Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2011 19:47 - Християни, пазете децата си преди жидовската Пасха (Песах)! Автор: balkanec
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5658 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 18.08.2011 19:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ритуалните убийства - Процесът Бейлис (1911-1913)
РИТУАЛНОТО УБИЙСТВО НА СВ. АНДРЕЙ КИЕВСКИ
През пролетта на 1911 г. Украйна и Русия настръхват от пореден случай на смразяващо престъпление - отвличането на 12-годишен ученик от Духовното училище в Киев. Тялото на момчето е открито направено на решето с остри инструменти и с източена кръв.


image

 


image
Киев в началото на 20 в.



image
Жертвата - Андрей Ющински (1898 — 12 март 1911)

Всички познати го описват като способно, любознателно и смело момче. Понеже бил луда глава и често се разхождал вечер, без да се страхува от тъмните улици, малкия Андрей получил прякора «домовой». Искал един ден да стане свещеник.


image
"В памет на мъченика на жидовете. Християни, пазете си децата!!! На 17 март започва жидовския Песах."


Разследването е последвано от бурен съдебен процес. Цяла Европа следи делото, а в хода му еврейското население на Киев е обвинено в ритуални убийства.
Световната общественост е разделена на два лагера и битката излиза и от залата на съда и от контрола на руските власти.


На брега на Днепър
image

През един мартенски ден ученикът Андрей излязъл и повече не се прибрал.
След няколко дни група деца играят в околностите на града, край пещера на брега на Днепър. Там го откриват.


image
Пещерата, в която е намерено момчето


Тялото му е покрито с 47 рани, надупчени с шило и през тях кръвта му е почти източена. Така го и откриват децата - седнал, със завързани ръце, в джоба му намират парцал, с който после се разбира, че при жертвоприношението са му запушили устата. Следователите казват, че е бил убит другаде и след това е оставен в пещерата.

image

image



Случаят БЕЙЛИС


image

През март 1911 г. по време на юдейската Пасха е намерен трупът на 13-годишния Андрей Ющински. Той е захвърлен в една пещера в близост до завод за тухли. Управител на завода е евреинът Мендел Бейлис и там живеят още седем еврейски семейства.
Петима свидетели декларират, че в деня на убийството са видели как Бейлис влачи детето към една пещ за кирпич, след което никой вече не го е видял живо.
Даже защитника на Бейлис евреинът Грузенберг признава, че в тухларната руски убийци не биха могли да влязат без да бъдат забелязани от живеещите там юдеи.
Тялото е обезкървено по ритуала - чрез нанасяне на множество рани от няколко души с остър длетоподобен стилет.


image
Св. мъченик от евреите Андрей Киевски - дете
Вляво от мъченика е пещерата, в която е намерено тялото му, вдясно - фабриката на чиято територия е тя



image
Бележития руски философ
Василий Розанов е един от инициаторите за обявяването на ритуално убитото момче за мъченик


Членът на медицинския съвет професор Косоротов заявява, че по негово убеждение злодеите, убили Ющински, са имали намерение да получат възможно най-голямо количество кръв за някакви цели...
Професорът от Киевският университет психиатърът Скиорски заключава, че убийството не е извършено от душевно болни хора а от лица привикнали да убиват животни, като целта е расова или още по вероятно - религиозна...
За експерт по делото е привлечен професора от Петербургската Римокатолическа академия ксендза Пранайтис. Ето неговото заключение:
"Аз стигнах до следните изводи:
1. Че ритуалните убийства на християни от юдеи не са измислица а действителност.
2. Че ритуалните убийства се явяват като резултат от действията на фанатици, които стигат до крайно уродливи изводи от тълкуването на еврейското учение.
3. Че докато не се докаже противното, убийството на Ющински от Киев по своя характер, обстановка, ...способите за нанасяне на раните и множеството поражения по тялото на жертвата, които имат за цел изтезания и мъчения, разположенията на пораженията по тялото на жертвата, обезкървяването й с почти цялата кръв, както и липсата около трупа и по дрехите, времето на убийството -преди еврейската Пасха -носи всички черти на типично ритуално жертвоприношение.
Трупът е измит и после облечен, което никога не би направил обикновен престъпник."

Това е само един от многото случаи описани в книгата за "
РИТУАЛНИТЕ УБИЙСТВА НА ИЗБРАНИЯ НАРОД".



