Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2011 22:04 - Глави I и II от книгата на У. Гай Кар “Пешки в играта на шах”. ГЛАВА I - План за действие
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1577 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В средата на 18-ти век от средите на лихварите възникнал домът на Ротшилд, застанал на чело на могъща (юдейска, сатанинска) организация, държаща в ръцете си съдбите на всички страни и всички правителства.

С цел привеждане в ред на докунментацията им, лихварите наели някой си Адам Вайсхаупт, професор по канонично право при университета в гр. Инголщат.  Той бил прилежен член на католическия орден на йезуитите (Г.С: Вадете си заключение за същността на “ордените” в католическата църква, за йезуитите, и за католичеството, като цяло!?), но като приключил поръчаната му от банкерите, работа той изоставил християнството...  и постъпил в организацията на илюминатите.  Именно Адам Вайсхаупт станал автор на плана за унищожаване на всички религии и правителствата на всички страни (всъщност, този юдейски – сатанински план е от хилядолетия!).  Предложеният план предвиждал привличане, като изпълнители, на членове на висшето общество, изявени дейци на изкуството, образованието, науката, финансите и промишлеността.  В плана било предвидено – разделяне на хората, на враждуващи партии, въоръжаване и насъскване на партиите, една срещу друга.  Въоръжените конфликти трябвало да станат причина за разбиване на всичките европейски държави.  Тайната щаб-квартира на илюминатите станала създадената от Вайсхаупт ложа на Великия Изток. (Тези кратки данни за Вайсхаупт, категорично показват, че и преди да му бъде възложено преустройването на Илюминати и на масонството, той непременно е бил един от най влиятелните членове на юдомасонството, от най-висок ранг)

Неговият план поставял пред членовете на организацията следните задачи:

1)    Като средство за подчиняване на влиятелните хора в Европа, да се използва финансовият натиск и въвличането им в най-двусмислени и безнравсствени ситуации. След което, попадналите в мрежите, да се държат, с лъжи, шантажи и подкупи, с “примка на шията”.  Те трябвало постоянно да се страхуват от публичен скандал, да се страхуват за живота си и за живота на близките си.

2)    В колежите и университетите, илюминатите трябвало да издирват студентите с изключителни данни, принадлежащи към знатни фамилии, които да се привличат в тайните общества, плащайки им специални издържки. На тези млади членове на “обществото” трябвало да се внуши, че с времето те хора, ще влязат в “Световното Правителство”, като хора свърх-достойни.  Само такива, като тяй, ще могат впоследствие да решават световните проблеми, да започват войни и да ги прекратяват, по своя ореценка.  Всички останали, по-ненадарени и незначителни, трябва да приемат превъзходството им и напълно да им се подчиняват.

3)    Новите член ове на “обществото”, за стаж, трябва да им се намира работа, като “експерти” и “специалисти” към всички Световни Правителства.  Задачата им по ввреме на службата, ще е, да убеждават ръководителите, за необходимостта от приемането на най-разрушителни и нецелесъобразни действия за техните държави.

4)    На Илюминатите им е нужен контрол над пресата и средствата за масова информация.  Само изкривената информация ще убеди масите за нуждата от глобализация и създаване на Световно Правителство.

По това време некои наблюдателни хора започнали да говорят и пишат за едни тайни и не добри сили, завземащи в ръцете си световната власт.  Така, Баварското правителство поръчало да се направи обиск в квартирите на некои илюминати.  Проучвайки намерените там документи, властите дошли до извода, че си имат работа със заговор на някакво Световно правителство, планиращо с точност до ден, началото на войните и революциите.  Така, революцията във Франция била насрочена за 1789 г.

1795 г. Баварското правителство обявило илюминатите извън закона и забранило ложите на Великия Изток. Следващата година намерените документи били публикувани и разпратени на ръководителите на държавите и на църквите, показвайки им съществуването на таен заговор.  Но сиалта на илюминатите из целия свят била такава, че те успяли да разубедят всички в сериозността на тези предупреждения.

