Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2010 19:08 - Послание от страната на лудите - до родителите по света - от един баща. Автор: balkanec
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 9858 Коментари: 16 Гласове:
7

Последна промяна: 05.11.2010 19:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Този разказ, изпълнен с черен хумор, е предупреждение от един жител на Масачузетс - Брайън Каменкер. Той е лидер на Mass Resistance - организация на родители за защита на децата им от войнстващия хомосексуализъм, който е завладял щата.
Тя е обявена за "
група на омразата". Но защо се стига до там?

Победилата лудост

Тази история се случва в страната на неограничените идиотщини - Съединените щати.
Преди време един сърбин дава най-краткото описание на САЩ:
"45% луди, 45% обратни и 10% нормални."


image

Браян Каменкер е активист за правата на родителите и оглавява съпротивата срещу гей-терора в Масачузетс


Ето разказа му за събитията в неговия щат - една хроника на безумието:

image


Последствията от еднополовите бракове в Масачузетс, САЩ

Положението е по-страшно, отколкото някой може да си представи


Всеки който си мисли, че еднополовите “бракове” са безобидна ексцентричност, която няма да се отрази на обикновения човек, трябва да види какво се случи в Масачузетс. Приемането им се превърна в едно насилствено налагане върху всички нормални.


image
Знамената пред кметството в столицата Бостън


Как започна всичко

През ноември 2003 г. Върховният съд на Масачузетс провъзгласи за противоконституционно да не се позволяват браковете между партньори от един и същи пол.
След шест месеца тези „бракове” станаха реалност.


В ДЪРЖАВНИТЕ УЧИЛИЩА

Яростното пропагандиране на хомосексуалните „бракове” започна скоро.
В гимназията на моите деца имаше училищна инициатива - да празнуват легализирането. На мероприятието група водещи - сред тях и учители от гимназията - обявиха, че смятат да се „оженят” за хора от техния пол и да създадат семейства и потомство -  чрез осиновяване на деца или изкуствено осеменяване.
На децата раздадоха пропагандни брошури, в които се обясняваше как “да си хомосексуалист е нещо нормално за нашето общество“.

След още няколко месеца кампанията се пренесе в средните училища.


image
Каменкер е обявен за средновековен фанатик


През септември 2004
една „госпожа” преподаваща на 8-и клас съобщи по Националното радио, че разрешението е премахнало задръжките за преподаване на хомосексуализъм в училищата.
„Мнението ми е, че аз ЗНАМ, че сега това е напълно законно. Ако някой иска да ме предизвика на тази тема бих му казала „Остави ме на мира. Сега всичко е законно“. Това бяха нейните думи в ефира.
И разказа, как вече дискутира темата за гей секса със своите ученици до степен, до която тя пожелае. Например, разказвала на децата, че лесбийките могат да се задоволяват вагинално със секс играчки.

До следващата година пропагандата се пренесе и в учебните програми на началните училища и на детските градини.

В градините беше раздадена
книжка с картинки, в която се обясняваше как еднополовите „семейства” са семейства както всички други.

image
Кой кой е в семейството? Задача с повишена трудност за детската градина


Когато Дейвид Паркър от Лексинтън, твърдо настоял да го уведомяват, когато учителите дискутират хомосексуализъм или транссексуалност с неговия син - 
той е арестуван и прекарва нощта в затвора.


image
Дейвид Паркър с белезници пред съдията в окръжния съд в Конкорд - арестуван, защото възразил, че преподават хомосексуализъм на 6-годишното му дете. Наложена му е глоба  - 1000 долара.

imageimageimage
Полицейски коли на родителска среща - арестуват Дейвид Паркър - 27.04.05, Лексинтън


На учениците от втори клас в същото училище беше прочетена пред класа 
книжката „Крал и Крал” - за двама мъже, които се влюбили и се оженили.

image
Хомо-пропаганда в училищата

Когато родителите Роб и Робин Уиртлин възразили срещу това, училищните власти им заявили, че нямат задължение да ги уведомяват, а те НЯМАТ ПРАВО да изтеглят децата си от тези часове.

През 2006 двете семейства, Паркър и Уиртлин, завели дело с искане да им бъде позволено да изтеглят децата си от час, когато се преподават предмети с хомосексуална насоченост. Федералните съдии отхвърлили иска с отговора, че щом еднополовите „бракове” са позволени в щата,
училището е длъжно да разяснява хомосексуалистките взаимоотношения на децата!
Приемането на хомосексуализма се бе превърнало във въпрос на това да си добър гражданин!

image
Родителите, изгубили делото - "фанатиците" Дейвид и Тоня Паркър, Роб и Робин Уъртлин и адвоката им


image
"Групата на омразата" пред съда

image
"Ние защитаваме родителските права", пише на плакатите!

