.2010 10:57
силни приказки. дали се носи забрадката зависи от семейството, от което произхожда жената, респ. от съпруга и и евентуално неговото семейство. има части в Иран, в които жената никога не сваля забрадката си - и ако не познава друг начин на живот какво ще я кара да не я иска?
цитирай
10. анонимен - СТРАХОТНО. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...
17.06.2010 11:00
СТРАХОТНО ...................... И ТЪЖНО !!! Ама ние, съвсем сме в кереча !
Няма значение каква е религията - важно е да няма комунисти ...........
И ние сме хилядолетна държава , ама с комунисти - и те са хилядолетна държава ,ама без комунисти - ТЪЖНО ............. И СТРАХОТНО !!!!!!
А що се отнася до САЩ и войната - твърдо НЕ !
цитирай
11. анонимен - brr
17.06.2010 11:08
brr
цитирай
12. анонимен - ami da -hubavo izglejda. arabskite ...
17.06.2010 11:11
ami da -hubavo izglejda.arabskite durjavi ne mogat da se merqt s nikoi drugo po pi6nost i krasota.vsi4ko drugo e propaganda.p.s. irancite sa edni ot nai-inteligentnite nacii.
цитирай
13. gothic - Не знам. Имам няколко албума на една ...
17.06.2010 11:14
Не знам. Имам няколко албума на една индъстриъл-готик метъл банда, базирана в Техеран. Забележете, живеят там а не са ирански емигранти. Имат певица, която на албумите снимките по дисковете се явява в доста шокиращ софт садо-мазо вид. Така че явно е до настройка. Предполагам не очаквате и тук да видите 75 годишна баба от някое балканско село да се облича и държи като 35 годишна MILF от столицата. И иранците не са араби а перси.....
цитирай
14. ploudinperper - Не може някакъв си Иран да е по-готин ...
17.06.2010 11:14
Не може някакъв си Иран да е по-готин от Съветският съюз!
цитирай
15. thomas - ...
17.06.2010 11:15
Друго не знам, ама метрото им определено прави впечатление на фона на нашето мизерно подобие, което ни струваше толкова безумно много милиони... Явно там на корупцията се гледа с по-различно око, за да не кажа - секира... ;-)
цитирай
16. анонимен - Пожлитическа педерастия - това е е нащето поведение пред САЩ!!!
17.06.2010 11:16
анонимен написа:
Много е красиво! А защо американците са ги взели на мушка - много ясно, заради природните богатства. Сега съчиняват легенди, търсят поводи. Същото стана и с Ирак - от измислици да откровени лъжи. Съсипаха на хората държавата, унищожиха хилядолетни исторически паметници, а що народ загина! И нищо, няма виновни, няма наказани, американците пак целите в бяло! А най ме е яд, че нашите продажни политици им пригласят и въвличт и България в тази мърсотия. Отврат! ! ! Дано с Иран да не се случи същото!

цитирай
17. анонимен - Иран
17.06.2010 11:22
Иран е бяла страна, хората са с нашите гени, наша кръв и плът. Така се учи в техните учебници по история, че българите са част от тях. Последните генетични изследвания го доказаха безусловно. Даже и голяма част от думите в езиците ни съвпадат. Персите са истинските арийци, те макар и побеждавани и заробвани от турци и араби са оцелели и са им наложили своята култура. Единствената историческа грешка на този народ е приемането на исляма. Днес там управляват ходжите но те са клан който е част от завоевателите араби, те не са персийци. Обикновените перси не се допускат до управлението но управляват в икономиката и напредъка се вижда ясно.
цитирай
18. cindy - 18. thomas ...
17.06.2010 11:25
Ясно е, че плюеш всичко българско, но какво му е на нашето "мизерно подобие" на метро, моля?
Единственият му кусур е, че има засега само една линия от Люлин до Младост. Друго какво не му харесваш? Станциите са си широки и добри, някои от влакчетата може да не са нови, но вършат работа.

