Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2010 01:34 - НАЦИОНАЛИЗМЪТ Е НАСАДЕН НА ЮДОМАСОНСКИ ЯЙЦА. И: Българите са коренни жители на Балканите
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 13585 Коментари: 45 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Националистическата идеология е ционистка лъжа - провокация, от времето на "великата" френска революция. Затова от нея (с неколко изключения) произлизат само илюзии и заблуди, и още по-голям упадък на народите и културите им, защото: “ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ Е САМО ТОЗИ, КОЙТО Е КРЪВНО СВЪРЗАН С ЕВРЕЙСТВОТО.  ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРОВОКАЦИЯ И ЛЪЖА” – цитат от “Катехизис на съветския евреин”, от ционисткия конгрес в Москва, 1988
Национализмът е измислен след "великата" еврейска, френска революция, когато надошлите от цяла Европа евреи – революционери - терористи, се самопровъзгласили за френски националисти, а французите били наречени "пейзани" и реакционери.
Ционистите казват: – "Ние създадохме капитализма, и същевременно, ние сме основните агитатори на марксизма..."  Ционистите са създатели на еврейския национализмъм, но са кръвни врагове на всеки истински, нееврейски национализъм. 
Идеологията на национализма, в този ъ вид, е пагубна за народите и държавите, и за самите националисти - идеалисти, зщото няма нищо по-пагубно за една народност, от заблуждаващия лозунг, че “в една държава, всички народности са една нация”!  В България, например, турците и циганите ги наричат българи, и малцина виждат в това, нещо ненормално и нелогично.  А след като, уж “всички са българи”, никой не ни казва, колко цигани има в България и колко процента от новородените "българчета", са си циганета (за което, естествено, циганите нямат вина). Но така, ние българите сме обречени на скорошно изчезване, понеже ни се натрапва противоприродна антикултурата, че раждането и отглеждането на деца, “не е модерно и не е практично”, и че така правят само циганите, които пък всячески са стимулирани да раждат деца, голяма част от които, им ги отглеждаме в домовете за сираци
(“Дом – майка и дете!?)
Националистическата идеология неусетно, но здраво обвързва ръководставата на националистическите партии с юдомасонството, – най-малкото с това, че като копират на доверие измамните националистически догми, идеалистите – националисти, волю-неволю работят за самоунищожението си, и нямат никакъв реален шанс да променят статуквото в света, в полза на своите народи, – и поради подвеждащата идеология, но и поради факта, че главните националистически партии, ако не се оглавяват от прикрити евреи, се оглавяват от хора, обвързани с юдомасонството. А в същото време, докато родолюбците се залъгват с националистическа риторика, светът реално се превръща в абсолютно вавилонско сатанинско стълпотворение, носещо пълно унищожение на всички автентични народи и култури.
 
Национализмът безкритично повтаря заблуждавщите, лукави пропагандни щампи от арсенала на нечестивите сили: “прогрес, култура, модерност”, с които се внушава, че преди юдомасонското псевдовъзраждане, народите са били диви, бедни, изостанали, невежи и низкокултурни, докато истината е точно обратна!  А пропагандната щампа – "култура", и останалите юдомасонски пропагандни клишета, следва да се разбират в точно обратния им смисъл: – културата е антикултура; образованието е индоктринация и затъпяване; просветата е затъмнение; прогресът е регрес; хуманизмът е човекомразие и отричане на Бога; свободата е робство; демокрацията е задкулисна диктатура; комунизмът е безправие, деспотизъм и монополизъм; мирът е покорство; окупацията е освобождение; терорът е “борба срещу тероризма”! 
Основният народ във всяка държава е обругаван и унижаван; изконната култура и вяра се обявяват за остарели и реакционни.
Вместо традиционните национални носии, е натрапено световно, слугинско, униформено облекло за мъжете, и провокативна, всекидневно променяща се “нова мода” за жените. 
Вместо наистина класическите народни песни, ни натрапват изкуствена – "класическа" музика, и всякакви новоизмслени жанрове “забавни” мелодии и дрънканици, много от които, наистина са хубави и привлекателни, но всичко това се върши с цел, да се забрави народната култура!  Вижте само, на какво ниво са песните за Евровизията (с много малки изключения).  А помислете, защо не се организират евроконкурси за автентични песни и мелодии от съкровищниците на безбройните европейски народности?  Но вместо автентичната култура на европейските народи, ни заливат с лавини анти-култура от “независимите” медии на мафиотските “бизнесмени” и масонските им "братства, за които, демонстрирането на всяка извратеност, е "служебно задължение".  
Ето така у нас бе натрапена и чалгата, от “велики майстори” на покварата и измамата, които владеят, и заведенията, и дискотеките, и “свободните, от никого не притеавани, и от никого не зависими” медии! 

Тук е и мястото да се подчертае, че Християнството не е против родолюбието, както се спекулира, защото, още в Стария Завет е записано:  Бог създаде животните – всякое, според вида и рода му”, и се изреждат всички видове живи твари, като се акцентира на всеки един отделен вид.  А колко повече, това се отнася за народите и за расите!  Всеки е чувал и Божията заповед: “Почитай майка си и баща си, за да ти е добре”!  Но тази заповед се отнася, с още по-голяма сила, за дедите и прадедите ни!  А думите на свети Павел – “Няма вече евреин, ни грък, ни варварин”, с които лицемерно се спекулира против родолюбието и родознанието, означават единствено, че християнското учение е за всички народи, а не само за евреите.  


