Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2011 00:24 - Втората световна война - ГЛАВА IX от книгата на Уилиям Гай Кар
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2513 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След отричането на крал Едуард VIII от престола, добре осведомени британци, сред които имаше и членове на Парламента и офицери от висок ранг, предприеха настойчива кампания да убедят британското правителство в съществуването на заговор, начело със световните банкери.
Между тях бяха Капитан Рамсей и Адмирал Домвил.
Капитан Рамсей е завършил Итън и военното училище Сандхерст. От 1914 до 1916 г. той служил в гвардейския полк и бил тежко ранен. Впоследствие го превели на слъжба във Военното министерство, и той участвал във военната мисия във Франция, до края на войната. Капитан Рамсей беше избран в парламента 1931 г. и беше негов член до 1945 г.
Адмирам Домвил (Сър Бари Домвил) направил блестяща кариера след като постъпи на служба в Кралския Флот 1894 г. В началото на първата световна война го назначили помощник Секретар на Комитета за Имперска Отбрана. Той командвал флотилия леки крайцери, проявили се в боевете. От 1917 г. той бил помощноик на Адмирал Тървит и останал на този пост до края на войната. След което заемал длъжността директор на Морското разузнаване и Началник на Морското Кралско училище в Гринуич, а след това – вице-Адмирал, командващ Военното училище, и завършил кариерата си с чин Адмирал. Поради задълженията на службата си той участвал в международните съвещания в Париж, Брюксел, Сан Ремо и Вашингтон.
Тези офицери били убедени, че болшевишката революция 1917 г. се готвеше, финасираше и извършваше под контрола на "Тайните Сили”, близката цел на които бе – ликвидирането на Британската империя, като необходим етап по пътя към установяване на хегемония над всички природни ресурси по земното кълбо и над човешкия потенциал в глобален мащаб. 1938 г. техно изследване стигнало до извода, че "Тайните Сили” стоящи зад Световните революционни движения, са тясно свързани с международните банкери – евреи...

Но не трябва да оставаме с подобен извод. В действителност, по-щатен анализ води към осъснаването, че на върха на пирамидата няма нито расови, нито национални предпочитания, но там царства принципът на Злото, на сатанинското начало, каквито са илюминатите.
Втората световна война бе изпровокирана от илюминатите, които използваха антикомунизма, антифашизма, антисемитизма и всевъзможни други АНТИ-каквото и да е, за осъществяване на своите тоталитарни планове, засягащи цялото човечество.
Лицата, твърдящи, че войната бе предизвикана от международното еврейство, а не от илюминатите, не отчитат този факт, че тези нечовеци осъдиха на смърт голямо количество в нищо невинни евреи, в същото време, когато комунистите – революционери, от еврейски произход избегнаха смъртта, укривайки се в нелегалност. Впоследствие те се заселиха в Палестина, в Съединените Щати, в Канада и в други страни. Дългосрочният план предвиждаше унищожаване на Британската и Гарманската империи, а също и евреите, които не са били активни комунисти и послушни "инструменти”.

(бел. прев. Г.С: Тук трябва да опонирам на автора на книгата, защото според моите данни и изводи, няма и не може да има, нито един неевреин, нито между членовете на Синедриона, нито между илюминатите, които по рождение са творение на евреите – банкери, начело с Ротшилд, нито между банкерите!
В лицето на Илюминати, Синедрионът има на разположение още една тайна международна сатанинска организация, която видимо е и най-ефективната им сила. Освен това, има ли признаци, че Илюминати имат друга цел, освен хилядолетната цел на световното еврейство: подчиняване на целия свят и възцаряване на световен еврейски цар – месия (мошиях), наречен в светите християнски писания – Звярът - Антихрист.
А и най-логичния факт, че освен юдеите, никой друг народ няма сатанинската вяра, описана в най-авторитетна юдейска книга, и за вярващи и за атеисти - Талмудът. Видно е, че вярата и глобалните цели, и на евреите, и на Илюминатите, са едни и същи, което ясно говори, че става дума за една и съща организация.
А когато става дума за тоталитаризъм и комунизъм, трябва да имаме предвид следния цитат от тайните Ционски протоколи: "...Световното ни царство ще се отличава с деспотизъм във фантастични мащаби”!).