В Лондон метрото да не е по-добро? Или пък в Прага, Париж, Франкфурт?
Ти по какво го оценяваш като мизерно? Или просто си антибългарски настроен, както обикновено, щото си над тези неща... мнооого над...
:)))))
цитирай
19. анонимен - хммм, търсене на сензации???
17.06.2010 11:34
Не видях нищо шокиращо,освен заглавието.Но нали това е целта,шокиращи заглавия, много читатели.Относно Иран, ако откривате топлата вода сега, браво на вас.Но тя е открита много отдавна.
цитирай
20. анонимен - Interesno
17.06.2010 11:36
Бурж Ал Талибат! И това, че Дева Мария е поставена на обществено място не е нещо което показва колко е отворен Иран за несвойствени религии; Дева Мария е припозната и в Исляма и доста почитана. Всеки медал, монета или каквото и да е си има две страни.
цитирай
21. анонимен - Имах колега от Иран. Срещнахме се на ...
17.06.2010 11:38
Имах колега от Иран. Срещнахме се на едно обучение във Франция. И двамата работехме за една френска фирма. Двамата му братя - на 14 и 16 години бяха екзекутирани от държавата "за противодържавна дейност". Човекът се държеше на положение, но имаше много мъка в разказите му. Но пък говореше с голяма любов за странта си. От него знам, че Иран е може би единствената държава в света, в която има залежи на всички елементи от менделеевата таблица. Със всичко това се опитвам да кажа, че истината е някъде по средата.....
цитирай
22. ianchefff - приятен път
17.06.2010 11:41
и много усмивки на желаещите да живеят в Иран.
цитирай
23. анонимен - Chris
17.06.2010 11:42
Tam besiat i ubivat psihi4no bolnite. Besiat i ubivat homoseksualistite. Na zenite e zabraneno da si pokazvat kosata. 4e za edna zena kosata e mnogo vazna. S kosata si zenata se stremi da se haresa na muza. Kosata na zenata e ninoto az, neiniat 30% seksualen zivot. Zenata ne moze da oble4e kusa pola i da si pokaze kolenata ili nedai si boze 4ast ot bedrata. Tam obsto4oveskata filosofia e samo v religiata. Niama drugo osven filosofiata na religiata kato ofizialna politika. Bankite ne sa istinski banki i ne davat
ipote4ni zaemi pod lihva. Zialata ikonomika nito e kapitalizm nito e komunizum a e isliamska ikonomika, t.e. nikoi ne znae kakvo e ako niama proizvodstvo na neft. Izobsto v Iran treperis kakvo prikazvas na ulizata, v magazina, pred priateli. Pravovata sistema e sharia zakon, i.e. koran ot 7 vek v deistvie. Ako 4ukas mazka i te hvanat te osuzdat na smurt 4rez ubivane s kamuni na gradskia plostat pod ostuklenite krasivi nebosturga4i. Tova e krasotata na Iran.
цитирай
24. ploudinperper - Много здраве от Мичурин!
17.06.2010 11:49
анонимен написа:
Иран е бяла страна, хората са с нашите гени, наша кръв и плът. Така се учи в техните учебници по история, че българите са част от тях. Последните генетични изследвания го доказаха безусловно. Даже и голяма част от думите в езиците ни съвпадат. Персите са истинските арийци, те макар и побеждавани и заробвани от турци и араби са оцелели и са им наложили своята култура. Единствената историческа грешка на този народ е приемането на исляма. Днес там управляват ходжите но те са клан който е част от завоевателите араби, те не са персийци. Обикновените перси не се допускат до управлението но управляват в икономиката и напредъка се вижда ясно.

цитирай
25. kentoff - Янчеф - да не мислиш, че са им изтрябвали тъпаци и малоумници?
17.06.2010 11:57
ianchefff написа:


Приятен път
и много усмивки на желаещите да живеят в Иран.

цитирай
26. анонимен - Страна в която 70% от населението е ...
17.06.2010 11:59
Страна в която 70% от населението е под 30 години, е невъзможно да бъде унищожена!Това хамериканците трябва да го имат в предвид!
цитирай
27. pomiqrat - Същите поръчани снимки могат да се ...
17.06.2010 12:25
Същите поръчани снимки могат да се намерят и от преди 1989 и това какво доказва
цитирай
28. анонимен - Бългаски Войн
17.06.2010 13:01
анонимен написа:
"Да имигрираме в Иран!"-ами емигрирайте...ама ще трябва да работите,а не да крадете ....а вие май за 20 години сте забравили какво е работа,.....