БЪЛГАРИТЕ СА КОРЕННИ ЖИТЕЛИ     
               НА БАЛКАНИТЕ 

Българи, траки, славяни, скити, хуни, беласки, белгари – са различни названия на един и същ народ, обединяващ множество братски племена, с различни диалекти!  В земите, в които живеят днешните славянски народи, те живеят от хилядолетия, и никакви “велики преселения” не е имало!  Това се отнася за всички балкански славянски народи, но особено за Българите, които са били центърът на предисторическия свят. Старите летописци недвусмислено свидетелстват, че българите доминират етнически и военно целия Балкански полуостров, векове преди мнимото “основаване на българската държава”.  Така че, нито славяните са дошли през пети-шести век, нито някакви азиатски прабългари са идвали и са създали България, но местните славянобългарски племена, след постепенното им покоряване от доминирания, от юдеите Рим, непрестанно са се борили да си върнат бащините градове в Беломорието, някои от които били колонизирани от гърци, след римското завладяване на Балканите.
Измамата, че българите не са местни, коренни жители, а късни пришълци, от някакъв, и досега неустановен, азиатски (тюркски, угрофински, или всякакъв друг, но не европейски) произход, е нагла лъжа и провокация, срещу нашия, най-велик в древността, народ. 
Всички данни за траките показват, че имената на реки, планини и градове; езикът, писмеността (каквато уж нямали), облеклото, оръжията и земеделските сечива, са еднакви с нашите. А и част от стигналите до нас имена на тракийските племена са еднакви с названията на днешните ни етнографски области. Нещо повече: прадедите ни са най-старият цивилизован европейски народ, с най-стара писменост и материална култура. Те са били неоспорим културен и политически авторитет в целия древен свят – в продължение на хиляди години.  Прославяните днес робовладелски цивилизации на Гръция и Рим, “с нашата слава се славят, и с древната ни култура се кичат”!  Достатъчно е да се прочетат свидетелствата на старите летописци, цитирани в историческите книги на най-подготвения ни, и най-достоен, но забранен и “забравен” български историк - Ганчо Ценов, и нещата си идват на място. Ганчо Ценов е получил възможно най-доброто, за времето си, образование по история. Знаел е перфектно латински, старогръцки и староеврейски. Той наново издирил и превел думите на летописците, и разобличил официалния ни историк (евреин?) Златарски, че преднамерено е преиначавал или премълчавал най-важните за историята ни, източници, за да заличи древната ни история и да прокара измислената тюркска - азиатска теза. С тази манипулация са ни нанесени оромни вреди! Загубили сме законното си правото за неоспоримо наследство над бащините земи на Балканите, понеже са ни нарекли – пришълци – завоеватели!  И второ: Изкуствено сме скарани с родствените ни балкански народи, и сме въвлечени в непрестанни войни и вражди с тях!  И ако това сега ви се струва невероятно – вината е в онези, които са скривали фактите и са ни лъгали – повече от век!
Тук няма място за цитиране на източници, но те са в интернет. Достатъчно е да проучите два - три източника: Ганчо Ценов, в чиито трудове ще намерите автентичните свидетелства на старите летописци, и поредицата публикации в: sparotok.blog.bg.             
Важното е, че многобройните тракийски надписи се разчитат добре – само на български! 
Но най-важният, най-обемист и най-автентичен източник за нашата велика древност, са около хилядата запазени до днес, предисторически и предхристиянски, наши народни песни "Веда Словена", записани в родопите и Източна Македония, през 19-ти век, от учителя Гологанов, по настояване на хърватина, на сръбска служба - Стефан Веркович. След многогодишни пречки и страдания, Веркович успял да издаде стотици от тези песни, в два тома. А третият, подготвен за издаване том, след като престоял неколко години при един наш министър на просветата, във вече свободна България, с обещание за издаване – така и останал неотпечатан, и накрая Веркович прибрал ръкописа си! А на още толкова песни, следите им се губят, след смъртта на събирача им - Гологанов.
След Издаването на “Веда Словена”, песните предизвикали фурор в европейските научни среди, заради древността им и затова, че между тях има песни за Орфей (Орфен юнак или Орпю), за Филип, за Александър Македонски, и за други познати от историята велики личности. Но знаенето на историята, не е в интерес на слугите на дявола. С подмолното си масонско влияние те подели мръсна клеветническа кампания срещу Веркович и Гологанов, обвинявайки ги безпринципно, че са фалшификатори и че, уж заедно с екип ентусиасти, били измисляли, тези песни. А опроверженията на Гологанов и на набедените “помагачи”, и подписките на селяните, че песните наистина са народни и части от тях се знаят във всяко село, никъде не били публикувни!
А песните Веда Словена, никой гений неможе да измисли, понеже са хиляди, и много от тях съдържат по хиляди стиха!  Песните са записани на родопско и източномакедонско наречие, но в тях има запазени и хиляди свещенни строфи от почти неразбираем език, който, след по внимателно проучване се оказва, че е със славянски корени! 
Помислете сами: ако песните Веда Словена бяха съчинени от някого, щеше ли българският народ да бъде държан в пълно неведение за тяхното съществуване?!  Затова всеки буден човек трябва да прочете юдомасонските "тайни протоколи", в които пише и това:  Ще заличим от паметта на народите всички спомени за миналите векове, които не са в наш интерес..."!

.............................


Следващата публикация ще е:
Достоевски – "Еврейският въпрос"




Гласувай:
5



1. therainss - По онази част за религията...
03.12.2010 02:58
Тя не бива да разделя една нация по никакъв начин. Даже и Хитлер не си е позволявал да дели хората според вярата им (а според етноса, хихи), но ето - помаците, например, се считат за турци, щото са мюсюлмани. По-лишено от логика твърдение няма (освен твърдението, че Бойко Борисов е добър държавник)
цитирай
2. grigorsimov - Религията не би трябвало да разделя... но е разделяла!
03.12.2010 08:34
И тук важи горецитираната извадка от "тайните птотоколи": "Ще заличим от паметта на народите всички спомени за миналите векове"... Но още по пагубна роля са изиграли преднамерено предизвикваните жестоки противопоставяня и войните на верска основа. И никак не е чудно, а даже е напълно разбираемо днешното самоопределение на мнозинството помаци, като турци, защото всеки от нас знае, че който българин, по един или друг начин е приел исляма, е бил наричан и се е самонаричал турчин, или - потурчил се!
Но днес за помаците има един техен древен източник на познание за историята, и той е "Веда Словена". Потърсете и прочетете и вие, публикацията: "Разговори на Гологанов с певците помаци", да видите мъката на неграмотните помаци, които поради заплахите на ходжите, вече не са можели открито да пеят древните си песни, и когато вече не е имало на кой да предадат, предаваните само по мамет, от поколение на поколение песни, една от които, например, се е пеела три дни и три нощи, без прекъсване! Но още по-важното е, че помаците споменавали за запазени и по тяхно време древни книги, които никой от тях не е можел да чете! Но са знаели че това са книги с песните и историята на дедите им, записани в най-древни времена. Разбира се, че техните и нашите деди са били, и са, един - велик народ.
цитирай
3. balkanec - Национализмът е изкуствено западно понятие
03.12.2010 12:00
В Западна Европа държави и народи много се разминават.
Няма народи като французи, италианци, британци, белгийци и пр. и пр.
Има обаче такива държави.
Там измислят понятието "нация" - население на една държава.

Действителните народи и племена там са без свои държави - бургундци, фламандци, каталонци, шотландци, уелсци, баски - и десетки други. Някои от тях още се борят за независимост.

При нас е неприложимо.

Също като "Средновековие" - само западноевропейско явление - ние нямаме тяхното крепостничество.

И много други явления, които днес се опитват механично и изкуствено да прикачат и на нас.

Възраждане - също. Мит е, че у нас е започнало някакво "събуждане" с Паисий. Български царе и владетели има до 17-18 век, макар и зависими от Високата порта - има ги в Зографските поменици, грамоти, надписи по черкви и манастири като ктитори - с всичките им титли. Някои от тях водят войни срещу Високата порта.
Охридската българска архиепископия също е до 17-18 век. Български книжовни школи - из целите Балкани и Русия.
Първите "тъмни векове на робството" са една измислица на днешните историци. Западни пътеписци описват, че през 16-17 век за да се премине през Търновска България е необходим паспорт от местните български власти.

