Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2010 23:24 - НАЦИОНАЛИЗМЪТ Е НАСАДЕН НА ЮДОМАСОНСКИ ЯЙЦА. И: Българите са коренни жители на Балканите
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2354 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 16.08.2010 23:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Националистическата идеология е ционистка лъжа - провокация, от времето на "великата" френска революция. Затова от нея (с неколко изключения) произлизат само илюзии и заблуди, и още по-голям упадък на народите и културите им, защото: “ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ Е САМО ТОЗИ, КОЙТО Е КРЪВНО СВЪРЗАН С ЕВРЕЙСТВОТО.  ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРОВОКАЦИЯ И ЛЪЖА” – цитат от “Катехизис на съветския евреин”, от ционисткия конгрес в Москва, 1988
Национализмът е измислен след "великата" еврейска, френска революция, когато надошлите от цяла Европа евреи – революционери - терористи, се самопровъзгласили за френски националисти, а французите били наречени "пейзани" и реакционери.                                                                                                                                                                                       
Ционистите казват: – "Ние създадохме капитализма, и същевременно, ние сме основните агитатори на марксизма..."  Ционистите са създатели на еврейския национализмъм, но са кръвни врагове на всеки истински, нееврейски национализъм.                                                                                                                 
Идеологията на национализма, в този ъ вид, е пагубна за народите и държавите, и за самите националисти - идеалисти, зщото няма нищо по-пагубно за една народност, от заблуждаващия лозунг, че “в една държава, всички народности са една нация”!  В България, например, турците и циганите ги наричат българи, и малцина виждат в това, нещо ненормално и нелогично.  А след като, уж “всички са българи”, никой не ни казва, колко цигани има в България и колко процента от новородените "българчета", са си циганета (за което, естествено, циганите нямат вина). Но така, ние българите сме обречени на скорошно изчезване, понеже ни се натрапва противоприродна антикултурата, че раждането и отглеждането на деца, “не е модерно и не е практично”, и че така правят само циганите, които пък всячески са стимулирани да раждат деца, голяма част от които, им ги отглеждаме в домовете за сираци
(“Дом – майка и дете!?)
Националистическата идеология неусетно, но здраво обвързва ръководставата на националистическите партии с юдомасонството, – най-малкото с това, че като копират на доверие измамните националистически догми, идеалистите – националисти, волю-неволю работят за самоунищожението си, и нямат никакъв реален шанс да променят статуквото в света, в полза на своите народи, – и поради подвеждащата идеология, но и поради факта, че главните националистически партии, ако не се оглавяват от прикрити евреи, се оглавяват от хора, обвързани с юдомасонството. А в същото време, докато родолюбците се залъгват с националистическа риторика, светът реално се превръща в абсолютно вавилонско сатанинско стълпотворение, носещо пълно унищожение на всички автентични народи и култури.
