Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2011 00:47 - Свидетелства и пророчества за юдомасоните, глобализма и началото на Третата световна война. източник - интернет
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5971 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 07.05.2011 16:47


Според специалиста по биороботика Валери Филимонов, учен от Академията на науките и изкуствата на Русия, глобалният елит се опитва да вкара човечеството в "електронен концлагер", и единственото, което им пречи е християнският мироглед

Атон е теократична република на територията на Гърция, и цъфтящ оазис в жарката пустиня на третото хилядолетие. В Света Гора с проникновена яснота се вижда, че: "Сега е по-късно, отколкото мислим. Апокалипсисът вече е в ход" (йеромонах Серафим Роуз). Заслепеното човечество е обезумяло и е навлекло против себе си гнева Божий. Глад, епидемии, наводнения, разрушителни бури, урагани, дълготрайни войни, бесни излияния на усъвършенствано насилие са се стоварили върху грешната планета.

Под лукавото оправдание за "борба против тероризма", тайното световно правителство въвежда нечувана технотронна диктатура за бъдещия глобален свят. На всички нива се организира световна антихристиянска компютърна система за тотална сигурност и контрол. Безбройно множество наивни хора се мамят с виртуални "общочовешки ценности", и преврърнати в послушни биороботи, пълнят електронния концлагер.

След налагането на компютърните идентификационнои номера - ЕГН, и електронните документи, настъпва завършващият етап - микро-чип под кожата на челото или десната ръка, или неизтриваем лазерен печат.

Най-новите био-компютърни и лазерни технологии, още днес дават възможност за практическото осъществяване на тези пъклени планове. Така се изпълнява апокалиптичното пророчество за ужасяващия "образ на звяра" (Откр. 13, 16-18).

Смъртоносните изпарения на "постхристиянската ера" погълнаха някогашните християнски народи на Запада. Военизираното антихристиянство неудържимо се стреми към световна власт. Строителите на новия световен ред - лидерите на най-влиятелните талмудистки кланове, успешно прокарват началната фаза на третата световна война. Окултно-зомбиращите средства медии "незабележимо" подготвят "международната общност" за възможната употреба на ядрено, неутронно, вакуумно, химическо, бактериално оръжие...

Америка, междудругото, е определила три главни цели: Авганистан, Ирак, Иран (това е писано преди провокираните и протичащите сега събития и войни в севарна Африка). Същевременно, според съобщения от сигурни извори, Американците мислят, че "огнищата на тероризма" срещу които е насочена широко рекламираната операция "Несъкрушима свобода", се намират в 60 страни на света. Което ясно говори за размерите на планираните кървопролития.

Водещите спец. служби на САЩ, трескаво събират и обраборват огромно количество информация, за да откриват своевременно и най-малките промени в геополитическата ситуация ... Но, все пак, "човек предполага, а Бог разполага".

Нима сега не се изпълняват пророческите думи на благопросветения подвижник в страшното следреволюционно време, когато немилосърдната секира на червения терор се е била стоварила върху измъчената Русия: "Започна се у нас, а ще завърши в Америка"!?

 

СВЕТОВНАТА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА Е ЧАСТ ОТ ПЛАНА НА ГЛОБАЛНИЯ ЕЛИТ

Според специалиста по биороботика Валери Филимонов, учен от Академията на науките и изкуствата на Русия, глобалният елит се опитва да вкара човечеството в "електронен концлагер", и единственото, което им пречи е християнският мироглед.

"Не е тайна, че главната движеща сила в изграждането на "глобалното мрежово общество", не са учените - специалисти, а представителите на антихристиянския глобален елит" – каза той в интервю за Интерфакс. Той допълни, че се създава общество, в което всеки ще бъде под постоянния, денонощен надзор на "Големия брат", който ще брани интересите на днешните господари на планетата - гениите на спекулациите и глобалните заемодавци на пари, под лихва. "Става все по-ясно, че икономическата криза, развиваща се пред очите ни, е неотделима част от плана на глобалния елит да пороби човечеството."

По негово мнение – "изгражда се, не само система за тотално следене, но и за абсолютен контрол над човечеството". Иначе, какъв е смисълът да се харчат милиарди долари, за да може да се наблюдава през ключалката. Целта на системата е: управление на човека по зададен алгоритъм (компютърна програма). И в подкрепа на своето виждане, той привежда Резолюция 20 на Европейската група за нови технологии, в която се говори за жизнена необходимост от "трансформация на човешката раса" чрез "развой на технологии, приятели на тялото".