Измислиците на днешните "учени" са за да ни наложат изкуствено понятия от Западна Европа, които тук ги няма.
цитирай
4. grigorsimov - Света гора или Хпливуд?
03.12.2010 12:40
Модерната западна цивилизация и нейната културата имат толкова общо с християнството и с човешките добродетели, колкото общо има между Света гора и Холивуд.
Още от времето на т.н. ренесанс, могъща сатанинска сила владее и манипулира Европа, и води народите, от едно разочарование към друго. И както самите ционистки старейшини се изразяват: – когато напълно подчинят света, царството им щяло да се отличава с деспотизъм във фантастични мащаби.
Нечествите сили маскират своите античовешки и антидуховни цели с добре звучащи лозунги: свобода, братство, равенство, просветителство, хуманизъм, наука, култура, възраждане, прогрес, либерализъм и много, много други. Но това са само кухи фрази, зад които се преследва и върши точно обратното!
Така, както изкуствената стръв – блеснá, е лъскава и привлекателна, такива са и измамните учения на слугите на нечестивите сили – масоните и комунистите. И едните, и другите изпълняват волята на своите злонамерени създатели и господари. А те са могъща сатанинска сила, чиито цели и средства олицетворяват абсолютното зло и напълно се покриват с определението за дявола или нечестивата сила в религиозните учения!
А на нечестивите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме поне елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого!
За всичко останало “Господ ще промисли”, и е промислил, защото Самият Христос е казал: "Търсете Божието царство и неговата правда, и всичко останало ще ви се придаде". Амин!
цитирай
5. balkanec - Западноевропейците са единствените, които влизат в симбиоза с ционистите
03.12.2010 12:57
от всички народи по света. Това говори достатъчно за тях...

Няма Западноевропейска цивилизация, нито култура - тя е измислена през 18-19 век. ТОВА СА КРЕПОСТНИ ПЛЕМЕНА през цялата си история. Те никога не са излизали от феодализма - и до ден днешен.

"Европейската култура" е имитация на постиженията на много други народи от цял свят. Една изкуствена сбирка от наследство, което НЕ Е на западняците.

Днес тази изкуствена "култура" и "цивилизация" се натрапва като щампа на останалите страни по света от от западняшко-ционисткия симбиот - за обезличаване на народите.

У нас западните и руските възпитаници още от 19 век се борят с българщината.
Допреди 150 години българите носят прическа чумбас - с перчем.
Даскалите - европейски възпитаници - принуждават децата да си стрижат перчемите. Само един щрих от безброй примери.
Те са с придобита алергия към всичко българско. Това им е западноевропейското образование и възпитание.
По същия начин западните възпитаници действат безроднически и при много други народи.

Сега ционизма фалира и една от причините е, че неговия симбиот - западняците - ни се води, ни се кара.
Хак им е на ционистите - сега те трябва да издържат западноевропейските крепостни племена. Да си ги влачат и да си ги носят на гръб.
цитирай
6. grigorsimov - Не ги оплаквай ционистите, те никога никого не носят на гръб, освен в "краен случай"
03.12.2010 16:12
А робството, феодализма и крепостничеството са техно дело, и в Европа и в Русия. Но и в Египет, и в "демократична" Гърция, и Римската империя. Ето защо натрапват в Европа и в света моделите на Елинската и Римската цивилизации. Защото са техно подмолно дело, и като робовладелство, и като безнравственост. Спомнете си всичките т.н. "римски" лозунги, като: "Хляб и зрелища"; "Парите не миришат"; "Човек за човека е вълк" и т.н.
Нищо че уж Рим е разрушил Йерусалим, защото по това време Рим се командва от путократите евреи - мафиоти. Самите те си признават, че "разселението им по света, което се смята за тяхна слабост, всъщност е тяхно голямо предимство", за да могат да завладеят по-лесно света!
цитирай
7. balkanec - Там е работата, че не се знае кога са закрепостени западноевропейците
03.12.2010 23:29
За руснаците например е известно - много късно - през 17 век. Знае се и при кой цар - при Алексей на Земския събор - 1649 г.

А за западноевропейците като че ли просто няма сведения да са имали друго обществено устройство освен крепостничеството...
Излиза, че са си крепостни поначало.

Знае се, че варварските племена в Европа - след като превземат земите на западналата Римска империя - въвеждат крепостни отношения. А какви са имали преди това? Най-вероятно - същите и просто са ги донесли в новозаетите бивши римски територии.
цитирай
8. genadi2000 - Я виж ти...
04.12.2010 03:35
balkanec написа:
от всички народи по света. Това говори достатъчно за тях...

Няма Западноевропейска цивилизация, нито култура - тя е измислена през 18-19 век. ТОВА СА КРЕПОСТНИ ПЛЕМЕНА през цялата си история. Те никога не са излизали от феодализма - и до ден днешен.

"Европейската култура" е имитация на постиженията на много други народи от цял свят. Една изкуствена сбирка от наследство, което НЕ Е на западняците.

Днес тази изкуствена "култура" и "цивилизация" се натрапва като щампа на останалите страни по света от от западняшко-ционисткия симбиот - за обезличаване на народите.

У нас западните и руските възпитаници още от 19 век се борят с българщината.
Допреди 150 години българите носят прическа чумбас - с перчем.
Даскалите - европейски възпитаници - принуждават децата да си стрижат перчемите. Само един щрих от безброй примери.
Те са с придобита алергия към всичко българско. Това им е западноевропейското образование и възпитание.
По същия начин западните възпитаници действат безроднически и при много други народи.

Сега ционизма фалира и една от причините е, че неговия симбиот - западняците - ни се води, ни се кара.
Хак им е на ционистите - сега те трябва да издържат западноевропейските крепостни племена. Да си ги влачат и да си ги носят на гръб.

...какъв тюрлюгювеч е сътворил любителят на "китайският социализъм"...
цитирай
9. samvoin - Национализма не е насаден от ник...
06.12.2010 12:10
Национализма не е насаден от никого, а е естественият порив на народите за промяна, след настъпването на "Пролетта на народите" - откъсването от мракобесната хватка на Инквизицията и нейния абсолютизъм, както и от феодализма.
Интернационализма е отровата, която беше създадена като противовес на национализма на "гойските" народи и нации и целящ световното утвърждаване само и единствено на еврейския войнстващ шовинизъм и империализъм и отчасти на великобританския и англосаксонски империализъм!
Интернационализма е насаден от юдо - масоните, а не национализма. Истинският национализъм е техния най - голям кошмар, защото идеята за обсолютна монархия дето някога ги е плашила, днес е напълно в техните ръце, поради обсебването от тях на всички европейски династии и сродяването направо с последните отдавна.
Само руската правеше изключение и видяхме какво и се случи...
цитирай
10. grigorsimov - Май нищо не си разбрал, но бързаш да отричаш!
06.12.2010 15:30
Запознай се първо с релните събития преди, по време, и след т.н. Велика френска революция, но не от официалната "история".
Посочил съм в самото начало цитат от “Катехизис на съветския евреин”, от ционисткия конгрес в Москва, от 1988, където пише точно това, което така лековато и неразумно отричаш. Ето го пак този цитат:
“ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ Е САМО ТОЗИ, КОЙТО Е КРЪВНО СВЪРЗАН С ЕВРЕЙСТВОТО. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е (ЮДЕЙСКА) ПРОВОКАЦИЯ И ЛЪЖА”!!
Явно, с илюзии се живее по-леко.
Но важното е че е публикувано и че камбаната бие за поредната разкрита юдейска свърхизмама, за идеологията на национализма, който щял да се пребори с интернационалния юдаизъм. Да, може и да се пребори, но не с тази измамна идеология.
Но колкото и да съм свикнал с човешката наивност и глупост, все още ми е трудно да схвана, как примерно вие си представяте "победата на българския национализъм", опрян на "свежите сили" на циганското мнозинство в България?!
Или, ние да си викаме: "Да живее (циганска) България", нищо че съвсем скоро, ако така продължават нещата, българите ще са само музейни експонати.
цитирай
11. samvoin - А ти коя идеология предлагаш да у...
06.12.2010 19:00
А ти коя идеология предлагаш да управлява? Пладнярската дето продаде България първа в най - новата ни история ли?
Не бъркай истинският национализъм, идващ от Заветите на Апостола на Свободата, с Болен Лидеров или Боян "Расате", както и с влахчето - доносник и политическа курва!...
В България няма националистическа партия, поставяща като приоритет и проблем истинските проблеми пред които нацията ни е изправена!
цитирай
12. samvoin - То ще излезе тогава, че интернац...
06.12.2010 19:05
То ще излезе тогава, че интернационализма е тоя дето ще се изправи пред световния илюминатски заговор? Доказани преки техни изобретения?
цитирай
13. samvoin - “ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ Е САМО Т...
06.12.2010 19:07
“ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ Е САМО ТОЗИ, КОЙТО Е КРЪВНО СВЪРЗАН С ЕВРЕЙСТВОТО. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРОВОКАЦИЯ И ЛЪЖА” – цитат от “Катехизис на съветския евреин”, от ционисткия конгрес в Москва, 1988

