Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2010 13:05 - Войстваща Протестантска глупост+Ционизъм=3-та Световна! Автор: internationalist
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1517 Коментари: 1 Гласове:
1



Няма по-изчанчено нещо от псевдо-християнските секти в САЩ.
Поне съм се убедил от личен опит. Естествено, най-опасните са Мормоните, като стройна, конспиративна система подържана и контролирана от Илюминатите, Ционистите или както те самите се наричат.
Протестантските секти са опасни с войнстващата  си глупост, отклоненията и заблужденията в които въвличат хората.
Ето конкретен пример, в частност и по принцип, заедно с други, можещ  да доведе до невероятни последици.
Аз съм Православен, но дълбоко респектирам Свещенният Коран и го чета от време на време, за лична осведоменост. За мен Мухамад е бил избранник Божий с конкретна цел.
Мюсюлманството е една мирна религия в същността си, при правилно тълкуване.
Живеем от векове в мир с тях в България и само атеисти, безбожници или сектанти, могат да ни докарат до конфликт! Като тази висша простотия описана по-долу!

===================================================================
Църква иска да гори Корана на 11 септември   Виж 1 снимка image Коранът е Свещената книга на ислямския свят
Сн.: EPA/БГНЕС
Белият дом изрази безпокойство от намерението на американска баптистка църква да изгори Корана на 11 септември, предаде Франс прес.

 

Тази планирана проява поставя в опасност войските ни. Всякакви подобни действия, които поставят военните ни сили в опасност, са повод за безпокойство за администрацията, заяви говорителят на Белия дом Робърт Гибс, съобщи БТА.

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен също осъди намерението на църквата да изгори публично копие на Корана на 11 септември и подчерта, че подобно действие би застрашило международните сили в Афганистан. Такава проява би поругала ценностите на алианса и може да има вредни последствия за сигурността на войските ни, заяви той пред журналисти във Вашингтон. "Смятам, че подобни действия силно противоречат на всички ценности, в името на които се борим", каза Расмусен.

Главнокомандващият международните сили в Афганистан генерал Дейвид Петреъс вече осъди планираното изгаряне на Корана. Той заяви, че това би обслужило пропагандата на талибаните в Афганистан и би подсилило антиамериканските настроения в мюсюлманския свят.

Баптистка църква в Гейнсвил, щата Флорида, обяви намерението си да изгори публично копие на корана на 11 септември, когато се отбелязва деветата годишнина от атентатите от 2001 г. в САЩ. Вестникът на Ватикана "Осерваторе романо" също осъди планираната инициатива. "Осъждаме остро това намерение и тази кампания. Те са в разрез с уважението, което трябва да се оказва на всички религии, и против нашата доктрина и вяра", заявява пред вестника архиепископът на Лахор и председател на епископалната конференция в Пакистан монсиньор Лорънс Джон Салдана.

Епископът на Бандун (Индонезия) Йоханес Мария Трилаксианта Пуджасумарта определи инициативата като "безотговорна постъпка". Пасторът на баптистката църква в Гейнсвил Тери Джоунс заяви вчера, че думите на генерал Петреъс се приемат много сериозно и че църквата е много обезпокоена от споменатите от генерала последици. Той обаче подчерта, че църквата не се е отказала от намерението си да изгори бройка на Корана на 11 септември.
"Ние сме твърдо решени да отидем докрай, но в същото време се молим по този въпрос. Кога Америка ще се изправи в защита на истината? Вместо да упрекват нас за действия или убийства, извършени от други, защо да не изпратим предупреждение на радикалния ислям, като кажем "Ако ни нападнете, и ние ще ви нападнем", коментира още пасторът.

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън осъди плановете на пастора да гори корана, предаде ДПА. В словото си на организирана от Държавния департамент традиционната за месеца рамазан вечеря “ифтар“ Клинтън нарече намеренията на пастор Тери Джоунс “непочтителни“ и “позорни“. На ифтара бяха поканени около 230 гости, сред които имаше посланици, ръководители на неправителствени организации и 70 млади американски мюсюлмански лидери.
 


 



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - Едно време като отишъл Мойсей да се ...
10.09.2010 04:14
Едно време като отишъл Мойсей да се моли пред камъка зад гърба му се подпалил храста и се обърнал,и какво да види-тротилова шашка.Бързо съобразил и почнал да мачка шнура.Потушил незначителния пламък и си рекъл-Спасих себе си и човечеството,аз съм Бог-и си тръгнал.Да,ама не видял,че върху камъка стоял Мохамед в раздумие и си мислил-Абе,тоя много често почна да се навъртва тук пък си неплаща,ама я да го видя сега дали ще припари.Слязъл прибралси си шашката и нанаво потънал в мисли.Не щеш ли след време тоя пак се появил.Рекъл Мохамед-Бре,така не става,ще го излушам и каквото пита ще му отговоря,вече бая неща научих,ама още ако ми досажда,а от него отърване няма,за кой ли път идва,ще трябва да го гръмна тоя камък,пък ще се преместя на друго място.И така разбрал Мохамед съкровенните мечти на Мойсей,за парите,които все не им стигат,за племето му,което все било распуснато,направил си бързо сметка и му рекъл гръмогласно-Изведи ги,поведи ги,и ехо ва..-а...,но незнаел на къде да ги насочи,не искал да си взема грях на душата и затова премълчал.Само ехото отговорило иеховаа.Мойсей възприел това като божествен знак поклонил се и си тръгнал.Мохамед се замислил наново,ама тоя път сериозно-Бре.от тия отърване няма,какво да правя-и погледнал към небето и видял посланието-Напиши им СКР и не ги ЖАЛИ.Мислил Мохамед какво може да е това скр,помислил,че може да са останали те три посоки на света,без неговата и започнал да пише по каменни парчета СКРЖАЛИ.Дал им напъствия,но все не му идвало на ум какво е това СКР,и изедин път нещо го осеянило-СКРъндзи,бре,БОГ не обича скръндзите.Разбрал посланието божие,едва дочакал Мойсей наново да си събире скрижалите,гръмнал шашката да даде знак на Бога,че си е изпълни задължението,помлял камъка,иначе ония нямало да си тръгнат скоро.Мойсей,който вече си тръгвал,видял искри разбрал,че вече яко е разсърдил Иеховаа,ако смее да не му изпълни заръките и потеглил.Мохамед се прибрал доволен при неговите и разказал за великото дело,което му съобщил повелителя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28351808
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930