Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2011 09:44 - Медиите промиват човешкото съзнание в световен мащаб. Александров
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2188 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Създава се общосветовно мнение по световни и не до там световни въпроси.  Уливат се до такава степен, че в желанието да наложат мнението си вече не забелязват, че прекаляват.

Ако преди децата ни са гледали смислени - забележете – смислени български филми, то сега по новините и сутрешните блокове показват само - кървища, страшилки. ТВ предаванията са пълни с еротика, която отдавна е преминала в пошло порно, кавги и съдилища между комшии, роднини и съпрузи – например предаването по Нова ТВ - „Съдебен спор”, “Цената на истината” и т.н.

За къде ни готвят?? Какво искат да постигнат, като ни обсипват само с такъв род информация? А така ли наистина стоят нещата? Например като ни казват, че Кадафи е диктатор. Само той ли е диктатор? А какво ще кажем за “миротворците”? Може ли да спасяваш народ от диктатора, който е унищожил 10-20 хиляди човека за 40 години от диктатурата си, което разбира се е лошо,... Но трябва ли да спасяваш народ от диктатора с цената на живот на 300-400 хиляди мирни жители, загинали в продължението на няколко месеца?.. И дали в този случай можеш да се наричаш с думата "миротворец"? Кой обръща ценностите ни наопаки?? Кой е заинтересованото лице??
В YouTube постоянно някой контролира и редовно изтрива видео, показващи шокиращи кадри с изнасилени окървавени либийски жени, с ранени либийски дечица – без ръце, без крака.

Вчера попаднах на няколко видео материали, които са нещо като отговор на по-горе поставените въпроси.
Това са видеоклипчета на Дейвид Дюк.

Намерих ги само на английски тук http://www.youtube.com/user/drdduke#p/a/f/1/iTLB3wFM9nU Дейвид Дюк има своя страница - http://www.davidduke.com/

Тук ги има на руски http://www.molvica.com/podcast/sistem/ddd.html

А този клип е точно по темата "Еврейский супер нацизм. Как убивают нации." ("Еврейски супер нацизъм. Как се убиват нациите"
http://www.youtube.com/watch?v=oOctWDZV7Ps&feature=related
- Този клип е за ционистите, които управляват МЕДИИ, ФИНАНСИ, ПОЛИТИКАТА...


В него на 6-та минута (а по-точно 6:34) се казва, че Марк Цукерберг, собственик на facebook, е евреин. Това е повод да се замислим - толкова ли е безобиден този ресурс??

Още един клип за размисъл "Дэвид Дюк - О планах иудеев (сионистов)" ("За плановете на иудеите") http://www.youtube.com/watch?v=6vrjbpkG7hY&feature=related - Според него ционистите смятат, че ГОИ (неевреи) са по-долни от животните, а най-добрите ГОИ трябва да бъдат убити.

А това видео е за размисъл - случайни ли са били циганските вълнения в България? кой е имал изгода от това? за какво тряба да помислим? Да не би някой да иска да направи второ Косово в България?? Ето го видеото на Дэвид Дюк: "Как Сионисты Разделяют и Властвуют" ("Как ционистите разделят и властват"
http://www.youtube.com/watch?v=jwO2FcsMfdA&feature=related

Според Уикипедия Талмудът (на иврит: תלמוד) се смята за авторитетен запис на религиозни обсъждания на еврейски закони, етика, легенди и истории. Той е основен източник за законодателство, обичаи и морални ценности на юдаизма.

В статията си "ТАЛМУДЪТ - ЕДНА „ПРЕКРАСНА“ КНИГА!" Николай Николов дава следните извадки от Талмуда (виж http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/04/blog-post_02.html ):
— „Само евреите са хора, неевреите не са хора (а гои).“
— „Неевреите са създадени, за да служат на евреите.“
— „Неевреите трябва да бъдат отбягвани дори повече от болни прасета.“
— „Сношението с неевреи е като сношение с животни.“
— „Раждаемостта на неевреите трябва силно да се ограничава.“
— „Както заменяш изгубени крави и магарета, така трябва да заменяш и умрелите неевреи.“
— „Да удариш евреин по челюстта, е все едно да нападнеш Бог.“
— „Бог (Яхве) никога не е сърдит на евреи, той се сърди на неевреи.“
— „Където и да отидат (евреите), те ще бъдат принцове и лордове.“
— „Вие сте родоначалник на всички народи, вие сте избраният между народите, вие сте владетелят между народите. Вие сте обичаният между народите, вие сте най-добрият между народите,
вие сте най-довереният между народите.“
— „Гоите не притежават жени — техните жени не им принадлежат.“
— „Вие (евреите) направихте мен (Яхве) единствения Бог в света. Аз ще ви направя единствения владетел в света. Умният се занимава с парични въпроси, тъй като нищо в Тората не е по-важно от това — те са като бликащ извор.“
— „Евреите винаги трябва да се опитват да заблуждават неевреите“
— „Върши търговия с неевреи, ако те ти плащат пари за това.“
— „Нееврейска собственост е като пуста земя и принадлежи на онзи евреин, който пръв я завземе.“
— „Ако двама евреи измамят неевреин, трябва да си поделят печалбата.“
— „На всеки евреин е позволено да използва лъжи и лъжесвидетелства, за да разори неевреин.“
— „На евреина е позволено да се възползва от грешката на неевреин и да го заблуди.“

А след прегледа на филмчетата на Дейвид Дюк, разбираш, че в този дух се обработва съзнанието на практически всички евреи, започвайки от детските им години и само единици будни евреи успяват да се отскубнат и да противостоят на подобно мислене.

И последно. Попаднах на статията "Еврейската общност в САЩ ще подкрепя България" с адрес http://www.dnes.bg/politika/2010/08/23/evreiskata-obshtnost-v-sasht-shte-podkrepia-bylgariia.97172
Оставям я без коментар...

"Политика
Еврейската общност в САЩ ще подкрепя България
23.08.2010 20:10

"България има ясни позиции по въпросите, касаещи междудържавните отношения, сигурността и мира, не само в рамките на Европейския съюз, но и извън пределите на Общността.

Успяхме да се докажем като предвидими партньори, затова действията на това правителство се оценяват положително както от ЕС, така и от САЩ".

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата си с изпълнителния директор на Американския еврейски комитет Дейвид Харис.

На разговора присъстваха също вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на външните работи Николай Младенов, председателят на Организацията на евреите в България Максим Бенвенисти и директорът на Федерацията на ционистите в България Виктор Меламед.

Премиерът подчерта, че страната ни има отлични отношения с Израел и с еврейската общност и нейните организации, както у нас, така и по света.

От своя страна Дейвид Харис заяви, че еврейската общност в САЩ има възможност и ще подкрепя България изцяло и във всяко едно отношение за пълното възстановяване на положителния имидж на страната ни.

По време на срещата беше обсъдено развитието на отношенията между България и Израел в сферата на науката, технологиите, земеделието и сигурността.

Председателят на ОЕБ „Шалом” Максим Бенвенисти изрази своята благодарност за помощта на правителството при реализирането на различните проекти на общността в страната ни.

„Никога не сме имали по-тесен контакт с първите хора на изпълнителната власт, както в момента”, подчерта Бенвенисти."    



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28373545
Постинги: 4302
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930