С това са искали да кажат, че те не зачитат друг национализъм, освен техния извратен квазинационализъм и ще се опитат да преборят чуждия такъв, понеже не зачитат други нации и народи за хора.
Не го тълкуваш правилно, ако документа е автентичен.
цитирай
14. grigorsimov - Националистическата идеология е юдомасонско дело!
06.12.2010 22:41
Повтарям го заради теб. Аргументите ми са в публикацията. А ако не ти се струват достатъчно убедителни, потърси и провери сам, от кога и от къде произхожда, и какво всъщност внушава.
цитирай
15. samvoin - Илия Минев не беше ли националис...
07.12.2010 02:42
Илия Минев не беше ли националист?
Не е ли ексчлен на легионите на "фашиста" Луков?
А верните му съратници, които познавам какви са? Не говора за турците, доносниците и страхливците, един от които гледам, че ти е и друшка, а тия дето аз познавам, като Николай Галев например, добре знам като какви се определят и самия Минев като какъв се е определял без заобикалки до края на дните си!
Не е като интернационалист. И е бил антикомунист именно заради отхвърлянето на интернационалистическата и антихристиянска същност на комунизма,а не на неособено скопосано имитираната "социалистическа'.
Тезите по - горе може да се харесат на "другарите" и те са писани от изтърканите и безидейни антики - роялист - консерваторите от 19 - и век вероятно, чиито кумири сред които Кобургите беха вързани финансово и дори родствено за тия дето уж създали национализма, но всъщност интернационализма.
Интересно що техните кумири - потомствените аристократи и мишките на свещоливницата не спряха интернационализма и болшевизма, но го отгледаха и получи благодатна почва при тех, докато "юдео-масонския национализъм" където дойде, било то и в не особено предпочитаните от мен тоталитарни и екстремни версии - ликвидира и сгромоляса интернационализмите за дълги времена и от тех помен не беше останал при господстването на националистически режими?
Няма логика...
Тва или са некви неоживковистки писания, или пък в стил "монархо - консервативен съюз", прочие воден от един еврейски търгаш дето се интересуваше само от реституцийката на имотчетата и за тва беше "антикомунист".
Сега си гледа далаверките, ама не пропуска да издаде некой преписан от ранното СДС пасквил, за "лошата и злокобна руска конспирация и добронамерения към нас Запад", особено в англосаксонската му част...
цитирай
16. samvoin - в
07.12.2010 03:00
Според Заветите на Апостола на Свободата, всеки който обича България - свободна, независима и социално справедлива е българин по националност!
Стига с тая дребнава етнопатриотарщина. Нормално е да се борим за съхранението преди всичко на българският род, но той не е нищо без нация и държава и трябва тогава да чака чужда "милост", при свят бъкащ от врагове - завистници на нашата цивилизация!
Днес "националистите' дето уж са против етносепаратизма и деленето на нацията ни прават баш тва против което би трябвало да се борят със зъби и нокти - делат българската нация на какви ли не признаци - етнически, верски, та дори и регионални, цензови, професионални и какви ли не още!
Циганите ще са по - заплаха за нас не като цигани, а ако бъдат турцизирани /Процес който тече!/!
Крачката от турцизираното етносъзнание, до небългарска и национална принадлежност и антибългарска панидеология, сепаратизъм и шовинизъм е малка!
"Помаците" ще са не по - малко опасни, ако посредством религията си /Против която нямам нищо, ако е в автентичния и вид!/ бъдат турцизирани или "помацизирани" дори - заветна коминтерно - соросова цел!
Това са процесите дето требва да спрем, както и нашествието на чуждите колонизатори - евреи, англичани и турци /Отчасти и гърци!/ дето става на "втория план от събитията" - незабелязано, докато ни създават пишманационалистите некви мними цигански истерии или "ислямски" и пр...
Както и набъбващия и напиращ македонизъм и гнета над българите в съседство от нас от сърбомани и македонисти - еничари и макар и бити и е.... от всичките си съседи, както и от безобразните директиви и двойни стандарти на световното правителство и новия СССР - ЕС!
С тва требваше да ни занимава една националистическа формация, а не с измислените в канцелариите на ЦРУ "цигански заплахи" и в канцелариите на МОСАД - "ислямски"...
Не може да има никакъв знак за равенство между основанията за агресията на арабите в исторически план срещу западните грабители и основанията за турска агресия и сепарати
цитирай
17. samvoin - зъм у нас! Сравнението е просто ...
07.12.2010 03:00
зъм у нас!
Сравнението е просто безобразно и аисторическо!
цитирай
18. samvoin - У нас националистически партии в ...
07.12.2010 03:02
У нас националистически партии в последните 20 години НЯМА И ТОВА МОГА ДА ГО ДОКАЖА, АКО ИМА ПРЕД КОГО!
Луков обаче евреин ли е бил? Или юдо - масон?
цитирай
19. grigorsimov - Който не разбира от една дума, няма да разбере и от 100!
07.12.2010 22:33
Сега имаме на разположение информация, която малцина са имали преди. И затова за предишните поколения е простимо да не са знаели. Но днес, когато почти всичко може да се провери, вкл. данните и тезите, които изнасям в тази публикация, едва ли е простимо да повтаряш измамните клишета на истинските душмани, не само на нас, но и на човечеството.
А с Илия Минев сме били заедно в затвора, и даже в една килия, но и той знаеше много малко по тези съдбоносни въпроси. Питал съм го, но не можа да ми отговори, а аз знаех много по-малко и от него. Но днес интернет даде възможност на всеки, който истински се интересува, да прозре вековните заблуди, и да разкрие задкулисните манипулатори и унищожители.
А ти продължавай да си вярваш, че "утре" циганите ще са "достойни" наследници на българите (на българската нация!?), но дали Илия Минев ще се радва на небето, от утрешната циганска България - без българи?
Така че, неповтаряй папагалски, а търси и чети всичко онова, за което не се говори по телевизиите и на се пише във вестниците.
А защо не се говори и пише? Защото медиите въобще не са "свободни и независими", а са собственост само на онечи, които са ограбили и ограбват, и нас, и целия свят. А кои са "онези"? Те са, в чиито ръце "случайно" е съсредоточен цецият световен капитал, и всички се молят на тях за кредити (с произволни лихви), и най-вече - държавните ръководители.
Не виждаш ли, че всички държави отдавна са фалирали, предвид колосалните - неизплатими задължения към световните лихвари. Но фалитите на се обявяват публично, за да не се нарушава идиличната "розова" картинка, и да не се усетят народите, че са изправени пред пропаст.
Виж, ако не Гърция, то довчерашния пример за европейски "просперитет" – Ирландия! И съвсем не само тя.
А голата истина, най-бързо и най-лесно се разбира от цитатите, от главната и най-"свята" юдейска книга - Талмуд; от "надгробно слово на равина Райхорн" и от "тайните протоколи", и т.н.
цитирай
20. samvoin - А ти какво управление и платформа би ...
08.12.2010 00:58
А ти какво управление и платформа би предложил, като алтернатива на сегашното или на комунистическото - държавно - капиталистическо?
цитирай
21. d3bep - :)
08.12.2010 10:37
За съжаление концепцията е вярна. Национализмът е вредител в тоя му вид.
Във вида, в който всек иси сихранява културата , обичаите, подбира си брачен партньор, е ок.
В съвременния вид е прост причина за войни и теорр, където цъфтят монополизирани отрасли, каот фармацевтика, банкерство и търговия с оръжие.

