Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2011 10:17 - Завещанието на Хитлер по еврейския въпрос, и Дали Хитлер е бил ислямофоб? - Исторически документ, а не пропаганда. Автор: samvoin
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 8998 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 09.03.2011 10:47


Извадки от “Записките на Борман, където са стенографирани пророчествата на Фюрера от втората половина на февруари и началото на април 1945 г. За съжаление не разполагаме с пълният текст, който е 31 страници, но и тук изложените фрагменти са достатъчно красноречиви.

 

Едно от постиженията на националсоциализма бе фактът, че успяхме реалистично да разгледаме еврейския проблем.

Самите евреи винаги са подклаждали антисемитизма. В продължение на хилядолетия всички народи по света са се отнасяли към тях еднакво. Неизбежно настъпва времето, когато хората започват да разбират, че са подложени на безжалостна експлоатация от страна на еврейството. Народите се събуждат и се разтърсват подобно на животно, опитващо се да се освободи от паразитите. Реакцията им е рязка и в края на краищата те въстават. Такава реакция е инстинктивна, това е реакцията на отвращение към чужденеца, който отказва да се адаптира и да стане част от цялото - това е реакцията към паразита, прилепващ се към здравото тяло, натрапва му се и максимално го експлоатира. В същността си евреинът е паразит, той не може и няма да се асимилира. Отличителната черта на евреина е тази, че за разлика от другите чужденци, той навсякъде иска за себе си правата на гражданин в приютилото го общество и същевременно навсякъде и във всичко си остава евреин. С други думи, той е единственият тип в целия свет, който иска специални привилегии.          

Националсоциализмът пристъпи към еврейския проблем не на думи, а на дело. Той се разви като протест срещу намеренията на евреите да господствуват над целия свет. Националсоциализмът ги разобличаваше навсякъде и във всека област на дейността им, той ги изхвърли от местата, узурпирани от тях; той ги преследваше във всяко направление, пълен с решимост да очисти германския свят от еврейската отрова. За нас това беше най-важният въпрос на дезинфекция, който осъществихме в пълен обем и без който щяхме сами да се задушим и да загинем.

Много скоро евреите почувствуваха опасността и заложиха на карта всичко, което имаха на разположение за борба с нас. Бе необходимо националсоциализмът да бъде унищожен на всека цена, дори ако при това бъде унищожен целият свят. Никога до този момент не е имало такава изцяло еврейска война В крайна сметка аз ги принудих да свалят маската и ако сегашната наша война -завърши с провал, това ще е само един временен неуспех, защото аз отворих очите на целия свет за еврейската опасност.

Вследствие на нашия поход се прояви агресивността на еврейството. Фактически те са по-малко опасни в това състояние, отколкото когато лицемерничат и хитруват. Евреите, признаващи открито своята раса, са сто пъти по за предпочитане пред сънародниците си, които заявяват, че се различават от нас само по религията си.

Ако спечеля тази война, ще сложа край на световното еврейско могъщество и ще им нанеса такъв удар, от който няма да се съвземат. Но ако загубя войната, това няма да означава, че успехът им е осигурен, защото в крайна сметка те ще загубят благоразумие, ще станат толкова надменни, че неизбежно ще предизвикат силна реакция срещу себе си. Ще започнат да искат различни права и привилегии в различни страни, като в същото време ще остават верни на своята "избрана раса". Ще изчезне хитрото, ласкаво и скромно еврейче, на негово место ще се появи надменният и самохвалещ се жид, чифутин, и от втория ще се носят също толкова зловония, колкото от първия, а може би и още повече, затова не е нужно да се страхуваме, че ще изчезне антисемитизмът, защото самите евреи правят всичко възможно, за да не изчезне, а да се реагира с нова сила срещу тях. В това отношение можем напълно да им се доверим - докато съществуват евреите, антисемитизмът никога няма да изчезне.

Като твърдя това, смея да ви уверя, че съм достатъчно далеч от расовата ненавист. Обаче във всички случаи е нежелателно смесването на расите. С много малки изключения, подобно смесване никога не е давало добри резултати. Стремежът на расата да остава чиста, е доказателство за жизнеността и здравето й, Гордостта от твоята раса - като под това не се подразбира презрение към другите раси - също е нормално и здраво чувство.

