Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2010 22:19 - Престъпната ни политическа система. Автор: eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2551 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 08.09.2010 09:27


Позволявам си да копирам финала от Изложението на проф. Янко Янков, който засяга персонално моя случай (на Елтимир), тъй като е пределно ясно, че в момента се готви повторение на стария ДС сценарий. Е, миналия път провалихме сценария. И този път ще го провалим. Да му мислят престъпните слуги на престъпния мафиозки режим. Не за друго, а защото когато техните господари се видят натясно, обикновено си жертват слугите. Имена на пожертвани ДС слуги няма да цитирам, вие прекрасно си ги знаете.

Само ще добавя, че разполагам с достоверна и подлежаща на доказване информация, че тогава, през 1998-9 година нареждане за следствието срещу мен е дал не кой да е, а лично Мангал Костов. Прощавайте, ако му бъркам името, ама като го гледам такъв черен, и като знам черната му душичка крадлива, инак не мога да го нарека.

***

ДОКОГА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ Е ПРЕСТЪПЕН СЛУГА НА ПРЕСТЪПНИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ?

                                                                     Янко Николов Янков

ж. к. „Дианабад”, блок 4, етаж 6, ап. 38, 1172 София

***

От текста на петото мое надлежно регистрирано искане за разследване е видно,

►че точно по същото време, през 1999 г., в Националната следствена служба е било регистрирано следствено дело №27, заведено против Ангел Георгиев Грънчаров от Ботевград;
►че самият следовател по делото Михаил Генов, който е мой бивш студент, в личен разговор с мен изрично и пределно ясно ми е казал, е е бил получил строго секретно предписание, подписано лично от генерал Атанас Атанасов (ръководител на посткомунистическата мафиотска Държавна сигурност!!!), който винаги е бил изпълнител на престъпните оперативни мероприятия на Премиера Иван Костов;

►че съгласно това строго секретно предписание от следователя Михаил Генов се е било искало да направи така, че Ангел Грънчаров да бъде насила набутан в ситуация, в която да бъде обвинен в национализъм, расизъм и фашизъм, след което той да бъде конституиран като втори обвиняем, а като първи обвиняем да бъда конституиран аз, Янко Николов Янков, като обвинението срещу мен да бъде формулирано като „ръководител на националистически, расови и фашистки прояви" и на това основание да бъде поискано моето екстрадиране от Великобритания.

Длъжен съм да посоча, че лично самият следовател Михаил Генов изрично ми е казал, че това планирано от изверга-генерал Атанас Атанасов и Премиера Иван Костов оперативно мероприятие в крайна сметка е било зависяло от психическата и моралната устойчивост на Ангел Грънчеров, който се е бил държал толкова разумно и достойно, че напълно е бил обезсмислил и провалил ченгесарското мероприятие.

Длъжен съм да посоча, че накрая на текста на петото мое надлежно регистрирано искане за разследване изрично и ясно съм поискал да бъде разследвана извършената против мен и против Ангел Грънчаров престъпна дейност на специалните служби, действували по времето на правителството на Иван Костов и неговия престъпен гном – генерал Атанас Атанасов.

Господин Председател на Парламентарната Комисия,

Ваше престъпно прокурорско нищожество,

НАСТОЯВАМ ЗА ПЪЛНО РАЗСЕКРЕТЯВАНЕ НА СВЪРЗАНАТА С КАЗУСА СЕКРЕТНА ДОКУМЕНТАЦИЯ И ЗА ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ ФАКТИ И ОБСТОЯТЕЛСТВА!!!

  image
http://iankov.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

01 септември 2010 г. Янко Н. Янков



Тагове:   сценарий,


Гласувай:
1



1. анонимен - И какво излиза,
08.09.2010 15:52
ако ДС те хване да продаваш хероин, за да се оправиш ще се наложи да плащаш на съдии, прокурори, депутати. А ако те хване за тежкото престъпление „търсене на Истината и възмущение от Несправедливостта” минаваш евтино с „разумно и достойно държане” и подкрепата на Небето? Много са ви лабилни оперативните мероприятия, другари. Защо ли е така? Да не би случайно да е, защото Човешкият дух е по силен от парите и властта?
Нека всички чести и достойни хора запомнят добре безценният пример на Елтимир, може и да им помогне в тежките моменти.
цитирай
2. анонимен - Докога
08.09.2010 16:11
службите, издържани с парите на данъкоплатците ще се използват за политически репресии? Докога ще търпим прикритата диктатура на шепа самозабравили се политици? Време е вече нормалните хора да се събудят и да им потърсят сметка!
цитирай
3. анонимен - .
08.09.2010 16:21
За да се прекрати тази престъпна практика е нужно всички честни хора да изоставят лъжливият принцип „Преклонена главица, сабя не я сече.” Не вярвайте в това, братя, спомнете си Батак! Повярвайте на опиталите – по-безопасно е да се изправите срещу предизвикателствата. Историята ясно е показала – малодушният винаги губи всичко, дори живота си.
цитирай
4. анонимен - сатанистът елтимир
22.09.2010 09:47
Елтимир е психично увреден алкохолик с параноидни преживявания,лъжец и фантазьор, с Корсаков синдром типичен за алкохолната болест!
цитирай
5. анонимен - АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ-ЕЛТИМИР-НЕ Е ТОВА ЗА КОЕТО СЕ ПРЕДСТАВЯ
02.10.2010 23:36
АНГЕЛЕ ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА ГЕРОЙ ТЕЗИ КОИТО ТЕ ПОЗНАВАТ ЗНАЯТ ЧЕ СИ ПРЕДАТЕЛ А ДРУГИТЕ КОИТО ЧЕТАТ ТВОИТЕ СТАТИИ ОТДАВНА СА ТЕ ОПРЕДЕЛИЛИ КАТО ЛУД
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319603
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031