Той го коментира, че човечеството ще бъде подложено на промени, чрез "вграждане в тялото на различни електронни апарати, чипове и "умни" смарт знаци - белези". Той мисли, че "дадената от Бога свобода на всяко човешко същество, ще бъде напълно подтисната" и като резултат на това, човешкото поведение ще се промени. "Хората ще трябва да живеято построги правила и систематизирано поведение, или с други думи, те ще се превърнат в манипулирани поддържници на автоматизираната система. Съвсем ясно е, че в такова глобално свързано общчество, хората няма да могат да живеят според своите религиозни разбираня. Не е тайна, че организаторите на Новия световен ред са провъзгласили Православието за обществен враг - номер 1" – каза академикът


 

"Създаването на световна технотронна диктатура е отдавнашна мечта на силните в този свят. За нуждата от въвеждане на тотален контрол и налагане на световна технотронна диктатура писа Збигнев Бжежински още 1968 г., а според циничното изявление на Дейвид Рокфелер, "наднационалната власт на интелектуалния елит и световните банкери е за предпочитане, пред правата на народите на самоопределение".

Днес техните замисли старателно се осъществяват в живота. Всичко това се случва пред очите ни.

Последните години стана много популярна думата "глобализация". При което, често твърдят, че това е природен, необратим процес. Но малцина се замислят, че главният въпрос на глобализацията е – въпросът за властта. И по-точно, за завземането властта на планетата Земя, от страна на група окултисти (статанисти), с цел установяване на световно правителство.

И без съмнение, рано или късно, от тези среди ще се появи едноличен световен лидер. Затова и митрополит Одески и Исмаилски - Агатангел, правилно забелязва:

"Днешният процес към глобализация, без съмнение ще доведе до възцаряване на антихриста и края на света... Глобализацията не е природен процес. Този процес е реализация на "тайната на беззаконието", за която е говорил свети апостол Павел, във второ послание към солуняните".

Изграждането на "световно мрежово общество" е нападение срещу Божията промисъл за света и човека. Изгражда се своеобразен нов Вавилон – общество от хора без род и племе, без отечество и семейство.

Суверенните национални държави и религията били остатък от миналото. Така се оправдава управлението на световното население от един наднационален център. Идеологията на глобализма е в противоречие с християнския мироглед и не е съвместима с него.

Според принципите на автоматичната идентификация, идентификационният код трябва задължително да се нанесе върху обекта на управлението, тоест, на челото или ръката на човека. Съвсем не случайно Европейската комисия нарича микрочиповете които се имплантират в хората - "човешки бар-код". Съгласявайки се да приеме цифров код, вместо името си, човек доброволно се съгласява да приравни себе си с роба, доброволно се предава под властта компютърната управляваща система и нейните господари, и се превръща в предмет, измежду всички останали предмети (в склада).

Позицията на вярващите трябва да отговаря на позицията на Руската Православна Църква. В цяла редица изявления на Светия Синод, в посланията и документите на Архиерейските Събори, изявленията на светейшите патриарси Алексей и Кирил, се говори за недопустимостта на автоматичната идентификация и тоталния контрол над човека, и превръщабето на най-висшето творение Божие. в управляем биоробот.

В решението на Архиерейския събор от 2008 г. се казва: "Личният живот, мирогледът и волята на хората не може да са предмет на тотален контрол... Методите за събиране и обработка на информация за хората не трябва да унижават човешкото достоинство, да ограничават свободата и да превръщат човека, от субект в обществените отношения, на обект, когото управляват машини. Още по-опасно за човешката свобода е имплантирането на технически средства, които могат да се използват за контрол над личността и за управлението и".

Изказвайки се на 2 октомври 2007 г. на заседанието на Парламента, на Съвета на Европа, светият Патриарх заяви:

"Човекът трябва да остане човек, а не роб; не елемент под контрола на електронни системи, не обект на експерименти, и не полуизкуствен организъм".

А патриарх Кирил още като митрополит смоленски и калининградским на 2 март 2006 г. на международната конференция "Развой на биотехнологиите: предизвикателства към християнската етика", изразявайки принципната позиция на Руската Православна Църква, засвидетелства:

"Човек има право да каже НЕ на електронната идентификация на своята личност".


 

................

Масонско-луциферският елит активно подготвя триумфалното идване и планираната очарователност на "беззаконника" - "сина на погибелта", "вселенския миротворец" и глобален диктатор.