Уикипедия:
Делото Бейлис


За ритуалното убийство е обвинен евреина Мендел Бейлис. Три други деца са го видели да влачи жертвата към кирпичена фабрика. И трите деца свидетели умират в хода на делото - по всеобщо мнение най-вероятно отровени.


image
Арестувания евреин Бейлис

...

Три убийства на свидетели и двама следователи отстранени за подкуп

Цялото международно еврейство се вдига в защита на Бейлис. Кампанията за потулване на тайната за ритуалните убийства е грандиозна - от истерия в световната еврейска преса с обвинения към руското самодържавие, до всякакви манипулации и интриги в хода на делото.

За евреите Бейлис е "герой":

image
Плакат в защита на Мендел Бейлис


Процесът се протака безсмислено две години.
Първият следовател е отстранен и осъден на затвор, защото се установява, че е взел огромен подкуп, за да отклони разследването в глуха линия.
Вторият следовател е отстранен по същата причина - сериозни подозрения за подкуп, но не е осъден, понеже няма преки доказателства, че е взел подкупа.
На съда са подхвърлени други обвиняеми, а причината за убийството е представена за чисто битова и криминална. Мендел Бейлис се измъква.
Съдът не издържа на натиска и заключава, че убийството действително е с очевиден еврейски ритуален характер, но няма преки доказателства, че извършителят е Мендел Бейлис. Действително преките доказателства в края на процеса вече ги няма - те са изчезнали със смъртта на трите деца-свидетели. Бейлис е оправдан пред погледа на изумена Русия.


image
Процесът Бейлис, съдът


Въпреки решението на съда, налице остават

свидетелствата

Из:
Отчет на американския консул в Одеса, Джон А. Фронт до Държавния секретар на САЩ

13 ноември, 1913 г.
Относно: Ритуално убийство в Киев
Сър,
Неотдавна на територията на нашата консулска област стана убийство и съдебен процес, които приеха огромни пропорции и въвлякоха цяла Русия и чужбина, до където достигат телеграфът и пресата.
На 12 март по руския и 25 март по западния календар 1911 г. християнско момче на 13 г. по име Андрей Ющинский изчезнало от дома си в Киев. Осем дни по-късно, тялото му било намерено в една от пещерите в града.
Част от дрехите му са изчезнали, а останалите са в кръв и глина. Посмъртното изследване открило върху неговото тяло 47 рани, като всичките са направени с инструменти от хирургичен тип. Раните били нанесени по специална система, та да предизвикат максимално изтичане на кръв.

image

Раната на едното от бедрата видимо е безцелна, а други две проникващи рани в сърцето, видимо са били нанесени, за да предизвикат бърза смърт. За нанасянето на тези рани, рубашката била разпорена и те били нанесени на голо тяло. Момчето до тогава е било здраво, силно и активно. Обаче нищо не показва, че то е оказвало някаква съпротива. Впечатлението е, че е било изплашено или хипнотизирано до пълно подчинение. Най-малко двама души са участвали в убийството, като единия от тях е държал устата и носа му, вероятно за да предотврати викове или задушаването да предизвика по голямо изтичане на кръв.