И, Самвоин, ако ционистките протоколо са фалшификат, има нещо което не е фалшификат.
Старият завет, вавилонската кула.
Някой народ и нечии бог се гордее, че някога всичк инароди са били едно и са говорили един език, обаче той е успял да ги раздели.
Дали ще го приемате буквално, или символично... Самото наличие на такава гордост би следвало да говори достатъчно на разумният човек :)

Това, че отдавна сте забравили правият път и не можете да проумеете , че има и алтернативи, както икономически, така и политически... Е просто доказателство за това, че сте успешно индоктриниран.
Не е спасението в национализма, пък и той е уродлива цел. Други неща крият зад него :) Национализмът помага да не ги прозрем...

Най добре си личи тов в историческата наука. Където вместо да използваме сторията за трупане на познание и за успех в бъдещето, я използваме за детински спорове кй от кой произлязъл и кой първи се родил.
Все едно родовете от библията уточняваме.


Поздрави!
цитирай
22. samvoin - И какви са тези алтернативи? Да ги ...
08.12.2010 12:17
И какви са тези алтернативи? Да ги чуем?
Не само не съм казал, че ционските протоколи са фалшификат, но са първата тема в блога ми, ако погледнеш.
Но те не подкрепят вашата теза...
цитирай
23. samvoin - http://samvoin. blog. bg/poli...
08.12.2010 12:23
http://samvoin.blog.bg/politika/2010/12/08/.357568

Ако чуеш какво казва професор Бегунов, ще видиш, че е коренно противоположно на вашето...
цитирай
24. d3bep - Няма голямо значение кой кво казал. ...
08.12.2010 13:12
Няма голямо значение кой кво казал.
Има значение какво знаем и какво произлиза от това.
С алтернативите засега няма да се занимавам, но комунизмът може да съществува, и е съществувал, само дето ти е позната само формата "диктатура на пролетариата", а алтернативи на банковата система и парите, има...

Пусне ли се такава алтернатива, политическият режим, който познаваш, е жив умрял..
цитирай
25. samvoin - Няма голямо значение кой кво казал. ...
08.12.2010 16:03
d3bep написа:
Няма голямо значение кой кво казал.
Има значение какво знаем и какво произлиза от това.
С алтернативите засега няма да се занимавам, но комунизмът може да съществува, и е съществувал, само дето ти е позната само формата "диктатура на пролетариата", а алтернативи на банковата система и парите, има...

Пусне ли се такава алтернатива, политическият режим, който познаваш, е жив умрял..
Аз до тук знам, че само националисти са прилагали тези алтернативи на банковата система и че са неделима част от истински националистическите платформи и програми.
Пък било то и националисти - диктатори...
А иначе, нямаше никаква диктатура на пролетариата. Така наречения комунизъм си беше държавен капитализъм, а това което обещаваше, никъде по света не се случи.
цитирай
26. d3bep - :)
08.12.2010 16:57
Зависи какво наричате националисти, колега.
В исторически план националистите представляват система за разделяне на хората, която ги тласка към вражда и е създала повече войни от всичко друго, взето заедно.
Ако наричате националисти съхраняването на самобитност, култура и традиции, е, поне по - голямата част от народа има предвид нещо друго :)
Така че от тая гледна точка политическият национализъм винаги е бил оръжие. Срещу нас. От времето на Рим та д овремето след Хитлер... Че и повече...
В тоя смисъл аз не виждам грешка в твърдението...

Основното оръжие винаги е било едно.
Деление.
Дали ще се делят на пролетарии и кулаци, дали на буржоа и селяни, или на националисти от едната страна на границата и таквиа от другата... Винаги е имало пропаганда, деляща хора ,живеещи в мир, наблягаща на малките разлики между тях и караща ги да се избиват един друг, докато трети потриват ръце.
В тоя смисъл национализмът определено е бил и ще бъде оръжие.

Поздрави!

ПП. А причината диктатори да налагат режима, който казвате, е фактът, че в днешния свят и "интернационалист" е изкривено понятие, означаващо нещо по друго, отколкото би трябвало да означава....
цитирай
27. grigorsimov - Каква е алтернативата?
08.12.2010 21:59
Защитниците на западната демокрация обикновени привеждат думите на Чърчил, че: "Демокрацията е лоша, но няма измисленои нищо по-добро от нея"! Но всъщност, точно тези, дето поддържат и изказват тази теза, точно те правят всичко да не се появи реална алтернатива на напълно фалшивата днешна западна демокрация. А алтернативата е в истината, за миналото, за днешния ден, и за лъжливите догми, с които сме индорктринирани от ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО СВЕТСКО ОБРАЗОВАНИЕ и от "свободните" медии!

А първата стъпка в осъзнаване нуждата от алтернативе е - запознаването с юдейския Талмуд, т.е. с реалната вяра на "избрания народ", и произлизащия от нея параноичнен стремеж да завладеят целия свят, и да го подчинят на законите на абсолютното зло, т.е на дявола, чиито демони са днешните "световни господари" - на банките, на борсите, на лихвите и на цялата световна античовешка и антинародна политика (за да не използвам подвеждащата дума - антинационална).
Основата на евентуална, несравнимо по-добра алтернатива е Християнската вяра и нравственост, но и познаване на истинската ни предхристиянска история и култура.

