Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2010 19:42 - Изчезването на българите! Не мислете, че е невъзможно. Автор: eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3169 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Погледнете какво е останало от великата култура на древна Етиопия. Същото, ако не и по-лошо ще стане и у нас.

2050-а у нас - 3.5 млн. цигани, 1.2 турци, и 800 хил. българи

http://news.ibox.bg/news/id_1603710177

„В 2050г. започва четвъртата българска държава, съставена основно от цигани, турци и екзотично българско малцинство, алармираха професори от Центъра за демографска политика. Според техни прогнози, базирани на официалните преброявания на населението досега, през 2050г. циганите у нас ще бъдат 3,5 млн, турците - 1,2 млн, а българите - едва 800 хил. души.

Тази картина ще стане реалност ако се запазят сегашните демографски тенденции и не се предприемат адекватни мерки. Ситуацията беше сравнена с Армагедон от проф. Петър Иванов. Той акцентира върху скритите опасни процеси, които се развиват в България и акцентира на акултуризацията на българите.

Етносът, който сега има мнозинство, загубва културната си идентичност - българите дори не наричат децата си с български имена, изтъкна проф. Иванов. Очертавайки дебългаризирането, той посочи разширяващото се присъствие на чалгата и навлизането в политиката на циганския манталитет - на тарикатство, кражби, безчестие.

Демографската криза поставя заплахи към националната и икономическа сигурност на България, предупреди проф. Петър Славейков. Застаряването и намаляването на населението и особено на българския етнос води до проблеми с работната сила и със социалните плащания, поставя въпроса за бъдещото политическо развитие на страната, подчерта той.

Циганите идват на Балканите през XV век и в днешно време, поради липса на адекватна политика в България, се превърнаха в цигански проблем, отбеляза проф. Трендафил Митев. По думите му циганският проблем сега е воденичен камък за България и ако до 20 години не бъде решен, страната ни ще се удави.

Циганската общност е най-динамично развиващата се и най-деградиращата. Тази общност сега стига векове надолу - на нива, на които никога не е била, посочи още професорът. Той припомни още, че проблемът е бил решен и то нелошо в България - „минавайки през Строителни войски, ромът имаше професия и самочувствие на равен на българина. На ромските деца се даваха дрешки и книжки, а не пари на майките да раждат", разказа проф. Митев.

Според прогнозите на центъра, българският етнос през 2075г. ще е от 500 000 души, а през 2100г - на 300 000. Същевременно, турците ще са 1,3 млн в 2075г, а в 2100г. - на 1,5 млн. Циганите от 5,5 млн. в 2075г ще станат 8 милиона през 2100г.

България е в състояние на национална катастрофа, коментира Костадин Костадинов. Според него демографските проблеми на страната са трета национална катастрофа - българският народ изчезва.

Пари в пенсионния фонд няма и все по-малко ще има кой да работи и да го пълни, предупреди още Костадинов и подчерта, че временни козметични мерки няма да помогнат. Трябва да има специална институция и специален министър по тези въпроси, категорични са представителите на Центъра за демографска политика.

Те са подготвили писмо до премиера Бойко Борисов, в което излагат вижданията си и настояват държавата да осъзнае като основен проблем постепенното изчезване на българския етнос.

Пред премиера представителите на центъра настояват за предприемане на имиграционна политика, политика за снижаване на смъртността и подобряване на здравето на българина, поощряване на раждаемостта, преодоляване на обезлюдяването, политики, насочени към създаване на духовни ценности.

Нужно е специализиран държавен орган да противодейства на демографската катастрофа, заявяват представителите на центъра в писмото си до премиера.

За заплахите от дебългаризиране, Центъра за демографска политика организира семинар на 12 декември в Русе. Целта е да се дискутира деформирането на етническата структура на българското общество с цел да се реагира на негативните тенденции, поясниха организаторите.”

image

image

Рухналите обелиски на великата и могъща в древността Етиопия. Нашите светини ги очаква далеч по-лоша участ.

