Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2011 22:20 - Властта на тайните общества през XX век. Антихрист. 'VICARIUS FILII DEI' = 666. Ян ван Хелсинг. Автор: allvin.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5752 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 03.04.2011 23:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"Безкасовото общество" е част от заговора на Илюминатите - юдомасони.
Ян ван Хелсинг е прочут като автор разобличаващ конспирацията на юдомасоните. Той пише за факти и събития, които "политически коректната" казионна литература и медиите, игнорират.

Част от Новия световен ред е създаването на "безкасово" общество. С въвеждането на електронните дебитни и кредитни карти, телефонни карти, карти за медицински осигуровки, талони за бензин на отделни петролни концерни и т. н. хората всъщност са подготвяни за това. С аргумента, че безкасовите плащания били по-сигурни, по-удобни и по-практични, Илюминатите ще убедят масите в предимствата на системата. Малко не достига на този модел, за да бъде завършен. Тъй като човек ще трябва да носи със себе си много и най-различни електронно-разчитаеми карти, ще се обясни, че би било много по-лесно и практично да има само една карта за всичко.

Това ще е т. нар. "дебиторна карта", т.е. една кредитна карта за всичко, която вече е въведена в Нова Зеландия, Австралия и Канада. Там съществуват и други кредитни карти, но дебиторната карта вече е в обращение.

Бъдещето обаче е в лазерните татуировки. Невидимият за окото баркод (ще рече - пръчков код) ще бъде татуиран на дясната ръка или върху челото. Това означава, че кодът върху ръката ви ще служи като дебитна карта и същевременно като идентификация. Достатъчно ще е само той да се сканира и всяка желана информация ще е налице.

Подобни неща не са само проекти, а горчивата истина. Лазерното татуиране е тествано в продължение на 15 години в Дисниленд. На хората, които прекарват по няколко дена там, се дава възможност да избират между дългосрочна карта и лазерна татуировка на лявата ръка. Така можело да се проври реакцията им и дали ще привикнат в бъдеще с лазерния знак.

Вече има готови формуляри с въпроса на кое място бихте желали да носите маркировката си: F - Forehead (на челото), или Н = Hand (на ръката). Това са тестове за привикване, преди тя да е станала задължителна. В Холандия от години се правят татуировки на бездомници. Твърдението е, че те са с цел намаляване на престъпността, специално за Амстердам.

Междувременно тази лазерна татуировка отчасти е въведена официално. С аргумента за по-бързо обслужване на хората в служебна командировка, американските летища са снабдени с уреди за разчитане на невидимата маркировка, татуирана върху дясната ръка. Броят на тези, които приемат този тип обслужване, постоянно нараства: времето е пари.

Няма непременно да ви принудят да приемете маркировката, но няма да имате други варианти, освен ако не сте самоосигуряващо се лице. От даден момент в магазините повече няма да се приемат пари в брой. На хората ще се демонстрира колко по-сигурен е новият метод. Кражбите няма да са възможни, защото там, където няма пари, няма какво да се краде. Всеки престъпник ще може да бъде открит чрез сателит заради лазерната татуировка и нелегалното преминаване на границите няма да бъде възможно.

На практика обаче това означава абсолютен контрол върху хората. Край с личния ви живот - всяка ваша стъпка ще се следи, всичко, което правите, притежавате, вашите капитали, къде прекарвате времето си, какво купувате и продавате - цялата информация ще бъде изпращана на Големия брат. Направете си труда и прочетете книгата на Джордж Оруел "1984" - тя добре описва тази робска система на Новото време.

В Откровението на Йоан 13:16-18 се казва:

".. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на Звяра, или числото на неговото име. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест."

Официалната титла на Папата, на латински, е:

,,VICARIUS FILII DEI " (Заместник на сина Божий)


Като се сметне цифровото значение на латинските букви (понеже в латинската азбука, всяка цифра има и буквено изражение):


V = 5
I = 1
C = 100
A = 0
R = 0
I = 1
U = 5
S……… 0

сбор –112


F = 0

I = 1

L = 50

I = 1

I = 1

сбор – 53


D = 500

E = 0

I = 1

сбор – 501

-----------------
и получаваме:

112 + 53 + 501 = 666 (!!!?)

.........................................


Индианците Хопи в Северна Аризона имат пророчество:

"Никой няма да може да купува или продава, ако няма знака на мечката. Когато този знак бъде видян, тогава идва Третата голяма война."


Знакът на мечката прилича на две групи прави линии, начертани сякаш с ноктите на звяр.

Приликата с баркода е изумителна. Представете си как преди стотици години индианецът е описал видението си! Естествено, той не е имал понятие за баркод, затова го е описал като белези от ноктите на мечка. Пръчковият код на всеки продукт е съставен от различни линии, които според дебелината и разстоянието помежду си означават определено число, с което чрез бинарната числова система се разпознава съответната стока.

