Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2010 23:29 - По случай годишнината от обесването на Никола Петков
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2407 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 23.09.2010 23:31


С решаващата помощ на съветската армия, на  8-ми, срещу 9-ти септември, масони и комунисти правят преврат, с който свалят земеделското правителство на Муравиев и забраняват всички партии, неподкрепящи комунистическия "Отечествен Фронт" (ОФ).  От земеделците, легално остава само левото крило "Пладне", което с участието си в ОФ, доста улеснява утвърждаването на комунизма в България!  Водач му е току що завърналят се от емиграция в Англия, Г. М. Димитров (Гемето), а след последвалото засилване влиянието на БЗНС, Гемето е подгонен от комунистите и се укрива в Американското посолство.  Замества го Никола Петков.

             По настояване от Москва, веднага след 9-ти, комунистите, провеждат неколкомесечна кампания за арестуване, измъчване, ограбване и зверско избиване на всички по-видни и по грамотни българи, като:  кметове, търговци, учители, свещеници, полицаи и интелектуалци!  И за тази "активна борба против фашизма и капитализма", убийците - садисти, десетилетия получаваха големи "народни пенсии" и множество привилегии, а наследниците им, днес са първи капиталисти.

             Всички, заемали дотогава някакви постове в държавата, непоклонили се на новата власт, са вкарани  в арести, затвори и каторжни лагери.  Освен тях, с присъди и без присъди, в затворите и лагерите са и хиляди младежи, само затова, че са членували или са подкрепяли някоя от многото национални патриотични организации, като:  легионери, бранници и много други.

             Но и отечественофронтовската "идилия" не продължава дълго.  Скоро Никола Петков разбира че комунистите не се съобразяват с никакви демократични правила и норми, а вместо това, методично налагат свой жесток диктаторски режим! 

             Като водач на обединената демократична опозиция, в рамките на прокомунустическия ОФ, Никола Петков получил подкрепата на главния водач на земеделците, до 9 септември – Димитър Гичев.  Така, имайки подкрепата на всички демократични партии и организации, Н. Петков се опитва да се поротивопоставя и да разобличава от трибуната на Народното събрание, налаганата комунистическа диктатура и повсеместен терор, но вече е било късно! 

             Скоро комунистите арестуват Никола Петков в Народното събрание и го обесват в затвора!   Забраняват и останалите легалните, дотогава, опозиционни партии, и затворите се препълват със земеделци.  А в затворите и лагерите, условията са свирепи!   От нечовешките условия и чрез системни истезания, затворниците биват принуждавани да сътррудничат на ДС и да доносночат срещу своите колеги и познати!  Националистите – легионери, са принуждавани да сътрудничат на ДС, уж, по патриотична линия, а земеделците – по антифашистка!? 

По-малодушните земеделци от крилото "пладне", са били подтиквани, публично да заявяват, че "девети септември е светла дата", и даже са принуждавали други да повтарят тази нелепост!  Така, земеделците "пладняри", са насъсквани срещу истинските земеделци и срещу всички неподкрепили политическия параван на комунистите – ОФе.

       Това е една от многото гаври с политическите затворници, но е закономерност за онази тиранична система, в която демократите бяха наричани – фашисти; борците за свобода бяха – врагове на народа, робството беше – свобода, лъжата – правда, а истината – вражеска диверсия!  


 



 



 

Следва малка извадка от: http://444.blog.bg/politika/2010/09/23/dnes-se-navyrshvat-63-godini-ot-gibelta-na-nikola-petkov.609892

През януари 1946 г. в София пристига зам. министърът на вътрешните работи на Съветския съюз Вишински и кани късно вечерта на среща Никола Петков, който отказва с мотива, че нощем се правят заговори, а денем - политика. Разговорът се води на другия ден. Вишински с нетърпящ възражение глас предлага на Никола Петков: "Вие нямате право на каквито и да било условия. Вашата задача е да определите двама души, които ще имат готовност да влязат в правителството незабавно." Лидерът на земеделците казва: Аз се подчинявам единствено на разпорежданията на своя народ и на своята организация." Опозиционните водачи се държат достойно и се противопоставят твърдо на съветския диктат. По-късно се разбира, че Държавният департамент на САЩ е на мнение земеделците на Никола Петков да не влизат в правителството. Съдбата на Никола Петков е предрешена.