                                                                                                                                                                                                                      Национализмът безкритично повтаря заблуждавщите, лукави пропагандни щампи от арсенала на нечестивите сили: “прогрес, култура, модерност”, с които се внушава, че преди юдомасонското псевдовъзраждане, народите са били диви, бедни, изостанали, невежи и низкокултурни, докато истината е точно обратна!  А пропагандната щампа – "култура", и останалите юдомасонски пропагандни клишета, следва да се разбират в точно обратния им смисъл: – културата е антикултура; образованието е индоктринация и затъпяване; просветата е затъмнение; прогресът е регрес; хуманизмът е човекомразие и отричане на Бога; свободата е робство; демокрацията е задкулисна диктатура; комунизмът е безправие, деспотизъм и монополизъм; мирът е покорство; окупацията е освобождение; терорът е “борба срещу тероризма”!                                                                                                                               Основният народ във всяка държава е обругаван и унижаван; изконната култура и вяра се обявяват за остарели и реакционни.                                                                                                                                                          
Вместо традиционните национални носии, е натрапено световно, слугинско, униформено облекло за мъжете, и провокативна, всекидневно променяща се “нова мода” за жените.                                                                                             Вместо наистина класическите народни песни, ни натрапват изкуствена – "класическа" музика, и всякакви новоизмслени жанрове “забавни” мелодии и дрънканици, много от които, наистина са хубави и привлекателни, но всичко това се върши с цел, да се забрави народната култура!  Вижте само, на какво ниво са песните за Евровизията (с много малки изключения).  А помислете, защо не се организират евроконкурси за автентични песни и мелодии от съкровищниците на безбройните европейски народности?  Но вместо автентичната култура на европейските народи, ни заливат с лавини анти-култура от “независимите” медии на мафиотските “бизнесмени” и масонските им "братства, за които, демонстрирането на всяка извратеност, е "служебно задължение".                                                                                                                                                       
Ето така у нас бе натрапена и чалгата, от “велики майстори” на покварата и измамата, които владеят, и заведенията, и дискотеките, и “свободните, от никого не притеавани, и от никого не зависими” медии!                                                                                                                                                                          
Тук е и мястото да се подчертае, че Християнството не е против родолюбието, както се спекулира, защото, още в Стария Завет е записано:  Бог създаде животните – всякое, според вида и рода му”, и се изреждат всички видове живи твари, като се акцентира на всеки един отделен вид.  А колко повече, това се отнася за народите и за расите!  Всеки е чувал и Божията заповед: “Почитай майка си и баща си, за да ти е добре”!  Но тази заповед се отнася, с още по-голяма сила, за дедите и прадедите ни!  А думите на свети Павел – “Няма вече евреин, ни грък, ни варварин”, с които лицемерно се спекулира против родолюбието и родознанието, означават единствено, че християнското учение е за всички народи, а не само за евреите.                                                                                                              

