Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2011 19:03 - Въведение в геноцидната медицина. Столешников - професор по медицина http://zarubezhom.com/MEDICINE.htm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6601 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 22.05.2011 16:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Макар и лекар, не пиша предимно по медицински въпроси. Но понеже геноцидната политика на криптоалиените* е едно от оръжията им за масово поразяване на гоите, понякога привеждам примери от геноцидната медицина. И който разбрал, разбрал, а ние продължаваме нататък, и с "двойкаджиите" няма да се съобразяваме .

Сега пак ще приведа конкретни примери за геноцидността на медицината. В живота постоянно се натъкваш на тях.

(*криптоалиени - влечугоподобни, с извънземен произход )

Ще се старая да говоря разбираемо.

Знаете ли с какво се лекува хроничната анемия (хронично малокръвие, когато хемоглобинът в кръвта е нисък, и еритроцитите са малко.

Медицината лекува хроничната анемия с препарати съдържащи желязо. Разбира се, не с парчета желязо, които да дъвчем, а таблетки със соли на желязото. Но в медицинската отдавна е известен факт (достоен за огледалния свят), че солите на желязото не се усвояват от организма и не лекуват анемията по никакъв начин, и в ни най-малка степен!

Още повече, че това желязо, въведено в организма, е клетъчна отрова. Или, молекулите желязо, въведени в организма, като чуждо тяло, не само не се усвояват, но и по никакъв начин не могат да се изхвърлят от организма, чрез черния дроб и бъбреците, а и с нищо друго. И как се бори организма с тях? – Както винаги, в такива случаи, той ги изолира. Организмът включва имунната система и молекулите желязо започват да се изяждат от фагоцитните бели кръвни клетки - това са левкоцитите и лимфоцитите, и се складират в тях

Така че, ако приемаме железни препарати достатъчно дълго, то всички бели кръвни клетки ще бъдат претоварени с желязо, ще изгубят функцията си и ще се отлагат в съединителната тъкан на депо.

Това състояние на имунодефицит се нарича "Хемохроматоза" http://www.heel-az.com/content.php?type=news&id=74.

С акаво се характеризира тази хемохроматоза? Това е увреждане на собствения имунитет на организма, което е плюс, към неизлекуваната хронична анемия. Или: след "лечението" с железни препарати се добавя още и - какво? Имунодефицит! Тоест - Синдром на Придобита Имунна Недостатъчност - или - СПИН !!? Да, няма грешка - СПИН. Не било болест, а "Синдром", и то - придобит! Придобит Имунодефицит...

Значи, препаратите съдържащи желязо предизвикват СПИН!

 

Това театър на абсурда ли е? – И аз така мислех, докато бях млад лекар. Но когато се добрах до Америка и видях в лицето тези, които изработват медицинската политика, на най-високото ниво, а останалите лекари после просто изпълняват техните предписания, което и се нарича, уж, "медицинско образование"...

Ето и прясна публикация:

http://www.naturalnews.com/028544_asthma_attacks_drugs.html в която

"Министерство на САЩ по лекарствата (FDA) накрая призна, че лекарствата "против астма" предизвикват още по-голямо влошаване на протичането на астмата".

Ето вие не знаете, че една от най-смъртоносните болести сега е астмата, от която хората умират като мухи, а само преди 50 години в СССР тази болест се е считала за не по-тежка от хрема и от нея хората не умираха.

Болните от астма сега умират от задушаване. От това, че белият им дроб се пълни със слуз и течности. Същото е и в САЩ. Цитирам от книгата на американския лекар Leo Galland, M.D. "Power Healing" 1997. Стр:"185: "През последните 30 години, честотата на злокачественост при астмата в САЩ, процентът на хоспитализация и смъртността скочиха нагоре в застрашителн и размери - ОСОБЕНО СРЕД ДЕЦАТА!" В СССР, поради същите процеси, всичко това се случи 20-30 години по-късно.

"До 1940 г. смъртността от астма в индустриализираните страни не беше висока. Но! С началото на употребата на бронхоразширяващите препарати, а то започна 40-тте години, смъртността от астмата съществено нарастна. Макар бронходилататорите да показват очевиден ефект при пристъп, постоянната им употреба довежда леката форма на астма, в тежка и много тежка, и предизвиква смъртност. Здравите здравни работници (респиратори и сестри), които работят с аерозолни бронходилататори, и от които вдишват и те, заедно с болните астматици, заболяват от астма 5 пъти по-често от останалото население."

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ventolin_CFC.JPG

Цитирам доктора нататък: "Все по-увеличаващата се тежест в протичането на стмата, предизвиквана от бронхоразширяващите препарати, каточели показва ясно, че астмата не е болест, а защитна реакция срещу токсичността на околната среда (Абсолютно верно!). И намесата в защитната реакция на организма, без промяна на околната среда, предизвиква влошаване на дълбочинните процеси, лежащи в основата на тази болест... Ключът към излекуването на астмата, не са "лекарствата", а намаляването токсичността на околната среда.

