Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2011 17:47 - Убийството на руското царско семейство е заповядано от Яков Шифф. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4366 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

През юли 1918 г., Яков Шиф, американският банкер - евреин, чрез дипломатически канали на САЩ изпратил съобщение до руските болшевики да унищожат бившия император Николай II и неговото семейство.

Този добре скриван исторически факт, както и решението за убийството на царското семейство е описан в книгата на Юри Лина "Под знака на Скорпиона." По-долу е един кратък откъс от тази книга:

"Заповедта за убийството на царя и семейството му всъщност дойде от Ню Йорк. Ленин не каза почти нищо по този въпрос. Болшевиките са били принудени да избягат от Екатеринбург толкова бързо, че не са имали време да унищожат всички ленти с посланията от телеграфа. След завземането на Екатеринбург от "белите" тези ленти са намерени в сградата на телеграфа, Николай Соколов [авторът на подробно разследване, проведено през 1919 г. под ръководството на лидера на "бялото движение" Александър Колчак], ги събрал, но не могъл да ги разчете. Декодирането било извършено от експерти в Париж едва през 1922 година. Соколов открил, че телеграмите били много разобличителни, защото имали пряко отношение към убийството на царя и семейството му.

Председател на Централния изпълнителен комитет Яков Свердлов изпраща телеграма на Яков Юровски, известявайки го, че след като той казал на Яков Шиф в Ню Йорк за приближаването на Бялата армия към Екатеринбург, той получил заповед от Шифф да бъде ликвидиран царя и семейството му. Тази заповед е била доставена на Свредлов през U. S. мисията, която по това време била във Вологда.

Свердлов нарежда на Юровски да изпълни заповедта. Но на следващия ден, Юровски решил да провери дали поръчката се отнася за цялото семейство или просто за бившия император. Свердлов потвърдил, че трябва да се унищожи цялото семейство, и Юровски е назначен за отговорен по изпълнението на поръчката.


Историкът Едуард Радзински, евреин по рождение, се опитва да каже, че Ленин е наредил убийството на царя и семейството му. Но такава телеграма в архивите ни е намерена. Обяснението на Радзински, че телеграмата от Ленин е била унищожена не издържа, тъй като са запазени много материали, които компрометират Ленин в други отношения. Защо само тази телеграма е трябвало да бъде унищожена, без да се обърне внимание на другите уличаващи документи?

През ноември 1924 Соколов казва на близък приятел, че издателя се страхувал да публикува тези чувствителни факти. Те са били извадени от книгите. Соколов показва на един приятел оригиналните послания от телеграфа и дешифровката. Един месец по-късно, Соколов умира. По това време той е трябвало да ходи в САЩ, за да свидетелства в полза на автомобилния магнат Хенри Форд, срещу който е заведено дело от Кун, Lobe и Ко, за публикуване на книгата му "Международното еврейство".

Книгата на Соколов "Убийството на кралското семейство" е издадена в Берлин през 1925 г., без горната информация. Тези факти бяха направени публично достояние едва през 1939 г. в списание "Царски вестник". Ролята на Яков Шифф в убийството на кралското семейство е станала известна на руската общественост едва през 1990 година."
(Край на цитата. страници 276-277).

Тази разобличителна и крайно опасна информация за истинските виновници за комунизма, може би е основната причина, че книгата "Под знака на Скорпиона", всъщност е мълчаливо забранена, защото не може да бъде закупена в книжарниците, а Amazon.com спъва продажбата й с изключително високата цена ($ 157.95). Въпреки това, забраната важи не само за самата книга, но също и за нейния автор.


Юри Лина, бивш естонски гражданин, който сега живее в "либерална" Швеция, установява, че свободата на изразяване, най-малко за него, има много ограничено приложение.
Сега той отново е изправен пред необходимостта от полулегални лекции пред малки групи, както в "старите дни" в Съветска Естония, преди КГБ да го принуди да направи избор: или да емигрира или да стигне до заточение.

Справка: Николай Соколов е роден в Мокшане, близо до Пенза през 1882 година. След като работи като преподавател по право в Харков, той е бил съдия и магистрат. След Октомврийската революция, той избягал в Омск. Като монархист, е участвал в няколко неуспешни опита за освобождаване на семейство Романови. На 7 Февруари, 1919 г. бил официално назначен от адмирал Колчак за следовател по убийството на царското семейство. През 1920 г., след поражението на Бялата армия, Соколов напуска Русия и се установява в малко градче във Франция Salbris. Болни и бедни, с младата си жена и две малки деца, той се посвещава на работа на резултатите от разследването, до смъртта си на 23-ти ноември, 1924. През същата година неговата книга «Enqu? Le judiciaire Sur l"assassinat de la Famille imperiale Russe» («Убийството на царското семейство. От бележките на следователя, Н.A. Соколов") била издадена от «Payot» . В тази книга, той заключава, че цялото семейство Романови е бил убито в Ипатиевската къща, а телата им кремирани.




Гласувай:
4



1. lambo - Много Яковци бе !
06.08.2011 22:07
"Председател на Централния изпълнителен комитет Яков Свердлов изпраща телеграма на Яков Юровски, известявайки го, че след като той казал на Яков Шиф"

В основата на всяко зло на земята, стои един евреин ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312083
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031