          От 26 октомври 1946 г. Никола Петков е народен представител в VI Велико Народно Събрание (1946-1949). Борбата му за запазване на парламентарната демокрация е обявена от комунистите за контрареволюционна дейност. В началото на 1947г Никола Петков разбира че за да избегнат вероятни усложнения и търкания с СССР англо-американците ще подпишат мирния договор с България и ще оставят опозицията да бъде разгромена от комунистите. Договорът е подписан на 05.02.1947 г. След кратки опити да се подобрят отношенията с властта, Петков се насочва към остро поведение и безкомпромисна опозиция... На 30 април е спрян в-к Народно Земеделско Знаме. Седмица по-рано, на 24.04.1947г е отзован от София ревностният защитник на земеделската кауза Мейнард Барнс. На 05.06.1947г. американският сенат ратифицира подписания на 5 февруари същата година мирен договор с България, което е първата стъпка към признаването на тоталитарния режим на Г. Димитров от страна на САЩ. Същият ден е снет депутатският имунитет на Никола Петков и още в сградата на Народното събрание е арестуван... На 5 август с.г. започва съдебният процес срещу него и на 16 август е осъден на смърт чрез обесване. На 23 септември 1947 г. в 0,15 след полунощ смъртната присъда е изпълнена, гробът му е неизвестен.

     “С убийството на Никола Петков, с края на българската опозиция, дойде и първото дълбоко разочарование от западния свят, за всички, които се уповаваха на него. Първата камбана на безнадеждността. Неверието, нихилизмът, чувството на изоставеност, обреченост, тези вековни спътници на народната душа заговориха и стремежът към оцеляване започна да не подбира средства.

...Комунистите си знаеха работата. Трябваше да се инжектира страх във вените на хората и да се стъпче всеки кълн на съпротива. Да се създава страх и колкото той е по-неясен, неназован, всеобщ, толкова по-добре. Колкото повече са нещата, от които се страхуваш, толкова по-удобен си за подчинение. Първата доза страх бе вселена непосредствено след девети септември с убийствата без съд, с отвлечените и безследно изчезналите, втората със съдилищата, които не се посвениха да се нарекат народни, третата - бе погромът над опозицията, приготовляваха се и други. В това отношение партията бе неуморна. Производството на страх беше единственото, което в комунистическият свят вървеше безотказно.”

................


 

И едно кратко пояснение за първоизточника на терора:

"От нас произхожда всесковаващият терор"!

Това не е комунистически лозунг, а цитат от не много известните, но упорито отричани "тайни протоколи на ционските старейшини". А комунистите (както и масоните), съзнателно или не, са изпълнители именно на тази юдейска програма за поробване на света, записана в тайните им птотоколи. Които пък протоколи, по Божия промисъл, в края на 19-ти век, станали явни, за да не се оправдават малодушните (или равнодушните), че не е имало от къде да знаят за сатанинските планове и дела на световното еврейство – така ясно и подробно описани в протоколите, и не само там!

........................



 

И две заглавия от книгата ми "Срещу течението":

Кимон Георгиев

евреин, масон, професионален превратаджия

и 40 години таен член на КПСС 

             Първият ни министър председател след  9-ти септември, 1944 г., Кимон Георгиев, освен в деветосептемврийския, е участвал в още два преврата – 1923-та и 1934-та г. – все преврати срещу демократични земеделски правителства, като два пъти, след превратите, е бил и министър-председател! – След преврата - 1934 г. е бил министър-председател на превратаджийското, т.н. “фашистко” правителство, а след 9-ти септември, на комунистическото “отечественофронтовско” правителство. 

