Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2011 23:10 - Комунистически Китай - поредната юдомасонска империя на Сатана
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3511 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Няма да публикувам текста и снимките, защото е прекалено гадно! Пускам само кратък коментар и ви посочвам източника, на английски и на български: СеулТаймс:

http://theseoultimes.com/ST/?url=/ST/db/read.php?idx=7333 -на английски

и: http://genadi2000.blog.bg/politika/2011/08/15/cherven-kitai-imperiiata-na-satanata-v-komunisticheski-kitai.801818 - на български.

И така: според журналистическо разследване и заснети с камера видеоиали, става дума за приготвяне на"традиционна" комунистическа супа от абортирани бебета, и хапчета изготвени от прахта на абортирани бебета, които се продават доста скъпо в Южна Корея и сигурно не само там.

Но всъщност, става дума за натрапените сатанински нрави, навсякъде, където юдомасоните са извършили своите "велики" капиталистически или комунистически революции и са наложили с пропаганда, терор и ужас, своята юдосатанинска власт.

Който се е интересувал вероятно знае за списъците с имената и националността на съветските ръководители. А те, според тогавашната информация с която са разполагали авторите, са 95% евреи. Но според съвременните данни - 100% са евреи, вкл. Ленин и Сталин (колкото и невероятно да ви се струва). А авторите на списъците са работели независимо един от друг и така са ни оставили два отделни авторски списъка.

Ето ви името на единия от двамата, с извадка от брошурата му "Евреите в Русия”, съдържаща списъците на съветските ръководители от 1918 г.:

Виктор Марсден – Евреите в Русия

...В никакъв сличай не е вярно, че Русия е единствената жертва на евреите. Русия просто повтори участта на Англия и Франция, която ги постигна в техните собствени "Велики раволюции".
Преди революцията евреите напълно контролираха царското правителство, така както контролираха и английското правителство, посредством своите събратя,намиращи се буквално във всеко Английско министерство и на всяко място,представляващо някакъв интерес. При което за евреите работят не само чисти евреи, но и полуевреи, и скрити евреи, така, както се случваше и в Русия.Еврейската опасност вече не е опасност, но тоталната еврейска диктатура над целия свят е свършен факт. Евреите напълно контролират всички богатства в света, парите,полезните изкопаеми и информацията. Колкото по-скоро британците възприемат този факт, толкова по-добре ще е за самите тях, понеже до сега никой не е попречил на евреите да изпълняват програмата си за контрол над света,изложена в"Протоколите на ционските мъдреци"...

Същият автор, Виктор Марсден, дългогодишен кореспондент на английски вестник в Русия, е преводачът и на "Тайните протоколи на ционските мъдреци”, заради които веднага след завръщането му в Англия е отровен.

Другият автор на списък с имената на болшевишките съветски ръководители е Робърт Уилтън, кореспондентът на в. "Таймс" в Русия. Той е бил един от най-осведомените хора за събитията в Русия, преди революцията, по време на революцията и след нея. Живял е Русия и там е получил образованието си. В книгата "Последните дни на Романови", издадена на френски, той също публикува списък на хората, управлявали Русия 1918 г., по националности.

Списъците ще намерите в интернет. Тук само ще спомена за "руснаците” Ленин и Сатлин: Ленин евреин, най-малкото, по майка. Говорел е свободно еврейския език "идиш” (юдиш). А Сталин, уж беше грузинец, но сега пишат че всъщност бил осетинец, но имената му изцяло са еврейски – Йосиф Висарионович Джугашвили. А Джугашвили, означава – еврейски син!

А за Бухарин, когото обикновено причисляват към "руснаците", привеждам писмо, публикувано от него, в лондонския еврейски вестник "La Revue universelle” March 1, 1928г.

"Да, Русия определено умира. Въобще никъде не съществува и никога не е съществувала, в нито една страна, класа от населението, животът на която да е бил по-лош, отколкото в условията на съветския рай... Ние правим експерименти върху живото тяло на съветския народ - дявол да го вземе, точно така, както в кабинета по анатомия, студентът медик рови в трупа на някой скитник. Прочетете внимателно и двете наши конституции. И в двете, искренно е записано, че на практика, нас не ни интересува ни Съветският съюз, ни която и да е негова част. Това, което ни интересува е универсалната юдейска световна революция, за която ние винаги сме жертвали всички, включително и самите себе си. Тук, в Русия, в наща страна, където сме абсолютни господари, ние не се боим въобще от нищо. Страната, омаломощена от войни, епидемии, смърт и глад, които са все по унищожителни, но знаменатемни средства за нашето дело, повече не е способна и за най-малкия протест, нито за най-малкото възмущение, намирайки се постоянно под незаспиващото внимание на ОГПУ и нашата армия. Често ние сами се учудваме на това търпение на народа. Можете да бъдете уверени, че в целия СССР, нями ни едно семейство, където, по един или друг начин, да не сме убили бащата, майката, брата, дъщерята, а и изнасилили; също, сина или други роднини или приятели. И това е отлично! Още повече, че Феликс Дзерджински* спокойно се разхожда из Москва, без никаква охрана, и даже нощем. Когато го упрекнахме за тази непредпазливост, той само се разсмя и каза: "Какво? - Те никога няма да се осмелят - техната верица кучешка”! И той е абсолютно прав. Те наистина никога няма да се осмелят. Що за странна страна!?"

