Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2011 13:38 - Наглостта на евреите в България няма граници. Автор: evreite
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3035 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Финансовият министър Симеон Дянков и младата му любовница и съветничка Ирина Велкова обикалят света на гърба на данъкоплатеца. Последният им романтичен воаяж беше до Шанхай, по повод световното Експо.


image

Не е ясно по каква работа са били там, едва ли за подкрепа на българското представяне, което беше повече от катастрофа – родният щанд напомняше на описания от Алеко Константинов в „До Чикаго и назад” – народни носии, калцуни и розово масло. Посетители нямаше – дори Симеон Дянков не уважи българския павилион.
image

Прелюбодейците не крият връзката си

Какво тогава е правил в Шанхай?

Министерството на Дянков е ведомството, което харчи най- много за самолетни билети. Като пътниците обикновено са самият министър и държанката му. Преди няколко месеца, отново нашумя скандално пътешествие на прелюбодейците. Навръх рождения си ден Дянков беше в Брюксел. За да не празнува сам, любовницата му Ирина Велкова на държавни разноски отиде на партито. Скандалът обаче беше умело потулен.

Финансовият министър обаче не спря дотук с подаръците за метресата си.

image

Семейна хармония само пред обективите

Ирина Велкова беше назначена за шеф на кабинета му. В резултат от издигането в длъжност, студентката получава заплата на висш държавен служител и ведомствено жилище. Назначението обаче е абсолютно незаконно, защото младата госпожица още не се е дипломирала. Симеон Дянков обаче хич на се интересува от хорското мнение. Затова, освен че уреди Ирина с дом, лично й помогна да го обзаведе. Финансистът беше забелязан преди седмица, заедно с Велкова, да товарят кашони с електроуреди в минибус на паркинга на хипермаркет.

Дянков обаче си има тактика – след всеки нов скандал около извънбрачната му връзка, веднага започва да се появява на публични места със съпругата си Керълайн и двамата си сина. Семейна идилия, но само докато отшуми скандалът.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28368541
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930