Виждате дванайсетте по-къси двойни линии, подобни на следи от мечешки нокти, шест - отляво и шест - отдясно. Към тях се прибавят три по-дълги - лявата външна, дясната външна и една по средата. Сега, ако потърсите между късите линии числото "6" (две тънки чертички) и ако ги сравните с дългите двойни линии, ще видите, че те също изразяват числото 6, но под тях няма цифра. Трите дълги двойни линии ги има и остават еднакви във всеки баркод по света, само късите се променят. Следователно компютърът винаги прочита 666.

Аз лично ви обещавам, че ако нещо тотално не се промени, скоро няма да можете да купите нищо без баркод. И все някога ще ви го поставят на челото или на ръката.

Това се допълва от факта, че най-големият световен компютър, към който са вързани всички останали, се намира в Брюксел и е наричан La Bete, на английски - The Beast, т.е. Звярът.

Отговорът на въпроса как хората ще бъдат принудени да приемат баркода, е почти ясен. Вместо отделни икономически кризи този път международните банкери ще предизвикат световна икономическа криза, която ще е най-лошата от всички виждани досега. Събитието ще бъде използвано за създаване на световна валута и на световна банка за тотален контрол - с което окончателно ще се въведе безкасовата парична система. След като всички банкови системи вкупом се сринат и няма друга алтернатива, хората ще трябва да приемат дебиторната карта. Повече няма да може да се плаща с пари в брой. Единственият начин да избегнете картата и татуировката, е да се самоосигурявате, да притежавате известно количество злато или сребро и да произвеждате нещо (чрез селско стопанство или занаят), което да разменяте срещу други стоки. Неминуемо ще трябва да живеете на село, тъй като независимото и самоосигуряващото се съществуване в града е колкото хубаво, толкова и невъзможно.

(Следва)

http://www.vestnikataka.bg/show_news.php?id=209272&cat=9





Гласувай:
6



1. grigorsimov - За кои евреи става дума...
04.04.2011 17:09
Става дума за т.н. "организирано световно еврейство", и като се пише или каже - "евреите", става дума за тях, а не за абсолютно всички евреи. Още повече, че разобличаването на еврейската религия и сатанинската й същност, е до голяма степен заслуга на евреи, каквито и сега има достатъчно много, и които са автори на множество книги и публикации, без които наистина би било много трудно да се докажат, примерно, съществуващите от векове преводи и свидетелства за античовешките заповеди от еврейския Талмуд.
А положението на народите в света и конкретно в българия, наистина е пряк резултат от целенасочено пресметната унищожителна политика. И колкото по зле е третиран един народ, особено нашия, толкова по високи интелектуални и нравствени качества той е доказал в миналото, та затова е предизвикал максималната ожесточеност, с която се отнасят към нас, като народ.
Не съм съгласен с вас, само по отношението ви към християнството, макар че и аз си давам пълна сметка за фалшификациите на историята и за множество други манипулации срещу народностите и държавите, прикривани умело зад, или оправдавани с, християнското Божествено учение. Аз имам известна представа за предхристиянската вяра, бит и нравственост на славяните и конкретно на балканските славяни, наричани обобщено от гърците - "траки" и "илири", и виждам поне част от огромната измама, и с историята и с предхристиянската ни вяра, но нашите прадеди са били истински пред-християни. Те са знаели за предстоящото раждане на Христос, очаквали са го и са приели първи християнството, като народ, още в първи век, и първите векове след Христа.
Що се отнася конкретно за Исус Христос, той е казал за евреите: "Ако не бях дошел и не бях им проповядвал, грях нямаше да имат, но сега нямат оправдание" (цитатът ми е по памет). И още нещо им е казал Христос, в лицето: "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате..."!
цитирай
2. vandela007 - Разгледах няколко баркода
04.04.2011 18:03
Нищо подобно не намерих:
"Виждате дванайсетте по-къси двойни линии, подобни на следи от мечешки нокти, шест - отляво и шест - отдясно. Към тях се прибавят три по-дълги - лявата външна, дясната външна и една по средата. Сега, ако потърсите между късите линии числото "6" (две тънки чертички) и ако ги сравните с дългите двойни линии, ще видите, че те също изразяват числото 6, но под тях няма цифра. Трите дълги двойни линии ги има и остават еднакви във всеки баркод по света, само късите се променят. Следователно компютърът винаги прочита 666."

цитирай
3. aleksibg - Казвате, че трябва да живеем на село ...
05.04.2011 02:15
Казвате , че трябва да живеем на село - да се занимаваме със селско стопанство или да имае занаят. Те и за това явно са помислили - казват ти 4е има шап по животните и идват и ги избиват и щеш нещеш трябва да купуваш месо от магазина. А за семената - кат въведат гемео да е задължително - щеш нещеш пак ще трябва да купуваш семена от тях . Защото семената от гемео реколтата са ялови. А за хората който си искарват хляба с рацете си - със занаят - и тях ще исмислят . Нали наложиха осигурровките да са задължителни - ако не се усигуряваш няма да имаш право да работиш и пак упираш до тях - да им кихаш пари за усигуровки уш за пенсия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318563
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031