През март 1939 г. световните заговорници преднамерено въведоха в заблуждение Премиера Чембърлейн и го принудиха да подпише гаранция за защита на Полша от германска агресия, представяйки му лъжлива информация за уж 48 часов германски ултиматум към Полша. А всъщност в германския меморандум не се споменават никакви срокове, а само се предлага мирно решаване на тези териториални проблеми, които бяха създадени от Версайлския договор. Хитлер заяви, че няма други претенции, след като бъде поправена несправедливостта, причинена на германския народ от Версаилския договор.
Историята впоследствие ще покаже, че единствената причина, поради която полското правителство игнорира германския меморандум е дадената му от международните заговорници информация, че "британската гаранция предпазва Полша от германска агресия”.
Времето минаваше, а Полша продължаваше да игнорира меморандума. В това време антигерманската преса продължаваше да облива Хитлер с кал, защото посмя да се противопостави на международните банкери, чрез провежданата в страната независима финансова политика и парична реформа.
Даже след като Англия обяви война на Германия, Хитлер не се отказа от своя мироглед, изложен в книгата му Майн Кампф, относно Великобритания и империята и. По този въпрос той имаше разногласия със своите "князе на войната”. На 22 май той заповяда на своите танкови колони да спрат на определено разтояние от Дюнкерк. това бе заповед, неразбрана от мнозина, понеже нищо не пречеше да се притисне Англия към морето и да се доведе до капитулация. Капитан Лидъл Харт в книгата си "От тази страна на хълма” привежда телеграма на Хитлер до фон Клайст: Танковите дивизии трябва да спрат на разстояние един среден артилерийски изстрел. Ние разрешаваме само разузнавателни и отбранителни предвижваня.
Генерал Клайст решил да игнорира тази заповед. Тогава до него дошла категорична заповед, и по неговия разказ с капитан Харт: "Беше ми дадена заповед да отстъпя зад канала и моите танкове останаха неподвижни три дни”.
Капитан Харт привежда също и следващото свидетелство на генерал-фелдмаршал фон Рундщет, след срещата му с Хитлер: "Хитлер ни удиви, говорейки за възторга си от Британската империя и необходимостта да бъде запазена, и за възторга си от цивилизацията, която е донела Великобритания на света... Това, което той искаше да получи от Великобритания, бе признание за германското положение на континента, като връщането на бившите германски колонии бе желателно, но не задължително, и той даже бе готов да подкрепя Великобритания със своите армии, при нужда. Той завърши с желанието си да сключи мир с Великобритания, при условия, отговоарящи на достоинството и”.
При това положение Великобритания успя да завърши евакуацията на армията си от обсадения Дюнкерк.
Ще напомня също, че Хитлер не бомбардира Англия, докато Министър-председател бе Чембърлейн.
На 22 юни 1941 г. германците навлязоха в Русия. "Съюзниците” организираха кервани с кораби през Мурманск, а също и през Персийския залив, за снадбяване на Съветския Съюз с военна техника и амуниции.
Чърчил арестува неколко стотин видни граждани, против които нямаше никакво обвинание. Така бяха задържани и капитан Рамсей, и адмирал Домвил, жените им, приятелите и стотици други граждани. Некои от тях прекараха в затвора до септември 1944 г.
В редица масови арести, вследствие клеветническа кампания, бе задържана и г-жа Николсън, жената на адмирал Николсън. Г-жа Николсън заяви публично, че Великобритания бе въвлечена във война с Германия в резултат на заговор, в който участват международните банкери-евреи.
Капитан Рамсей разказва за своите приключения, в книгата си "Безименната война”. А Адмирал Домвил описва своя опит, в книгата "От Адмирал до юнга”. Всички свободолюбиви хора трябва да прочетат тези книги.
Който е изучавал историята, може да предскаже, с голяма вероятност, вектоеите на политическите събития. Историята се повтаря затова, защото ръководителите на световното движение на променят плановете си, които са разчетени за дълъг срок. Те само приспособяват политиката си според новите обствоятелства, за да извлеката най-голяма полза от прогреса на науката и техниката.
Да си спомним как Ленин установи своята тоталитарна диктатура в Русия, и ще разберем съвременното международно положение, и стремежа на всичките тези Световни сили към глобална диктатура.
След смъртта на Ленин, Сталин се включи към същата тази програма. От начало той старателно изпълняваше исканията на международните банкери. Той наредил на Бела Кун колективизацията на селското стопанство в Украйна. Когато селяните започнали да се съпротивляват на колективизацията, пет милиона от тях били обречени на гладна смърт: било им иззето всичкото зърно, което било продадено в чужбина на борсови цени, за да се подсили бушуващата в света икономическа криза. Още пет милиона селяни били изпратени в лагери, за да покажат на останалото на свобода население, че държавата е тази, която решава въпроса за живота и смъртта и че трябва да и се подчинят.
Но когато Сталин започнал да ликвидира значителна част от ръководителите, комунисти-евреи, Троцки и останалите революционери разбрали, че той се отдалечава от илюминатите, преследвайки свои собствени империалистически цели.
Поведението на съветския диктатор по време на Испанската революция доста силно смути западните интернацияналисти, които разбрали, че Сталин използва комунистическия интернационал в собствен интерес. Когато Франко спечели войната, поведението на Сталин стана съвсем непонятно за традиционните революционери. Ръководителите на революцията от Канада и САЩ не можели да се съгласят с измененията в марксистко-ленинското учение. Когато Сталин подписал Пакта за ненападение с Германия, на 23 август 1939 г. той каточели правел всичко, та Хитлер да унищожи Западна Европа, и се сблъскал с международните банкери.
Банкерите се опитали да убедят Сталин, че те заедно с него ще могат да ръководят света: Източният свят – под ръководството на комунизма, и Западния свят – под ръководството на Върховното правителство. Но мирното съществуване между двете империалистически групи се оказало невъзможно.