image


Убийството предизвика голяма възбуда и шум.
Генерал-губернаторът и министерството на правосъдието поискаха издирване на убийците и възложиха делото на доста уважаван магистрат, който по една или друга причина се отказал да се занимава и оставил всичко на следователя Мишчук.
Мишчук имал репутация на умен и опитен следовател, но по неизвестна причина той целенасочено повел следствието по грешен път. Той обвинил за убийството майката и приемния баща на момчето. Бидейки арестувани, те изпитвали неизразими душевни страдания. В края на краищата, правдата била възстановена и те били освободени. Следователя Мишчук го съдиха за професионално престъпление и го осъдиха на затвор. Предположиха, че е подкупен от заинтересовани лица, така че истината никога да не излезе на светло. Беше назначен друг още по-опитен следовател - Красовски. Той, изглежда, е започнал да разкрива сериозни улики, които е запазвал в тайна. Внезапно и той прекратил всякакви усилия по следствието и също го повел в лъжлива посока, обвинявайки всеизвестни убийци и грабители. Пак възникнала сериозна увереност, че следователят е взел голям подкуп. Но него не можаха да подведат под съд, поради липса на достатъчно улики.
Така много месеци били изгубени напразно и накрая от Петербург пристигнал следствен магистрат да инспектира случая.
Ето от тук и започна всичко.
За съжаление през изминалите месеци много улики били унищожени от безсъвестните следователи. Сега вече следствието предположило, че това е било еврейско ритуално убийство, извършено преди еврейската Пасха, за което се избират полово незрели момчета.
Съществува вяра, че кръвта, получена от тези убийства, се смесва с еврейското безквасно тесто, наричано маца. Това не трябва да се смесва с канибализма и нищо в публичната еврейска религия не призовава към такива неща, но предполагат, че това е символична тайна кабалистична процедура, за обединяване на евреите, против всички неевреи, за да ги свърже в една кръв и да не се позволи да умре идеята, че евреите са хора от избрана раса; че всички други хора, са просто тяхна храна и имат право на съществуване, само докато с нещо са полезни за евреите.
С това нямам за цел да докажа изцяло или частично тези обвинения против евреите, но тези обвинения не може да бъдат игнорирани така леко. Главната причина за вярата в магическата сила на тези ужасни ритуални убийства, трябва да се търси в забележителната солидарност на евреите - за разлика от другите раси, те притежават с нищо несравнима организация.
За времето, в което руското население се удвоява, броят на евреите се учетворява. За времето, в което руснаците увеличиха богатството и благосъстоянието си, двойно, евреите увеличиха своето богатство осемкратрно.
Тялото на момчето Ющински било намерено в керамичкия завод на Зайцев. Следователите предполагат, че живеещият при завода евреин Мендел Бейлис е хванал момчето, набутал го е в студената пещ за печене на тухли, след което вече никой не е виждал момчето живо. Забележително е, че всичките тези свидетели, които са видели и свидетелствали, че Бейлис е влачил момчето, бяха междувременно убити.
Русия има процент евреи, много превишаващ процента на евреите в другите страни. Много руснаци предлагат, че от Русия трябва да се изселят много евреи, та другите страни да споделят това нещастно бреме.


image
Карикатура от времето на делото Бейлис (1911-1913 г.). Надписите са на идиш -
Жертвеното убийство


Доказателствата не бяха пълни, например: че в керамичната фабрика са ставали тайни сборища и преди това; че известни радикални ръководители на еврейски секти от цяла Русия и от чужбина във времето около убийството са били забелязани в този район; че в продължение на късо време всички, които по някакъв начин са можали да свидетелстват против евреите, скоропостижно са умрели или са убити. Така например, бяха убити още две момчета, които са играели заедно с Ющински и са видели как Мендел Бейлис е влачил момчето. Къщата на Бейлис изгоря, а причината е неизвестна. От самото начало на разследването всичките евреи от града и близките им приятели, използваха цялото си влияние, за да насочат следствието по лъжлива следа. Многобройната еврейска преса съгради планина от смехотворни обвинения срещу всички, които не подкрепяха теорията за невинността на Бейлис и съучастниците му. Еврейската преса атакуваше с удвоена ярост всички участващи в следствието. Но надеждите им не се оправдаха.
На 28 октомври (10 ноември), заседателите произнесоха присъда: че "в Киев е било намерено тяло на момче, което е било убито от евреи фанатици, и че евреите, за окултни цели, щателно източили цялата кръв от умиращото момче, че това е пример за ритуално убийство, но Бейлис не е виновен".



image
Менахем Мендел Бейлис


Имаше разнообразни мнения. Евреите казваха, че процесът нищо не доказа и Бейлис е невинен, а всичките приказки за ритуални убийства са празни. Руснаците говореха, че процесът е доказал, че всички евреи са свързани помежду си и заедно са унищожили всички улики.
Евреите казват, че процесът им е от полза, понеже доказал на руснаците "че ние не сме им врагове".
Руснаците казват че процесът е завършил в полза на руснаците, понеже им е отворил очите, че "ние ходим по ръба на пропаст, която жадува да ни погълне, и спим със змия, която може да ни клъвне всеки момент".
Между тези две части стоят руските приятели на евреите (масони), които оказват гореща подкрепа на евреите.
Едно е ясно. От този момент, отношенията между руснаците и евреите ще са по-напрегнати. Възможно е увеличение на емиграцията на евреи за Америка.
Най-важният фактор за победата на евреите над руснаците и другите славяни е това, че евреите контролират парите и ги използват за победата си над руснаците.