Никога не съм смятал китайците или японците за непълноценни в сравнение с нас, те са потомци на древни цивилизации и аз на драго сърце признавам, че тяхното минало е по-значимо от нашето собствено те имат право да се гордеят с миналото си, също както ние имаме право да се гордеем с цивилизацията, към която принадлежим, в действителност смятам, че колкото по-непоколебими в своята гордост от расата си останат китайците и японците, толкова по-лесно ще е за мен общуването с тях.

Расовата гордост е качеството, което германците в най-съществените си черти не притежават. Работата е в това, че през последните три столетия нашата страна е била разкъсвана от вътрешни разпри и религиозни войни, а също така е изпитвала чужди влияния и освен това е била под въздействието на фалшивото християнство, както то се поднася от новопокръстените проповедници в днешните църкви, когато расовата гордост се събужда у германците, както понякога се случва, тя се изразява в най-агресивната си форма. Това е един вид компенсация за комплекса за непълноценност, който изпитват много от нас. Едва ли требва да се казва, че това не се отнася за прусаците. От времето на Фридрих Велики те притежават чувство за достойнство, което е отличителен белег на уверените в себе си хора. Благодарение на това прусаците успяха да създадат единна Германия. Националсоциализмът се опитваше да даде на всички немци тази гордост, която дотогава познаваха само прусаците. "В кръвта си австрийците имат подобно чувство, породено от това, че никаква друга раса не е господствувала над тях в продължение на векове, а напротив - дълго време те самите са давали заповеди, и срещали подчинение, те притежават натрупан опит на господство и власт и за сметка на това може да се отнесе изяществото на езика към, което не може да се отрича.

В пещта на националсоциализма се стопяват и смесват всички качества, характерни за германската душа и ще се появи съвременният германец: трудолюбив, съзнателен, уверен в себе си и едновременно обикновен, горд не със самия себе си или с това, което е, а със своята принадлежност към великата същност. Това чувство, на общо превъзходство в никакъв случай не значи някакво желание да се подтиснат и унищожат другите, Зная, че имаше моменти, когато твърде много, се увличахме в култ към това чувство.

Нашата расова гордост не е агресивна, което не се отнася до еврейската раса. Ние употребяваме термина еврейска раса за удобство, макар че според генетиката в действителност феномен като еврейска раса няма. При все това има група, за която този термин може да се използува и съществуването на която допускат самите евреи. И точно тази група от човешки същества ние наричаме еврейска раса. Ще отбележа, че това не е религиозно общество, въпреки че еврейската религия се използува от тази група като етикет.

Еврейската раса е преди всичко абстрактна раса на ума. Тя обединява както най-ревностните атеисти, така и най-убедените, искрено вярващи. Обединява ги и фактът на многовековното преследване, въпреки че евреите забравят че самите те са провокирали тези преследвания. Следва да се отбележи, че евреите не притежават антропологическите характеристики, които биха определили принадлежността им към еднородна раса. Обаче не бива да се отрича че всеки евреин по света има по няколко капки чиста еврейска кръв. Ако не беше така, не би могло да се обясни наличието на определени физически черти присъщи на всички евреи от варшавското гето до мароканския пазар - безобразен, хищен нос, непоносимо мръсни ноздри и т.н.

Расата на ума е нещо повече единно, повече трайно, отколкото обикновена раса. Заведете един германец в САЩ и ще го превърнете в американец. Но евреинът остава евреин, където и да се е помествал, остава същество, което нито една обкръжаваща го среда не може да асимилира. Характерната, особеност на умствения строеж на неговата раса му позволява да остава, невъзприемчив към процесите на асимилация и точно тук, с две думи, е доказателството за превъзходството на ума над тялото.

Поразителното влияние, което постигнаха през XIX век, даде на евреите чувството за собствената им власт и ги накара да свалят маската. Благодарни сме им за проявата на откровеност от тяхна страна - откровеност от страна на нашия смъртен враг.

Винаги съм бил абсолютно справедлив по отношение на евреите, В навечерието на войната направих последно предупреждение. Казах им, че ако предизвикат още една война, никой нима да ги жали и че ще изчистя паразитите от цяла Европа - веднъж и завинаги. На това предупреждение отговориха с обявяване на войната и дадоха ясно да се разбере, че в която и част на света да се намира евреинът, там ще има и неумолим враг на националсоциалистическа Германия. Какво пък, ние разкрихме еврейския цирей и бъдещият свет ще ни е вечно благодарен.

