Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2010 12:51 - Третата световна война в пророчествата на Алоис Ирлмайер, + извадка от Креманското пророчество на Митар Тарабич
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7715 Коментари: 7 Гласове:
9

Последна промяна: 05.08.2010 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Немският пророк Алоис Ирлмайер (1894-1959) е живял във Фрайласинг, Бавария. Препитавал се е като търсач на подземни води и строител на кладенци. Става прочут с ясновидските си умения след края на Втората световна война, когато помага на много хора да намерят роднините и приятелите си. Както се случва обикновено, със славата идват и враговете – повечето му противници са го гледали с насмешка, но е имало и такива, които са го обвинявали в шарлатанство. Въпреки че няма данни Ирлмайер да е взимал пари или други облаги за заниманията си, свързани с ясновидството, неколцина завеждат съдебно дело, за да докажат, че е измамник. Съдията – първоначално скептичен, поискал от пророка да каже къде е съпругата му и какво прави. Ирлмайер, макар никога да не е виждал жената на съдията, не само описал подробно заниманията й в момента, но и как точно е облечена. Щом се разбрало, че описанието е съвсем точно, Ирлмайер бил освободен. Баварският пророк предрича годината на смъртта си, а най-известните му предсказания са за Третата световна война. На смъртния си одър казва: “Радвам се, че си отивам сега, за да не преживея нещата, които виждам, че се задават.”

image

Алоис Ирлмайер – баварският пророк

Алоис Ирлмайер е виждал бъдещето като на филм, но е имало и елементи, които са били символични и трудни за тълкуване – например същността на някои числа. Виденията за Третата световна война са записани и публикувани за пръв път от Конрад Аделмайер.

ПРОРОЧЕСТВА ЗА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

Молете се за мир, братя! Защото това ще стане – ненадейно ще избухне нова война в Близкия Изток, при която множество военноморски сили ще се сблъскат с вражда в Средиземно море – положението ще е обтегнато до краен предел . Но в действителност искрата, която ще подпали войната, ще пламне на Балканите: виждам големец да пада, кървава кама лежи до него. Следва сблъсък след сблъсък. Двама мъже убиват трети, който е висшестоящ. На тях (двамата) пък са им платили други хора. Единият от убийците е нисък, мургав мъж, а другият е малко по-висок и светлокос. Мисля, че това е на Балканите, но не съм сигурен.

След убийството на висшестоящия още през нощта започват военните действия. Ясно виждам три числа – две осмици и една деветка. Но не мога да разтълкувам значението им и да посоча кога ще е времето. Войната започва преди изгрев. Разпространява се много бързо. Селяните си седят по кръчмите и играят карти, когато се явяват чуждите войници по прозорците и на праговете на вратите. Армията е от мъже, които изглеждат черни и идват от изток, всичко става много бързо. Виждам тройка, но не разбирам дали са три дни, или три седмици.

Многобройни войски от изток навлизат в Белград, след което продължават към Италия. След това три бронирани машини като танкове веднага се отправят с изумителна скорост на север от Дунав, през Германия към Рейн. Няма никакви предупреждения. Всичко става толкова внезапно, че хората почват да бягат в панически ужас на запад. Главните пътища са задръстени от автомобили. И всичко, което се изправи пред бързите танкове по високоскоростните и широките пътища, ще бъде пометено. Вече не виждам дунавските мостове при Регенсбург. Почти нищо не е останало и от големия град Франкфурт. Долината на Рейн ще бъде опустошена, главно от (нападения по) въздух.

image

Руснаците не спират пред нищо, докато се придвижват с трите си машини като танкове. Ден и нощ те препускат, за да стигнат до областта Рур (Ruhr), където са многото пещи и фабрики. С постоянство преследват тази си цел.

Ответният удар не закъснява отвъд широкото море. А жълтият дракон напада Аляска и Канада по същото време, само дето не стига далеч. Танковете продължават да се движат, но с времето тези, които седят в тях, стават все по-черни. Разпръскват жълт прах в права линия. Когато падне на земята, всичко умира, не остава ни дърво, ни храст, ни говедо, ни стръкче трева, всичко повяхва и почернява. Остават къщите. Не знам какво е това (жълтия прах) и не мога да кажа. Линията е много дълга. И всеки, който я прекрачи, умира. Нещо в танковете се поврежда и те се разпадат. От тях (хората, които ги управляват), никой няма да се върне.