Известно е, че той е бил масон и водач на масонския “Военен съюз –Звено"!  Не е известен обаче, следният факт, че преди неговата смърт, през шеесетте години, делегация от съветското посолство, посещава Кимон Георгиев във вилата му в София и му връчва диплом  – 40 години член на КПСС!

             За този факт свидетелстваше колегата, политически затворник, Ханс Александър Клайн – български гражданин от австрийски произход, наричан от нас – Ханс Прес – заради новините, които донасяше, след като се връщаше от “дела”.  От пресмятанята ни излизаше, че Кимон Георгиев е бил съветски комунист, още преди участието му в най-кървавия преврат срещу земеделското правителство на Стамболийски – 1923-та година!  И това никак не е случайно!!

             Бях близък с Ханс Клайн и въобще не се съмнявам в това, което разказа за тройния превратаджия и първи "ОФ" министър-председател, след  9-ти, 1944-та година!  За този случай с Кимон Георгиев, съм разказвал на много хора, но досега този факт, никога и никъде не бе споменат, защото от него ясно личи, че масоните и комунистите, са звена от една и съща престъпна, сатанинска верига!

             А юдомасоните владеят и командват всичко, и главно – парите, медиите, “културата” и образованието!  Затова в медиите им, дежурно се повтаря, че масонският преврат 1923 г. срещу демократичното земеделско правителство, бил извършен уж затова, че Стамболийски водел страната ни към диктатура; пречел на четите на ВМРО и сключил договор със сръбската държава.  Но при следващия им военен преврат, 1934 г., именно превратаджиите - масони, сключват договор с Югославия, забраняват ВМРО, и всички партии, разпускат Народното събрание и въвеждат пълна диктатура!  Но, видите ли, те били прави, защото България можело да бъде окупирана от своите съседи, заради четите на ВМРО, – сякаш 1923-та година, проблемите с четите и опасността за оцеляването на България, са били по-малки!?  Ето така се очернят истинските ни държавници, а се величаят юдомасонските послушници!

             А Стамболийски е бил жестоко измъчван и убит от превратаджиите масони, с присъщите им зверски сатанински ритуали!  Със същата сатанинска жестокост (като болшевишката), са избивани всички заловени невинни земеделци, защото именно срещу тях е злобата и ненавист на юдомасоните, понеже селяните са независими, свободни, самоиздържащи се стопани – единствените реални крепители на народноста и държавността ни.

Впрочеем, логиката говори, че и ВМРО е подкопана и ликвидирана от създадената за целта, от масоните, върховистка ВМРО, в угода на световните им господари, които не търпят влиятелни национални организации, неподчинени на тях, каквато е била ВМРО.  Няма как иначе да си обясним, необяснимите вътрешни “самоизтребления”!

             А фалшивият антикомунизъм на професионалните превратаджии – юдомасони, личи от книгата “Посмъртна изповед” на известния трънски партизански командир Денчо Знеполски, издадена от съпругата му, след неговата смърт.  Денчо пише, как негов неграмотен дядо всяка седмица отивал пеша в селото в което е общината и пощата, за да купи просъветски комунистически вестник, в който открито и легално се прославят “големите успехи” във “Всесъветска Русия”. – “Чети ми за Свесъветску Русия” – молел дядото, Денчо, и той четял...

             И какво излиза на практика?  Антикомунизмът и преследването на комунистите се е свеждало до периодично арестуване на по-главните активисти, само за възбуждане на симпатия към тях, и за подсилване омразата на младежите ремсисти, към държавната власт, а в същото време комунистическата пропаганда свободно и многотиражно се е разпространявала от държавната поща!?

             Масоните и комунистите, са клонове и инструменти на една и съща зла сила, която отдавна е планирала да подчини и тотално да зароби света!  А за окончателното осъществяване на пъклените им планове, главни пречки са били, независимите селски стопани, стабилните държавни управления, вярата в Бога, народните добродетели и човешката съвест!  Но тези защитни прегради вече са почти превзети и по всичко личи, че наближава времето на Световното юдейско правителство и триумфалното възцаряване на юдеския им месия - Антихрист, когото ще представят за “спасител” на човечеството и за “прероден Христос”!! 