Ако е съдено да бъдем победени в тази война, поражението ни ще бъде окончателно. Враговете ни провъзгласиха целите си по такъв начин, че да не останат никакви илюзии относно техните намерения. Ние знаем, че евреите, руските болшевики и множеството чакали, които идват след тях и джафкат в краката им, нито един от тях няма да сложи оръжие, докато унищожението на националсоциалистическа Германия, нейното превръщане в куп развалини не стане свършен факт. В този страшен конфликт, в тази война, в която са се сблъскали две такива непримирими и несъвместими сили, е неизбежно пълното разрушение на едната или на другата страна. Това е борба, която требва да се води от двете страни до пълното взаимно изтощение и от наша страна ние знаем, че ще воюваме до победа или до последна капка кръв.

Жестока мисъл. Чувствувам ужас, когато си мисля, че нашият Райх ще бъде разкъсан на парчета от победителите, а хората ни ще бъдат подложени на варварски ексцесии от страна на болшевиките и американските гангстери. Но даже това видение не разколебава вярата ми в бъдещето на германския народ. Колкото повече страдание, толкова по-победоносно ще бъде възкресението на единна Германия. Тази способност на германския ум да изпада в летаргия, когато изглежда, че самото съществуване на нацията е поставено на карта, ще ни помогне още веднъж. Но що се отнася лично до мен, аз не бих могъл да живея в Германия по време на преходния период след поражението на третия Райх. Позорът и предателството, което изпитахме, през 1918 г., ще е нищо в сравнение с това, което ни предстои. Напълно неразбираемо е как след 12 години националсоциализъм може да се случи нещо такова. Въображението ми се парализира при мисълта за това, че в бъдеще. Германия ще бъде лишена от своя елит, който я водеше към върховете на героизма. Какъв съвет можем да дадем в случай, че препоръчаме на оцелелите да съхранят своите сърца неопетнени и непоколебими? Разбити, изоставени в самота, погълнати от мисълта за собственото спасение, живеещи като стражи в нощния мрак, немците требва да положат максимални усилия, за да пазят неприкосновени тези расови закони, които изработихме за тях. В света, който ще се установи след все по-голямото и по-голямото извращение в резултат от въздействието на еврейския вирус, народът, който си е изработил имунитет срещу този вирус, в крайна сметка се оказва победител. Погледнато така, националсоциализмът може да разчита на вечната благодарност на народите за освобождението на Германия и Централна Европа от еврейството.

Втората грижа на следвоенна Германия требва да стане идеята за запазване на здравата връзка между всички, германски народи. Само когато се обединим, ще можем напълно да изявим своя потенциал. По времето на Бисмарк прусаците първи събраха германците в един Райх и по този начин им дадоха възможност да покажат, че са първите хора в Европа. Самият аз, като ги обединих в Третия Райх, им посочих пътя, по който да станат архитекти на Нова Европа, каквото и да се случи в бъдеще, германците требва да помнят: изключително важно е, че са се освободил от всички елементи, които внасят сред тях разногласия и требва да правят всичко възможно за заздравяване на единството си.

Що се отнася до другите страни, тук е напълно невъзможно да давам препоръки поради постоянно променящата се ситуация. Преди 20 г. писах, че германците имат -само двама съюзника в Европа - Британия и Италия. През това време събитията се развиваха, така, че провеждането на политика според това мое твърдение е невъзможно.

Като че ли британците все още притежават имперска сила, но вече нямат тези морални качества, необходими за запазването на Империята. Изглеждаше че са господствували над света, а в действителност са ги управлявали евреите.

Италия опита да надмине древен Рим. Тя имаше всички древноримски амбиции, но не й достигаше решителен дух и материална сила. Единственият неин коз беше истинският римски лидер. Каква трагедия за този човек! И каква трагедия за страната! Както за италианците, така и за техните постижения!

