Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2011 00:44 - Когато съдим евреите и техните опровержения, винаги трябва да взимаме под внимание Талмуда на който те се подчиняват безусловно! Автор: nikstan
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4003 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 19.05.2011 01:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Той е техен закон и тяхна религия, част от самите тях. Ние, гоите (както те ни наричат) сме глупаци, че им вярваме.

"Ционските мъдреци" или Синедрионът, безспирно и неуморно следва техния стар план за заробване на човечеството и установяване на тяхната въображаема световна империя. Най-голямото доказателство за такава тайна конспирация са техните плодове. Никакъв друг отговор не можем да намерим за днешните събития или в световната история от 200 години насам освен машинациите на финансовата сила, която ги е ръководила през това време.

imageАкадемик Никола Николов с една разумна положителност доказва в книгите си, че протоколите съдържат закона за Ротщилдовата парична мощ, която сега управлява всяка държава в света, включително и нашата България. Протоколите са "закона на нашата банка"— заявява открито равина Райхорн. "Те са закона на английската банка, французката банка, Ню Йоркския федерален резерв, Вашингтонския федерален резерв, Морган и Кун, Льоб и Н. М. Ротшилд и Синове. Те са ключът, който обяснява политическите маневри на тази злостна сила. Всеки трябва да разбере, че тези колосални финансови учреждения не се управляват от никой друг освен от сегашния глава на Ротшилдовата фамилия, с което ни стават ясни световните бъркотии и нашите собствени беди.

В "протоколите" се казва, че съществуват два вида масонство:"тайно масонство" и "показно масонство". Тайното масонство е познато само на тях и "гоя говедо", който участва в другото (откритото), не познава никой от тайното.

Тайното масонство във Франция бяха "илюминатите" в Русия и в Европа — нихилистите, а в Америка — Бе"най Бе"райт. Илюминатите и Нихилистите са били разрушители и убийци, докато Бе"най Бе"райте един модерен таен съвет без никаква история зад себе си. Това, което знаем за него е, че той е една тайна расистка организация за подпомагане на расистки стремежи.

Майер Амшел Ротшилд -основателя на Ротшилдовите богатства, преди смъртта си през 1812 г. чрез завещание създава опекунство (попечителство) на своите имущества за възвишаване на еврейската раса и установяване на световна еврейска империя. Главните принципи на завещанието са били тайни. Неговите имущества трябва да се държат непокътнати и неразделени между наследниците му, които само ще притежават една част от общото, което ще се управлява от първородния син на най-възрастния син.Това е валидно дотогава, докато болшинството от наследниците реши друго.

В момента вече има много стотици наследници, но фамилния профил е същият, богатствата са общи и все още под управлението на един човек. По негово желание и завещание имуществата са запазени и управлявани от смъртта му и до днес. Доколкото се знае, клаузите на завещанието все още се спазват стриктно. От историята знаем само имената на някои от фамилните управители, но тайните методи, по които работят, не ни позволяват да навлезем повече в тяхната същност.

Досега никаква тяхна инвентаризация не е излязла на бял свят, и никакви дела не са водени между Наследниците.

Повечето от историите на Ротшилдовата фамилия са или само еврейски, или силно проеврейски. Това (е и една от причините, поради което еврейството беснее и недоволства, че ние, "гоите" сме се намесили в живота (биографията) на техния полубог — Ротшилд.

Ние не знаем с положителност до какъв размер богатствата на основателя са се простирали по време на неговата смърт в 1812 г., нито знаем нещо за днешната им величина, но по някои оценки то представлява около половината от цялото световно богатство.

Това колосално състояние е било посветено и използвано много енергично за определена цел — да бъдат експлоатирани хората във всички държави на света. Използваните методи са манипулиране на валутите, борсови спекулации и войни. Чрез тези операции Ротшилдови извличат колосални печалби, защото освен финансовата мощ притежават и политическата, която им позволява да повишават и намаляват цените, както си пожелаят. Това е главната причина, поради която ние имаме нашите войни и депресии.

Кодексът на "протоколите" представлява план за завоеванието на света. Този кодекс е бил публикуван веднага след смъртта на Майер Амшел, но някои от протоколите изглежда са съществували от преди. Без всякакво съмнение "Протоколите" представляват напълно неговите принципи.

Както и във всички книги на Николов, и тук Подчертаваме дебело, че всичко това, което пишем, не трябва в никакъв случай да се приема в антисемитски дух. Ние имаме приятели евреи, които не желаем да нараним. Написаното е с надеждата, че може би то ще е от полза за разрешаването на еврейския проблем по мирен начин с подходящи законодателства. Пишем го и за да помогнем на евреите да разберат, че това, което е било преди хиляда години, не може повече да бъде. Народите вече разбраха много неща, които им пречат да живеят един нормален живот, и никога доброволно няма да се подчинят на едно робство.

Пишейки всичко това, ние не сме вдъхновени от никакви други мотиви, освен да помогнем на нашата държава и целия свят. Правейки това, ние съзнаваме, че поемаме някакъв риск - най-малкото преследване и омраза. Ние обаче не знаем и не можем да мразим. Омразата би ни разрушила!

Еврейският философ Леон Рот е заявил: "Юдеизмът е създал евреите, не и обратното. Юдеизмът идва пръв. Това не е една последица, а е една програма и евреите




Гласувай:
6



1. alexanderherzdorf - банално е
23.05.2011 01:04
Нямате ли си друга работа, та се занимавате с конспиративни теории по цял ден. Вече взе да става банално да цитирате Николов и Антонов на всяка крачка...
цитирай
2. genadi2000 - Не знам дали конспиративните теории са вярни...
24.05.2011 23:04
alexanderherzdorf написа:
Нямате ли си друга работа, та се занимавате с конспиративни теории по цял ден. Вече взе да става банално да цитирате Николов и Антонов на всяка крачка...

... но те идеално описват съвремието...
цитирай
3. mahatma - alexanderherzdor,
26.04.2012 22:09
бъди снизходителен, съблогерите се мъчат да изкарат някой лев над пенсийката. Баламосват ни с Талмуда, за да не видим как изнесят от България Паламуда.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319778
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031