По светоотеческото учение, еврейският месия - антихрист от юдейското Даново племе, първо ще се появи в (целенасочено създадена) атмосфера на всеобща кървава анархия, седем години преди края на световната история, и уж, по вълшебен начин ще установи "мир, сигурност и благосъстояние" (но всичко ще е отдавна планирано и режисирано).

Тайните ръководители на сегашната измамна борба с "терористическия интернационал", жадуват да предизвикат глобален хаос - "гигантско социално сътресение", Русия да се въвлече в изтощителна война на неколко фронта, а ислямските страни да се поставят на колене.

След като разделят нашата отслабена родина (Русия), и като разбият арабите, и унищожат волята им за съпротива, те искат да завземат (от палестинците) Храмовата планина (в Йерусалим), да разрушат Омаровата джамия и Ал Акса, и така да разчистят място за изграждане на огромен храм на Антихриста. Ще последва свещено коронясване на "звяра" в третия "Соломонов храм" в Йерусалим.

През втората част на "Данаиловите седем години" - вторите три и половина години от коронясването на световния цар, звяра - Антихрист, той, вършейки лъжливи знамения и чудеса, и представяйки се за Бог, ще провъзгласи световно царство и световно правителство, което веднага ще бъде унищожено, при второто славно пришествие на нашия Господ Исус Христос.

Но в духовен план, пред идващия тиранин - Антихрист, стои непревземаема крепост - Светото Православие. А на материален план го задържа унижената, изнемогваща, но все още не покорена, пазената от Бога Русия.

Бъдещата война ще отнесе милиарди животи, коренно ще измени световната геополитика и ще окаже решаващо влияние върху крайната съдба на планетата. Руската армия ще извоюва редица блестящи победи във велики и страшни битки (в Света Гора това го знаят!) .


 

Богомъдрите отци и между тях духоносният атонски старец Паисий (Езнепидис), 1924- 1994г. предсказва, че Русия ще превземе Цариград и ще го предаде на Гърция. На величествения храм Света София, поругаван повече от 550 години, отново ще засияе православният кръст! Според пророчеството на преподобния Серафим Вирички, след величествени огнени удари на запад и на исток, когато Китай дойде почти до Урал, нашата измъчена родина ще се възроди във велика духовна слава, и в течение на 10 - 15 години ще сияе на всички с благодатна светлина. Този невиждан духовен подвиг ще продължи до началото на Антихристовата епоха.

Чудесното възраждане на многострадална Русия са предсказвали преподобният Серафим Саровски, Нектарий Оптински, и великият чудотворец на 20-ти век, свети Йоан Шанхайски.

"Трябва много да молим Господа да ни прости" – учи ни йеросхимонах Аристоклий Атонски, – да се каем за греховете и да се боим да вършим и най-малък грях, а да се трудим да вършим добро, макар и най-малкото. Знаем че и крилото на мухата има тежина, а при Бога всичко е измерено точно. И когато и най-малкото добро претежи на везните, тогава Бог ще излее своята милост над Русия (август 1918 г.)

.............


 

Допълнение, във връзка с горното пророчество:


 

В Атон са разкрили зашеметяващи факти: През август 1999 г. турската войска е била готова за война с Гърция. Вече били издадени военните заповеди към избраните дивизии и специалните части...

Последните дни преди началото на войната, се провежда параден преглед на десантно-атакуващите бригади. Неочаквано пред строя излиза войник, таен християнин, и храбро заявява: "Аз не мога да проливам кръвта на моите единоверни братя"!

Последвало моментално замахване с офицерска сабя - и обезглабеният юнак паднал на земята.

И тогава се случило нещо невероятно. Вълна неземен аромат покрила вкамененилата се бригада. Всички са обхванати от мистичен страх. Хиляди войници - мюсулмани, сбити в кръг, изненадано гледали благоуханното тяло на християнския новомъченик, но не можели да прекрачат невидима черта. Никой не е можел да пристъпи до мъртвия войник. Него го защитавала невидима Божия сила...

Минали 36 часа. Изненадващо, силно земетресение нанесло серия "прецизни разрушителни удари" на бойните бази, щабовете, командните центрове и други турски стратегически обекти, и в голяма степен ощетило нейната военно-индустриална инфраструктура. Така пропаднал лукавият план на световната завера, който с помощта на турско нападение е трябвало жестоко да се накаже Гърция за братската помощ на Сърбия, по време на НАТО агресията.

.................