Остава Франция. Преди 20 години писах, че мисля за нея. Тя продължава да бъде смъртен враг за немския народ. Непрекъснатата й демагогия и честите й "нервни кризи" ни принуждаваха понякога да подценяваме важността на нейните действия. Ако тя стане още по-хитра, което е много вероятно, това не требва да води до намаляване на недоверието от наша страна. Сегашната военна мощ на Франция е само спомен и дори според този възглед можете да сте напълно сигурни, че тя повече никога няма да ни докара неприятност. Каквото и да казват, в крайна сметка тази война постави Франция в категорията, където требва да бъде - държава от пети разред. Но въпреки това, благодарение на безкрайната й корупция и неподражаемо изкуство да изнудва, тя все още може да бъде опасна за нас. Затова требва и за напред да сме недоверчиви и внимателни към нея. Нека немците не приспиват вниманието си.

Да се придържаме към строгите принципи по отношение на другите страни, не е невъзможно. Освен това требва да сме готови да приспособяваме политиката си към променящите се условия. И все пак със сигурност може да се каже че Германия винаги ще намери непоколебими приятели сред хората, които активно се борят против еврейската зараза. Сигурен съм, че японците, китайците и мюсюлманските народи винаги ще са ни по-близки, отколкото например Франция, въпреки роднинската ни кръв. Трагедията на Франция е постоянната дегенерация в продължение на векове и еврейската поквара на нейните висши класи. А сега Франция е обречена да провежда еврейска политика.

След поражението на Райха и предстоящата проява на азиатския, африканския и вероятно южноамериканския национализъм, в света ще останат само две държави, които ще са в сьстояние да си противостоят. Съединените щати ще принудят тези две държави да изпробват силите си или по военен път, или в областта на икономиката и идеологията. Същите тези закони ще принудят тези две държави да станат врагове на Европа. Напълно ясно е, че рано или късно тези две държави ще потърсят поддръжка от единствената оцеляла велика нация в Европа - германците, й аз си давам ясна сметка за това и сега ще кажа: на всека цена немците требва да избегнат ролята на пешка в двата лагера.

Според възгледа на идеологията, при подобна конюнктура е трудно да се определи кое ще е по-вредно: еврейският американизъм или еврейският болшевизъм. Възможно е под влияние на събитията руснаците напълно да се освободят от еврейския марксизъм, но единствено, за да възродят панславизма в най-свирепия му и ненаситен вид що се отнася до американците, то ако те не се избавят от робството на нюйоркското еврейство, ги чака гибел още преди настъпването на зрелостта им. Фактът, че съчетават притежаване то на колосална материална сила с явно отсъствие на интелигентност, неволно подсказва мисълта за болното от елефантиазис дете. Не е ли съдено тази цивилизация да загине така бързо, както се е развила? Ако Америка успее да си изработи по-зряла доктрина от тази, която сега е като морален пътеводител и е основана на възвишени, но химерични принципи на т.нар., християнска наука, то възниква въпросът: дълго ли тя ще остане предимно бял континент?

Скоро ще стане ясно, че след завладяващия полет на този колос с глинени крака, са му останали сили само да предизвика собственото си падение. И каква великолепна възможност ще се открие пред жълтата раса при това внезапно падение. И според справедливостта, и според историята, те ще имат същите доводи (или отсъствие на доводи) за оправдаване на нахлуването си на американския континент, каквито са имали европейците през ХVІ век. Техните многобройни и полугладни тълпи ще направят това, което единствено признава историята: правото на гладните хора да заситят глада си. Разбира се, ако претенциите им бъдат подкрепени с достатъчно сила!

И така, в този жесток свят, в който срещу нас бяха разпалени две големи войни, стана очевидно, че единствените народи, които имат шанс да оцелеят, са тези народи, които знаят как да страдат и които все още притежават мъжеството да се борят до края, дори и тогава, когато положението изглежда абсолютно безнадеждно.

И само тези народи имат право да говорят, че притежават подобни качества на пълноценност, които са способни да изчистят от организмът си смъртоносната отрова на еврейството.
der-stuermer.org

 

Арабският свят е готов на саможертва!
Вестник “Нова Вечер”, 11.02.1942.
Исмаил Хаки Бен Али от Багдад.
Автор: samvoin

Историческа истина е, че когато се е касаело да защити и запази своите имперски интереси, Англия винаги е действувала по пътя на вероломството и лъжата, а там, дето тия изпитани и допадащи на манталитета на нацията й средства не са помагали, тя не се е поколебавала да сложи в действие изцапаните си в невинна човешка кръв лапи, м да всее ужас и трепет у ония, които са имали куража да се опълчат срещу мафиотските приьоми на нейните властелини и лордове.

