Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2011 19:41 - Разказ на швейцарски банкер за Билдербергската група. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2572 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Работил съм в швейцарски банки в продължение на много години. Бях назначен като един от най-добрите упарвители на една от най-големите швейцарски банки. По времето когато работаех там,  се занимавах с плащания, направих пряко парично плащане на човека, който уби президент на друга страна. Бях на среща, на която бе решено да се дадат парите на убиеца. Бях измъчван от съвестта, страдах от главоболие. Това е не само грозен случай, но може би най-лошия.

Това беше инструкция за плащане, разпоредена от чужда разузнавателна служба, написана на ръка, където се даваше заповед  да се изплати определена сума на лицето, което уби топ лидер на друга страна. И това не е изолиран случай. Ние получихме няколко от тези написани на ръка писма от чужди разузнавателни служби, което показва, че се плаща в брой от тайни сметки за субсидиране на революции или да се убиват хора. Мога да потвърдя това, което Джон Пъркинс пише в книгата си "Изповедите на един икономически убиец". Всичко това наистина съществува и банковата система в Швейцария участва във всичко това.

Въпрос: Книгата на Пъркинс беше преведена и на руски език (интервюто взе руска журналистка). Можете ли да ни кажете каква беше тази банка, и кой е отговорен за това?

Отговор: Това беше една от трите най-големи швейцарски банки по това време, и това беше президент на една от страните от Третия свят. Но аз не искам да давам твърде много подробности, защото те ще ме намерят много лесно, ако кажа името на президента и името на банката. Аз рискувам живота си.

Въпрос: И никоя от тази банка не можете да назовете?

Отговор: Не, не мога. Но аз ви уверявам, че това се случваше. В конферентната зала бяхме няколко души. Лицето, което отговаря за фактическото плащане на парите дойде при нас и попита дали може да плати такава голяма сума пари на човек. Един от директорите обясни за какво става дума, както и всички други казаха, добре, можете да го направите.

Въпрос: Често ли се случваше това? Имаше ли някакъв таен фонд?

О: Да. Той беше специален фонд, управляван от специално място в банката, където от чужбина идваха шифровани съобщения. Най-важните бяха написани на ръка. Ние трябваше да ги разчитаме, и в тях имаше разпореждания да се заплатят определени суми пари за убиване на хора, финансиране на революции, стачки, и различни партии. Знам, че някои хора от Bilderberg Group са били замесени в него. Искам да кажа, че те даваха заповеди да се убиват хора.

Въпрос: Не можете ли да ни кажете в коя година или десетилетие се е случило това?

О: Аз не искам да говоря за точната година, но беше през 80-те.

Въпрос: Дали имахте някакви проблеми с този вид работа?

О: Да, много големи. Не можех да спя, и в крайна сметка бях принуден да се оттегля от банката. Ако ви дам твърде много информация, ще ме проследят. Някои разузнавателни агенции на други страни, предимно англоезични, чрез швейцарски банки, даваха инструкции за плащане на незаконни дейности, включително и убийства. В съответствие с инструкциите на външното разузнаване трябваше да се извършват плащания за убиване на хора, които не са изпълнявали поръчки на Bilderberg Group, на МВФ, или, да речем, на Световната банка.

Въпрос: Това е много изумително разкритие. Защо почувствахте необходимост,  да говорите за това сега?

О: Защото
в Швейцариа се срещат Билдербергската група. Защото ситуацията в света става все по-зле и по-зле. И тъй като най-големите банки в Швейцария са въвлечени в незаконни дейности. Повечето от тези операции не са включени в балансовия отчет. Тези сделки не се облагат с данък и никой не ги проверява. Числата, които са там, имат много нули. Това е огромна сума.

В: Милиарди?

О: Много повече - това са трилиони долари, които са напълно извън контрола на закона и извън данъчната система. Това всъщност е грабеж и всичко останало. Искам да кажа, че повечето хора плащат данъци и са граждани, спазващи закона. Каквото се случва, е абсолютно против нашите ценности - неутралност, честност и почтеност. По време на срещите, на които съм присъствал, се обсъждаха напълно чужди на демокрацията неща. Виждате ли, по-голямата част от директорите на швейцарските банки вече не са местни, те са чужденци, предимно англо-саксонци - американци или британци (Г.С: всъщност - евреи), които не спазват нашите ценности, нашия неутралитет, те са против нашата пряка демокрация, но просто използват швейцарските банки за мръсните си дела.

Те използват огромни количества пари, създадени от нищото, за да унищожат нашето общество и хората по земята, за да задоволят собствената си алчност. Те жадуват за власт и унищожават цели държави - Гърция, Испания, Португалия и Ирландия, а Швейцария, е една от последните в дългия списък. Те използват Китай като работна сила. И хора, като Йосиф Акерман, швейцарски гражданин, който е основен управител на германската банка, използва правомощията си да удовлетворява алчността, и въобще не уважава обикновените хора. Той е от Bilderberg Group, и не е притеснен за това какво ще се случи с Швейцария или друга държава.

Въпрос: Казахте, че някои от тези хора ще присъстват на заседанието Bilderberg през юни в Сейнт Мориц?

Отговор: Да.

В: Сега те заемат ли място във властта?

Отговор: Да. Те използват огромно количество от наличните си пари за унищожаване на цялата страна. Те унищожават нашата индустрия, и я възраждат в Китай. От друга страна, те предлагат възможности за нахлуването в Европа на китайски стоки. Работниците в Европа, печелят все по-малко и по-малко. Истинската цел е да се задуши Европа.

В: Какво мислите, има ли срещата на Билдерберг в Сейнт Мориц символично значение? Тъй като през 2009 г. те бяха в Гърция, през 2010 г. - в Испания, и виждате, какво стана с тези страни. Може ли това да означава, че с Швейцария може да се случи нещо подобно?

О: Да. Швейцария е една от най-важните за тези страни. Те ще се срещнат в Швейцария, защото освен всичко друго, те искат да стъпчат всички стойности, върху които тя стои. Разбирате ли, това е за тях пречка, че не е в ЕС и еврозоната, както и, че не се контролира от Брюксел.


Тяхната цел е да бъдат ексклузивен клуб - елит, където е съсредоточена цялата власт, както и всички други да са им подчинени.

Въпрос: Смятате ли, че целта на Bilderberg е създаването на световна диктатура, контролирана от големите корпорации, където ще вече няма да има независими държави?

О: Да, и Швейцария остана единственото място с пряка демокрация. Може би искат да направят с Швейцария, същото, което направиха с Исландия, когато всички банки бяха обявени в несъстоятелност и страната като цяло.

В: И ще я направят част от ЕС?

О: Разбира се. ЕС изцяло е под контрола на Bilderberg.

В: Какво мислите, има ли начин да се предотвратят тези планове?

О: Това е причината, поради която аз говоря с вас. Установяване на истината. Това е единствения вариант. Да се разкаже за техните планове, за да излязат на светло. Те не обичат да бъдат в светлината на прожекторите.


Следва продължение...

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314997
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031