Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2010 16:21 - ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ - ЛЪЖА ЗА МИЛИАРДИ! ХОРАТА ЩЕ НАУЧАТ ИСТИНАТА И ЩЕ НАМРАЗЯТ НАУКАТА Автор: andri
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5260 Коментари: 3 Гласове:
3



От години ЕС ни залива с информация за глобалното затопляне, определяха се огромни глоби за замърсяването на въздуха, гласуваха се закони за замърсяването на въздуха в ущърб на човека, от екраните на медиите ни заливаха с куп научни теории, които уж доказвали, че едвали не човекът е виновен за замърсения въздух. Светът заклейми човекът като най-големият вредител на околната среда и замърсяването на въздуха.

      Пак учени доказаха, че не човекът е виновен за тези вреди нанесени на природата. Българският учен Боян Киров: "няма нито един научен факт, който да показва, че СО2 влияе на промените на  климата, нито за затоплянето  или охлаждането".

     Климатът в целият свят се променя. Има периоди когато ледниците се топят, но след време пак се възтановяват. Това са природни феномени, които са такива каквито са били още при създаването на нашата планета Земя. Всичко друго е ЛЪЖА. Има учени, които лъжат човечеството за промените в климата, поради пряк финансов интерес от тези лъжи.

   Българските учени ОТРИЧАТ теорията за ролята на човешката дейност в изменението на климата. Преди години, около 1960, се говореше пак по същата тема - че идва ледникова епоха, заради ниските температури /тогава морето замръзна/. Пак имаше бум на манипулации в информациите за климатичните промени.
    Няма достатъчно факти за глобално затопляне. Нашите учени твърдят,че съдържанието на СО2 е много малко в атмосферата.
Те са на мнение, че без СО2 живота е невъзможен, без този газ растенията не могат да живеят, човека не може да живее, СО2 е веригата на нашето съществуване на тази планета.
Растенията "вдишват" СО2 и "издишват" кислород. Без дърветата и растенията ние хората ще се задушим.
    На Земята в миналото е имало периоди с високи температури, имало е и периоди с много ниски температури от тези които днес се отчитат.
    Океаните, моретата, езерата и язовирите поглъщат този газ и пречистват въздуха. Изобщо, климата се променя откакто нашата планета съществува.
    ЕС искаше от България кеш - пари за т.н  преодоляване на последствията от глобалното затопляне. Има мнения (всъщност, това е целта), че ако се намалят емисиите на СО2, нашите предприятия ще спрат да работят, ако не намерят алтернативно гориво.

    Една глобална ЛЪЖА загроби България и я направи бедна.
"Търгавията с нищото - това е продажбата на въглеродни емисии виртуално - продажба на въздух и от тази продажба се трупат милиарди долари. Един спекулативен бизнес  от една грандиозна лъжа  " глобално затопляне" - капан за наивници".



Тагове:   лъжа,   милиарди,


Гласувай:
3



1. eltimir - Лъжи и реалност
27.11.2010 10:34
"Според европийските, според американските и според изсраелските специалисти, това, което виждате на снимката е вследствие вредните емисии на несъществуващата вече българска индустрия. Ако сте идиоти, вервайте им.
И все пак съм длъжен да кажа. Глобалното затопляне е факт. Но то е факт не само на Земята. Марс също се затопля, при това с много по-голяма бързина. Затоплят се спътниците около Сатурн. Дори Плутон се затопля. Глобалното затопляне е факт, но човешката дейност няма нищо общо с този факт."
http://eltimir.ucoz.ru/
цитирай
2. анонимен - Аз мисля
27.11.2010 18:14
4е това не е вследствие на грубата 4овешка деиност, а на излъ4ванията на нашите несъвършенни 4овешки мисли и негативни 4увства.За справки моля да се запознаете със У4ението на ;Агни иога;---дадено на Елена Риорих и по късно със ;Словото на мъдростта;---предадено 4рез Татяна Микушина от 2005 г до 2010г от вси4ки Велики У4ители на 4ове4еството.
цитирай
3. анонимен - Голяма мешавица! Е, как в мина...
28.11.2010 10:42
Голяма мешавица!
Е, как в миналото е имало такива " топли и студени периоди" като температурите на въздуха се мерят, едва когато е открит термометъра?
Като поголовно се изсичат горите, кой "преработва" CO2 ?
И ако това е далавера на Щатите, защо тогава не подписват Киото?
Искат да ни убедят, че е нещо нормално, щото като се намалят емисиите, бързо ще се разбере, че не е и това и тогава отиваме към друга тема - климатични и тектонични оръжия, нали?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314301
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031