Юдео-масонска Англия в съружение с Рузвелтовата държава на прочутите гангстери и еврейските световни мародери, ведно с още няколко държави — управлявани от разни пройдохи и продажници — подпалиха две световни войни, с цел да бъдат унищожени трите най-благородни и рицарски народи на земята — защото в тяхното лице, световните ограбвачи на чуждите богатства, виждаха рицарите-борци, призвани от Бога да отърват човечеството от хищническите лапи на тия оскотели международни крадци.

Но днес, тия, които копаеха гроб другиму, сами се намериха надвесени над него и не е далеч деня, когато с целия си позор и с проклятието на милиарди човешки същества. ще се сгромолясат в бездната му! Това е тежката Божия присъда, и Адолф Хитлер е Божият пратеник, натоварен с мисията да я приведе в изпълнение!

Последните напъни и конвулсии на загиващите фарисеи ги карат да бълват отрова и бяс! Ту хленчат от черните си радиостанции и подканват „верующите" да се надигнат срещу своите братя за спасяване на „цивилизацията", ту беснеят и заплашват с огън и меч всичко, което още не се е наредило под кървавите им знамена, за да ги спасява от Божия гняв.
Днес те бесният до безумие в нашата света арабска земя. И на нас, които ни третираха по-жестоко от африканските диваци, започнаха да ни говорят за „цивилизация". Но никой не е изпитал по-осезателно на гърба си „цивилизаторската" дейност на пиратската английска държава, отколкото ние, арабите! Там в нашите страни, те бяха и са още неограничени господари. И когато Рашид Али Ел Гайлани със своя малък, но горд по дух и храбър до безумие иракски народ, поведе борба та с многомилионната и въоръжена до зъби английска империя, целият свят следеше със затаен дъх и неописуем възторг, освободителното дело на тоя голям смелчага, който не се поколеба да вдигне глава срещу нахлулите в страната му английски пълчища. Борбата бе неравна, но славна! Без да бъде победен, националният водач Рашид Али Ел Гайлани, нежелаейки, защото бе безполезно за него момент, да пролива кръвта на своя народ, преустанови борбата, оставяйки развети бойните знамена на своята храбра армия, които в уречения час наново ще се покрият с славата към която ни призовават духовете на нашите деди!

Преизпълнени със злоба и безсилие, англичаните избързаха чрез нагласеното от тях послушно правителство на предателите Абдулах и Нури Саид да осъдят Гайлани и неговите първи хора на смърт, като искаха по този начин да сплашат и превият вратовете на ония, в чиито жили бумти буйната арабска кръв. Целият свят вижда резултатите от тия блудкави английски комедии. Отговорът не закъсня. Целият арабски свят е на крак, а по улиците на Багдад ежедневно се търкалят десетки офицерски и войнишки английски глави. И това ще продължава безспирно и до момента, когато звездата на свободата се появи на сияйното арабско небе; след това, само свещените Тигър и Ефрат ще бъдат свидетели на онова, което ще настане. . . Свещен дълг на всички ни е, да подкрепим, кой с каквото и както може, величавата освободителна борба на Богоизбрания водач Адолф Хитлер, подета от неговия велик народ и велики съюзници, за освобождението на поробеното отечество от кървавите лапи на юдео-болшевишко-англо-масонското  чудовище!

Нека всички народи и вери се обединят в името на най-великия идеал, който някога е вълнувал човешките сърца — ПОБЕДАТА НА МЕЖДУНАРОДНАТА  СОЦИАЛНА ПРАВДА!

Вестник “Нова Вечер”;11 Февруарий 1942 (53)  

Взето от:
www.nazi-lauck-nsdapao.com/bulind.html


А ето и думите на Достоевски, почти век преди Хитлер:

...тези стремежи до сега все пак не са се така открито и предизвикателно въздигали, до такъв висш принцип, какъвто е случаят в нашия 19-ти век:
"
Всеки за себе си, и единствено за себе си, и всеки контакт с хората, единствено заради себе си" – е основната идея на буржоазията, заменила в края на 18-ти век, предишния християнски мироглед, и станала главна идея на цялото сегашно столетие, и на целия еврейски свят.
Ето това е моралният принцип на мнозинството сегашни хора, и то не лоши, а хора работни, които не убиват и не крадат.

