Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2010 20:01 - Нашата съдебна мафия, или съдебна институция - то е все едно. Автор: eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1545 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 17.11.2010 20:02


Във връзка с осъдените за смъртта на Ангел Димитров - Чората, полицаи, излязоха скандални факти. Не че не знаехме, но друго си е, когато подобни факти излязат официално. На слухове не можем да се позовем, на официалната информация можем.

„В интервю за столичния вестник 24 часа ръководителят на групата полицаи Мирослав Писов извади на светло малко известни данни за популярни хора в Пиринско. Той категорично свърза името на единия от адвокатите на семейството на Ангел Димитров-Чората - експредседателя на Районен съд - Сандански Илия Янев, с наркомафията в региона, която дирижирала процеса срещу тях. Ето какво казва Писов: Самият адвокат Илия Янев може да се провери в Дакси в кои и какви фирми участва и с какви хора е свързан. Той е един от представителите на наркомафията. Ако иска, може да заведе дело срещу мен, за да докаже, че не е така. Аз казвам: Илия Янев е един от представителите на наркомафията в Благоевградска област. Името му стои и в разработки около поръчкови убийства в региона. Преди задържането на Чората в Испания бяха хванати 800 кг кокаин. Тази дрога е свързана с т.нар. сърбо-хърватска група на Сретен Йосич, която има много силни позиции в Благоевградско. Това заявявам най-отговорно.

Бащата на Чората е един от хората, който носят парите на Александър Воденичаров от Правния факултет на ЮЗУ” Неофит Рилски”. Трима са такива, дето уреждат изпитите срещу заплащане.

Казвам го, защото това е записано със специални разузнавателни средства. Има и справка и проверка в Окръжна прокуратура - Благоевград. Всичко това казвам, за да разберете откъде идва поръчката срещу нас. Тя не идва от семейството на Чората, а от хора като адвоката на семейството Илия Янев например, който също е преподавател там. Кажете ми, може ли да сте подсъдим, да сте единственият съдия, изгонен за корупция от Висшия съдебен съвет, да сте подсъдим за имотни измами и да сте преподавател асистент?

В изявлението си Писов споменава и името на военния следовател Пирнарев, който според него също бил част от дирижираното срещу полицаите дело. Той пък бил свързан не само с охранителния бизнес на Чората, но и с изчезването на популярния бос на мафията в региона Кирил Цветанов-Буята.”

Съдии, наркотици, убийства, корупция, имотни далавери… Боже мили! Правосъдие? Справедливост? Законност? Морал? Забравете!

Кой още твърди, че в България има демокрация? Ако пък на това му казвате демокрация, то значи демокрацията е мръсна дума, много мръсна. Помислете над изнесените факти, за да не се чудите утре, когато завали дъждът. Проливният дъжд, който ще измие мърсотията от многострадалното ни Отечество. Или пък мърсотията ще се натрупа дотолкова, че ще е нужен не просто дъжд, а порой. И този порой ще ни издави всичките. Зависи. Зависи най-вече от нас. Каквото си заслужим днес, това е утре.
 



Гласувай:
2



1. zaw12929 - Не всичко е ясно, но мафия има
18.11.2010 09:15
Не всичко е ясно, но мафия има
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315312
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031