Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2011 21:31 - Денят преди 11 септември 2001 г. - забравеното събитие. Автор: alexanderherzdorf
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3784 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Атентатът срещу Световният търговски център се превърна в едно от най-смразяващите и съдбоносни събития в най-новата ни история. И до днес съществуват безброй много конспиративни теории, доклади и анализи на това събитие, като всеки дава различен отговор в какво, къде точно и кой е причината за случилото се ужасно деяния. Не смятам да се занимавам с тези теории, нито да ги анализирам, а смятам да се върна един ден назад преди тази дата, за да ви представя едно друго събитие, останало твърде в сянка, която буди притеснение и води до задълбочен размисъл дали не е възможна връзка между събията на 11 септември и това, което се е случило на 10 септември...

На 10 септември 2001 г. министърът на отбраната на Съединените щати излиза с изявление, че Пентагона не може да се отчете за 2,3 трилиона долара, което представлява една четвърт от бюджета й. За да опиша колосалността на тази сума, ще използвам следните примери: ако тези пари се подредят в банкноти по 100 долара те ще покрият цялото разстояние от морското равнище до открития космос и обратно и пак ще има достатъчно да се покрият още 30 мили. По това време това е било доста повече от цялата американска валута, която се е циркулирала по Земятя в това време и никой не може да излезе с позиция за какво са били изхарчени тези пари. Изчезването на такава огромна сума сама по себе си говори колко би било абсурдно твърдението за счетоводна грешка и ясно крещи следните думи: това е огранизирано престъпление. От високите трибуни Ръмсфелд се заканва срещу военно-промишленият комплекс и обещава разследване и промени срещу подобна дейност като признава опасността, която представлява тази престъпна дейност, но на следващият ден в Кулите-близнаци се блъскат двата самолета, а трети се удря в Пентагона. Резултатът е болезнен за цяла Америка – Патриотичният акт и войната в Афганистан, а в последствие и в Ирак, което дори увеличава парите наливани във военна промишленост. Никой не може да предположи мащабът на тъмните сделки, които са сключени след това, но едно е ясно – случилото се на 10 септември, неминуемо има връзка със събитията от 11 септември. Мащабът на случилото се просто го потвърждава.


image


image






 



Гласувай:
4



1. nikikm - Много вярно, но за доуточнение:
18.07.2011 18:17
Изказването на министърана на отбраната е на 10 и е интересно само по себе си,като факт.Самата организация по взривяването на кулите,не би моогла да бъде организирана за един ден.Нещата са много по-дълбоки,не са конспирация и вече са доказани.Естествено не им се дава гласност и се игнорират,поддържа се официалната позиция.Колкото до пари,от кулите са изнесени,изчезнали или изпарили" огромно количество злато и валута.Самолети не могат да съборят кулите,нито да ги взривят,но са взривени от вътре.Пентагонът е нападнат с ракета,а не със самолет и още и още.Има цели книги и филми,интервюта на специалисти.Същевременно уволнени редактори,за истината.Но си прокараха фашисткия закон с ограничаване правата и свободите на хората.,което беше една от целите,Някои спечелиха пари от застраховките???.Пентагонъг също.Един интересен списък от подобни събития:Райхстага,нападението Пърл Харбър,Тонкинският залив,сега кулите.Може някой да го допълни.Това са необходими жертвоприношения за мащабни измами и престъпления!
цитирай
2. aleksibg - партиния дом
18.07.2011 23:08
партиния дом
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28348664
Постинги: 4298
Коментари: 7559
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930