Правителството на Франция и църквата и, не разбрали тревожния сигнал, и 1789 г. във Франция “неочаквано” избухнала революция.

За да проникнат в британските ложи, илюминатите поканили някой си Джон Робинсън. Той бил масон от виша степен на Шотландския ритуал, професор от Енинбургския университет и секретар на Кралскот Единбургско общество.  Джон Робинсън разгадал замисъла на илюминатите но се престорил, че приема предложението им.  Той даже получил екземпляр от програмата за действие на Световното правителство, с посочените дати на войните и революциите. 

В 1797 г. се появила книгата на Джон Робинсън “Доказателство за заговора, за унищожаване на правителствата и религиите”.  Книгата се появила в Лондон, а в днешно време може да се намери в музеите.  Но книгата не предизвикала никаква тревога у съвременниците, и предупрежденията за страшните сатанински планове останали нечути.

Но илюминатите, все пак, взели мерки за предпазливост и усилили конспиративността.  Вайсхаупт предложил да създадат тайно общество, вътре в тайните общества.  Посвещавани били само най-проверените, които напълно отричали Бога...

1830 г. умрял Вайсхаупт, великият теоретик на тайния заговор и създател на илюминатите.  Преди смъртта си той, в крайна сметка, се покаял и се върнал в лоното на католическата църква.

ГЛАВА II

Световното Революционно Движение

Борбата между силите на доброто и злото се води непрестанно.  За създаването на държава без Бог, от международните финансисти бил изобретен комунизмът.  Това станало в 1829 г. когато на събрание на илюминатите в Ню Йорк било обявено, че предстои да бъдат обединени групировките на нихилистите и атеистите, с разни други подривни организации, за да се създаде някакво интернационално обединение, под името “коминизъм”.

Бил създаден комитет за събиране на средства за това ново предприятие, и така били финансирани произведенията на Карл Маркс и Фридрих Енгелс – “Капиталът” и “Манифест на комунистическата партия”.

Карл Маркс (1818-1883) бил германец от еврейски произход (Абсолятно всички атеистични, нихилистични и комунистически активисти са били евреи, предимно от Германия, което в никакъв случай не дава основание да бъдат наричани германци! Г.С.).  Заради революционната му дейност го изгонили, първо от Германия, а после и от Франция.  Той получил убежище в Англия, където 1848 г. публикувал Манифеста на комунистическата партия.  Маркс признавал, че изпълнението на неговия план за преобразуване на света, в интернационално комунистическо общество, може да се проточи векове, преди да се осъществи на практика. 

Карл Ритер (1779-1859) бил германски професор по история и геополитика.  Той написал антитеза на Комунисти          ческия манифест на Маркс.  той също разработил план , в който заявил, че арийската раса ще може да доминира, отначало в Европа, а после в целия свят.  Некои безбожни ръководители на арийската гупа приели плана на Ритер.  Те създали нацизма, за да приведата в действия секретния замисъл за завладяване на света и превръщането му в безбожна държава с тоталитарна  диктатура.  Тази група била уверена, че тя ще може да превземе или унищожи властта на международните банкери.  Само някои от висшите ръководители на комунистическото и фашисткото движения знаели, че техните организации служат за прикритие на тайните планове на илюминатите – първосвещениците на статанизма.  Водачите на тези две групи твърдят, че държавите трябва да са суверенни.  По силата на което, държавният ръководител е Бог на земята.  Тази доктрина довела до съвременното обожествяване на човека.

По е известно за Карл Маркс и комунизма, отколкото на Карл Ритер и нацизма.  Ритер е бил неколко години професор по история  във Фрнфурктския университет в Германия.  След това преподавал география в Берлинския университет.  В кръговете интересуващи се от възпитателните проблеми, ритер се ползвал с най-висок авторитет в областите на историята, географията и геоплоитиката.  “Стремежите и целите” на ръководителите, на арийската партия винаги се пазели в тайна.  Връзките свързващи Рител с ръководителите на нацизма са слабо известни.  Офицерите от разузнаването на Британското правителство открили връзките му с князете на Арийската война.  Това става ясно за всички изучаващи политическа икономия, геополитика и сравнителни религии, преподавани в германските университети.