А ти турче такова знаеш ли какво е работа?Мне...българите сме работливи хора не ни бъркай с вашите братя циганите....
цитирай
29. анонимен - а дали.....
17.06.2010 13:21
Благодаря на автора ! А по какво да разбера,че снимките са от Иран.........
цитирай
30. анонимен - коко
17.06.2010 13:22
Бил съм във Иран най малко 10 пъти чудесна страна.Бил съм и във Америка лайнари,какво да ви кажа.Ако във Иран паднеш на тротоара ще ти помогнат поне 95% от минувачите,ако това обаче случи във Америка ще те вземат за наркоман.Еее вие си направете извода кои са изродите
цитирай
31. анонимен - perde
17.06.2010 13:26
Иран е велика а Америка??????????Америка винаги са били помиярите на света те са винаги най.А потомците на тези които живеят в Америка са бандюги така че ябълката не ражда круши
цитирай
32. thomas - @cindy (22)
17.06.2010 13:42
Извинявай много, ама друг съвет, освен да си извадиш главата от задника, не мога да ти дам. Какво му било на нашето метро... Ами на първо място е облицовано с плочки от 10 лева квадрата, които изглеждат даже за 5, но вероятно са купени за 25. На второ влакчетата изглеждат, звучат, миришат и се движат ужасно. На трето пропускателните системи са като от час по трудово и изглеждат пред разпад. На четвърто рекламно-информационните съоръжения във вагоните и на станциите говорят много ясно за нивото на корупция у нас. На пето, така наречените електронни билети са истинско посмешище, от което трябва да ни е срам, да не говорим за хартиените, а още по-малко - за начина, по който се отчитат използваните билети. И на последно място, ако има изобщо нещо хубаво в цялото метро, това са ескалаторите. Даже се чудя какво им е станало на тези хора, та са сложили истински. Затова пък тук идват българите, които скапват и тази единствена хубост, нямайки елементарната култура да стоят в дясната им половина, за да може който иска да се движи, да ползва лявата.

А сега, след всичко, което описах, би ли погледнала снимката на метрото в Техеран? Виждал съм много десетки метрополитени в света, сходно гаден на нашия може би е наистина само този в Прага, само дето и той се развива. А от този просто ми падна ченето - изграден е в най-добрите традиции на новото поколение станции в Лондон, а може би дори по-добро сравнение ще бъде това в Хонконг. Уникално!

Разбира се, от това не смея да си вадя общи изводи за държавата - явно е, че има много кусури. Но поне показва, че там обществените пари се харчат за обществото, а не за пълнене на гуши.
цитирай
33. tomcat - Най- интересното е че в Иран живее ...
17.06.2010 13:59
Най- интересното е че в Иран живее най- голямото еврейско население в света след Израел, още по интересно е че съжителстват съвсем мирно и без проблеми,даже имат и еврейски политици в управлението!По нешънъл джеографик имаше преди време документален филм за Иран и интервюираха един евреин ,който имаше спиртоварна в центъра на Техеран и си вареше водка там.Водещия го питаше дали не му правят проблем мюсюлманите заради алкохола, а евреина каза че уважават религията му и изобщо не го закачат и абсолютно никакви проблеми няма с иранците.Планините край Техеран са световна дистинация за сноубордисти от цял свят,зимните им курорти са от световна класа.Обвиненията че мразят християни и евреи са плод на платена параноична пропаганда!Да мразят терористичните античовешки тоталитарни правителства в САЩ и Израел, но кой нормален човек не е на същата позиция?Ако имам финасите с удоволствие бих посетил Иран.
цитирай
34. mamkamu - !
17.06.2010 14:06
О, Боже!!!
цитирай
35. doktora757 - Нормални хора; даже се учудих, че ...
17.06.2010 14:13
Нормални хора; даже се учудих, че имат метро - явно и на мен в някаква степен ми е повлияла вражеската пропаганда (разбирай ционистка и американска)!
На войнолюбците ще им приседне една непремерена война с Иран! Това не е Ирак, тук ще се сбълскат с огромна военна мощ и 80 милионен народ готов да брани родината си от чужди попълзновения. да не забравяме, че зад Иран ще застанат Индия, Русия и Китай (все ядрени сили)! Повечето страни от ЕС също са против такава военна намеса, а най-вероятно Израел и САЩ ще гризнат яко дърво!......))))))
цитирай
36. feishtica - Само че...
17.06.2010 14:18
"ако искат и 15 чаршафа да си увият около главите не ми пречат и никой не е в състояние да им държи сметка за това какво правят в собствената си държава."
Напълно съгласна. Само че ако 15-те чаршафа са въпрос на личен избор. Когато те арестуват, затова че си излязла с червило или с открита коса, за личен избор и дума не може да става. Някой по-горе писа, че правната система е шериатът, религиозен закон от 7-ми век. Само пред този факт въздействието на горните снимки изчезва. И те се превръщат в пропагандна фасада...
цитирай
37. semtomovi - звездната лудост
17.06.2010 15:00
Жалко. Ще съсипят хубавата държава. Но ще съсипят и нашата в тоя Чадър.
цитирай
38. boristodorov56 - 39. thomas
17.06.2010 15:17
Не разваляй доброто впечатление от снимките с тъпите си коментари.
Направо са антипропаганда на това, което целиш.