Самолети разпръскват жълт прах между Черно море и Северното море. Така създават ивица на смъртта, право от Черно до Северното море, с широчината на половин Бавария. В тази област една тревичка не остава, камо ли да живеят хора. Руските подкрепления са прекъснати. От изток (спрямо Германия) се задават още бронетранспортьори. Но в тях всички вече са мъртви. Машините обаче продължават да се движат, изведнъж спират автоматично. При Рейн атаката най-сетне е преустановена. От транспортьорите нито един войник няма да се прибере жив.

Пилотите продължават да хвърлят техните малки черни кутии. Те експлодират, преди да стигнат земята, и така се разпръсква жълт или зеленикав прах. Всичко, до което се докосне, умира, независимо дали е човек, животно, или растение. Тези кутии са сатанински. Когато човек има досег с тоя прах, става черен и месото му пада от костите. Толкова силна е отровата. Никой от тези три армии няма се прибере у дома.

След това видях някой да идва по въздуха, от изтока. Пусна нещо в необятното море, след което последва нещо странно. Водата се издигна сама на височината на кула и падна обратно, след което всичко се потопи. И последва земетресение. Южната част на Англия потъна във водата. Една част… изчезна, когато нещото падна в морето. Държавите край моретата са силно застрашени от водата, защото вълните се издигат колкото сгради. И се пенят, като че са пред кипване. Изчезват острови. Част от земята потъва, ако пилотът пусне онова в морето. Кога ще стане това, не знам.

Голямата тъмнина настъпва по времето на войната и трае 72 часа. Ще притъмнее през един от дните през войната. От небето ще се изсипе град, но от светкавици и гръмотевици, които ще накарат земята да се тресе. Казвам ви, не излизайте от домовете си през това време. Електрическите светила няма да светят, а само свещите. И който вдишва от прахоляка, ще получи гърч и ще умре. Не отваряйте прозорците, покрийте ги с черна хартия. Ветровете навън ще разнасят смъртоносния прах и мнозина ще измрат. След 72 часа всичко ще свърши. Но пак ви казвам: не отваряйте прозорците, нито гледайте през стъклата, а поддържайте светлината на свещите. И се молете! За това време (72 часа) ще умрат повече хора, отколкото през двете предишни световни войни.

Не отваряйте прозорците. Добичетата ще падат, тревите ще пожълтяват и съхнат, хората ще стават първо жълти, а после и черни. Ветровете ще носят смъртоносните облаци на изток.

image

Градът с желязната кула (Париж – бел. пр.) ще падне от ръцете на собствените си хора. Те ще палят всичко. Ще е революция и всичко ще премине в диващина. Виждам големия град с желязната кула в пламъци. Но това е от самите му жители, не от тия, дето нападнаха от изток. Италия също е обзета от бяс. Мнозина се избиват и папата е принуден да бяга, но повечето от неговото обкръжение ще бъдат убити. Църквите ще бъдат срутени до основи.

image

В Русия настава революция и тя преминава в гражданска война. Труповете са толкова много, че не могат да бъдат извозени от улиците. Големците сред водачите на политическите партии ще се самоубият и с кръвта си ще измият своя огромен грях. Виждам червена тълпа с жълти лица, това е всеобщ бунт с ужасяващи убийства.

Кръстът отново е на почит. Народът на Русия вярва в Бог по нов начин. Те пеят песни за Възкресението и палят свещи пред иконите. От молитвите на християнството адското чудовище умира. И младите руснаци по нов начин вярват в това, че Богородица се е застъпила за тях.

image

Ново начало…

Когато всичко свърши, част от хората ще са измрели, а оцелелите ще се боят от Бога по нов начин. Старите закони, които носеха смърт на децата, няма да ги бъде. Ще настане мир. Прекрасно време. Папата, който избяга по вода, ще се завърне. Когато цветята отново цъфнат по ливадите, ще се върне. И ще оплаква избитите си събратя. След ужасното време ще настане време на щастие. Но хората ще започват да градят от там, откъдето са започнали и прадедите им.

Превод: Иван Стаменов

В тази връзка и извадка от КРЕМАНСКОТО ПРОРОЧЕСТВО  на Митар Тарабич (1829-1899):

“Лошите ще донесат зло. Ще съсипят въздуха и водата, ще пускат разни отрови по сините морета, по реките и земята, а хората ще почнат да умират от някакви болести. Добрите и мъдрите ще видят, че целият им труд не струва и колкото лула тютюн, и ще се обърнат към себе си, към размишление. Колкото повече се обърнат към мисълта си, толкова по-близо ще са до Божията мъдрост, но всичко ще е напусто, защото злите вече ще са опропастили цялата земя и ще настане истински мор.

