Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2011 01:02 - Кой, как и с каква цел забърка сатанинската смес ЕС? Автор: nesstor
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2574 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Цитати от великолепната изследователска книга на Майкъл Бейджънт, Ричард Лий и Хенри Линкълн - Месианското наследство
...извъредно важна фигура в движението за европейско единство е един евреин, д-р Йозеф Ретингер. От 1920г. насам д-р Ретингер е активен поддръжник на европейското единство и, както изглежда е имал активни контакти с Хелмут фон Молтке, лидер на "Кръга Крайсау" /цивилната опозиция на Хитлер, която още през 1943г. влизат в контакт с британското външно министерство в Швейцария и с Алън Дълес - фактор в ОСС, предшественик на ЦРУ с цел създаването на Европейски съединени щати - бел .Н./, така и с Ханс Адолф фон Молтке...
По време на Втората световна война той живее в Англия и първоначално е съветник на полския генерал Сикорски... През 1943г. Ретингер започва работа в британския Отдел за специални операции...
През 1948г.,месец юли той пътува за Съединените щати заедно с Уинстън Чърчил, Дънкан Сандис и бившия белгщийски министър-председател Пол-Анри Спаак с цел да потърсят финансова подкрепа за наскоро формираното европейско движение... Резултатът... е създаването на ... Американски комитет за обединена Европа. Със създаването му започва процес, в който дейността на всички организации, работещи за европейско единство се иззема от американски агенции работещи за американски интереси.
По този начин се създава почва за растеж на сенчеста подземна субкултура, в която ще разцъфнат всякакви тайни и полутайни общества-религиозни, политически и финансови."
И като така в края на 50-те години тази същата субкултура почва да упражнява все по-голямо и голямо влияние върху обществените работи.
Познайте кой става пръв председател на Американския комитет за обединена Европа? Уйлям Донован-шеф на ОСС, предшественика на ЦРУ. Негови заместници са Алън Дълес - бивш шеф на ОСС в Швейцария, а секретар Джордж С.Франклин, който освен това е и директор на специалния Съвет по международни връзки, а впоследствие става координатор на ... Трилатералната комисия. Изпълнителен директор на Американския комитет за обединена Европа пък е Томас Брейдън, тогавашен шеф на отдел "Международни организации " на ЦРУ.
"От държавния департамент към щаба на Европейското движение в Брюксел, през дискретни сметки, потичат средства."
"Отчасти финансирани от ЦРУ, Йозеф Ретингер и останалите членове на европейското движение си създават връзки с принц Бернхард Нидерландски, с италианския министър-председатели и със сър Колин Гибънс, бивш директор на бринаския Отдел за специални операции. Заедно с тогавашния директор на ЦРУ, генерал Бедел Уолтър Смит, тази група прави следваща крачка и създава своего рода "мисловен център", чийто членове за пръв път се събират през месец май 1954г. в хотел "Билдерберг" в холандския град Остербее. "Какво се ражда от това всички знаем, но без никакви подробности. Т.е.някакви келеши имащи себе си за едва ли не наместници на Господа на земята чат-пат се събират в хотел "Билдерберг", за да МИСЛЯТ , че и решават вместо нас, как да живеем и какъв да бъде живота ни, а брюкселското зеле отгледано от ЦРУ , масонерията и ционистката финансерия им служат и като камуфлаж и като изпълнителен орган.
След всичко изписано дотук, ако някой си мисли, че ЕС е съюз на суверенни държави, които с оглед на собствените си национални интереси могат да водят самостоятелна политика в разрез с интересите на Съединените ционистки щати, то той е пълен идиот!
Като казваме Брюксел, ние разбираме Вашингтон и Тел Авив. Като кажем Вашингтон и Тел Авив ние разбираме Брюксел.
Ха наздраве евроглупаци-гои!



Тагове:   Вавилон,   масони,   евреи,   ес,   сатанисти,


Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28360936
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930