Горе-долу същото можеше да се каже и за комунистическа България от агитаторите на байрям -социализмата.
цитирай
39. cindy - 39.thomas
17.06.2010 16:02
понеже заговори за задници, ще ти вляза в тона, инaче се държа възпитано по принцип.
Ти абсолютно надут пуяк-глупак, който все ги гледа нещата от висотата на напълно неоправдано самочувствие.
Все едно той единствен е видял какво става по света и е снизходил тук да ни просветли... :))))

Не виждам кой знае каква разлика между тези, които съм изброила и софийското метро. Нито пък и в Рим метрото ме е впечатлило с нещо. Какво търсиш под вола теле, бе сдухльо? Все нещо не му харесва, все недоволен, все плюе и то основно по българите и България. А ти откъде си се пръкнал, цървул нещастен? Сигурно в Бъкингам със сребърна лъжица в устата?!?

За такива като тебе е написал Алеко мноооого отдавна "Пази боже, сляпо да прогледа". Извади си главата от задника и го прочети, май си го пропуснал в школото! :))))
цитирай
40. анонимен - а
17.06.2010 16:43
за съжаление персите са "удавени" в арабското море и резултататът е този радикален ислям в иран.
цитирай
41. thomas - @cindy (48)
17.06.2010 16:52
Леле, ти вярно я извади... Така яко се разсмърдя :-)
цитирай
42. thomas - @boristodorov56
17.06.2010 16:54
Теб пък не те разбрах... С какво точно ти развалих хубавото впечатление от снимките? Беше си намерил причина да ги разглеждаш като чисто изкуство, в което няма политически елемент ли!? Най-искрено се възмутих, че може в такава "политически неправилна" според нас страна да са направили такова метро, а в нашата "европейска" страна от него да се носи такава корупционна смрад.
цитирай
43. cindy - Не, thomas 52,
17.06.2010 17:00
това, което си надушил е от теб - смръди ти устата и като много се разприказваш...
:))))))
цитирай
44. анонимен - Най- интересното е че в Иран живее ...
17.06.2010 17:39
tomcat написа:
Най- интересното е че в Иран живее най- голямото еврейско население в света след Израел, още по интересно е че съжителстват съвсем мирно и без проблеми,даже имат и еврейски политици в управлението!По нешънъл джеографик имаше преди време документален филм за Иран и интервюираха един евреин ,който имаше спиртоварна в центъра на Техеран и си вареше водка там.Водещия го питаше дали не му правят проблем мюсюлманите заради алкохола, а евреина каза че уважават религията му и изобщо не го закачат и абсолютно никакви проблеми няма с иранците.Планините край Техеран са световна дистинация за сноубордисти от цял свят,зимните им курорти са от световна класа.Обвиненията че мразят християни и евреи са плод на платена параноична пропаганда!Да мразят терористичните античовешки тоталитарни правителства в САЩ и Израел, но кой нормален човек не е на същата позиция?Ако имам финасите с удоволствие бих посетил Иран.


Тези евреи са различни като етнос и приоритети в религиозните вярвания от хазарските евреи (ашкенази) наводнили Израел! Едните изповядват "Тората" (Петокнижието от Библията), а другите са привърженици на човеконенавистния и воинствен "Талмуд"!.....За това се и различават в поведението си.
цитирай
45. анонимен - Абе тук някакъв блог за тъпаци ли ...
17.06.2010 17:44
анонимен написа:
Абе тук някакъв блог за тъпаци ли е!?!?! Иран била страхотна държава, а САЩ лайнян агресор!?!?! Малоумници! Али Хаменей, Махмуд Ахмадинеджад...други олигофрени - комедианти не е нужно да се изброяват! Много е модерно днес сред псевдо интелектуалците да хулят Америка и да се правят на луди сякаш не виждат побърканяците ислямисти! Тези снимки са параван зад който се крие черно мракобесие, драги ми комсомолци! Без Западната цивилизация(която безусловно си има косури) този свят щеше да се евърнал в каменната ера отдавна, начело с Иран!