Смяната на Чембърлейн от поста Министър-председател била решена в тайна преписка между Чърчил и Рузвелт, за което станало известно от полския чиновник Тилер Кент. С това съобщение Чърчил е трябвало да ускори врива на кървопролитната вона.
Неудачният десант на англичаните в Норвегия, извършен по инициатива на Чърчил, въпреки многото опасения от страна на висшите чинове от армията и флота, възбуди убуйствена кампания против "неспособния” Чембърлейн”, и в резултат на него му се наложи да подаде оставка. Чърчил зае Министър-председателското място на 11 май 1940 г. и моментално, през нощта на 11 май, даде заповед да се подложат на бомбардировки германските градове. Тази заповед бе в разрез с договора, подписан на 2 септември 1939 г. между Премиер-министъра на Великобритания и Президента на Фаранция, по чиито условия Франция и Англия влизали във война, при случай на германско нападение срещу Полша, но при условие, че няма да бъдат бомбардирани градове, за да не пострада мирното население заради един човек.
След войната бе доказано, че истинската причина за бомбардирането на германските градове, в нарушение на договора, било желанието на международните банкери, да дадат на Сталин гаранция, за искреното им намерение към предложения му проект за мирно съществуване между источния комунизъм и западния режим на илюминатите. (Г.С: А всъщност, и двата режима, и особено – комунистическия, са на евреите –банкери, илюминати, сатанисти!)
Бомбардировките на германските градове незабавно предизвикаха ответно ожесточено бомбардиране на английски градове, от германците.
По нататък ще покажем, че илюминатите не са имали намерение да спазват договора със Сталин, и че самият Сталин също не е имал намерение да държи на думата си.
Пролетта на 1941 г. нацистките "князе на войната” изпратили Рудолф Хес със самолет в Англия, за да обясни на Чърчил, че ако той се съгласи да прекрати войната с Германия, те обещават да свалят Хитлер, а след това да унищожат Сталин и световния комунизъм. След като се посъветвал с Рузвелт, Чърчил отказал да приеме това предложение. Нацистките "князе на войната” тогава се опитали да докажат искренността на намеренията си, и решили да убият Хитлер. Покушението им не успяло. Но даже и това не промени намеренията на тези, които управляваха Рузвелт и Чърчил.
Нацистите нападнаха Русия на 22 юни 1944 г. с намерение, след разгрома на Сатлин, да насочат всичките си сили за унищожаване на Англия и САЩ. Чърчил и Рузвел веднага излязоха с публично изявление, че те ще подкрепят Сталин с всички възможни сили.
Тези открито провъзгласени решения е трябвало да убедят Сталин, в честните намерения на западните интернационалисти, относно управлението на света, на основата на взаимно съществуване със Сталин. След това те започнаха да предоставят на Сатлин цялата нужна помощ. В резултат, те задължняха към международните банкери с колосални суми пари, които легнаха като тежко бреме върху държавните финанси на двете страни. Реки от човешка кръв и народни пари наториха пътя към последвалите срещи на "Тримата велики човека” в Техеран, Ялта и Потсдам.
Сталин прокарал много тънка игра в Техеран. Той дал да се разбере, че още се съмнява в искреността на западните интернационалисти. Той разиграл ролята на недоверчив съюзник и предявил прекомерни изискваня, обяснявайки го с това, че на него отдавна са му добре известни събеседниците, като представители на международния заговор. Рузвелт получил съответните инструкции и се съгласил напълно да удоволетвори исканята на Сатлин. На Чърчил му оставало само да следва примера му, или да загуби опората си в банкерите и във военната помощ на САЩ.
След това дойде Ялта. Сталин изменил отношението си: той си дал вид, че е доволен от всичко и се държал като гостоприемен домакин. Чърчил и Рузвелт били почетени с богата маса и всякакви питиета. Сталин разпуснал Коминтерна. Това беше изпълнителен комитет, занимаващ се с подготовката и изпълнението на революциите във всички страни. Сталин, Чърчил и Рузвелт пили за поражението на Германия, и Рузвелт уверил Сталин, че след това ще останат толкова малко германци, че те никого повече няма да могат да заплашват. Той уж предложил да се унищожат 50 000 германски офицери. Печатът не преставаше да описва нацистката политика на геноцид над евреите, но той и дума не обелваше за намеренията на Рузвелт да проведе геноцид над германците. В отговор на разпускането на Коминтерна, Рузвелт предоставил още повече облекчения на Сталин. Шестстотин милиона души, източно от Берлин, били обречени на комунистическо робство.
Чърчил се съгласил със всичките условия, разработени от Сталин и Рузвелт в Ялта. Рузвелт и Сатлин провели неколко тайни срещи, без Чърчил. Него предварително така го почерпвали, че той едва запазвал способност за мислене. Рузвелт претендирал за дружба с Чърчил, но по думите на сина му, баща му го презирал.
Сталин, имайки опит в общуването с агентите на Международните банкери, можел да чете мислите им, като от отворена книга. Той знаел най-добре от всички, че те са използвали идеите на комунизма за да разпростират своите тоталитарни замисли, и спекулирал с това, че знае плановете им. В последната фаза на войната той принудил съюзниците да изчакват, докато неговите войски не влязат в Берлин. За това свидетелства неговата особена заповед къмгенералите на 16 февруари 1943 г.:
"Буржоазните правителства и западните демокрации, с които ние сключихме съюз, може да помислят, че нашата единствена цел е да изгоним фашистите от нашата страна. Ние болшевиките, а също и болшевиките от целия свят, знаем, че изпълнението на нашата задача започва след приключване на втората фаза на тази война. Това ще е третата и последна фаза на войната, която и ще е за нас решаващата..., фазата на разрушаването на световния капитализъм. Нашата единствена цел си остава Световната революция и диктатурата на пролетариата. Ние сключихме съюз затова, че той ни беше нужен за достигане до третата фаза, но пътищата ни ще се разделят там, където ние ще срещнем сегашните си съюзници, за завършване на нашата крайна цел."