...А християнството е осъждало всичко това. Сега, напротив, на това се гледа, като връх на прогресивността. Не са, значи, случайно, навсякъде по борсите, господари евреите, нито случайно ръководят капитализма, нито случайно те са вседържители на банките и кредита, и не случайно те са боговете на маждународната политика! 
                                                                                                                        

...А какво ще стане нататък, знаят евреите: наближава тяхното царство, тяхната абсолютна власт! Наближава крайната победа на злото, пред което ще се премахнат чувствата за човеколюбие, жаждата за истина, християнските ценности, националната и расовата гордост на европейските народи. Наближава материализмът, сляпата животинска жажда за лично материално обезпечаване, жажда за лично трупане на пари, с помощта на всички средства; това ще се приема за висша цел, като нещо разумно, като свобода, – вместо християнските идеи за спасение, с помощта на моралното братско единство на хората.
.................
Последното е извадка от съчинението на Достоевски "Еврейският въпрос"

 

 




Гласувай:
4



1. samvoin - То няма смисъл да четем Достоевски, ...
09.03.2011 11:09
То няма смисъл да четем Достоевски, ми е достатъчно да прочетем своите писатели и поети, които съм цитирал - Ботев, Вазов, Каравелов, а по - късно и Варшавски, и Кирил Христов...
Интересно, че никъде стихотворението на Вазов "Жидов гроб" не е поместено, в нито едно издание, а това стихотворение, както и "жидовият гроб" съществуват и е доказано от самия рейламен сайт на Велико Търново, където е разказана историята на гроба на предателя на старата ни столица на "Картал баир".
От тази позиция е чудно, как комунистите са допуснали, а и пишмандемократите след тях в изданията (Дали последните го допуснаха?) стихотворението на Вазов - "Дизраели", където нарича накрая Дизраели "бездушен жид"?
Но дали е случайно, че и до днес въпроса за изхвърлянето на Вазов и на най - невинните му патриотични и хуманни стихове стои на дневен ред и се подлага на "дискусия" и също, че вече е наистина почти изхвърлен "в името на ЕС" (Или на велик сетовен Израел?!) от учебниците, както и Ботев, и Каравелов...?...
При миналото правителство на Англия и там бе поставен въпроса за изхвърлянет на Шекспир и за никой не беше тайна, че е заради "Венецианският търговец" цялата истерия и заради "антисемитизма" там...
цитирай
2. samvoin - И днес наблюдаваме една "и...
09.03.2011 11:27
И днес наблюдаваме една "изцяло еврейска война", както тогава срещу Германия (Предния век мина неслучайно под знака на германофобията, разбира се и българофобията не много по - малко, а по - предния - под този на русофобията.) дето вика Хитлер, така днес срещу въображаемата "световна и общоевропейска заплаха от Исляма", като абстрактно понятие. С което е ясно коя държава се цели да бъде очернена и да се всее и в България параноя от нея, не разбира се Турция или истински интернационални ислямисти като приятелите на САЩ - емирствата, Саудутска Арабия, Кувейт, ами национално - традиционалистичния и консервативен Иран, който никога и никъде не е поставял въпроса за "износ на Ислямски революции" и още по - малко на Балканите, в Европа или в Християнските страни, както и който започа да води все по - националноотговорна политика и да прогресира научно - технически, а това става заплаха за Израел.
Днес като че ли еврейско - ционските "ехота" в Европа и в частност Източна, изоставиха считаното като че ли за "традиционно" за тях "ляво" условно пространство и спектър и подлото прикритие зад либерализма даже и "борбата за всички малцинства, различни и угнетени" и наистина, считайки се за пълни победители над християните и Европа, показаха лицата си и от името на "крайнодесни европейци", че и "християнски традиоционалисти", всеха да ислямомофобстват и то абстрактно и световно, като и своевременно синедриона им инсценира за целта 11 семтември 2001 - а година (Случайно ли десет години преди това, Буш - старши говори за Нов световен ред на същата дата и обяява война на Ирак своевременно?).
Така днес, маскирали се като "неоконсерватори", че даже и "националисти" - дума от която трепереха до преди време, ни подклаждат срещу некъв въображаем "световен ислямизъм", докато ни заробват посредством банки, кредити, недвижимо имущество и то селско и най - плодородните ни земи, наднационалните компании...