Помислете, само за това,че защото еднополовите бракове са „легални”, федералният съдия отсъжда, че училищата имат задължението да пропагандират хомосексуализма на децата, без значение от мнението на родителите!


Гей-активисти превземат училищата: уроди пред учениците

През 2006 г. в началното училище, където моята дъщеря ходи на детска градина, родителите на третокласниците се принудиха да ги спрат да ходят на училище, защото травестит, претърпял операция за смяна на пола, бил доведен в училището да разяснява на децата, че вече няма „различни видове семейства“:

Кошмарът в Масачузетс

От училищната управа заявили официално на майките, че протестите им били "неподходящо поведение".

image
Жена, претърпяла операция за смяна на пола, с гордост демонстрира белезите си на парад

В Масачузетс, вече е обичайна практика учителите да показват снимки на своите хомосексуални „съпрузи”, да ги водят в училищата и да ги запознават с учениците. И двете училища в моят град вече имат директори, които са „женени” за хора от техния пол и ги водят със себе си на работа.

Порнография в училищните библиотеки

От началните училища до гимназиите - вече е пълно с цели рафтове книги, които обясняват хомосексуализма и държанието на обратните - част от тях с открито порнографско съдържание. Оплакванията на родителите са игнорирани или приети враждебно.


imageimageimage
Нецензурни плакати и скандирания на гей-парад в Бостън през 2008 - снимки направени от
MassResistance, които "не се появяват в медиите, въпреки, че събитието блокира столицата на щата за  часове": http://www.massresistance.org/docs/gen/08b/
pride_week/dyke_march/index.html



Данъците отиват за радикални гей-групировки

Напоследък хомосексуалистки групи използват парите на данъкоплатците, за да разпространяват една голяма книжка с името „Съдебно равенство”. В нея се разказва как и защо трябва да се празнува разрешаването на еднополовите „бракове”. Разпространяват я във всички училища.

image
Новата власт в щата -
http://www.massresistance.org/docs/events07/
youthpride07/background.html



Щатската власт отпуска огромни суми от данъците, за хомосексуалистки активистки групи. Например щатската Комисия на Гей, Лесбийската, Бисексуалната и Транссексуалната Младеж е съставена от радикални и войнствени хомосексуалисти. Цел на тяхната пропаганда са децата. Тази година (2008) те получиха 700 000 $, за пропаганда в училищата.

image
Фланелка на гей-активистите


Въведоха училищни гей-дни

Целта на тези "празници" е да се борят с  „нетолерантността”. Стотици гимназии и дори средни училища в целия щат организират „гей, лесбийски и транссексуални” дни. Те „празнуват” хомосексуалните бракове и пропагандират травеститизъм и трансесксуализъм. В моя град  училищните настоятелства скоро заявиха, че борбата с „хомофобията” вече им е сред главните приоритети.

image
Училищен марш "Гей-гордост" в Бостън

Щом веднъж хомосексуализма се приеме за нещо нормално, всички граници ще паднат. Училищата вече работят по възприемането на транссексуализма - включително травеститизма и смяната на пола.


image
Жена с брада


В ЗДРАВЕОПАВАНЕТО

Комисарят на Масачузетската служба по обществено здраве е „женен” за друг мъж. През 2007 г. на официално мероприятие той заяви на група младежи, че е „прекрасно да си гей” и иска да се увери, че има достатъчно СПИН-тестове за всички.

Заразените със СПИН се увеличиха значително. През 2008 хомо-групата Mass Equality уреди парите отпускани от щата за борба със СПИН да се увеличат с близо 500 000 $. А след това заявиха на своите подръжници: „Ясно е че, борбата с болестта е далеч от своя край“...

Цитирайки „правото да се оженим“, като едно от „най-важните предизвикателства” във време, в което е „прекрасно да си гей“, щатската служба по обществено здраве помогна за издаването на
"Малка черна книжка - ПЕДАЛЪТ НА 21 ВЕК" , която представлява една грозна порнография и бе раздавана на деца от Бруклинската гимназия на 30 април, 2005 г.


image


В "ПЕДАЛЪТ НА 21 ВЕК" на децата се дават указания как момчетата могат да правят свирки на други момчета, съвети как може някой съвсем безопасно да уринира върху теб с цел сексуално удовлетворение. И списък на барове и заведения в Бостън, където млади мъже се срещат за анонимен секс.


ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ

След като узакони гей-връзките, властта на Масачузетс откри, че ще трябва да харчи повече пари, за да се пребори с невероятно бързо растящото домашно насилие сред хомосексуалните двойки. През 2007 за това бяха отделени 100 000 $, а през 2008 - 350 000 $.


ОСИНОВЯВАНЕ НА ДЕЦА ОТ СОДОМИТИТЕ

Те могат да изискват да осиновяват деца, точно като нормалните двойки. И така организацията Catholic Charities реши изцяло да отрече осиновяването на деца, пред перспективата да бъде задължена да приема осиновяване от хомосексуалистки "семейства".

През 2006 двама омъжени мъже бяха обявени за „Родители на годината“. Те бяха осиновили детенце с помощта на щатската служба - въпреки изричното неодобрение на генетичните родители на детето. То е насилствено отнето от майката - понеже е наркозависима.

image
"Родители на годината 2006" на Масачузетс

Според медиите, ден след това службата им предложила и второ детенце. Хомосексуалистите изглежда се ползват с привилегии при осиновяване в сравнение с хетеросексуалните двойки пред властите в Масачузетс.


ЩАТСКАТА ВЛАСТ

През 2004 губернаторът на Масачузетс Мит Ромни нареди на съдиите да сключват хомосексуалистки бракове, в противен случай ги грози уволнение. Съдийката Линда Кели подаде оставка.
Благодарение на същия губернатор, в брачните свидетелства на щата има

участник А и участник Б - вместо „съпруг и съпруга”.


image
Новите американци - Бостън


В ОБЩЕСТВОТО

В гей-парадите участват все повече политици, корпорации, дори полицейски организации. И не се спира само до тук. Вече се организира и един профански марш наречен
Dyke March през центъра на Бостън и парад на транссексуалните в гр. Нортхемптън.

В този парад можете да видите изродски гледки, като жени, които са премахнали гърдите си, за да станат „мъже” и с гордост демонстрират операциите си.

image
http://www.massresistance.org/docs/events05/
glsen_043005/tranny/tranny_panel.html



Нортхемптън:
imageimage
Една от главните организаторки - това в жълтата фланелка е жена по рождение

Страшния език на телесни осакатявания

На снимките по-долу всички без риза са жени. Някои взимат огромни дози хормони, да им расте окосмяване по лицето.

imageimage
http://www.massresistance.org/
docs/gen/08b/tranny_parade/
part1/index.html

imageimageimage


image
Обърнете внимание на надписа на ризата

image
Две оженени жени, едната с брада

Следват мъжете:

http://www.massresistance.org/docs/gen/
08b/tranny_parade/part2/index.html

image

imageimage



imageimageimage



image

(Интересно е, че на
официалните сайтове на парадите не се виждат такива снимки - там всички изглеждат нормални и прилични...)


БИЗНЕСЪТ

Сватбената индустрия е задължена да обслужва хомосексуалното общество - сватбени фотографи, сватбени зали, кетъринг услуги – всички отказали да работят за хомосексуалисти се преследват с цялата сила на закона - за „дискриминация”.

Различните фирми редовно биват подлагани на „тестове” за толерантност от хомосексуални активисти. Техни групи влизат в различни ресторанти или барове и публично се целуват и опипват, за да видят дали заведението гарантира задоволително ниво на „равенство“. Все повече явни изрази на хомосексуално поведение могат да бъдат забелязани на публични места в целия щат. Това се прави с цел подсилване на „брачното равенство”.

Адвокатите, които искат да упражняват професията си  в щата държат изпит наречен „Bar exam”, в който да докажат компетността си по въпросите на еднополовите “бракове”. През 2007 г.
Стефан Дюн, жител на Бостън, бе скъсан на този изпит, защото отказал да отговаря на тези въпроси.

image




МЕДИИТЕ

Вестник „Boston Globe” редовно включва истории за хомосесксуалисти, които са се „оженили”, но не включва истории за нормални двойки.
Колонките със съвети към читателите вече изобилстват със съвети към хомосексуалните двойки и ... съвети към нормалните как да ги приемат по-лесно...


НАКРАЯ

Това е само началото...