Без осъзнаване на внушените ни заблуди, и без търсене на истините, алтернатива наистина няма!
цитирай
28. samvoin - Точно на това е способна само една ...
09.12.2010 14:45
Точно на това е способна само една националистическа власт, но истинска такава, не като тия клоуни дето сега се наричат "националисти" у нас или пък даже и отявлени интернационалисти и асоциални анархолумпени като "скинхед".
Истинската демокрация е националната, придружавана от социална справедливост и равновесие, не равенство което е природно недостижимо!
Не днешната космополитна и недостижима колкото и комунизма демоНОкрация!...
Защото народите и изградените от тях национални общности, никога не са били и няма да бъдат докато свят светува еднакви или равни.
Национализма ако е истински, не е война а мир. Но траен мир и истински - на базата на взаимно разбиране и зачитание и на база равнопоставеност в търговия и взаимоуважение към суверенитета на партньорите.
Рационално разрешаване на националните въпроси и противоречия...
Национализма не е враг на демокрацията, а напротив.
А парламентаризма - НЕ Е демокрация...
Разсъждението върху национализма на база "БНС, МВРО и БАтака" е крайно грешно и тласка в невярна посока и изводи!
Разсъждение върху национализъм, на базата Завети на Апостола на Свободата - Васил Левски и програма на БРЦК е правилното разсъждение - интерпретирано и пренесено в днешната реалност.
цитирай
29. grigorsimov - Коя е или коя ще е истинската националистическа организация?
09.12.2010 22:43
Това съждение наподобява втръсналото ни: Това не е (или - не беше) истински комунизъм. А щом това не е истинското, или - няма истинско, при толкова много на брой националистически организации, партии и "водачи", значи нещо сериозно не е наред с идеологията, или самата идеология е преднамерена измама (както е и при комунизма).
цитирай
30. samvoin - За разлика от комунизма и обещав...
10.12.2010 01:58
За разлика от комунизма и обещавания от него "Рай на Земята", който никога и никъде не видяхме, национализма и обещаните от него неща, които далеч не са толкова фантастични, а съвсем реални и национални, беше видян в редица страни и то далеч в не най - добрата си, съвършенна и изчистена форма и все пак доведе до проспериращи и трайно благоденстващи общества - в социален, стопански и икономически план. Както и до стопанство и икономика, но на много по - трайни и стабилни основи.
За това и тези строеве и режими, не рухнаха без външна намеса, окупация и далеч по - тираничен и диктаторски режим /с малки изключения на успешни преврати или убийство на държавния водач/, като тия в Германия след ВСВ и Ирак днес.
Никъде национализма не е отхвърлян от народите по демократичен път или с бружения, като антинационалните режими - тоталитарни или уж "нетоталитарни" - многопартийни...
цитирай
31. grigorsimov - Да, така е,
10.12.2010 15:15
но най-успешните националистически режимо са били допуснати, само за да бъдат сериозна противотежест, или оправдание, за да може еврейският болшевизъм да завземе, ако не цяла, то поне половината Европа, както и стана. Но не мисли, че национализмът на Хитлер не е бил манипулиран в грешни посоки, от тайните общества с които е бил свързан. Защото "тайните общества" са инструменти на враговете човешки и са на подчинение на Тях.
Иначе, национализмът, макар и манипулиран и насочван ввпогрешни посоки, не се допуска да е на власт.
цитирай
32. samvoin - но най-успешните националисти...
10.12.2010 18:01
grigorsimov написа:
но най-успешните националистически режимо са били допуснати, само за да бъдат сериозна противотежест, или оправдание, за да може еврейският болшевизъм да завземе, ако не цяла, то поне половината Европа, както и стана. Но не мисли, че национализмът на Хитлер не е бил манипулиран в грешни посоки, от тайните общества с които е бил свързан. Защото "тайните общества" са инструменти на враговете човешки и са на подчинение на Тях.
Иначе, национализмът, макар и манипулиран и насочван ввпогрешни посоки, не се допуска да е на власт.
Хитлер не се е продал като Ленин доброволно и съзнателно на световното съзаклятие, но е ползвал услугите им и е бил подведен и изманипулиран от тях, най - вече в нападението над СССР...
И това че има манипулиран и подставен "национализъм", отговарящ на световните цели на Цион, не говори, че национализма в зародиш и по - генезис е техен...
цитирай
33. grigorsimov - Проучи и проследи сам, зараждането на национализма
10.12.2010 20:34
Нали това, според мен, е главното в спора ни.
цитирай
34. samvoin - Българският национализъм е зар...
11.12.2010 05:26
Българският национализъм е зароден теоретически в Заветите на Апостола на Свободата, а негова "муза" е историята на Паисии - достойна за своето време и историческия момент.
И за двамата още никой не е доказал да имат връзка с ционистите...
Не случайно Левски има една много специална "бележка" за турчина и еврейна в своите Завети, която още по - неслучайно съм цитирал в описанието на блога си...