Понеже успяха да обсебят и съсипят Християнството отвътре и да го разбият, заради нашат
цитирай
3. анонимен - а наивност, първо чрез комунизма ...
09.03.2011 11:37
а наивност, първо чрез комунизма (Източна Европа - Православието.), после - чрез масонството, което прояде и Ватикана (Католицизма в Западна Европа.), а Протестанството като че ли винаги си е било в техни ръце, понеже англосаксонци и евреи са вървели ръка за ръка, а там кой кого ще изпързаля и кой кого е изпързаляй е трудно да се каже, май е 1 : 0 за евреите, та сега се опитват и май успяват успешно до момента, да "моделират" вече "Християнството" и в двете му основни и стари деноминации за техните цели, като го и извратят и изродят в ислямофобия и да ни впрегнат пак като говеда и пушечно месо, останалите "гои" във война против българските национални интереси, срещу богатия на Природни енергийни ресурси Иран, коийто освен всичко, може и да е огромен балансьор на руско - еврейската олигархия и енергийна инвазия и монопол, на Балканите и в Европа, при добри отношения между нас и тях, както и като вземем в предвид общото ни арийско минало.
Ако Иран е ядрен, ще разруши въображаемия до вчера "двуполюсен", а днес станал изцяло еднополюсен (И преди е бил де, само бонак може да вярва в "студената война", че била реална, а никога не прерастна в "гореща"...) свят и световен ред, както и световното статукво, освен дето ще стъжни инвазията на Израел в Близкият Изток.
Ето защо е жизнено необходима за ционизма ислямофобията от интернационалистически тип, внедрена в различни псевдонационалистически и псевдоконсервативни идеологии, пречупени през призмата на еврейските световни, че и европейски на първо мясо интереси.
У нас те спекулират с така нареченото Турско робство, докато друга тяхна "клетка" пък отричаше въобще такоа и клането в Батак, като от тази "отправна" или "опорна" точка, искат да "повдигнат" интернационална ислямофобия сред масово неосведоменият българин, който трябва да знае, че въображаемото Турско робство, прочие беше по - скоро АНГЛО - ЕВРЕЙСКО и Западно - еврейско, както и, че турците бяха само техните "мулета" на Балканите (Като частични техни хазарски "братя")
цитирай
4. анонимен - така както и "модерна" ...
09.03.2011 11:46
така както и "модерна" Турция пък, беше дългогодишен съюзбик на Израел и САЩ в Близкият Изток.
А и нека припомним, че именно персите и арабите разгромиха до край, макар и като наши противници в ПСВ Османската империя, а също така, че в балканските нетурски ислямски държави, днес няма толкова турци и такава турцизация на цели райони, каквато в България, макар и Турция да имаше сериозни апетити там, както и в арабския свят, чрез своята "помощ" за босненци, сега за палестинци и пр... Там удрят на доста по сериозен 'камък", ако щете и демографски! А и всеки редови арабин, гледа на турците като на американски и еврейски слуги, а между турските и арабски националисти, има "любов" колкото има между ПКК и турските националисти.
Цялата истерия днес е в това, че еврейството и скритите талмудисти или безбожници, не можаха да направят пробив в Исляма и да го подчинат на своите цели, както и да претопят демографски за своите световни цели и за да освободят жизнено пространство, доминиращо ислямските народи, както го направиха с православните особено, но и с повечето католически.
А Исляма, все пак нарастна наситина, поради демографският и пречещ на евреите "бум" в Близкият Изток и на техната инвазия и особено на фона на разрушеното от тях и "моделирано" според целите им, "беззъбо" срещу тях Християнство, че и политическият му "традиционализъм" - защитен механизъм в плитиката, който не съществува на практика.
Това застрашава и озлобява не нас, а евреите - талмудисти в часност, които си поставят и в Талмуда и в "Протоколите" цел за изтребването, ликидацията или поне поробването на християните, които обозначават като "гои" - овце или говеда за клане.
Днес те искат, част от тях поне, фа ни използват също така подобно на турците срещу християните някога, като техни "мулета" в ислямският свят...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315273
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031