Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2011 11:38 - Злокобният Сухаревски площад в Москва и показателната му история. от zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5064 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 27.01.2011 20:31


Пребивавайки на едни или други места, рядко се замисляме каква енергртика имат те. Отнемат или придават сила? Всеки московчанин поне веднъж е бил на Сухаревския площад. Красиво, приятно място, но този площад пази и редица загадки с многовековна история.

С мистика е обвита цялата история на Сухаревския площад. Името на площада е дадено от Лаврентий Сухарев, полковник от стрелецката войска, охраняващ през 17-ти век Сретенската порта. По време на бунта 1689 г. Сухарев останал верен на Петър Първи, за което остатъците от полка преживели битката били щедро възнаградени от царя. А ето че за полковник Сухарев повече не се споменава и дума. Историците свързват това с факта, че Сухарев помогнал на Петър да избяга, а занчи той е знаел къде ще се скрие царят. Свидетелите не са ги долюбвали и през 17-ти век, и затова има мнение, че черепът на храбрия полковник бил зазидан в стените на Сухаревската кула, съборена 1934 г.

1702 г. в помещението на кулата се настанил Яков Брюс (велик майстор на риската масонска ложа, в която членувал и Петър "Велики"!).
И до сега историците нямат точни данни, с какви опити се е занимавал Яков Брюс - Велимирович, в помещенията (в подземията) на кулата. Всички записки по странен начин били изгубени след смъртта му. Именно в Сухаревската кула Брюс, от самото начало, държал своята "кунтскамера" с която много се гордеел. В посмъртните описи на неговия кабинет, били открити предмети, които съдебните служители можали да опишат само така: "продълговат предмет, напомнящ човешка глава, с размерите на ябълка, куха отвътре"...
Яков Велимирович се увличал от химия и черна магия. В лабораторията си той правел тайни опити, заради което между народа придобил името - "Чернокнижникът".
Бедняците от целия окръг се бояли от Брюс. По свидетелства на очевидци от онези времена, той честичко канел при себе си самотни хора от улицата, детските домове или просто пияници, които после никой, никога не ги видял. Забележете, че и сега, там - само през миналата 2010 г. - са известни 34 случая на изчезнали хора в райна на Сухаревския площад (а това са само официално иавестните случаи!). Пред смъртта си Яков Брюс проклел кулата.

(Важно е и да поясним, че – Всичките тези "съмнителни" лица - Лаврентий Сухарев, Яков Брюс и множество други подобни, са евреи - юдомасони. Тяхно творение е и самият цар Петър "Велики". А още преди него, юдомасините - евреи, изтребили наследниците на Иван Грозни, и го нарекли - побъркан синеубиец.
А и крепостничеството в Русия е тяхно сатанинско дело! Г.С.)


И накрая, едно от най-мистичните общества на съвремието, Ложата на Масоните в Русия, избрала за своя "база" (леговище) сградата, намираща се и сега на Сухаревския площад.
Официално, 1822 г. Масонството в Русия било "закрито", но зданието на Сухаревския площад, обкържено с масонски символи, неразбираеми за обикновените хора, стои и до сега, излъчвайни опасности и (зла) сила.

Сухаревският площад в днешно време.

Векове, сградата на Сухаревският полощад, трупала в себе си негативна енергия, от хората, които са я обитавали. Може ли това да обясни цялата катастрофична ситуация, с която московчани се сблъскаха през 21 век? Постоянните пътно-транспортни произшествия, пожарите, покушенията, убийствата... Площадът като че привлича неприятностите.

Ето само неколко примера за смъртните опасности около Сухаревския площад:

1. Пожари:

По данни на соличното управление "Пожарна безопасност", в района на площада се случват до 30 малки и големи пожари на месец. Не са ли множко за толкова малка площ?
 Ето линкове за произшествията :
http://grani.ru/Events/m.122080.html;http://www.news
msk.com/article/19May2008/fire_perehod.html
http:
//www.utro.ru/news/2009/12/31/863197.shtml
http://
www.mrm.ru/users/mrm/z_4940/
.

2) ПТП и пропаданя на почвата

(Няма да превеждам мноожеството случаи.
Ето връзките:
http://www.gzt.ru/topnews/accidents/265518.html
http://www.dni.ru/incidents/2010/12/15/204481.html
http://moscow-live.ru/2008/03/04/dtp-na-prospekte-mira-pogib-odin.html
http://www.utro.ru/articles/2006/10/25/595578.shtml
http://www.klerk.ru/boss/news/115285/

3) ПОКУШЕНИЯ.
www.strangecoma.com

Какво е това? Съвпадения или черна мъст на Сухаревския площад?
Заради какво страдат невинни хора?

Отговори на този въпрос не дава нито една енциклопедия...

.........................................................