 

отец Йосиф: Започнали са тези събития, тежки събития, войски... Двигател на това зло са Евреите. Те присилват дявола да започне унищожаване на Православието. То ще е тяхната главна пречка за осъществяване на световната им доминация. Те ще принудят турците да навлизат и да започнат акции в Гърция, макар че Гърция има свое правителство, то няма реална власт. Тя няма мощ, и турците ще дойдат тук (в Гърция). В това време Русия също ще прехвърли своите сили за да върне назад турците. Събитията ще се развиват така: щом Русия тръгне да помага на Гърция, Американците и НАТО ще се опитат да попречат, да се съединят двата православни народа. Ще има и други сили, като японци и други. На територията на бивша Византия ще стане голяма касапница. Само мъртвите ще са 600 милиона (?).

Във всичко това ще бъде включен тежко и Ватиканът – за да попречи на православието да играе по-голяма роля, чрез такива обединения. Това ще е времето на пълното унищожаване на ватиканското влияние - до основи. Ще се установи провидението Божие...

.............................


 

ЗА МАСОНИТЕ


 

Преди неколко седмици отец Йоил ни прие, нас - шестима души, и ни посвети неколко часа. Задавахме различни въпроси, и бих искал некои от отговорите да споделя с вас:


 

1. Отец Йоил потвърди, онова, което знаехме за Кока-Кола, че юдомасоните принасят на сатана жертви, като изгарят деца, и пепелта от тях се смесва със сухата субстанция, от която после по целия свят се прави кока-колата. Не каза изрично, но мисля, че смисълът беше, че нищо не трябва да се купува от компанията кока-кола – фанта, спрайт, газирана вода и т.н. (А аз бих добавил, че вече всички марки безалкохолни напитки, явно или задкулисно, са собственост на световното еврейство. Затова няма никаква разлика, дали марката е Кока-Кола или някоя друга - световна или "местна".

Но не само безалкохолните, а всички "компании" и "международни корпорации" са еврейски, и то - не на отделни евреи или еврейски дружества, а на монолитния еврейски, сатанински, свърх-мафиотски "интернационал". Григор Симов)


 

2. За новите документи за самоличност: – "Можете да ги получавате, но знайте, че с това се хващате на хорото със сатаната". Но изрично напомни, че при никакви условия не трябва да позволявате да ви поставят биочип или лазерен бар-код (където и да е на тялото ви)!...


 

Превод от сайт:
http://zvezdan.serbianforum.info/t804-treci-svetski-rat-poslednja-vremena




Гласувай:
4



1. nikikm - "че Русия ще превземе Цариград...
02.04.2011 12:38
"че Русия ще превземе Цариград и ще го предаде на Гърция." От всичко,това най-не ми харесва.Не е Божи промисъл,няма истина в него!Личи фалшивата панславянска доктрина,на която и съвременните руски профети робуват.А би трябвало да прозрат.Коминтернационалът властва и възпитава в омраза народите на Гърция,Сърбия и Румъния към българите.По друг път,но пак оттам се насажда и у Турците.Руският великошовинизъм,панславизмът,пречи на руснаците да видят българските си корени и това,че не Византия,а България и за всичко! Да не говорим,че Византия,не трябва да се бърка с Гърция,което се прави непрекъснато,но невярно. Не е случайно,,че България е заобиколена от кордон държави,чиято основна характеристика на външната им политика е българоненавист.
цитирай
2. alchemist - Знаем
02.04.2011 13:35
колко православни са гърците и руснаците. Голямо православие, няма що!
цитирай
3. lisa19 - Ан така.
04.08.2011 22:37
Какви "Светли пророчества" само се очертават. Абе екстра. Живейте днес, защото утре може и да няма. Пък и 2012 година наближава. Ами вече си имаме световно правителство или е лъжа. Каква активизация на конспирациите. Един човек успя да разтури света, ама докато се усетят дойде световната криза. Дълбоката оран продължава.
цитирай
4. barborok - :)))
01.09.2011 09:51
как мога да намеря информация за случая на "обезглавения християнин' ? за тоя свръх засекретен инцидент май знаят много малко хора , читатели на "братска любов" . Интересно е откъде се е намерило оръжието на убийството, в тази армия саби няма от 50 години, ако има някоя парадна - не вярвам да е остра. Да не забравяме , че макар и турска , тази армия е част от НАТО, там важат единни кодекси , закони , едва ли се обезглавяват по площадите , колко човека повярваха на това???ааа сега прочетох по-внимателно - офицерска сабя . Това е като вица за секретната турска гаубица дето стреля с ятагани...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28374348
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930