Послеслов: няма да се случи точно така. Народът ни може да си трае и да търпи, да се топи бавно и мълчаливо, без протести и без съпротива. Същото не мога да кажа за Природата. Такива изненади ще има, че на някои мераклии за българска земя ще им се изправят косите. Жалко, доста години се опитвах да направя нещо, за да предотвратя предсказанията. Преди две вечери получих изключително тревожно съобщение. Някои хора, чиято Мисия е да поддържат духовния живот на Българите са взели решение да се изнесат от тази земя и другаде да създадат своя диаспора. Уви, предреченото в „Преходът” се сбъдна и не виждам как ще обърнем събитията. Впрочем аз не виждам и желание да ги обръщаме. Такова желание демонстрират други, само че те правят обратното на онова, което трябва да се направи. Без да знаят, без да съзнават, а може би и без да подозират, те на практика реализират плановете на чужди, враждебни на България разузнавателни централи. Твърдя го, като вземам за основа конкретна и достоверна информация. Наистина жалко…

И все пак… И все пак да благодарим на един евреин – Никола Саркози, чийто брутални действия направиха възможни дискусиите по циганския проблем у нас. И знаете ли, много, наистина много искам някой от вас да види надеждата, която аз поне засега не успявам да видя. Да формулира подходящата за целта Идея, да я изнесе. А после Идеята да бъде подета от достатъчен на брой Българи, способни да обърнат събитията  и да пресекат пътя на приближаващата Гибел.

И нека Небето да бъде с вас, Българи, защото никой друг не ви остана!
.....................

И допълнение от Г. Симов:

Спасението е в истината!

Нека първо назоваваме нещата с истинските им имена, което в случая означава, че българите са българи, циганите са цигани, турците - турци, и т.н.
Всичките други "високомъдри" тълкувания, че "българската, а и всяка друга нация, е съвокупността от всички народи, населяващи една държава"!?
Значи, според лукавите внушения, коренната или основната народност в държавата, не представлява нация, но вавилонската сбирщина от народности, раси, религии и култури, е нацията. 
Или в нашия български случай, всички в България били българи, а съвсем скоро, когато циганите станат абсолютно мнозинство, даже пак всички официално да се назовават българи, какво ще ни грее нас или тях, все още живите малцина българи?
И още едно лукаво двуличие, повтаряно, и от демократи - глобалисти, и от "крайни" националисти, че в България всички са българи, но в близките държави, където живеят милиони българи, там те не били част от тамошната нация, а си били българи, и естествено, не трябва да се "интегрират", т.е. да се асимилират, а да запазят българската си идентичност!?

Явно е, че тук, от двете тези, едната не е вярна!

Значи: уж е очевидно, че само произходът  или генетичните качестава са единствените определящи народността, но според лукавите принципи на "политическата коректност" упорито - до безумие, се повтарят и внушават напълно не логични тези и оправдания за полузавоалираната антинародностна политика срещу българите в България, а  и във всички останали държави, с едно "случайно" изключение - Израел!?

Вдигни очи и погледни истината!

Нека не си затваряме очите!

Вече сме полу-унищожени и след много малко години, ще е прекалено, прекалено късно.  И дано Господ е милостив към нас, и към всички Хора.
А Той наистина е милостив, и ако поне малко се опомним, и се покаем за греховете си, и за наивността си, ще имаме бъдеще!
А ние съвсем не сме по-лоши или по-глупави от другите народи, както ни се внушава. 
Даже - Напротив.




Гласувай:
4



1. анонимен - ...И КАКВО ОТ ТОВА....??!
22.11.2010 20:24
СВЕТЪТ Е ШИРОК И ПЪЛЕН С ИЗНЕНАДИ.....ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ!
ЦИГАНИТЕ, ЩЕ НИ ЗАМЕСТЯТ!
КАКЪВ Е ,ПРОБЛЕМА...??!
ЩЕ ОСТАНЕ,ЧУДЕСЕН ЕЛЕКТОРАТ ЗА ПАРТИЯТА И РУСКИТЕ ИМ "БРАТЯ"!
ПЪЛНА ХАРМОНИЯ, ЗА ПАРТИЙНИТЕ ВЕЛМОЖИ И ПОЖИЗНЕНА ВЛАСТ!
ЧУДЕСЕН ИЗХОД!
цитирай
2. анонимен - към Ан1:
22.11.2010 20:29
светът е широк, пълен е с изненади и навсякаде почтените хора мразят родоотстъпниците, нищожество!
цитирай
3. maistora - човешките същества
23.11.2010 00:05
имат индивидуален живот.И щастието, и мъката, и любовта са с личностен характер.На първо място важно е как живеят днешните хора. Какво ще бъде след 40 години? Ами какво ще бъде след 140 години? Не виждам защо трябва да се притесняваме от собственият си избор да се стопяваме.
цитирай
4. анонимен - малка надежда
07.01.2011 11:57
Колкото и да изглежда непатриотично след всичките безумни балкански войни, впрочем вдъхновени от същите сили, които доведоха до Европейската война унищожила аристократическият и генетичен елит на континента, но един възможен шанс за нашата нация да продължи да съществува е да се обедини със сродните нам и близки по дух и религия македонци и сърби в една общност. Нашата близост пред лицето на общата опасност е много по- важна от нашите различия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28355850
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930