Сталин показал истинското си лице, когато завзел Берлин и цяла Източна Германия. Този обрат в събитията останал скрит за широката публика, понеже, нито Рузвелт, нито Чърчил желаели да разгласят, как ги е изиграл Сталин.
Западните интернационалисти заели изчаквателна позиция: те знаели, че Сталин и Мао Це Дун може да обединят силите си и да се втурнат на запад. Те решили, че е по-добре още веднъж да поласкаят Сталин, за да не разгласи тайната на известния му сатанински заговор. Рузвелт предложил на Сталин да му укрепят сферата на влияние над Далечния Изток, само да се съгласи да върви в крак със западните капиталисти. Печатът съобщаваше за това, оправдавайки решението на Рузвелт, с това, че неговите генерали го убедили, че след падането на Германия ще са нужни още две години, за да се постигне капитулацията на Япония. Това е бе явна измама, понеже американските генерали знаеха, че Япония се е опитвала да сключи мир, дълго преди Рузвелт да направи остъпките на Сталин за Далечния Изток.

Молотов (евреин, като всички съветски ръководители) бил един от малкото приближени на Сталин, знаещ какво се планува в главата на диктатора. След войната в продължение на много години той беше Министър на външните работи на Съветския съюз и представител на Кремъл в ООН.
В края на краищата Сталин умря или го убиха. Той напусна този свят със запечатана уста, като обикновен гангстер.
Западните интернационалисти поискали да въоръжат Германия. Франция се оказа пречка на това. Начело на Франция беше Пиер Мендес-Франс (евреин, като всички западни ръководители), много преди ратифицирането на съглашението за въоръжаване на Германия. После го отстраниха от властта, както много негови предшественици. 
...........................................................

ГЛАВА IX от книгата на
Уилиям Гай Кар
"Пешки на шахматната дъска"


Тагове:   сталин,   Чърчил,   ВСВ,   Рузвелт,   банкери,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317631
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031