*Дзерджински – върховният началник на Че Ка, е полски евреин, говорел и пишел на идиш, както и Ленин)

превод от руски, от: http://zarubezhom.com/antigulag.htm

Същото се отнася и за комунистически Китай.

 

Случайно ли, карайно изостаналият доскоро Китай (където и сега, за огромното мнозинство от селското население е проблем порцията ориз, веднъж на ден), се превърна в световна икономическа, а и финасова сила? – Не, никак не е случайно, защото още в 19-ти век, в тайните протоколи пише, че в еврейските каси е съсредоточено цялото злато на света, и че те командват борсите, и те определят цените на всички стоки и суровини. И че техната Банка е "единна и непоклатима”. И на практика, всички банки по света, вкл. "националните” са само и единствено – еврейски, и то не на отделни евреи, а на световната им сатанинска организация.

Ето защо произведените в Китай стоки се внасят в САЩ (а и по целия свят) само с 2% мито, а внасяните в Китай стоки от САЩ, се облагат с 40% мито!!

Много добре е известно, че Световната търговска организация се ръководи не от Китай, а от евреите в САЩ и Англия. Така че, именно те са тези, които определят, къде да се инвестира, в коя страна да се пренесе финансовият им ресурс, и къде да се организира масовото производство! И къде другаде, ако не в комунистическия Им Китай, където няма права на работниците, нито човешки права – въобще.

 

И кой, мислите, ще победи в тази напълно неравна битка? САЩ и останалият свят, от една страна, или комунистически Китай – от друга?

Ясно е, и вече се вижда с просто око, че САЩ са обречени от досегашните си господари – евреите, и ги очаква подминавалата ги до сега – "Велика” комунистическа революция, за успеха на която отдавна са готови огромни концлагери, разпределени из цялата територия на САЩ!

 

Никак не случайни има пророчества за САЩ, в които се предрича именно такова тяхно бъдеще. Ще ви спомена само едно изречение от известен руски монах, който още по времето на болшевишката революция в Русия предсказва (според дадено му от Светия Дух видение), че: "Сега това се случва при нас, а последни ще са САЩ”

Ще ви приведа и цитат от писмо на Албърт Пайк – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка (а по-късно и на световното масонство), който преди смъртта си – 1891 г., написал писмо до италианския революционер Джузепе Мазини, с инструкции как да се прилагат масонските планове в Италия:

 

"Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер (дявола)... За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"!

 

Този цитат, за първи път се е появил в книга на Лео Таксил, през 1897 г. след смъртта на Пайк - 1891 г.

 

И един обобщаващ мой /на Григор Симов/ коментар, към чужд постинг:

Всичките т.н. чуждестранни фирми - "уважавани инвеститори" не са гръцки, руски, германски, американски и т.н., а са еврейски, до една. И то не на отделни еврейски собственици, а на световната сатанинска еврейска мафия, чийто символ е окото на върха на пирамидата, изобразена на еднодоларовата банкнота. Същото е и с банките. Всичките те, големи и малки, "частни" или "национални", са само и единствено - еврейски поделения, под различни имена, на "еднината и непоклатима световна юдейска банка" (както го и пише в тайните им протоколи).

Освен това, всичките "световни" вериги магазини, от всякакво естество, и специално, за хранителни стоки, за безалкохолни и за бутилирана минерална вода, са изключително еврейски. И т.н., и т.н.

В почти всички държави правителствата са съставени от явни и тайни евреи. В България вече почти всички министри са евреи. Евреи са началници и директори на всички служби, отдели и така наречените "независими" (от народа) институции. Евреи са и повечето кметове на големите ни градове, а и кандидатите "ни” за президент.



Тагове:   китай,


Гласувай:
7



1. allvin - Значи идва краят на земната цивилизация ...
16.08.2011 05:45
Това за яденето на абортирали бебета в Китай го бяха поместили само преди няколко месеца в една група във фейсбука,но на хората им стана толкова гадно,че само след 2-3 часа махнаха този материал. Сега за втори път се срещам с тази гнусна информация.
цитирай
2. vandela007 - След този постинг те изключвам от ...
16.08.2011 16:57
След този постинг те изключвам от ЛЮБИМИ....
цитирай
3. grigorsimov - Цитат от тайните ционистки протоколи
16.08.2011 18:40
"Гладът дава на капитала права над работниците по-сигурно, отколкото законната царска власт даваше тези права на аристократите. С нуждата и с раждащата се от нея робска зависимост ние ще движим тълпите и с техните ръце ще унищожаваме ония, които се изпречват на нашия път и когато дойде времето да се короняса нашият всемирен владетел, същите тези робски ръце ще пометат всички препятствия, които му пречат".

(Протоколи от световния ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г. или т.н. "тайни протоколи на ционските мъдреци")
цитирай
4. djovana38 - НЕ ИЗВРЪЩАЙТЕ ГЛАВА С ОТВРАЩЕНИЕ!
16.08.2011 21:32
Толкова неща има около нас, които будят отвращение, а никой не се притеснява!Не сте ли чували или чели, че Мао-дзе-дун и други ръководители са консумирали отвратителни коктейли, за да останат ВЕЧНО МЛАДИ и вечно ЖИВИ! Някой беше се изказал, че след Трета световна война, рекламите в Китай ще бъдат написани на иврит. Бавно и сигурно вървят напред...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319648
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031