Хората ще бягат от градовете по селата и пак ще търсят планините и горите с трите кръста, та там да дишат и да пият вода. Онези, които избягат, ще спасят и себе си, и потомството си, но не всички и не задълго, защото ще се яви страшен глад. Храна по градовете и селата ще има, но ще е отровена. Повечето ще ядат и за да се наядат, ще тъпчат всичко в устите си и от това ще умрат. Онзи, който пости и изпости, той ще оцелее, защото Свети дух ще го пази и ще е Богу мил.

По време на тоя мор в далечните руски градове ще се появи млад човек на име Михайло. Ще има светло лице и целият негов образ ще е милостив. Хората ще му се чудят, че крачи по небето, а той ще отиде до първия манастир и ще зазвънят всички камбани. На народа, който се събере около него, ще каже:

“Забравили сте кой съм и че не съм умрял, а жив съм отишъл на небето.”

А хората, които го гледат, ще отвърнат:

“Не сме, не сме, – ти си свети архангел Михаил.”

На тези техни думи той ще се усмихне благо и ще рече:

“Разпънахте Богочовека и Сина Божи, а Бог ви даде ум да мислите и да обичате всички около вас. Станахте зверове и човекоубийци! Не съм дошъл да ви плаша за да вярвате от страх, а съм между вас да ви вразумя. Вече няма богати и сиромаси, а вие пак се мразите и убивате. Забравили сте душите си!”

Тогава след Михайло ще тръгнат всички народи и земята ще стане истинска райска градина. Храната ще изобилства навсякъде – и в реките, и в моретата, и в горите. Онези, които тогава се родят, ще живеят щастливо и толкова дълго, че ще забравят кога са се родили.
Михайло ще бъде навсякъде, а най-вече в Цариград, докато хората не проговорят един език и не приемат една вяра. После пак ще си иде доволен на небето.”

В друго пророчество Тарабич казва, че Сърбия и Балканите като цяло няма да са засегнати колкото останалия свят. Но все пак и тук ще се носят части от отровите, а от самолетите на воюващите щели да падат трупове по балканските градове и села. 
 

 ..................
http://www.ivanstamenov.com/2010/08/2092/то.

от: zahariada      

 



Гласувай:
9



1. semtomovi - ?
05.08.2010 13:15
Имаше 1 пророчество от Митар,
където той указа началото на 3-та световена с построяването на 1 мост над 2 реки в Сърбия. Това може да се провери.
цитирай
2. grigorsimov - До сега не бях чел негови пророчества
05.08.2010 15:40
и не зная нищо повече. Ако намерите нещо, обадате се!
цитирай
3. valsodar - Подобни пророци винаги е имало в историята на човечеството
06.08.2010 12:23
Като най-модерни винаги са били вещанията за смърт, катаклизми и край я на човечество, я на цялата Земя. Просто, за съжаление, психиатрията е сравнително нова наука и не винаги е в състояние да помогне на нуждаещите се.

Бъдещето е с безкрайно много разклонения във времето. По кое точно ще се поеме, зависи от изборът на всеки един човек на тази планета, а не от шизофреничните видения за самообявили се пророци и месии :)))
цитирай
4. анонимен - Това не е край, а ново начало
31.08.2010 17:57
Идва страшен изпит за човечеството. Идва край на цивилизацията, а не на света. Всичко това ще се случи, дори е една малка част от нещастията. Програмата за унищожение и изпитания ще продължи 3 години и половина. Повече подробности може да се научат от Стария завет - от пророците Йеремия, Амос, Даниил, Малахия, от Нострадамус и от книгата "Предсказания за Европа и света" от поредицата "Тайни и загадки". Също в "Откровението на Йоан" има много информация.
цитирай
5. penchoan - Това не е край, а ново начало
31.08.2010 18:07
Идва страшен изпит за човечеството. Идва край на цивилизацията, а не на света. Всичко това ще се случи, дори е една малка част от нещастията. Програмата за унищожение и изпитания ще продължи 3 години и половина. Повече подробности може да се научат от Стария завет - от пророците Йеремия, Амос, Даниил, Малахия, от Нострадамус и от книгата "Предсказания за Европа и света" от поредицата "Тайни и загадки". Също в "Откровението на Йоан" има много информация.
цитирай
6. barborok - невереятно слиен текст!!!
01.07.2011 23:23
още съм наелектризиран .така се почуствах като прочетох откровението на Йоан. невереятно!!! къде има още? е та това ли било душевния оргазъм? :)
цитирай
7. penchoan - още съм наелектризиран. така се ...
03.07.2011 00:27
barborok написа:
още съм наелектризиран .така се почуствах като прочетох откровението на Йоан.невереятно!!! къде има още?е та това ли било душевния оргазъм? :)


В Отковението на Йоан се съдържат основните положения на Библията в образи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313321
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031