 

Затворнически сън

              Минаха 25 години откак последния път, ноември – 1985 г. излязох от затвора, където изкарах 13 години.  Арестували са ме много пъти и след това, а за последно бях арестуван за един ден в пето РПУ, в София, през 1998 г., затова че стоех мирно с плакат, с искане да ми се разреши да прегледам досието си, за което уж имах право по закон! 

             Сега съм на 58 години, а в затворите бях, само 13 от тях, но в сънищата си, още съм в затвора!  За пореден път сънувам, че от години съм сам в тъмна килия, и вече не помня, нито от колко години съм в затвора, нито колко съм осъден, но нямам намерение да питам никого! 

             Събуждам се от кошмара, но реалността ни не е много по-добра!  В затвора поне имах вяра в демокрацията и в запада, въпреки видимите му недостатъци!  Вярвах, че върша нещо добро, или поне не се подчинявам на злото, и затова закономерно страдам!  А днес, след толкова години "демокрация”, вярата ми в доброто е още по силна, но надеждата ми е само в Бога!  И въпреки всичко, никога не съм съжалявал за прекараните години в затворите, защото съм убеден, че все пак, не е било напразно, но ще цитирам моя политически приятел, Христо Цачев, който, дълги години след 10-ти ноември, тежко болен и без подкрепа отникъде, често въздишаше:  –  "Еееех,  братле...  защо толкова години се мъчихме по затворите?"                    

             Когато и аз, като мнозинството българи, искрено се радвах и безрезервно подкрепях демократичните промени, и през ума неможеше да ми мине, какво бъдеще ни е подготвила комунустическата мафия!  Виждах и знаех, че демокрацията ще оглавят всякакви кариеристи и нагаждачи, както винаги се е случвало, и като добронамерен човек, приемах това за нормално.  Но въобще не очаквах този бандитски грабеж и това духовно падение, което ни натрапиха!  

Не че съм черноглед и не виждам положителното, но такава свобода, която лъже, развращава, мачка и убива, и такава демокрация, при която, на пиедестала са, необузданото грабителство и тоталният разврат – са от лукавия, и то - буквално!  Затова не мога да съм безучастен, когато ни залъгват, че злините, които ни натрапват комунистите и техните световни господари, били "грешки на прехода", защото, за никакви грешки не става дума, а за дяволска измама, гигантски грабеж и унищожение!

           Под ръководството и покровителството на световното сатанинско юдейство, комунистите успешно извършиха своята перестройка!  Те наводниха с агенти, демократичните организации и ги оглавиха.  Назначиха комунистическите прокурори, следователи и съдии, за "независими" и несменяеми, и затова съдебните дела се точат по-дълго от човешки живот, а резултатите от фиктивната борба против организираната престъпност, са нулеви.  В полицията и митниците, кадруването е по комунистическа линия. Висшите полицейски началници са партньори или шефова на мафиотските босове, а митниците, контролирани от “Краун Ейджънтс”, са най-важното звено в мафиотската верига.  С финансови машинации и пирамиди, комунистите и западните им наставници, ограбиха всички активи на държавата и спестяванята на гражданите.  Раздадоха огромни суми на партийни другари, за да увековечат мафиотската си власт.  Организираха рекетьорски групировки за грабежи и сплашване, и тези подставени групировки, днес са "гръбнакът на националната ни икономика"!?  Обезличиха православната ни църква и я сведоха до нивото на "бедна агенция за траурни ритуали"!  И така, доведоха излъгания и ограбен народ, до положението, не само да не им търси сметка за диктаторските престъпления, но и да съжалява за комунистическото време! 




Гласувай:
2



1. liliyanaandreeva - Светла му памет!...
24.09.2010 09:19
И тази на брат му и баща им!...

Грях на душата на убийците им!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315049
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031