Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2010 16:48 - Българите са коренни жители на Балканите
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4124 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 05.11.2010 18:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Българи, траки, славяни, скити, хуни, пеласги (беласци), са различни имена на един и същ народ!  Древните ни песни “Веда Словена” и древните летописци доказват че, бългрите, а и другите балкански, славянски народи, са коренни жители на Балканите! 
Тезата, че прабългарите са късни пришълци, от някакъв неизяснен и до днес, азиатски произход (тюрки, угрофини, или каквито и да е други), е наложена с измами и насилие, от юдомасоните, и е нагла лъжа.
Всичките данни за траките, показват, че облеклото, езикът, оръжията и инструментите, а и топонимите им са еднакви с нашите. А голяма част от названията на тракийските племена, се покриват с названия на днешните ни етнографски области! И нещо повече: Пра-пра-дедите ни са най-старият цивилизован народ, с най-стара писменост, и са били неоспорим духовен и военен авторитет в продължение на хиляди години, в целия тогавашен свят.                         
             
Какви са фактите?                                  
Ако прочетете историческите трудове на най-подготвения, но покрит със забрава, български историк проф. Ганчо Ценов, нещата в общи линии си идват на място, защото Ценов знае и ползва древните езици – латински и старогръцки. Той чете в оригинал, всичките древни източници, отнасящи се за нашето минало, и разобличава официалния ни историк - Златарски, че умишлено е преиначавал и подминавал написаното от старите летописци, за да угоди на чужди интереси! 

Да, за българите и за област България, тук на Балканите, се споменава многократно, векове преди мнимото образуване на Аспарухова България. Има и древни карти, на които пише - България. Описани са и множество битки и договори с българи, за които пише, че са местен народ, населяващ почти целия Балкански полуостров, и доминиращ между Западната и Източната Римски империи. Древните автори пишат, че българите са живели тук от древни времена, и са участвали и в Троянската война.
Тук няма място за цитати и за източници, но всичко това можете да намерите в интернет.                       
А хилядите наши древни песни, от предисторическо и предхристиянско време “Веда Словена”, всяка от които съдържа стотици и хиляди стиха, са записвани през 19-ти век, в западните Родопи и източна Македония, от местния учител Гологанов, по настояване на хърватина Стефан Веркович?  Той, след безброй пречки и страдания, успява да отпечата неколкостотин от тези песни, в два тома, в Сърбия и в Русия, под заглавие "Веда Словена". А третият подготвен том с песни останал неиздаден при един български министър, и накрая Веркович си прибрал ръкописите!  Песните веднага предизвикали фурор в научния свят, понеже между тях има по неколко за Орфей и за Александър Македонски!  Но знаенето на миналото ни величие и слава, не е било, и не е в интерес на световните мошеници - юдомасоните.  С подмолното си влияние те започнали мръсна, безпринципна атака срещу Веркович, изкарвайки него и Гологанов, фалшификатори, които си измислили тези песни. А опроверженията на лъжливите обвинения, доказателствата на Гологанови и изпращаните подписки от селата, че песните са автентични и се знаят във всяко село, са игнорирани.                                                                                        
Впрочеем, тези песни никой гений не може да измисли, не само поради огромния им брой и размер, но и поради езика, и съдържанието им. Песните са записани на родипско и македонско наречие, но в тях са запазени в оригиналния им вид, и хиляди свещени строфи от почти неразбираем древен език, който, след по-продължително проучване, се оказва че е със славянски корени!                                                                                                          

Всичките тези лъжи и измами около нас, и преди, и сега, са дело на една и съща, зала, нечестива сила, в чиито планове за завладяване и поробване на света, които случайно (по божия промисъл) излезли на светло в края на 19-ти в., в т.н. “Тайни протоколи на ционските старейшини”, освен всичкото друго зло, пише и следното: 

“Ще заличим от паметта на народите всички спомени за миналите векове, които не са в наш интерес, и ще оставим само онези, които показват грешките на гоевските правителства”!                                                                      




Гласувай:
7



1. kikowsky - Да градим!
05.11.2010 17:19
Да градим!
цитирай
2. grigorsimov - Да градим върху основите на прадедите ни!
05.11.2010 18:22
Но нека първо да ги разкрием и разучим добре. А разучим ли древните си основи, ще разберем, и ние и светът, че дедите ни са били великани. И ние ще бъдем, колкото и невероятно да изглежда сега, след цялата разруха, и натрапеното ни невероятно духовно разложение, на което сме свидетели.
цитирай
3. liliyanaandreeva - ПОГРЕШНА ВИ Е ДИАГНОЗАТА И НЯМА ДА УСПЕЕТЕ...
05.11.2010 19:31
...НАПОСЛЕДЪК СА МНОГО СЛУЧАИТЕ С ПОГРЕШНИ ДИАГНОЗИ И СКАЛЪПЕНИ ПРОЦЕСИ СПРЯМО НЕВИННИ ХОРА И ОБЩЕСТВА!НЕ ЩАДЕТЕ МУРГАВИТЕ РАСИ!
цитирай
4. genadi2000 - Да живее БългАрия
05.11.2010 22:53
Да живее БългАрия- земята на Белите/ Благородните Арийци!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314981
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031