Ясно и тебе ще те включим в "кръстоносния поход" срещу тероризма! Егати промития мозък; имаш ли собствено мнение или ми цитираш официалните сводки от Белия дом и Тел Авив?!?.....
цитирай
46. ianchefff - анонимен 58,
17.06.2010 17:51
а ти какво цитираш?
Хвърли 1 поглед на последния ми пост и кажи КОГО ЦИТИРАМ АЗ.
;)
цитирай
47. cefulesteven - а ти какво цитираш? Хвърли 1 по...
17.06.2010 18:28
ianchefff написа:
а ти какво цитираш?
Хвърли 1 поглед на последния ми пост и кажи КОГО ЦИТИРАМ АЗ.
;)



Това препоръчвам на всички.
цитирай
48. анонимен - Бил съм във Иран най малко 10 пъти ...
17.06.2010 20:01
анонимен написа:
Бил съм във Иран най малко 10 пъти чудесна страна.Бил съм и във Америка лайнари,какво да ви кажа.Ако във Иран паднеш на тротоара ще ти помогнат поне 95% от минувачите,ако това обаче случи във Америка ще те вземат за наркоман.Еее вие си направете извода кои са изродите


Абсолютно вярно!
цитирай
49. анонимен - No War for Israel in Iran
18.06.2010 01:47
http://www.youtube.com/watch?v=_qxzZY4JycY
цитирай
50. boristodorov56 - 57. анонимен
18.06.2010 13:14


Не съм специалист по сортовете евреи, но ми се струвах основателно твърдението:

"Тези евреи са различни като етнос и приоритети в религиозните вярвания от хазарските евреи (ашкенази) наводнили Израел! Едните изповядват "Тората" (Петокнижието от Библията), а другите са привърженици на човеконенавистния и воинствен "Талмуд"!.....За това се и различават в поведението си."
цитирай
51. анонимен - Демокрацията продължава да убива
18.06.2010 18:06
Демокрацията продължава да убива

Каквото и да ни говорят управниците, всеки от нас вярва повече на онова, което вижда в чинията си. Или по-точно на онова, което не вижда.

Нашата демокрация, чието днешно олицетворение са Бойко Борисов и Цветан Цветанов уби поредното българско дете. С кръв започна демокрацията, сред кръв продължава своя убийствен път и сред кръв ще свърши. С кръв започна, защото един от нейните стълбове, Ахмед Демир Доган изби десетки невинни хора, включително жени и деца преди да се включи в политиката. Сред кръв продължава, защото всекидневно ние, българите даваме кървави жертви пред ненаситния демократически Молох. И сред кръв ще свърши, защото такава е логиката на събитията. Накрая убийците на свой ред ще бъдат убити, само че умъртвените от тях невинни хора няма да възкръснат.

