Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2011 22:21 - Египет. "Неизвестните" снайперисти отново правят история. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3789 Коментари: 4 Гласове:
1



Следейки събитията в Египет, чаках,  кога  Великобритания и САЩ ще използват своето любимо оръжие,  което винаги са иползвали за разпалване на страстите и нажежаване на ситуацията в различни страни. Там, където е необходимо да се всее хаос. image

И това се случи. Снайперите отново са в бизнеса.

Ако тълпата иска да нахлуе в сграда, как ще я спрете? В началото със стрелба над главите на хората. Ясно и явно. За да разберат, че не се шегувате, и че следващия залп ще е  прицелен.

Така се озаптява беснееща тълпа, ако искат до я спрат с минимални жертви или изобщо без жертви. Но на тези, които, направляват или подтикват демонстрантите към правителствена сграда, са им нужни трупове. Трябва им ненавист. Трябва им революция.

За да се спре и разпръсне тълпата, тя трябва да разбере, че по нея стрелят. Защото огънят води до поражение. Че няма шега. Колкото по-рано и бързо тя разбере това, толкова по-малко  жертви ще има. Никога тълпата няма да стои под огъня на картечници или автомати.  Тя просто ще се рапръсне.

А  няколко изстрела от снайперст никой в тълпата няма да чуе, и в стремежа си да влязат в сградата, просто няма да ги забележат.  Малко ли хора падат в блъсканицата, може да се е спънал? Снайперският оъгн никой никога и никъде не  разгова тълпата, именно затова тя не го забелязва.

След това телата  с огнестрелни рани в сърцето или в главата забелязват журналисти и  западни ТВ екипи.

Тълпа не мисли с главата си. Тя живее инстинктивно. И затова "неизвестните" снайперисти отново са в действие. Кой от  тълпата ще прави балистическа експертиза? Кой достоверно ще разбере, откъде е стреляно? На всички, и така е ясно — стреля «кървавия режим».

С какви средства можеш да спреш разярена мечка, когато я срещнеш в гората?

Взимаш оръжие с патрони голям калибър и я застрелваш? Или стреляш в мечката с дамски пистолет?

Стрелбата на снайперстите по тълпата е като стрелба по мечка с дамски пистолет. Това само я разяри. Звяра ще го боли, но той ще разкъса стрелящия на парчета.

Никога нито една власт няма да използва  снайперисти против тълпата. Това го правят провокатори, които искат да насъскат тълпата срещу властта и по този начин да предизвикат ескалация на насилието.

Поровете се в интернет и ще намерите маса случаи, когато неизвестни снайперисти са опитвали (и успявали) да засилят или провокират безредици и сблъсъци.

Просто наберете «неизвестни снайперисти», мястото и времето на безредиците.

Ще ви бъде интересно и нагледно.

— Киргизия. Юни 2010
— Тайланд. Май 2010
— Иран. Юни 2009
— Румъния. Декември 1989

Мислите ли, че това не ви засяга? Спомнете си Москва. Октомври 1993 год.

Покрива на американското посолства. Снайперисти, стрелящи по московчани, войници и спецчастите

И за в бъдеще — появяването на неизвестни снайперисти може да се прогнозира предварително. Ако тълпата е нерешителна в действията си за сваляне на властта, на сцената излизат хората със снайперите. За да изчезнат отново, след разяряването й, зад кулисите на голямата политика…


Николай Стариков





Гласувай:
1



1. анонимен - Много добра работа са свършили с...
05.02.2011 08:07
Много добра работа са свършили снайперистите.Браво.Трябва да се изпратят още американски снайперисти за разчистване на тълпата там.
цитирай
2. анонимен - http://www. extremecentrepoint. ...
05.02.2011 08:15
http://www.extremecentrepoint.com/?p=7142 В момента,войските на най-демократичната държава в света водят решителни и настъпателни действия срещу международният престъпен ислям. Борбата се води на територията на Афганистан и Ирак. Да се надяваме че скоро,нашите американски братя по оръжие ще нападнат ислямистки Иран за да спасят света от ислямска ядрена война. Бог да пази Християнска Америка.
цитирай
3. grigorsimov - Много добре е казал автора, каква е ролята на снайперистите -
05.02.2011 10:07
Да провокират вълнения, недоволства, омраза и унищожителни бунтове. И ако това ви харесва, радвайте се.
А "най-демократичната държава в света" е окупирала мюсулмански страни и безразборно избива невинните народи, а мюсулмански страни не окупират християнски, и никому не налагат насила своята вяра и своя начин на живот, както прави Америка, и не само тя. А Америка и Англия, и целият Запад, са само марионетки на Световното сатанинско еврейство.
Лукавата война срещу "тероризма" е терористична война на евреите, срещу арабите и мюсулманския свят. Но войната им е и срещу народите на целия свят.
Ето какво са написали юдомасоните, още през 19-ти век:
Писмо на Албърт Пайк – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка (а по-късно и на световното масонство), преди смъртта си – 1891 г., написал писмо до италианския революционер Джузепе Мазини, с инструкции как да се прилагат масонските планове в Италия:
"Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер (дявола)... За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"!

Този цитат, за първи път се е появил в книга на Лео Таксил, през 1897 г. след смъртта на Пайк - 1891 г.
цитирай
4. анонимен - Гответе се братя християни
05.02.2011 10:25
Време е да изрежем ислямският тумор от лицето на Европа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312218
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031