Отговорите са в:

"Талмуда";

"Словото на равина Райхорн" от 1858г.;

"Тайните протоколи", открити и публикувани в края на 19-ти век;

"Прогнозата на Дълес" от 1945 г.;

"Речта на равина Рабинович" от 1952 г.;

"Кодекса на съветския евреин";

"Откровенията на Свърхчовека" от 1991 г., и т.н...

(Превод и добавки в червено -Г.С.)

(По невнимание изтрих адреса на източника!  Ще се опитам да го открия отново)




Гласувай:
1



1. анонимен - Господин Симов много хубави пуб...
27.01.2011 13:48
Господин Симов много хубави публикации имате във вашият блог,но кой ли ви слуша изобщо.В интерес на истината,хората толкова са се отдалечели от Бога и са му обърнали гръб че вече се чудя дали изобщо живеем като нормални хора,както би следвало или сме се превърнали в животни и жалки роби служещи на Сатаната.Нямаме никакви нормални човешки чувства,вместо това сме се обърнали към материялното (злото) и неговият господар.
цитирай
2. grigorsimov - Всеки отговаря за себе си, но и всички сме зависими един от друг, и отговаряме един за друг!
27.01.2011 16:19
Това, което крият от нас, трябва да го откриваме и преоткриваме постоянно и неуморно. И не само заради самите нас, а предимно за всички. Но който не се интересува или не различава истината от лъжата, и доброто от злото, трудно може да му се помогне, ако сам не е заинтересован в дъното на душата си.
Ето едно мнение на Архиепископ Аверкий - Таушев, от съчинението му - "Признаци за приближаване края на света", което често публикувам напоследък:
“Колкото повече напредва времето, толкова по-тежко ще става. Духът на християнството – незабелязано за служещата на света тълпа, но твърде забележимо за онези, които бдят над себе си – се отдалечава от хората, като напуска света и го предава в ръцете на неговото падение. Изпълнява се предсказаното в Писанието за отстъплението от християнството, но “отстъплението е допуснато от Бога. Не се опитвай да го спреш с немощната си ръка”. Но е престъпно да се мълчи за отстъплението, да залъгваме себе си и другите, че всичко е наред и няма за какво да се безпокоим. И макар да не е по нашите сили "да спрем отстъплението с немощната си ръка", дългът на християнската любов ни повелява, не само да се отдърпнеп и да се предпазим от него, но да предпазим и нашите близки, ако те сами не го виждат и не го забелязват. В подобни случаи трябва винаги да помним прекрасните думи на св. Григорий Богослов: „С мълчание се извършва предателство към Бога“. Не бива да се мълчи за онова, което е най-важно: спасението на човешките души!”
цитирай
3. zahariada - Привет!
27.01.2011 20:06
Бях подготвил постинг на тази тема. Благодаря ти, че ми спестяваш усилието. Не знам дали текста е същия и ако искаш може да го допълним. Където и в историята да бръкнем, все едно и също намираме. При кулите-близнаци не загина нито един евреин. Сега на Домодедово, същата работа. Поздрави!
цитирай
4. grigorsimov - Здравей zahariada
27.01.2011 20:26
Добре че се обади с коментар, понеже при копиранята и превеждането натекста бях изтрил автора и в момента не можах да се сетя от къде го бях копирал. И уж трябваше, след като публикувам текста да потърся кой беше източника, но веднага забравих, че имам такъв проблем.
Но сега като видях коментара ти, се сещам, че най-вероятно от теб съм го копирал.
Веднага ще добавя към заглавието твоето авторство, за да е ясно от къде произхожда!
цитирай
5. zahariada - Дано е така!
27.01.2011 23:28
Ще се разровя защото и аз вече не помня. Но като видях текста и си спомних. Всъщност това няма кой знае какво значение. Важното е да го има. Хубава вечер!
цитирай
6. get - Респект и уважение от мен господин Симов !
29.01.2011 13:26
За непредубедените ви читатели, бих препоръчал да прочетат работите и на Олег Платонов !
Като всеки човек и той не е безгрешен - това в смисъл шовинизма му, който прозира в неговите книги !
Но за нас е по-интересна фактологията, която той дава в тях - там е брилянтен !!
Най-вече е интересно - осветляването на църковната реформа станала по времето на Петър Първи и предпоставките довели до това !
Показателно относно този проблем е и перепетиите през които преминава Руската православна църква, по времето на патриарх Никон и неговата реформа.
В литературата обикновенно осветляват едностранчиво неговата дейност.
Но читателите, добри анализатори ще видят, че по това време и този човек, руската църква изпада в изключително страшна криза в резултат, по причина буквалното приемане на вярвания присъщи на юдаизма !

Нека Бог ви даде още живот, здраве и сили да продължите полезната си дейност !

С уважение !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314203
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031