Пределно ясно ни е, че хомосексуалисткото движение и тяхната мания да сключват бракове в действителност не се дължи на желание да се женят помежду си. Проучванията показват как хомосексуалистките взаимоотношения са изначално проблемни и дисфункционални на много нива, и „бракът” както ние го познаваме не е нещо постижимо за тях, дори за мечтите им. В действителност през последните месеци няма нито една снимка на хомосексуалисти сключили брак в брачната секция на вестника Synday Boston Globe, а преди беше пълно с тях. Тяхната борба всъщност е хомосексуализма да бъде признат като нещо нормално или по-точно да бъде натрапен на едно общество, което не желае да го приеме - с редица политически и законови средства.

Посланието ни към света е:
Предупредени сте!

Браян Каменкер


Статията за пръв път излиза в българската мрежа в блога на  hituc 
-
Какво донесоха хомосексуалните бракове - и от там попада в "Алтермедия" - поне аз това намирам.
След това и на доста други места...

.......................



Тагове:   от един баща,


Гласувай:
9



1. анонимен - Ti si greshka na prirodata. Niamash ...
05.11.2010 19:29
Ti si greshka na prirodata. Niamash li za kakvo drugo da mislish mi si zareval na amerikaskite grobishta?
цитирай
2. liliyanaandreeva - УВИ!
05.11.2010 19:39
ТОВА Е ГЕНОЦИД СПРЯМО НОРМАЛНИТЕ ХОРА!
цитирай
3. анонимен - ВЕНИ
05.11.2010 19:39
нямам логическо обяснение кому е нужно това?
цитирай
4. grigorsimov - Сега разбирам, какво е имал предвид Гьобелс, когато уж бил казал:
05.11.2010 19:53
"Чуя ли думата "култура" се хващам за пистолета"!

Явно е вече, поне за мен, че "култура" на практика означава "антикултура" или унищожаване на истинската култура на народите, и постепенното и заместване с неспирен, бездънен упадък.
А за подобни случаи, и за света ни въобще, ето какво е казал Архиепископ Аверкий - Таушев в съчинението си
"Признаци за приближаване края на света":
“Колкото повече напредва времето, толкова по-тежко ще става. Духът на християнството – незабелязано за служещата на света тълпа, но твърде забележимо за онези, които бдят над себе си – се отдалечава от хората, като напуска света и го предава в ръцете на неговото падение. Изпълнява се предсказаното в Писанието за отстъплението от християнството, но “отстъплението е допуснато от Бога. Не се опитвай да го спреш с немощната си ръка”. Но е непростимо и даже престъпно да се мълчи за отстъплението, и да залъгваме себе си и другите, че всичко е наред и няма за какво да се безпокоим. И макар да не е по нашите сили да спрем отстъплението с немощната си ръка, дългът на християнската любов ни повелява, не само да се отдърпнеп и да предпазим себе си, но да предпазим и нашите близки, ако те сами не го виждат и не го забелязват.
В подобни случаи трябва винаги да помним прекрасните думи на св. Григорий Богослов: „С мълчание се извършва предателство към Бога“. Не бива да се мълчи за онова, което е най-важно: спасението на човешките души!”
Но и Самият наш Господ Исус Христос е казал: "Княз на света е Сатана".
И още: "Няма как да не дойдат съблазните, но горко на тези, чрез които идват"!

Слава тебе Господи, слава тебе!
Господи помилуй,
Господи помилуй,
Господи помилуй!
цитирай
5. balkanec - до анонимен 1
05.11.2010 20:00
анонимен написа:
Ti si greshka na prirodata. Niamash li za kakvo drugo da mislish mi si zareval na amerikaskite grobishta?


Докато вятъра в България вее от Вашингтон - това, което става там има общо с това което става тук и ни касае.
А какво да кажем за тия, които още се борят с СССР :)