Слушайте внимателно! Хубаво казва американският лекар, евреин между другото. Значи, шансът за астматика, да се излекува, е преселване на село или далече от индустриалните зони. Но такива американски доктори са единици. А като цяло, политиката на криптоалиените е насочена именно към увеличаване токсичността на жизнената среда, за доубиване на гоите, посредством уж "лечението" с високо токсични препарати. Защото

ВСЕКИ ЛЕКАРСТВЕН ПРЕПАРАТ Е ОТРОВА

И главната съставка на всяко лекарство е "ЛД50 в количество, предизвикващо 50%  смърт

http://www.dictionary.cbio.ru/termin.php?id=550.

Този "ЛД50" го има във всяко "лекарство"! И без тази съставка, никое лекарство не може да бъде одобрено за продажба. Не разбрахте ли за какво става дума. – Това значи, че ако лекарството не е отровно, т.е. ако не съдържа тази отровна съставка, то няма да бъде одобрено за продажба в нашия зад-огледален свят!

Шегувам ли се? – Какви ти шеги, Уотсън.

Ето ви пресен пример, как министерството за лекарствата (FDA) забрани да се казва лили пише за здравословните свойства на природните продукти. Цитирам публикацията: " FDA пак обезумя" http://www.anh-usa.org/tell-the-fda-that-cherries%E2%80%94and-now-walnuts%E2%80%94are-not-illegal-drugs/

"Министерството FDA на САЩ изпрати официално предупреждение на компанията "Diamond Foods" продаваща орехи, която помести на своя уеб-сайт, аргументи за полезността от употребата на орехи. Министерството им напомни, че ако те рекламират полезните свойства на гръцките орехи, то това е в областта на медицината. А щом е така, юридически, това има право да върши само медицинско учереждение, и поместените върху опаковките с гръцки орехи указания за полезните им свойства, е нарушение на закона - Federal Food, Drug, and Cosmetic Act!"

Ето ви буквално, как чиновниците обосновават тази забрана: Ако здравата храна може да ви предпази от болест, то самата тази ваша констатация автоматически превръща храната в лекарство, а всичко свързано с лекарствата, ако вие не сте медицинско учереждение, е незаконно и ви е забранено да правите каквито и да е твърдения, в този смисъл, и още повече, да продавате нещо, което може да подобрява здравето". Ето ви и оригиналният текст: "the walnuts are being “promoted for conditions that cause them to be drugs because these products are intended for use in the prevention, mitigation, and treatment of disease.”

Ето това е!
Ни повече, ни по-малко!

"Театър на абсурда ле е това, Уотсон? Ако мислите че е така, тогава излиза, че колкото по-нагоре са, по вертикала на властта, толкова повече хората са дебилни. Продължвайте така да си мислите.

Но само ако разгледате хипотезата на Научната иверология, че колкото отивате по-нагоре по вертикалата на властта, толкова концентрацията на криптоалиените нараства, и то в геометрична прогресия, и чак тогава всичко си идва на мястото. Разбрахте ли силата на дедукцията?

Но това не е всичко в "театъра на абсурда" с астмата. Следващият кръг по спиралата с утежняване протичането на астмата се случи, когато атсматиците започнаха, не само да боледуват тежко, но и да издъхват, като мухи. Това сана, когато започнаха да лекуват астмата с "хормони", и по точно, с препарата кортизон, или т.н. стероиди http://en.wikipedia.org/wiki/Glucocorticoid.

Това на са хормоните с които помпат мускули бодибилдингерите, а са малко по други, но са със същия химичен състав, от типа на преднизолин, дексаметазо и триамцинолон. Не, Уотсън, сега аз все пак ще ги изнеса на показ и ще ги "издам". Не искам да нося персонална отговорност пред Същността на Нещата, че съм участвал в бандитси заговор с цел унищожаване коренното население на земята.

И по кой Член, аз, Гоя, съм дължен да прикривам ивероалиените

Сега ще ви изложа цялото им медицинско "лечение", понеже от примера с прилагането на тези "хормони", прозира убийствената същност на гаднярската им геноцидна криптоалиенска медицина. Аз ви гарантирам, че на високия върх в САЩ, всичките тези гадини - криптоалиени, знаят какво вършат, а редовият лекар, особено в далечните провинции, е индоктриниран биоробот.

Младият доктор трябва целия си жизнен път да измине, за да се убеди в това, което говоря. А аз лично, повече не мога и не желая да участвам в този научен геноцид над родствените ми човешки същества, наричани гои.

Ще ви кажа всичко.

А именно, на пример, че още от 1960-те години, когато току-що се появиха т.н. "хормони" - "глюкокортикостероиди" - преднизолини", така наричаното "лечение" вече изгуби всяка привидност на лекуване. Всяка болест, която не може да се излекува от съвременната медицина, а те вече, по списък, се увеличиха, за последните 25 години, от 10 хиляди, на около 30 хиляди.

Или, годишно се появяват по около 1000 неизлечими болести! И всичко това се прави за гоите, от невидимата криптоалиенска "фабрика за здраве".