image
Киевски евреи


Славяните са простодушни и мислят, че изкарват парите само за да ги похарчат по-бързо. За евреина е трагедия, ако от своите пари не постигне 100% печалба. Руснакът е доволен, ако поне малко остане за него. Не е чудно, че при такива различни подходи такова огромно количество собствености в Русия се заграбва от евреите. Англоезичната раса доста по-добре се справя с този проблем.
Този отчет е съставен като резюме от много мнения и цели да се придържа към обективността.
Имам честта, Сър, ваш предан слуга
Джон А. Фронт.
Консул.

(Копие от този документ, с печатите му, може да се закупи от сайт:
www.cdlreport.com.)



image
Демонстрация на киевските евреи




Из: "Еврейските ритуални убийства"
М.Есив

Подкупвани са лъжливи свидетели, прокуратурата, експертизата, викани са срещу колосални възнаграждения световни светила-адвокати, световната преса напада монархическия строй в Русия, който допущал такива дивотии в съдилищата. Евреите взимали всички мерки, за да повлияят на заседателите, които решават съдбата на тоя страшен въпрос. За да не би евреите впоследствие да обвинят руското правосъдие в некомпетентност, руското правителство поканило като експерти най-добрите професори, известни богослови. Фактът за съществуването на ритуалните убийства бил установен по всички засегнати въпроси. Бейлис бил уличен в убийството и въпреки това съдът произнесъл оправдателна присъда. Какви са били причините да се смекчи вината до такава степен, че фактически доказан убиец да бъде оправдан? ...

image
Синагогата в Киев в началото на 20 в.




image
Процесът Бейлис, худ. В. Короленко


Сезонът на отвличанията

И наистина сезонът през който зачестяват изчезванията на християнски деца във всички страни по света е времето преди еврейската Пасха и ако това беше измислица на антисемитите, това съвпадение не би могло да продължава толкова много векове.
По-грижлива проверка на статистическите данни за безследно изчезналите деца във всички държави в този сезон не показва между тях еврейски деца."
М. Есив



Коментари на съвременници и наблюдатели:

http://www.zrd.spb.ru/zrd/zrd_112.htm

"Киевския съд призна лично Бейлис за невинен в ритуално убийсто, а в същото време призна за доказано че убийството е ритуално по всички признаци." - Лев Тихомиров («Московские Ведомости» N252 от 1 ноября 1913 г.)

image
image
Лев Тихомиров - руски философ и обществен деятел


"Фактът на ритуално убийство беше установен с пълна достоверност, но съда видимо се въздържаше да употребява този термин, за да не настройва народа срещу евреите. Обвиняемия Мендел беше оправдан по "липса на доказателства", след като по време на двугодишно протакане бяха подкупени няколко следователи и БЯХА ОТРОВЕНИ ТРИ ДЕЦА, които са видяли как Мендел Бейлис завлякъл Андрей Ющински в кирпичената фабрика на евреина Зайцев, където е станало убийството." - Дъглас Рийд, "Спорът за Цион", Йоханесбург, 1986, стр. 479-480.




Гласувай:
6



1. bogolubie - Много страшно!!!
21.08.2011 14:47
Не бях чувала за това. Благодаря за информацията!
цитирай
2. grigorsimov - На Уочтауърман: този блог не е място за юдейска пропаганда. Достатъчни са ни "медиите" им
21.08.2011 19:47
Вижте още и: http://balkanec.blog.bg/drugi/2011/07/03/ritualnite-ubiistva-3-kak-se-razjalvat-svetiite.776003http
И въобще, изчезналите деца, и ритуалните убийства на невръстни момчета, са безброй във всяка страна и във всички времена, където са живеели или са преминавали евреи. И документираните съдебни процеси са безброй.
Юдейската злоба и сатанинска ненавист от Талмуда не може да се скрие, защото много отдавна са преведени и публикувани (от евреи) човеконенавистническите заповеди и "поучения" от най "святата" им книга.
Потърсете: Извадки от Талмуда, или - Цитати от Талмуда!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312499
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031