Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2011 19:37 - Крият метод за лечение на всички болести! Автор: nikstan
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2607 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Роял Реймънд Райф е роден през 1888 г., бил гениален лекар, биолог и физик от Сан Диего, САЩ, удостоен за постиженията си с 14 награди и титлата „почетен доктор” на университета в Хайделберг.

Още през 30-те години на миналия век американският лекар и учен Реймънд Райф изработва свърхчувствителни микроскопи превъзхождащи дори днешните електронни и позволяващи му да вижда вируса на рака и много други живи, които по друг начин не могат да бъдат видени.

image

Роял Реймънд Райф

Всъщност д-р Райф пръв идентифицира микроорганизъм, който е главна причина за развитието на ракови заболявания при хората, когато се създадат необходимите условия за това. Райф видял и вирусите, които допринасят за развитието на полиомиелит, херпес, грип и много други болести, и документирал педантично всичките си изследвания със снимки, филми и подробни записки.

За да унищожи микробите, Райф използвал същия физичен принцип, който му помогнал да ги наблюдава живи – принципа на резонанса. Атакувайки ги чрез специално създаден от него уред с електромагнитни вълни с тяхната резонансна честота, но с много по-голям интензитет, той предизвиквал разрушаването им.

Методът на Райф унищожавал само вирусите без изобщо да засяга здравите клетки и тъкани. Всички нелечими болести, измежду които ракът, туберкулозата, левкемията и много други, ставали 100% лечими при всеки техен стадий.

… Но ни оставят да мрем като мишки

image

Изобретението

Райф постига невероятни резултати и първоначално е признат от най-големите медицински величия за времето си. През тридесетте години неговата лечебна техника започва разпространение, но за кратко време е спряна и конфискувана от управляващите лекарствената индустрия… След като се запознава с постиженията му, шефът на АМА (Американската медицинска асоциация) по това време Морис Фишбейн му предлага да откупи патента над изобретенията му за период от 8 години.

Райф отказва, защото знае, че могат да злоупотребят с изобретението му, но е принуден да прекрати дейността си, защото АМА възбужда съдебен процес срещу него и методите му на лечение. През 1939 г. АМА се възползвала от всички средства и цялата власт, с която разполагала, за да спре изследванията и работата с уреда на Райф. Голяма част от документацията с изследванията му била открадната, а микроскопите му – изпотрошени.

Последният удар за Райф обаче бил, когато полицията незаконно нахлула в лабораторията му и конфискувала цялата останала информация, обхващаща десетилетния му труд. Лекарите, прилагащи неговия метод, били заплашени с отнемане на правото да практикуват и дори със затвор, а тези, които се опитали да го защитят, били подложени на финансови репресии. Нито един медицински журнал не се наел да публикува трудовете му.

И все пак… има надежда!

image

У нас има ел. уреди, работещи на принципа, открит от д-р Райф!!

И така този изключителен, но много скромен учен, отдаден на своето дело за благото на човечеството и чужд на слава и фалшив блясък, никога не получил полагащите му се признание и известност за откритието, което направил! Медицинската индустрия и нейният антураж се постарали добре името и работата му да потънат много бързо в забрава, като никъде в научните списания не се допускали статии от него или за неговите разработки. Поколения студенти по медицина са завършвали, без дори да чуят името му или каквато и да било информация както за откритията на д-р Райф…

ЗЕПИР ЕООД е единствената фирма в България, занимаваща се професионално с разработка и производство на уникални за нашия пазар ел. уреди, работещи на принципа, открит от д-р Райф. Фирмата произвежда и хранителни добавки с лечебен и антипаразитен ефект. Интернет адрес: www.zepir.com

Каролина Церовска


Тагове:   лек,   за всичко,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316317
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031