 

Ето за кого се грижи "избраният народ" Images/JewsGod"sPeople.jpg

От 1960-те години, вече 50 години, всеки болен, с когото не могат да се справят, започват да го лекуват с "хормони-преднизолон".

Но "Хормоните" не са някакво специфично лекарство против каквото и да е! Затова те се употребяват против всички болести, когато протичането на болестта премине в тежка форма. И то, от мозъка на костите, до кожните болести.

Хормоните нищо конкретно не лекуват, а предизвикват някакъв общ хормонален отговор на организма, един вид - вътрешен взрив. И до какво довежда това? – До рязко влошаване на всяка болест!

Защо даден доктор прави инжекция с хормони, да речем, при бронхиална астма? Само затова, че сега това се полага, според инструкцията. А откъде се е появила тя? – Спусната е от върха! А не защото за това има някаква рационална причина или че хормоните ще излекуват астмата. А точно обратното - привеждат астмата в смъртоносна форма. И ако болният действително умре? – Прокурорът не разбира от медицина. Той само ще попита: "А защо според инструкцията вие не сте приложили хормони?" А да се спори с прокурора е безполезно.
Така работи системата, която е програмирана отгоре.

И забележете, не в СССР или в Русия е програмирана, а на Запад!

Прекият изпълнител на място, може да е и гой, но тази системе е запрограмирана на върха на криптоалиенската пирамида

http://zarubezhom.com/Images/pyramid_of_satan1.jpg.

И в частност, при бронхиалната астма, както и през 1940-те години, прилагането на бронходилататори, доведе до преминаване на още леката тогава форма на бронхиална астма, в тежка форма, неизвестна дотогава, така и 60-те години в САЩ, започналата масова употреба на хормони доведе до появата на свърхтежка форма на бронхиална астма, от която хората умираха като мухи. В СССР това смъртоностно протичане на астмата се появи 70-те, 80-те години, когато хормоните дойдоха от Запад.

Всичко помня, като да е било сега: болнят постъпва в болница, веднага - бронходилатори във все по-увеличаващи се дози. Но не помагат, и...  в реанимацията, тръба в гърлото за изкуствено дишане, и напред с краката в моргата. Ето това е типичната пътека за всеки астматик, откакто 1980 в СССР въведоха хормоните. Затова всичко е по инструкции, и Прокурорът няма въпроси. Така че, кой всъщност "лекува" болните? Излиза, че са прокурорите (понеже те са върховната инстанция, ако някой случайно се оплаче за начините на лечение, довели до смъртта на негов близък). Ето това е "задогледалният свят". А лекарят е само "дежурен изпълнител". Цялото лечение в съвременната медицина е програмирано на толкова високо ниво, че това ниво се скрива зад облаците, като "Окото в триъгълника":

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Dollarnote_siegel_hq.jpg

Лекарят при когото конкретно сте дошли, всъщност не е никакъв лекар, той няма да ви лекува, защото той е просто низш медицински "клерк" с висша медицинска индоктринация, каквото всъщност си е висшето образование. Затова той всъщност не лекува, още по-малко - вас, конкретно. Той просто предписва утвърдените от криптоалиените, химическите криптоотрови, във всякое от които има свое "ЛД50", съгласно обширния списък, спуснат отгоре.

И обучението в медицинските институти, се свежда само до зазубряне на този списък с отрови, а физиологията и анатомията тук нищо не променят.

Това не е медицинско образование, а индоктринация!

И мислите, че това е всичко? Мислите ли, че това е краят на театъра на абсурда? – Вие просто слабо познавате криптоалиените. Те винаги се домогват до целта си и винаги става тяхното. Винаги може да се направи нещо, още по-лошо.
И тук ще формулирам още един закон на Холмс:

"Няма такъв абсурд, който да не може да се направи още по-абсурден".



 

Столешников - професор по медицина http://zarubezhom.com/MEDICINE.htm

........................................

Професор Столешников е руснак, завършил медицина в Москва и работил като лекар много години там. После живее доста години в Израел, а след това, в САЩ, от където години наред публикува, предимно по темата "иверология" (разобличаване на световното еврейство)
.............

Вижте непременно и следната най-съществена и най-обобщаваща моя публикация:

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2010/02/16/neka-ne-si-zatvariame-ochite-zashtoto-istinata-shte-ni-sydi.494808




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. nikikm - Търговците са отдана в храма на здравеопазването!
24.04.2011 16:39
И всичко е търговия!Истината е ,че днес пациентът не се лекува,а се третира, това,което се продава,не са лекарства,а препарати и третирането е,както виждаме по един криминален,убийствен начин.Явно е,че никой няма интерес да сме здрави,затова измислят болести,ако не може, се причиняват,насажда се психоза под формата на страх от епидемии у хората,като се атакуват и плашат с всички възможни средства,главно медиите,но и лекари,фармацевти и всичко е с една цел-нашите пари! Всъщност и още една-намаляване на числеността на човечеството!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353539
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930