Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2011 20:19 - Натиск и търговска война на САЩ срещу ЕС заради ГМО?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1762 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 04.01.2011 20:33


Американското посолство в Париж посъветвало Вашингтон да започне търговска война срещу всяка страна членка на Европейския съюз, която се е обявила против генномодифицираните култури, сочи новопубликуван документ на WikiLeaks, цитиран от британския вестник "Гардиън".

В отговор на решение на Франция да забрани генномодифицираната царевица Монсанто в края на 2007 г., посланикът на САЩ Крег Стейпълтън, приятел и бизнес партньор на американския президент Джордж Буш, поискал от Вашингтон да накаже ЕС и най-вече онези страни, които не подкрепят използването на ГМО култури.

Ответните удари, според посланика, трябвало да бъдат по-скоро премерени, отколкото ожесточени, тъй като не трябвало да се очаква бърза победа.

Според други новопубликувани телеграми американски дипломати по света настоявали ГМО културите да бъдат приети като стратегически държавен и търговски императив. Тъй като мнозина католически епископи в развиващи се страни ожесточено се противопоставяли на спорните култури, САЩ прилагали особен натиск върху съветниците на папата.

Грами от американското посолство във Ватикана показва, че САЩ смятат, че папата до голяма степен подкрепя културите след продължително лобиране на негови високопоставени съветници, но се изказва съжаление, че той все още не е изказал подкрепата си.

Специалният съветник на американския Държавен департамент по биотехнологиите, както и държавни съветници по биотехнологиите, базирани в Кения, лобирали служители на Ватикана да убедят папата да заяви подкрепата си.

Грамите разкриват също, че Испания и САЩ са работели в тясно сътрудничество, за да убедят ЕС да не затяга законите за биотехнологиите.

"Ако Испания падне, останалата част на Европа ще я последва", се казва в един от документите!
.................
БТА - 04 Януари 2011, 11:20 

http://banks.dir.bg/2011/01/04/news7713131.html

...................

И защо мислите е целият този натиск,

стигащ до икономическа война?

Защото т.н. световен елит, цели да постави

народите в пълна зависимост или

невъзможност за самостоятелно

преживяване и оцеляване.  Все още има

доста селяни или "фермери", които

притежават запаси от семена и могат да

посеят, и да получат хлебно

жито, фуражи и други хранителни продукти. 

А ГМО семената дават само една реколта, и

получените от ГМО, семена, са безплодни. 

И в това е същината на проблема, а не токова в генетичните манипулации, които са си отделен нравствен и здравословен проблем.

Защото, засяването в целия свят, само на Генно модифицирани култури, лишава всичко селски стопани от собствени семена, понеже ГМО са безплодни.  А само един тесен световен кръг от определено злонамерени хора ще стнат монопилисти на семената.  Което на първо време ще им даде възможност да вдигната цените на семената многократно, а в последствие, ще превърнат фермерския труд в напълно нерентабилен и безсмислен, поради прекомерно високите цени на монополните семена.

Но най страшното е, че постигането на световен монопол в доставките на семена за посев, дава жадуваната възможност на установителите на Новия Световен Ред, да държат ключа на прехраната или по-точно, на гладната смърт на огромното мнозинство от народите в света.  Или, казано още по-ясно - който държи ключа за хляба, той е господарят над народите, и по неговата свирка всичко ще играят.
 
А всичките световни корпорации, налагащи и предлагащи ГМО, са еврейски, но не на отделни евреи, а на техния световен свърх-мафиотски Кагал!

И това ще е един от главните лостове за постигане на световно господство от еврейския Месия – световният цар - Звярът Антихрист! 


Тагове:   ГМО,   нов световен ред,   САЩ,   ес,   евреите,


Гласувай:
1



1. анонимен - ...
05.01.2011 10:36
Нещо като страшния глад "наложен" от червените в Украйна през 1922-3г. - в жиницата на Европа. Само че в 2011 методите са други, целта - същата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28370160
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930