Внимавай с жлъчта, защото води до жлъчка, а тя води до тъмната страна - здравеопазването :))
цитирай
6. genadi2000 - Грешката на Mass Resistance
05.11.2010 22:44
Грешката на Mass Resistance е, че само приказват. Трябва да хванат оръжието в ръка и да унищожат Z.O.G.!
цитирай
7. semtomovi - Геноцид!
06.11.2010 03:12
Хитлеристите освен с геноцид и затвори някога да се занимавали с нещо друго! Тръгнали против природата, против Библията, против всичко дадено ни Свише. Нямам думи! Нали и нашия случай е подобен!
цитирай
8. semtomovi - Това не е реклама дори, да не говорим че не са обикновени "инструкции" и "указания"!!!
06.11.2010 03:14
Това е ГРУПОВ НАТИСК върху горките деца, които и без другото са бомбардирани от тонове мегавати с пошлости и перверзии по интернет. Докато си търсят игри или чата за другарите си.
цитирай
9. semtomovi - По абсолютно СЪЩИя начин Шведските соц. служби умишлено
06.11.2010 03:17
РАЗбИХА шведското Семейство. Семейство в Швеция липсва. Като основна градивна единица на обществото! Защото са пионери на всичко болно, което се ражда в САЩ по експериментален стадий, тук първо се изпробва и експериментира! И така соц. служителки 1 раздават щедри помощи за разделилите се двойки, 2. щом има конфликт между мъж и жена, ако жената е бита и малтретирана, вместо да й окажат помощ - й взимат децата и я наказват още повече. Защо? За да се заформи с друг мъж и да му роди нови деца. Така повишават нативитета. Може би ще трябва да отворя нов постинг да го разберете. Болни хора. Болни мозъци! Какво могат да родят! Далече са от природата и от Бога! И от семейството!
цитирай
10. swanlake - Сега в годините на небивала глоб...
06.11.2010 05:34
Сега в годините на небивала глобализация и на падането на границите ветровете могат да духат отвсякъде и навсякъде но от нас зависи от кой вятър какво ще вземем. Поста е супер посредствен и търсещ евтина сензация. Така може да пише човек който не е виждал никога тази страна която без никакво право нарича " страна на лудите". За добро или за лошо от 15 године съм точно във въпросния щат , тук съм си отгледала детето и тук е започнало и завършило училище и мога да се закълна ,че по- голяма глупост никога не съм чела. Наистина не разбирам каква е целта на това " произведение " ,но си мисля нещо: днес бях на ресторант и изключително любезната сервитьорка ме попита как е храната. Когато и казах че нещо от блюдото не ми е допаднало тя без дори да я моля ми каза ,че ще го махне от сметката. Преди да си тръгна дойде мениджъра ,за да ми се извини и ме попита дали не искам да си избера нещо от менюто,за да си го взема за в къщи - БЕЗ ПАРИ! Когато отказах ми каза че е тук цял ден ,ако си променя мнението да го потърся лично. Защо питам се този вятър не вее към нашата България а все простотиите се възприемат и се копират отвсякъде? Ще ви кажа защо-защото има една дума,че на кой какъвто му е ума,такъв му е дома! Децата си ги възпитаваме ние , а не вятъра който духа от Вашингтон.
цитирай
11. grigorsimov - Госпожо или господине swanlake
06.11.2010 07:35
Пишете по-ясно: Лъже ли господинът от Масечузетс, и лъжа ли са изнесените в публикацията перверзни брошури, - учебници? И смахнати ли са нещастните хора от организацията Mass Resistance? Или по-вероятно, и вие сте на "обратната, "по-правлната", страна"?
цитирай
12. анонимен - Glupak
06.11.2010 13:31
Glupak
цитирай
13. balkanec - Г-жо swanlake
06.11.2010 15:07
Наистина не е лошо да видим - можете ли да опровергаете нещата в разказа на Каменкер - или не?
Понеже рекламната политика на един ресторант към клиентите - какво общо има...

...

Григор Симов - все пак да не бързаме да обявяваме жената за някаква, там "толерантността" се внушава на всички за общоприето поведение.
цитирай
14. анонимен - наивност
07.11.2010 13:20
новина
http://www.epochtimes.ru/content/view/42043/3/
цитирай
15. анонимен - Към госпожа Swanlake
07.11.2010 17:32
Антибиотиците и ГМО то ли не ви допадна в храната или просто не беше вкусна :)
Иначе не случайно живеете в САЩ щом тия неща ви правят щастлива. Вие сте отдали живота си и силите си да отгледате и възпитате американски гражданин. Така че няма какво да се кахърите за България и възпитанието ни. Ние някак си ше се оправим.
...А вашето дете дете, вероятно след време просто ще дойде да продадеде бащинията ви и да си похарчи паричките в щатите.
Всичко това сте си го причинили заради консуматорското си възпитание.
Бъдете щаслива и все така добре обслужена.
цитирай
16. анонимен - хомосексуални бракове и евтаназия
04.07.2011 00:04
всичко това е по строг план, който се осъществява във времето, отначало се пробва - "ако мине", и после още и още........докато се осъществи. Общественото мнение трябва да се поддържа будно. Това е спасителен път. Специална благодарност за излъчвателя на тази информация, щото наистина в България са абсолютно невежи за тези неща.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313799
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031