Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2011 10:02 - 9 май - Ден на Европа? Или ден на смъртта на Европа? Автор: thetrooper
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5546 Коментари: 7 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
...не случайно се създава впечатлението, че Денят на Европа е края на войната и "избавлението на Европа от хитлеро-фашзма". Тази измама усърдно се набива в главите на вече 4 поколения европейци - както от съветската пропаганда, така и от западната. А истината всъщност е коренно различна.

Краят на Втората световна война не е щастлив за Европа, тъкмо обратното. На 8 срещу 9 май 1945 година Европа бе унищожена. Нейната източна част бе погълната от азиатско-болшевишкия Съветски съюз, а западната и част, за да се спаси от лапите на съветската сган, трябваше да се откаже от своите ценности (християнски и консервативни) и да прегърне атлантическите такива.

В навечерието на Втората световна война в Европа има само една Империя на Злото - СССР, заплашваща  да погълне целия континент. Останалите европейски държави обаче не успяват да се обединят и да защитят Европа от болшевизиране. Пречат им сериозните разногласия по между им - както идеологически, така и национални. Обединение някакво все пак се постига (в рамките на Оста), но то се оказва недостатъчно да възпре нахлуващата червена чума. Малко известен факт е, че когато на 22 юни 1941 година кръстоносните армии на държавите от Оста, подпомагани от доброволчески формирования от немалко европейски държави, нахлуват в СССР, едни от първите неща, които намират там, са над 2 милиона парашута и топографски карти на цяла Европа, чак до Испания. Недвусмислено доказателство за пъклените намерения на болшевиките. Отделно от това, САЩ и Великобритания се коалират със СССР, решавайки, че той е по-малкото зло в сравнение с нацистка Германия. И резултатите са налице.

Краят на Втората световна война е крушение за всички държави на изток от Виена и Триест. 5 от тях (Хърватия, Словакия, Литва, Латвия и Естония) изчезват от картата на Европа на 9 май 1945 година. Останалите, сред които и България, макар да съществуват формално, на практика са превърнати в колониални владения на СССР (впоследствие Югославия и Албания успяват да се измъкнат от тази хватка, но пораженията вече са твърде големи).

На запад нещата също не са розови, макар все пак тоталната катастрофа да е избегната. Краят на Втората световна война довежда до редица сътресения в свободния свят. Нарушават се християнските устои, премахва се вероучението в училищата, лека-полека започва легализация на абортите, колониите в Третия свят започват да се бунтуват, комунистически и други леви партии набират самочувствие и заплашват да сринат държавността. Кулминацията настъпва по време на студентските вълнения в Париж през май 1968 година, когато тълпи заблудени левичари, водени от откровено безотговорни типове, отправят почти военно предизвикателство към френската държава. И ако бяха успели, днес Париж щеше да прилича на Пхенян.

Да, Втората световна война има своите победители в лицето на СССР, САЩ, евреите и тяхната новосъздадена държава Израел. В известен смисъл победител е и Великобритания, макар че скоро след това и се налага да се раздели с колониите си. Освен победители, от войната излизат и няколко оцелели държави (Испания, Португалия, Ирландия, Швейцария, Швеция). Техният неутралитет им позволява да съхранят достиженията си отпреди началото на войната. Подобно на тях оцелява и Турция, която се включва във войната едва накрая и то на страната на бъдещите победители. Но за всички останали Втората световна война е с лош край. И е проява на върховен цинизъм и гавра тази дата да ни се натрапва като Ден на Европа.

Заради милионите германски жени и момичета, изнасилени от червеноармейските скотове при настъплението на Съветската армия към Берлин.

Заради клането  при Блайберг на хърватски усташи, заедно с техните жени и деца,  от страна на Титовите главорези под безучастния поглед на британската армия.

Заради подигравката с цяла една нация - полската. От непризнаването на вината на НКВД за масовите убийства в Катин до предаването на цяла Полша в ръцете на Сталин.

Зарди милионите пленени войници и офицери от Руската Освободителна Армия, начело с ген. Власов, репатрирани в Съветския съюз, които впоследствие са разстреляни или изпратени в ГУЛАГ.

Заради заличаването на Хърватия, Словакия, Литва, Латвия и Естония от картата на Европа.

Заради неполучения статут на съвоюваща страна за България, въпреки активното участие на българската армия в заключителния етап на войната и дадените 32 хиляди жертви на бойното поле.

Заради чистките, които съветските варвари и техните местни лакеи извършиха във всяка една от страните, окупирани от СССР.

И накрая, още една малко позната подробност. В последните дни и часове преди примирието, Берлин е защитаван основно от чуждестранни военни формирования на доброволци. Тези бойци са воювали не заради нацистката идеология (доста елементарна, междувпрочем), а с ясното съзнание, че бранят Европа от комунизма. Мир на праха им!