БЪЛГАРИТЕ СА КОРЕННИ ЖИТЕЛИ НА БАЛКАНИТЕ                                                                                                 

Българи, траки, славяни, скити, хуни, беласки, белгари – са различни названия на един и същ народ, обединяващ множество братски племена, с различни диалекти!  В земите, в които живеят днешните славянски народи, те живеят от хилядолетия, и никакви “велики преселения” не е имало!  Това се отнася за всички балкански славянски народи, но особено за Българите, които са били центърът на предисторическия свят. Старите летописци недвусмислено свидетелстват, че българите доминират етнически и военно целия Балкански полуостров, векове преди мнимото “основаване на българската държава”.  Така че, нито славяните са дошли през пети-шести век, нито някакви азиатски прабългари са идвали и са създали България, но местните славянобългарски племена, след постепенното им покоряване от доминирания, от юдеите Рим, непрестанно са се борили да си върнат бащините градове в Беломорието, някои от които били колонизирани от гърци, след римското завладяване на Балканите. Измамата, че българите не са местни, коренни жители, а късни пришълци, от някакъв, и досега неустановен, азиатски (тюркски, угрофински, или всякакъв друг, но не европейски) произход, е нагла лъжа и провокация, срещу нашия, най-велик в древността, народ.                                                                                                                                                                               
Всички данни за траките показват, че имената на реки, планини и градове; езикът, писмеността (каквато уж нямали), облеклото, оръжията и земеделските сечива, са еднакви с нашите. А и част от стигналите до нас имена на тракийските племена са еднакви с названията на днешните ни етнографски области. Нещо повече: прадедите ни са най-старият цивилизован европейски народ, с най-стара писменост и материална култура. Те са били неоспорим културен и политически авторитет в целия древен свят – в продължение на хиляди години.  Прославяните днес робовладелски цивилизации на Гръция и Рим, “с нашата слава се славят, и с древната ни култура се кичат”!  Достатъчно е да се прочетат свидетелствата на старите летописци, цитирани в историческите книги на най-подготвения ни, и най-достоен, но забранен и “забравен” български историк - Ганчо Ценов, и нещата си идват на място. Ганчо Ценов е получил възможно най-доброто, за времето си, образование по история. Знаел е перфектно латински, старогръцки и староеврейски. Той наново издирил и превел думите на летописците, и разобличил официалния ни историк (евреин?) Златарски, че преднамерено е преиначавал или премълчавал най-важните за историята ни, източници, за да заличи древната ни история и да прокара измислената тюркска - азиатска теза. С тази манипулация са ни нанесени оромни вреди! Загубили сме законното си правото за неоспоримо наследство над бащините земи на Балканите, понеже са ни нарекли – пришълци – завоеватели!  И второ: Изкуствено сме скарани с родствените ни балкански народи, и сме въвлечени в непрестанни войни и вражди с тях!  И ако това сега ви се струва невероятно – вината е в онези, които са скривали фактите и са ни лъгали – повече от век!                                                                                                                                   Тук няма място за цитиране на източници, но те са в интернет. Достатъчно е да проучите два - три източника: Ганчо Ценов, в чиито трудове ще намерите автентичните свидетелства на старите летописци, и поредицата публикации в: sparotok.blog.bg.                                                                          Важното е, че многобройните тракийски надписи се разчитат добре – само на български!                                                                                                                                            Но най-важният, най-обемист и най-автентичен източник за нашата велика древност, са около хилядата запазени до днес, предисторически и предхристиянски, наши народни песни "Веда Словена", записани в родопите и Източна Македония, през 19-ти век, от учителя Гологанов, по настояване на хърватина, на сръбска служба - Стефан Веркович. След многогодишни пречки и страдания, Веркович успял да издаде стотици от тези песни, в два тома. А третият, подготвен за издаване том, след като престоял неколко години при един наш министър на просветата, във вече свободна България, с обещание за издаване – така и останал неотпечатан, и накрая Веркович прибрал ръкописа си! А на още толкова песни, следите им се губят, след смъртта на събирача им - Гологанов.                                                                                                                                                                 
След Издаването на “Веда Словена”, песните предизвикали фурор в европейските научни среди, заради древността им и затова, че между тях има песни за Орфей (Орфен юнак или Орпю), за Филип, за Александър Македонски, и за други познати от историята велики личности. Но знаенето на историята, не е в интерес на слугите на дявола. С подмолното си масонско влияние те подели мръсна клеветническа кампания срещу Веркович и Гологанов, обвинявайки ги безпринципно, че са фалшификатори и че, уж заедно с екип ентусиасти, били измисляли, тези песни. А опроверженията на Гологанов и на набедените “помагачи”, и подписките на селяните, че песните наистина са народни и части от тях се знаят във всяко село, никъде не били публикувни!                                                                             
А песните Веда Словена, никой гений неможе да измисли, понеже са хиляди, и много от тях съдържат по хиляди стиха!  Песните са записани на родопско и източномакедонско наречие, но в тях има запазени и хиляди свещенни строфи от почти неразбираем език, който, след по внимателно проучване се оказва, че е със славянски корени!                                                                                                                                                  
Помислете сами: ако песните Веда Словена бяха съчинени от някого, щеше ли българският народ да бъде държан в пълно неведение за тяхното съществуване?!  Затова всеки буден човек трябва да прочете юдомасонските "тайни протоколи", в които пише и това:  Ще заличим от паметта на народите всички спомени за миналите векове, които не са в наш интерес..."!

.............................

Съжалявам, че текстовият редактор на Блог.бг, въпреки усилията ми, не позволява да оправя форматирането на тази публикация!

