Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2011 22:33 - Комисари, директиви и брюкселско зеле. Автор: nesstor
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2444 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 18.03.2011 22:34


Малко по малко бомбите със закъснител, които Кунева и ней подобните й еврофили са заложили с членството на БГ в ЕС, започнаха да избухват една след друга. Директива - забрана за субсидиране на селското стопанство от страна на държавата, директива - с какви акцизи ще трябва да облагаме цигари, алкохол, горива, директива лишаваща ни от възможността държавата да натрупа зърнен резерв в случай, че алчността на зърно и хлебопроизводители съвсем излезе изпод контрол, забрана държавата да се намесва на пазара в случай, че алчни търговци ни съсипват с цените на стоки от първа необходимост.
Сигурно има и директива забраняваща на държавата да определи, примерно, таван на печалбата на безумно алчните БГ чорбаджии-изедници, "предприемачи", че и "честни частници". А определянето и налагането на такъв таван е безкрайно наложително в БГ и той трябва да е не повече от 6-10 процента към производствената цена. Другото си е пладнешки обирджилък и трупане на все повече омраза и ненавист към богаташите...
 
Онзи ден пък научих и за още една безумна брюкселска директива 2004/24/ЕС, благодарение на която билкарството и производството на хранителни добавки от билки в България се забранява от...01 Май т.г. Щото хората занимаващи се с това не са се били регистрирали в указания срок. А те горките и хал хабер си нямат, че трябвало да се регистрират, щото никой не им е казал, хеле пък кучката Кунева, дето некои идиоти я предлагат за кандидат-президент!

Защо непрекъснато поскъпва цената на еленергията и горивата ? Съвсем отскоро го научихме! Пак поради членството на БГ в ЕС, понеже брюкселското зеле настоявало за все по-голям процент "зелена енергия"/ или иначе казано от възобновяеми източници/, цената на  които да се включва в сметките ни, с които ни дерат чифутите-собственици на ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН.
Пак брюкселското зеле се било разпоредило в цената на горивата, непременно да се включвал некъв биокомпонент, да речем масло от рапица или дявол знае още какво, може пък и олио да е!
Та по този повод искам да ви цитирам един дълъг цитат от умния момък Тома Биков /в. "Галерия"/ от материал озаглавен "Бедните българи ще направят мултимилионерката Цветелина - Цеца-секса, гаджето на Боко тиквата - бел.Нестор/още по-богата":"Вероятно много от читателите на "Труд"/публикувал интервю с Цеца-секса-бел.Н./са се възхитили истински от благородството на г-жа Бориславова, която иска да спаси планетата със зелена енергия и суровини за нейното произвеждане, да прослави българското културно-историческо наследство и да привлече повече инвеститори в страната. Впечатляващото в случая не благородството на Цветелина Бориславова , а въпросът колко ще струват нейните стремежи, на българските данъкоплатци... Защото не е тайна, че зелената енергия се дотира от държавата/ а държавата това съм аз, непрекъснато ни го внушава Боко тиквата-либето на Ц.Б. -бел.Н./ и тя е длъжна да я изкупува от производители й/директива от брюкселското зеле!-бел.Н./... Това "модерно"начинание.... се плаща от сметките ни за ток. Когато цената на тока се повишава , не е лошо да си спомняте с "добро"/кавичките са мои - Н./ за г-жа Бориславова. Приоритетно се изкупува и продукцията от култури, които са суровина за зелените енергии. Не зная колко земя е изкупила приятелката на премиера, за да сади рапица, но съм сигурен, че ще спечели доста повече ,отколкото ако беше решила да се занимава с отглеждане на домати." Целият анализ на юнак Тома Биков може да прочетете във в."Галерия" 17-23 март 2011г.
Ежегодната вноска в шибания ЕС е 750млн.евро. Досега сме внесли 1,5млрд.евро, съдрани от джоба ни. Оттам са ни се изцвъкали с някакви си 600 млн. евро. за някакви си шибани структурни проекти . Цели 7 млрд.евро, ако не ме лъже паметта трябвало е да усвоим до 2013г. Нищо такова няма да се случи! Помнете ми думата. Защото брюкселските наследници на шекспировия Шейлок /вж. "Венецианският търговец"/ така са забарикадирали тези 7млр. евро, с какви ли не условия и бюрократични условности , че пиле не може да прехвръкне, за да клъвне.. И онзи плешивец Томислав вместо да се хвали , колко процента били усвоени от прословутите еврофондове, нека опише митарствата на поне един кандидат рещил да ги ползва! Е, неотдавна научих, че цели трима кметове отказали да ползват отровните благодеяния на брюкселското зеле, понеже заради н,кви 3 сгрешени думи сега трябвало да връщат 3млн.евро. ....
Да ви е сладко брюкселското зеле!




Гласувай:
3



1. eltimir - Пуснах го в сайта си, а за илюстрация ...
22.03.2011 09:28
Пуснах го в сайта си, а за илюстрация сложих отново документална снимка на майката на Барак Обама:
http://eltimir.ucoz.ru/
Със следното пояснение под снимката:
Задника на снимката принадлежи на родната майка на Барак Обама, нещо като президент на САЩ. Дамата е еврейка по произход. Сега вече няма какво да се чудите защо нашите политици са такива усърдни целувачи на задници. Особено еврейски задници. Отнася се и до терориста Бойко Борисов, който се готви да доунищожи собствения си народ. А може би най-вече до него...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313158
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031