   



Гласувай:
8



1. eltimir - Ден на Смъртта
09.05.2011 13:22
Препечатах го в моя сайт:
http://eltimir.ucoz.ru/
Със заглавие "Девети май - ден на Смъртта". Да, това е ден на еврейската победа над европейските, а и не само над европейските народи. Всеки, който реши да празнува този ден нека знае, че той празнува деня на Смъртта. Деня на собствената си смърт, деня на смъртта на всички хора, които обича и които са му близки.
цитирай
2. nikikm - Който и да беше победил
09.05.2011 17:27
резултатът щеше да е в полза на тези,които стояха и за двамата водачи Сталин и Хитлер.Два фюрера-една цел!За Европа нямаше полезен ход.Който трябваше -спечели.Поляците в катинската гора,не са разстреляни от руснаците,истината вече се знае,макар и да не и е даден ход.В същност сблъскаХА двете най-големи християнски държави в Европа,които платиха войната с милиони жертви и тотална разруха.Намразиха се два народа,светът се раздели също.Малцина разбраха истината за тази война,която си беше стъпка към установяване на НСР или мировая революция ...за същото.
цитирай
3. grigorsimov - на nikikm
10.05.2011 00:14
Да, не руснаците са виновни за избиването на десетките хиляди полски офицери, а господарите на СССР - еврейските болшевики.
Виж следната извадка от моята книга "Срещу течението":
...А за Бухарин, когото обикновено причисляват към "руснаците", привеждам писмо, публикувано от него, в лондонския еврейски вестник “La Revue universelle” March 1, 1928г:
"Да, Русия определено умира. Въобще никъде не съществува и никога не е съществувала, в нито една страна, класа от населението, животът на която да е бил по-лош, отколкото в условията на съветския рай... Ние правим експерименти върху живото тяло на съветския народ - дявол да го вземе, точно така, както в кабинета по анатомия, студентът медик рови в трупа на някой скитник. Прочетете внимателно и двете наши конституции. И в двете, искренно е записано, че на практика, нас не ни интересува ни Съветският съюз, ни която и да е негова част. Това, което ни интересува е универсалната юдейска световна революция, за която ние винаги сме жертвали всички, включително и самите себе си. Тук, в Русия, в наща страна, където сме абсолютни господари, ние не се боим въобще от нищо. Страната, омаломощена от войни, епидемии, смърт и глад, които са все по унищожителни, но знаменатемни средства за нашето дело, повече не е способна и за най-малкия протест, нито за най-малкото възмущение, намирайки се постоянно под незаспиващото внимание на ОГПУ и нашата армия. Често ние сами се учудваме на това търпение на народа. Можете да бъдете уверени, че в целия СССР, нями ни едно семейство, където, по един или друг начин, да не сме убили бащата, майката, брата, дъщерята, а и изнасилили; също, сина или други роднини или приятели. И това е отлично! Още повече, че Феликс Дзерджински спокойно се разхожда из Москва, без никаква охрана, и даже нощем. Когато го упрекнахме за тази непредпазливост, той само се разсмя и каза: "Какво? - Те никога няма да се осмелят - верицата им мръсна”! И той е абсолютно прав. Те..
цитирай
4. grigorsimov - на nikikm - продължение от публикацията на евреина Бухарин:
10.05.2011 00:17
...И той е абсолютно прав. Те наистина никога няма да се осмелят.  
Що за странна страна!?"

(Дзерджински е полски евреин, говорел и пишел на идиш, както и Ленин! - Григор Симов)

превод от руски
цитирай
5. nikikm - Аз за това писах, "два фюрера ...
10.05.2011 21:06
Аз за това писах, "два фюрера -една цел".И понеже всичко се приписва на РУСКИЯ народ и никой няма впредвид друго,затова писах,че не са РУСНАЦИТЕ.Това е,което не знаят поляците и затова са настроени против русите.Чудесен пример за "Разделяй и владей!"Самите руснаци направиха филм със свидетели,в момента нямам линка,но имам филма,от където се вижда,че НЕМЦИТЕ са разстреляли полските офицери.Доказателствата са повече от убедителни.Сега изниква въпросът НЕМЦИ ли са били немците разстрвачи?!Пък и да са били немци,кой им е отдал заповедта?!Надявам се,че си ме разбрал.Играта на нации и националности продължава и до днес и до днес, заблуждава много хора и насочва чувствата им на обич и омраза в погрешна посока. В същност КОЙ,няма значение за осведомените.Това исках да кажа.
цитирай
6. grigorsimov - За убийците в Катин не би трябвало да има спор,
12.05.2011 10:48
понеже още веднага след навлизането в СССР германците канят представители от всистрани да се запознаят на място с масовите гробове. Катин е посетен и от българска делегация, но участвалят в нея висш православен духовник, след 9-ти е убит.
Така че, всякакви спекулации с неопровержимите факти, установени още 1941 г., умишлено или не, прикриват истинските убийци.
Случайно ли мислите, СССР и Запада толкова десетилетия бяха единодушни, че германците са избили полските офицери? А за експертизите на десетките делегации, инспектирали масовите гробове през войната, не се и споменаваше, а и сега не се споменава, защото прословутият Запад и съветският комунизъм са само различни форми на еврейско подтисничество и робство.
цитирай
7. 1001usmivki - http://www. youtube. com/watc...
14.05.2011 18:14
http://www.youtube.com/watch?v=IrJAwCBbnuc

Ето нещо по темата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28377751
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930