“Нека се знае, че всяка идея, която не изхожда от националното ни огнище, е противобългарска и реакционна.” Д-р Янко Янев - "Духът на нацията" – сп. "Отец Паисий", кн. 6, 1933, №1, 8-10
цитирай
35. grigorsimov - За съжаление, всичките "прогресивни" идеи на т.н. ренесанс
11.12.2010 08:04
и на нашето възраждане, са чужди. Или покрай добрите и справедливи идеи се прокарват, не само противобългарски, но противочовешки - унищожителни за културата, вярата и народността на всеки един народ, идеи и идеологии. (Помисли само, от къде са се пръкнали, веднага след освобождението ни от турско', названията на две "български" партии - консервативна и либерална, които хората не са можели и да запомнят, понеже не са знаели (а и сега не знаят) истинския им смисъл.
Всичките изявени национал-революционери на балканските страни, ит 19-ти в. са били масони, и така несъзнателно са служили и изпълнявали чужди, злодейски идеи и програми.
Затова още след създаването на първите полунезависими държавици - Гърция и Сърбия, а по-късно и България, основната цел на световните господари - кукловоди (които създават масонските "братства", за да им служат сляпо), е била да създават и насаждат взаимно недовери и изкуствени вражди между балканските държав. И това го постигат, най-вече, с несправедливите граници, които са главната предпоставка за взаимната ни омраза и за неизбежните последващи войни, водещи ни само към взаимоунищожение и пълна зависимост от задкуулисната световна сила - скритата причина за нещастията ни, заради които търсим помощ от самите виновници за незавидното ни и безизходно положение.
Прочети постинга за ролята на евреите (и масоните) в България, и по-специално, за времето на балканските войни:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2010/11/30/kakvo-sa-napravili-evreite-za-bylgariia-avtor-nikstan.643184
цитирай
36. samvoin - Ами точно. Националистическа п...
11.12.2010 16:43
Ами точно. Националистическа партия единствено не е имало - последовател на БРЦК и изпълнител на Заветите на Апостола за "Чиста и свята република" без Кобурги и тем подобни чужди агенти...
Може би донякъде Народняшката партия до едно време е била такава, но и тя се нагажда според конюактурата и се указва слаба о подчинена и променя същността си, обсебена от масоните.
После, легионите също са един печален и неуспешен опит, да се обсебат масите от националната идея.
И накрая, РНБ най - стига до целта, но я узурпират...
Копирането на чужди шаблни в национализма ни като фашизъм и нацизъм, още тогава води до деноминация по - скоро на националната изконно българска идея...
цитирай
37. samvoin - Останалите партии са си били пор...
11.12.2010 16:55
Останалите партии са си били пораженски, предателски и от агенти на старото Османско статукво и неговите поддръжници от Запад, както и масони като либералите...
Стамболов за мене си е един чист пораженец и тиранин - назначен от враговете ни. Да не забравяме и неговата роля за довеждане на Кобурга у нас .
Не беше случайно, че не на друг, а на едно лице с неясна расова принадлежност и корени, което се гордееше, че "погребахме българският национализъм" като болшевишките си преподаватели по - "научен марксизъм" в "Карл Маркс" и което съсипа България тотално и приложи най - същностната част от геноцидния план "Ран - Ът" беше такъв велик идол и патрон...
Не случайно венцеслави това лице убиеца на бащата на гоплемия наш държавник - професор Филов, както е венцеславело десетилетия и еничарите - убийци на сима и не случайно венцеслави убийците на офицерите ни - съединисти и ония дето репресира Капитан Петко Воевода - Освободителя на Родопите и прогони Вазов от България, който само с две стихотворения изобличава корените на злото срещу България и вековното наше страдание!
А именно - "Жидов гроб" и "Дизраели"...
Стамболов обаче /Самата му фамилия, както и на Стамболийски показва "патриотизма и българщината" на родовете им!.../ не ще разбира се господарите му да се "пипат" и за това мрази непревзетата тогава още от тях крепост - Русия на император Александър Втори...
Това дето отменя първоначалния проект за паметник на Апостола, върху който е трябвало да има Кръст и строи такъв с египетски обелиск отгоре /Всички комунистически паметници са такива!/, говори ясно за истинската - задкулисна същност и принадлежност на този "велик патриот и православен християнин", според някои непознаващи историята или пишманнационалисти и демоНОкрати - пораженци и космополити!...
цитирай
38. nikikm - За национализма
22.12.2010 18:13
Трудно е да се вземе отношение по така възникналата дискусия предвид участниците,които квалифицирам и като българи и като родолюбци и които познавам задочно.Хрумна ми прочетеното някъде:"Не си ли виждал двама добри хора да се карат?"Далеч съм от мисълта разбира се,че вашата полемика е скарване.Вие казахте много истини,много неща във вижданията ви са еднакви,аргументите истински,кое е това,което ви разделя.Може би интерпретацията на фактите?Има и друго.Когато човек се поразпали,започва да не забелязва правото у другия.Бих искал само по принцип да изкажа своето становище.Национализмът според мен е нещо,което е присъщо и неотменно,природно и кръвно свързано с всеки народ.Без национализъм,ако щете без национален егоизъм,не оцелява никое племе,род,народ.Това,че той е пречка за желаещите да владеят света е самото доказателство.Като не могат да го премахнат,те го изкористяват,оцапват,внушават,че е зло и разделя,когато точно той-обединява.И когато същите тези господари,решат,че им трябва мотивация за, например водене на война,те мотивират /манипулират/,съответния народ,не с друго а с Национализма.И то успешно,както се вижда от историята-и при германците и при руснаците-ВСВ.Изроден национализъм виждаме у всички наши съседи,внушен им,за да бъдат противопоставени на българите и тази омраза трае вече векове и действително разделя.Аз обаче не виждам и не разбирам,защо трябва да се вини истинският национализъм,патриотизъм или любовта към Отечеството,както щете.После,национализма се заражда в една етническа ОБЩНОСТ,обитаваща обща територия,обединена от обща история,език,обичаи,религия.Ако забелязвате,как т.н.велики сили създават и прекрояват граници и държави?Образуват се държави от етноси чужди,дори враждебни,на местното население.Присъединяват се площи заедно с населението,към чужди държави,от други се късат живи части /България/.Немци в Чехия,унгарци в Румъния,българи в Сърбия,албанци в Македония…Списъкът е безкраен.Но е повече от ясно,че се цели разделянето на народите,обезсилването им чрез създаване на междуособици.Т.е-“Разделяй и владей!”Но как да не се затрие самосъзнанието и историческата памет на откъснатата част от народа,който и да е той,но да вземем за пример нашите братя българи-македонците.Единствено чрез национализъм-няма друго!Важи за всеки един народ.Приказките за обединената нация,съставена от различни етноси ги оставям на ..да кажа, лековерните.Такава държава съществува само докато е силна и съпротивителните и и асимилационни възможности са големи.Но и там не всичко е наред.Вижте Америка с огромните си богатства ,медийните си възможности да измисля история,приказки и да облъчва населението си с показна гордост от национална принадлежност.Да не би да няма проблеми.Виждането ми –държава в етнически граници,един език,общи празници,обичаи,закони и пр.На народа обитаващ територията и сътворил държавата.ЗА ВСИЧКИ!!!”Гостите”,придошлите на по-късен исторически етап приемат безрезервно това и по този начин се вписват в държавността,а за малцинства сега няма да говоря,защото у нас такива няма,а и стана много дълго,за което се извинявам.А,истинска националистическа партия у нас наистина няма.Има доста, не знам дори дали са организации по сайтовете,но между тях непрекъснато се водят спорове,не могат де разделят Майка България,нито някой отстъпва от идеологията си на сантим,даже,което е …аз нямам думи.Някога доста отдавна и не си спомням даже къде, писах,че ще умрем вкопчени за гърлата на гроба на България.Дано да съм лош пророк!Пак се извинявам за дългата публикация и ако не я пуснете няма да се сърдя.Поне си излях душата!
цитирай
39. grigorsimov - Чудно мие, как не схващате простия смисъл на публикацията?
22.12.2010 20:31
Пишете: "Национализмът според мен е нещо,което е присъщо и неотменно,природно и кръвно свързано с всеки народ".
А от кога се употребява думата "национализътм"? Тази дума нито е наша, нито е на който и да е европейски народ, вкл. "латинския", от когото уж произлизала!
Аз въобще не съм против това, което вие мислите, че национализмът олицетворява, даже напротив, но аз съм против теорията на национализма, на която вие не сте обърнали, може би, достатъчно внимание! И аргументите ми са изложени по-горе.
Мисълта ми или тезата ми е, че родолюбието е обединяващото ни в тези коментари, и предполагам всички ще се съгласим, че не може да се слага знак на равенство меду българи и цигани (когато говорим за България), и да повтаряме папагалски, чужди, унищожителни внушения, че циганите са българи, или че ще станат добри българи, но с повече усилия от наша страна (каквато е натрапената ни националистическа идеология, която почти всички приемат на доверие, без въобще да се замислят). И ако вие също считате, че всички в българия са българи и няма за какво да се безпокоим за това, че българите изчезват, понеже циганите съвсем скоро, "достойно" ще ни заместят. И какво значение има, че утре гражданите на българия ще са циганите! – Ето против кое съм категорично, и затова бия камбаната, че залъгалката е заложена и във вашата надежда - национализма. А той - национализмът, както малко по обширно пиша по-горе, е юдомасонско дело, от преди 200 години, и като всяко тяхно дело, и той, след като е изиграл ролята си в полза на неговите създатели, отдавна вече се заклеймява и унищожава, както се унищожи Съветският комунизъм (но не и китайския!), както се унищожава и юдомасонската "представителна", западна псевдодемокрация, защото всичките тези заблуждаващи идеологии са били само поредни етапи по пътя към пълното въидиотяване и поробване на човечеството.
А какво, ако не в'идиотяване, е слепотата, да не различаваме своя род, от чуждите - открито враждебни ни народности, наши съграждани
цитирай
40. grigorsimov - Кратко продължение на горния ми коментар:
22.12.2010 20:45
Непременно, и винаги, трябва да правим разлика между български народ и български граждани!! Български народ са само българите, а български граждани, са всичко останали народности имащи българско поданство или гражданство. И, ние българите следва неизменно да се грижим, на първо място, за нашия изстрадал и изчезващ народ, и след това за всички други български граждани. Наблягам на българския народ, не защото мразя другите, а защото наистина сме доведени до състояние да изчезнем, а преди това, да станем малцинство в родната си страна. И ние изчезваме, не защото сме глупави, мързеливи, завистливи и др. подобни лукави внушения, а защото сме доверчиви и наивни, понеже сме крайно добродушни. Но и добродушието, както и всичко друго, когато не е с мяра и с разум, е вредно, и даже - пагубно!