Сега ще ми кажете, че Бойко и Цветанчов не са длъжни да отговарят за деянията на всеки ненормалник. Да, така е. Не са длъжни. Какво обаче побърква хората и от нормални ги прави ненормалници? Мизерията. Безизходицата. Липсата на всякаква справедливост, липсата на всякаква човечност, липсата на всякакви перспективи и на какъвто и да било изход. Кое ни докара всичките тези злини? Демокрацията. Демокрацията от либерален тип и с лява резба. А Бойко и Цветанчов определено са длъжни да отговарят за функционирането на демокрацията в Мангалистан, бивша България. Следователно Бойко и Цветанчов носят отговорност за всяко деяние, предизвикано от тази същата проклета демокрация. И след като именно тя, демокрацията убива децата на България, то Бойко и Цветанчов няма как да не са съучастници в убийствата.
Бойко Борисов и Цветан Цветанов убиха поредното българско дете. Знам, че накрая и те, също както Андрей Луканов, като Иван Костов, Симеон Сакскобурггота, Сергей Станишев и Ахмед Доган ще платят за стореното. Всеки ще си плати за злините. Но кой ще ни върне децата?
http://eltimir.ucoz.ru/news/demokracijata_prodlzhava_da_ubiva/2010-06-18-1053
цитирай
52. анонимен - Най-неочаквано и интересно ми б...
20.06.2010 03:53
Най-неочаквано и интересно ми беше,когато гледах демонстрациите около 20 май 2009 и станаха сблъсъците.Много от тях скандираха-булгари,булгари.Нямам обяснения дали там са много които се определят като нас,защото тогава бяха все недоволни.
цитирай
53. semtomovi - Ровете на Запад, не на Изток - дайте да си изметем Двора!
20.06.2010 13:17
Ама хора, защо не разисквате колко "демократични" са Швеция, Норвегия, Дания и САЩ днес. Като убиват по 100 000 годишно с принудителна мозъчна лоботомия, амфетамини за бебета и ЕСТ???
цитирай
54. grigorsimov - - semtomovi - напишете нещо конкретно или дайте линк (адрес)
21.06.2010 11:02
за да го препубликуваме, ако счетем че е правдоподобно!
Поздрави!
цитирай
55. анонимен - до 9 от Жена
21.06.2010 17:44
Кои думи са много силни? Пожеланията ми мъжете да опитат какво е да се живее като жена ли? Защо, ти вече знаеш колко е лошо ли, че това звучи твърде силно?
Ето това е силно неприятен начин на мислене - щом винаги живееш зле какво ще то накара да искаш да живееш по-добре... Ами то най-добре направо да тръгвам към гробището.
Наистина пожелавам на всички мъже, на които им се вижда лесно да се живее като жена където и да било - да заживеят все някъде като жени. Мястото няма значение.

И изведнъж да забележите как по блоговете и форумите пишат само мъже и само тяхното мнение важи. Че те за всяко нещо имат думата, дори и за нещата, които касаят само жените? Изключвам свестните мъже, които знаят, че света се състои от мъже и жени по равно. Такива има, за щастие.
цитирай
56. grigorsimov - Госпожо (госпожице) - анонимен 55
21.06.2010 22:59
Вие явно сте феминистка, след като се оплаквате от съдбата си, че сте жена.
Кое, особено в интернет, пречи на жените да изказват мнението си, и то да се уважава, ако е логично или основателно?
А за жените мюсулманки няма нищо по-естествено и по-богоугодно да се обличат така, както повеляват законите на вярата и местните традиции.
На вас ви е внушено, че "вярата е опиум за народите" и че дрехите за жените, едва ли не, са "окови".
Позволявам си да ви посъветвам да не гледате на света само през "собствените си очи" и собствената си "култура", а да се стараете да опознаете и да разбирате другите, без да си въобразявате, че вашето (внушено ви) мнение е закон за всички други. И най- важното: ако вие не вярвате в Бога, не забранявайте на онези вярващи, които не пречат на никой друг и ни най малко не се намесват във вашия начин на живот, да вярват и да живеят според своите вярваня и разбираня. Иначе те, примерно, биха могли да ви наричат в лицето - "ороспия" затова че се разголвате неприлично, според техните представи и традиции!
А забрадката, и за моята майка беше нещо най-естествено и даже - неотменимо. И, и през ума не еи е минавало, че някой я кара насила да я носи винаги, когато е между хора.
А за мен, примерно, е трудно да възприема, че толкова лековерно приемате това нагло и лукаво нарочване на други хора и народи - за лоши, само защото (си позволяват да) са различни от нас, или от вас вас, след като те с нищо да ви навреждат или не ви се месят в живота!
цитирай
57. анонимен - Иран
02.09.2010 13:52
Бях в Иран съвсем скоро, изкам да ви кажа, че е чудесна държава. Обиколих доста места и видях едни добри и сърдечни хора. Наистина е досадно с тази забрадка на главата, но.... И искам да ви кажа, че те са големи националисти, обичат и пазят държавата, историята си..... Определино се обиждаха когато споменем, че са араби.. те не са араби, Перси са!!!
цитирай
58. анонимен - има наистина много прости българи
02.10.2010 23:51
Ами като толкова много ви харесва отидете да живеете там
цитирай
59. momchil - На базата на десет снимки да се пр...
29.05.2011 01:17
На базата на десет снимки да се правят изводи за качеството на живот в една страна. Тъпо. Такива снимки спокойно могат да се направят в София и някой баш тъпанар да съчини статия за това, колко велика е България, каква история има и пр., а друга група тъпанари да цъка с език и да вика ашколсун машаллах каква велика държава.
Този пост показва нивото на анализ, на което са способни някои индивиди.
Както и нивото на образованието ни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313351
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031