Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2011 12:47 - Днес арестуват за притежаване на пет кила тютюн. Утре ще ни вкарват в затвора за притежаване на пакет цигари. от Елтимир
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1179 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.02.2011 12:49


А после... После у когото намерят повече от 250 грама хляб на ден, ще го обявяват за "кулак - народен враг" и направо ще го качват на бесилката.
Или Цветан Цветанов се е побъркал, или аз съм прекалено тъп и не разбирам нищо.
Сутринта прочетох следното новинарско съобщение:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=663406

Около 4,5 килограма нарязан тютюн е открит по време на проверка на автомобил, шофиран от 28-годишен мъж от село Мировци, съобщават от ОД на МВР-Шумен. Управляваният от водача лек автомобил "Пежо", с варненска регистрация е бил спрян за проверка по пътя между село Мировци и Нови пазар вчера следобед.”

Айде да кажем, че са били и пет кила. Значи човек няма право да притежава и да носи пет кила нарязан тютюн. Браво, Цветанов! А в същото време:

- България се разграбва безогледно от политици, от ченгета и от мутри. Които в крайна сметка се оказват едни и същи лица;

- България е разпродавана, а в редица случаи и раздавана безплатно, само срещу дребна комисионна на чужденци. Най-вече на изсраелски хазари;

- България е кръстосвана от озверели цигански банди, за които няма нищо свято. Нито човешката чест, нито човешкото имущество, нито човешкия живот;

- България измира заради налудничавата политика на Джордж Сорос, провеждана от неговия слуга – милиционера Бойко Борисов;

- Мафията, наричана правителство и Парламент взема решение да разпродаде и раздаде собственост, която не е нейна. Училищата, строени с доброволен труд и доброволни дарения по градове и села, например.

Заловили някакъв беден човечец, който носел пет кила тютюн. Вероятно отгледан от самия него. А в същото време:

- Хората на Валентин Златев въртят контрабанда с цигари. Хората на Бойко Борисов въртят контрабанда с цигари. Хората на Цветан Цветанов въртят контрабанда с цигари.

Заловили някакъв беден човечец, който носел пет кила тютюн. А в същото време:

- Кметът на Монтана праща някаква ненормална циганка да тероризира беззащитната вдовица на Коци Иванов, легенда на нашето съпротивително движение против комунизма.

… и никой, никой не го е грижа. На никого не му пука за измиращите българи. За вдовиците и сираците. За насилваните, грабени и убивани като диви животни българи. Важното е, че доблестната ни полиция е заловила някакъв беден човечец, превозващ пет кила тютюн. Вероятно отгледан от самия него.

Пет кила тютюн. С парите най-много да си купи храна за няколко дни. Цветанов посегна на тази храна. Цветанов по навик посяга на залъка на бедните. Не посяга на дворците и сараите. Не посяга на яхтите и милиардните банкови сметки. Не посяга на заграбените хиляди декари имоти. Цветанов посегна на петте кила тютюн, с които един беден човечец щеше да преживее едва няколко дни...
......................

 

и неколко коментара:


 

Тракиец

Кривосъдие и в Русия

От Русия съобщават, че Черемушкинският съд в Москва е признал за екстремистки лозунгите: "Православие или смърт" и "Русия за руснаците"!?http://www.kp.ru/daily/25633/798359/

Еми тоя дядо може с ръцете си да е садил тополите, с ръцете си да е месил тухлите за банята и за училището. Разбира се, че се чувства ограбен и ощетен! Да не РАЗКАЗВА ли за това което се СЛУЧВА?? (можете да прибавите моето възмущение също защото нямам време да се занимавам с такива работи, боря се за живота си тия дни, ама с последни сили дето се вика наминавам да те навестя...)

Това е направо позор! Само да припомня, че вчера Марин Дипчев, обвинен в източване на 612 000 лв. от програма САПАРД, се размина с административно наказание - глоба от 2 500 лв.


Значи НЕ НАКАЗВАТ хората които ВЪРШАТ престъпления, ами тия дето РАЗКАЗВАТ за тях!????

М. Томова

Как може при сметки за ток 150 лв (нормални) и вода 40 лв и с пенсия 130 лв да плащат по 70 лв за лекарство за кръвно и диабет. Ето това е "социалната" ни политика вече 20 г.


 

Елтимир

Точно Сорос и МВФ им нареждат всичко това. Геноцидът не е планиран от праветилствата. Те само са поели ангажимент пред своите господари да го провеждат безжалостно.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28360829
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930