Желая ви щастливи празници!
цитирай
41. samvoin - Уж евреите били създали национа...
23.12.2010 03:43
Уж евреите били създали национализма, пък циганите /Вероятно с мощната си държава, разузнаване, въоръжение и армия? :D Но това е друга тема./ щели да ни превземат чрез него?
Но нали според талмудистите /Хайде все пак да не кажа "всички евреи", да не гракнат пак тука къв "нацист" съм.../ всички неевреи са "небогоизбрани"? Т.е. - гои /Добичета за клане./? Т. е. за тях каквото са българите, наистина това са и циганите, и мюсюлманите, и арабите, и индианците или индокитайците...
Как ще създадат национализма с цел циганите да ни завземели чрез него?
Нещо тук отсъства логика от тоя ред на мисли, доколкото проследявам и ако схващам правилно, но както и да е.
А що се отнася до изчезването на българите, това пак е манипулация и зблуда.
По света и в съседство само от нас, както и на Балканите имаме достатъчно българи - непретопени и непредали или продали рода и корените си още, а отстояли ги, които лесно при държавна воля може да бъдат доведени тук, оземлени и пр.
Само във Волжска България излезе, че са крити 7 000 000 българи /Още една България./!
Не слагам гастарбайтерите, проститутките и пр, дето им се отвори задника по "Великата Европа" или така наречените невъзвръщенци. Те "обичат" България и нас колкото и турските изселници.
А за раждаемостта у нас, вече съм изброил няколко прости и рационални мерки, с които показателите сред българската общност може да бъдат силно променени и нямат нищо нехуманно, но напротив - изцяло в синхрон с разбиранията на двете основни религии у нас са.
цитирай
42. nikikm - 39. grigorsimov - Чудно мие, как не ...
23.12.2010 16:36
39. grigorsimov - Чудно мие, как не схващате простия смисъл на публикацията?

***Всичко,което сте написали споделям на 100 %.ако прочетете пак,ще видите,че в основата си нямаме никакви различия,не знам защо оставате с тези впечатления.С добавката,че аз се опитах да внуша,че заради Илия,не трябва да се мрази Св.Илия.Т.е национализмът е свещено нещо,макар да се опитват да го вкарват в клишета,да го оцапват и изкривяват.Мотивирал съм се.Изобщо не е интересно дали вместо него ще употребим патриотизъм,родолюбие или друго.Важно е съдържанието,което влагаме в това.А против чуждиците съм и аз,но както всички и аз употребявам понякога механически.Това е, аз противоречия не виждам.
цитирай
43. samvoin - Ако говорим конкретно за сегашните ...
23.12.2010 18:38
Ако говорим конкретно за сегашните определяни в политически план у нас като "националисти" съм напълно съгласен, че са еврейски инженерен продукт до един.
Като изключим може би само и единствено генезиса на БНРП, но тя е на практика мъртва и също така беше "проядена" от вътре от червеите - наши врагове, заради което я и напуснах.
Всички останали, ако погледнете моя блог съм си казал изрично мнението за тях и това дали в момента можем да считаме която и да било от съществуващите организации за българска и националноотговорна.
цитирай
44. grigorsimov - Теорията на национализма е създадена от юдомасоните след френската им революция
23.12.2010 22:54
Вие приемате национализма, такъв, какъвто бихте искали да бъде, а не какъвто реално е. Но както знаете, желаното и действителното, обикновено са различни. Затова ви споменах, че не съм против това, за което сте вие, а съм против конкретни, пагубни постулати от националистическата теория! И за по-лесно разбиране ви приведох конкретния пример със ситуацията в България - какво на практика значи: "Всички граждани на една държава, са една нация".
Или, че не било важно и нямало никакво значение родовият или генетичният произход, но по-важно било "самоопределението"!?
И когато един прекрасен ден (а той наближава) всички български цигани се самоопределят като българи, тогава България ще цъфне, както вече от отдавна "цъфти", и мирише.
Но след като скоро циганите станат мнозинство, ще е без значение, дали ще продължат да се наричат българи, ако имат интерес, или много по-вероятно, ще си се наричат - роми, а страната си ще нарекат Ромалия или още по-добре - Румелия, за да има някаква историческа приемственост.
Не съм сигурен вие кое име ще предпочетете, но за себе си съм сигурен, още от сега, че ако страната ни продължи да се нарича България, при циганско мнозинство, и при циганско управление, това ще е най-страшната подигравка с миналото на народа и държавата ни!!
И пак повтарям, че България, без българи, не е и няма да е никаква България!
Защото българи са само българите по произход. Всички други псевдофилософии и засукани теории и идеологии са от лукавия.
А тази проста и ясна логика се отнася за всички страни и за всички народи.
На Балканите, и особено в България, за унищожители на коренната арийска народност се ползват циганите, а на запад - негрите и арабите, и всякакви другорасови емигранти, които предумишлено се гонят от родните им страни, към Европа и САЩ.
А неразделна част от унищожението ни, е унищожаването на културата и нравствеността ни, чрез псевдоциганската чалга, с която се зомбират младежите, от медиите, дискотеките и елитните заведения!
цитирай
45. nikikm - Подписвам се
24.12.2010 12:56
под всяка една дума,която сте написал.И мисля,че си личи в поста ми при по-внимателен прочит.Другото са фиктивни различия.А,дали национализмът е създаден или оглавен на по-късен етап от евреите,не бих спорил,макар,че те сами казват,/за вътрешна консумация/,че националистите по света са им основен враг.Точно снощи четох за това в руски сайт.Едно оръжие,може да ти служи,но ако попадне в ръцете на враг,ще служи на него.Трябва да се пази!Честито Рождество Христово,много здраве и успех във всички начинания,за теб и всички Българи в сайта!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314339
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031