Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2010 13:37 - За рухването на Вавилонските кули - Автор: nesstor
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1619 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 09.08.2010 13:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 12 септември 2001 г. се прибрах в къщи от нощно дежурство някъде след 8,30 сутринта. Включих телевизора. И първото , което видях беше как някакъв самолет се врязва в някаква си кулоподобна сграда. Първото, което си казах тогава и, което, предполагам, много други са си казали бе:"Поредният тъп холивудски екшън . След малко ще цъфнат и "спасителите на човечеството" - непобедимите командоси и рейнджъри на най-великите и неподими щати." И тъкмо взех дистанционното, за да сменя канала на "Анимал планет" гледам втори самолет се насочва към другата кула. Чу се и някакъв коментар, от който разбрах, че не става въпрос за екшън. Самолетът се вряза в кулата и премина през нея като нож през масло. Малко след това двете кули се сринаха до основи. От коментара се изясни, че това са онези Вавилонски кули в Манхатън - кварталът в Ню Йорк, където, ведно с Бруклин живеят повече чифути отколкото в Израел. И то не какви да е чифути, а ортодоксални такива- с костюми в черно, бели ризи, бомбета и навити на масури космарлаци покрай ушите, както и висулки от поясоците. И непременно с Тората под мишница.  
/Междувременно страшно се притесних за живота на племенницата ми и нейното семейство, което живееше и работеше в близост с кулите. Звъня на сестрата. Тя плаче - нямали връзка./
Оказа се, че е имало терористичен акт предната сутрин.  Десет дена или две седмици преди това пък бях гледал документален филм за едни пиротехници в САЩ, които майсторски събарят огромни сгради в градски условия. И го правеха така, че сградите рухваха точно върху мястото, където бяха издигнати без да се пръскат на всички посоки. 
Точно същото се случи и с Вавилонските кули! И като се почнаха едни обяснения , разяснения и официални коментарии не ти е работа. Рухнали били така, щото от високата температура на горенето на газьола стоманената конструкция се била разтопила. Трябва да си идиот, та да повярваш, че такова едно изгаряне може да развие температура такава, че да разтопи за нищо време солидната стомана ! 
После се разчу, че някакъв друг самолет бил се врязал в Пентагона, а друг предназначен за Белия дом бил прехванат и свален. 
Впоследствие се разбраха и някои други неща. Например това, че в кулите работили хиляди чифути, които точно този ден не били на работа по различни причини. После, че от всичките близо  3 хиляди загинали само един бил евреин и то случаен посетител. Както и това, че оттатък близката река група "израелски студенти" изразявали неистова радост, подскачайки и викайки. Вместо тази сцена обаче телевизиите показаха , как палестински жени се радват на случилото се. Така и до днес обаче не разбрах,чия е камерата снимала рухващите кули , като се почне още от врязването в тях на самолетите. Този някой, който е снимал явно е знаел, че нещо има да се случва. Точно там и точно тогава. 
Последваха официални изявления на официални лица и задници:че това бил терористичен акт организиран от Ал Кайда начело с Осама бен Ладен. Същият този бен Ладен, чиято многолюдна свръхбогата саудитска рода е в много добри бизнес-взаимоотношения с еврейския клан Буш , а дядото, Прескот Буш бил един от главните спонсори на Хитлер. Самият бен Ладен пък бил на заплата към ЦРУ, като виден организатор на афганистанската съпротива срещу СССР. Т.е. свой човек. Почна се лов на "терористи", а сред тях ни един саудитец. Даже намериха личните документи на един от тях там, където даже стоманата се била уж разтопила. И т. н. , и т. н. тъпотии и лъжи, на които може да повярва само дебил с интелектуалния багаж на Буш-младши . 
Разбра се и нещо друго - собственик на кулите бил някой си Силвърщайн, който само две седмици преди събитието ги бил застраховал за 7 млрд. д. И май вече ги е получил. Акт много характерен за един чифут, който между другото е бил много гъст с медийния магнат Мърдок. Пак еврей от Австралия. 
По-нататък няма смисъл да продължавам, щото картината е много добре нарисувана от великолепния Тиери Мейсън в "Ужасната измата" - 1 - 2, както и от Майкъл Мур. 
Повече от ясно е, че това беше "вътрешна работа" на Новата Юдея /САЩ/ със съдействието на Мосад , както такова бе и убийството на Кенеди.
 Отговорът на въпроса:"Кому е изгодно?" ще ни насочи към поръчителите. Търговците и производителите на оръжие във връзка с войните срещу Афганистан и Ирак, предтекст, за които е прословутия 11 септември. Нефтените бонзи - районът е богат на нефт, а те сложиха ръка върху му, че и посягат за контрол върху Каспийския регион. Мултиплициращият ефект е ,макар и временно, отлагане гибелта на долара, понеже последната му опора е това, че нефта се търгува само с долари. Имало било такава договореност. По никой начин чифутската кооперация , която го печати при това без никакво покритие, тази на Ротшилд, Рокфелер, Морган, Лоеб, Кун и т. н. не може да допусне подобна гибел. Та печатането им носи годишно по 1 трилион долара печалба и власт над почти целия свят. Власт осъществявана най-вече чрез МВФ, СБ , Пентагона и НАТО.
Третият печеливш са наркокартелите. Откак наемните убийци от Новата Юдея и НАТО се натресоха в Афганистан, те не само ударно "редуцират" населението на тази древна , но нещастна страна, но и спомогнаха производството на дрога да се увеличи десетки пъти.
Четвъртият, но не и последен в списъка на печелившите е Израел. Благодарение на кървавото шоу "11 септември" тамошните чифути получиха карт-бланш ударно да изтребват палестинци под какви ли не измислени поводи и без тях. И те го вършат. Под погледите на "световната общност". Която току само им размахва пръст:"Ах палавници такива, мирувайте де !"Ама Иран иска да има ядрено оръжие, отвръщат те. "Световната общност" им намига, демек вие нямате, но вашите пари ни правят слепи и глухи за това...
.....................................

grigorsimov - Силата на евреите е в сатанинската им идеология - "вяра", и в подмолната им мафиотска организация, в която цари абсолютно вертикално подчинение, докато на нас ни проповядват "либерализъм" и "демокрация".  



Гласувай:
2



1. mominasylza - поздрав
09.08.2010 14:35
Не помня за какво идеше реч,помня само че в днес.бг много недоволно коментирах наглостта на дадени хора.И получих това като отговор. Нямам коментар.



**Нещата са простички, но нееврейски ум не може да ги схване.
Ако имаш право да си печаташ шарени хартийки, да пишеш каквито си щеш цифри на тях, и срещу тези хартийки можеш да си вземеш каквото поискаш на тоя свят, ТИ ЗА ТОВА ПРАВО ЩЕ ВОЮВАШ СЪС ЗЪБИ И С НОКТИ!И няма да го даваш това право на никой друг.**
цитирай
2. анонимен - Филма "Фаренхайт 911" ...
09.08.2010 16:11
Филма "Фаренхайт 911" на Майкъл Мур гледали ли сте го? Горенаписаното е самата истина! Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363927
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930