Следващата публикация е:
Достоевски – "Еврейският въпрос"




Гласувай:
4



1. liliyanaandreeva - Да!...
17.08.2010 20:47
За местния,туземен,аборигенски произход на българите и славяните и не - на тюрко-азиатския им корен...
цитирай
2. анонимен - BgJew
18.08.2010 14:29
Не съм сигурен дали национализмът е евреиска измислица, но съм сигурен, че е меко казано смешно да се обвиняват евреите за пропадането на младежта. Чалгата е сръбска измислица. Пък и този разврат,който е сега не е от времето на демонокрацията. Баща ми когато е бил ученик са имали лаф: "двамата чичковци, които седят пред софийския университет ще станат и ще си тръгнат, когато влезe девстена студентка". Пък и всеки има правото на избор по кой път да тръгне. До 19-тата си година най-важното за мен бе кога ще ходя на поредния купон. Сега на 23 се интересувам от далеч по-сериозни неща, а онези години са зад гърба ми. Вярвам, че това поколение тийнове (или поне тези които имат поне капка мозък) ще се осъзнаят в бъдеще.
цитирай
3. eltimir - Национализмът
19.08.2010 16:17
Имам достатъчно личен опит, за да твърдя, че евреите и масоните контролират всички, абсолютно всички партии и организации в България, афиширащи се като националистически. За други страни не мога да говоря, но за нашата мога. За идеологията обаче не съм съгласен. По простата причина, че съществуват поне стотина разновидности на разни идеологии, които биват определяни като "националистически". Ако приемем, че национализъм означава всеки народ сам да определя собствената си съдба, тогава евреите и масоните губят по всички точки. "Всяка жаба да си знае гьола", тоест в управлението на България да участват само българи. В управлението на Франция - само французи. Тогава да го питам унгарския евреин Саркози какъв щеше да бъде. И още редица правила, произтичащи от досегашния ред на мисли.
цитирай
4. grigorsimov - на BgJew:
20.08.2010 18:28
Понеже сте евреин, не ми е приятно директно да ви цитирам, но се налага да ви отговоря със следния цитат от еврейски документи: "За да завладеете един народ, развратете младежта му". А ако вие искрено се интересувате от истината, прочетете "тайните протоколи", където ще срещнете безброй поучения, как целенасочено се развращават народите. А за Сръбска чалга не ми говорете, понеже зная почти всички народни сръбски песни, вкл. и новосъздадение, на основата на народните. Разбира се, процесите на развращаване и лумпенизиране текат почти успоредно, не само в нашите две съседни страни, но "българската" чалга явно бие всички рекорди по низост, простащина и бездарие, което пък няма нищо общо с българския манталитет, защото българите не са от вчера, и никога не са имали влечение към никакви чалги.
Просто прочетете протоколите (и не само тях) и тогава коментирайте!
цитирай
5. анонимен - Националностите
01.09.2010 01:22
Национализъм е еврейска измислица - доказва го името му - на- Сион - дадени на - Цион/Сион . Насион е нация на френски. как са дадени ли? Ами с помощта на марионетни правителства навсякъде, нищо не еоставено на случайността. Нацията е френска креатура от Наполеоново време. Заедно с Наполеоновия кодекс, Конституцията, законите ( за да може по-късно в тях да се пипа ), безличното обръщение - Гражданино, Гражданко, т.е, възниква гражданството, като един вид териториална, а не етническа принадлежност, равенството, което си е комунистически принцип, а комунизъм е френска дума... Въвеждат се униформите в неговите войски - за да могат да се различават враговете, иначе били с еднакви физиономии (европейски) и щели да се избият помежду си... После изненадващо десетки държави се появили през 19 век, и още десетки нови, през 20ти...Все под давлението на британци или французи. Едно от върховите постижения са били мирните договори след ПСВ - преначертали са картата на цяла Европа, Африка и големи части от Азия...целта е била винаги - разрушаване на автентичните култури, на коренните вярвания, народните традиции, разпръскването на родовите връзки (клановете), защото са били много силни, семействата, като за целта се подменя историята на всяка една от тези държави...уж били всичките някакви си антични...истинските древни обаче се крият и се лансират копията...Та, изпадайки в национализъм, имайте го впредвид...
Та така, продължете сами...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313791
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031