По време на своя анализ Карл ритер стигнал до извода, че само малка група много богати и влиятелни, на международно ниво, банкери, не се отчита пред никое правителство, но участвайки във всички държавни дела, тази малка група организирала  1773 г. Франкмасонството на Великия Изток, за да използва Световното революционно движение в своите тайни цели.  (Тази “малка (юдейска) група” е създател и господар на масонството. Затова по всяко време е можела, и може, да промени целите и ръководството на масонските ложи, както е станало и през 18-ти век, със създадената от тях ложа на Великия Изток).  Техният план е бил – придобиване на пълен контрол над земните богатства, световните природни ресурси и човешкия потенциал.  Техната крайна цел е – установяване на тоталитарна (световна) диктатура, основана на теотията на атеистичната диалектика, на историческия материализъм.  Ритер твърдял, че по-голямата част, ако не всички международни банкери, са евреи...

В своята антитеза на комунистическия манифест на Карл Маркс, той посочвал опасността, която може да представлява световното комунистическо управление.  Ритер предлага на привържениците на арийската война, конкретни решения, насочени към ограничаване заговора на властелините, на световните пари.  В неговия труд има дългосрочен план за завземане на световните ресурси от арийската раса.

За да попречи на плана на световните финансисти, рител предложил на водачите на арийските групи, да установят нацизъм и да използват фашизма – национал-социализма – за постигане на световно господство.  Професор рител забелязал също, че световните финансисти предвиждали да преминат през всички фази на семитизма, за успешно постигане на своите планове; следователно за въплъщаване на своите идеи, ръководителите на арийските групи трябва да преминат през всички фази на антисемитизма.

Планът на Ритер, в дългосрочен план, се заключавал в следното:

1)    Господство на Германия над всички европейски страни.  За осъществяване на този план той предлагал да се окаже подкрепа на германското юнкерство и на представителите на военната аристокрация между тях, за вземане под контрол на държабните учереждения, нужни за началото на военните действия, сменящи се с икономическа война.  Целта е била, всяка война да завършва с решителна победа.  Другите страни трябвало да бъдат доведени до такова изтощение, че за тяхното възстановяване да е нужно повече време, откплкото на Германия.  Карл Ритер особено настоявал за нуждата от поддържане на физичеко и ментално превъзходство над представителите на семитската раса, като избрани от Бога за владичество над света.

2)    Карл Ритер предложил да се провежда икономическа политика, способна да попречи на установяването на такъв контрол над германската икономика, от страна на международните банкери, какъвто те са придобили над Англия, Франция и САЩ.

3)    Той препоръчвал организиране на пета нацистка колона за предотвратяване действията на подмолната комунистическа организация.  Нейната цел била, да принуди средната класа и ръководителите на страните, над които трябвало да се разпростре властта на германия, да приемат фашизма, като единствена противоотрова срещу комунизма. Петата колона трябвало да подготви народите на другите страни, та те да посрещат германците, като военни покровители от комунистическата агресия.

4)    Карл Ритер хладниокръвно препоръчвал пълното унищожение на комунизма и еврейската раса.

Гнусното решение на двете атеистични групи за постигане на световна власт, ги принуждава да създават дявлоски заговори и да извършват всевъзможни престъпления, от обикновено убийство, до геноцид.  Те разпалват всевъзможни войни, за да отслабят тези страни, които те още не са овладели.

(Г.С:  За мен е очевидно, че теориите на Карл Ритер са от същото естество и от същия източник – юдеите сатанисти, които винаги създават изкуствена, контролируема псевдо-опозиция, подпомагаща осъществяването на сатаниснските им планове).

 

Милиони човешки души се използват, като “пешките в играта на шах” от ръководителите на двете атеистични, тоталитарни партии.  И те ще продължават международната шахматна игра, докато единият от играчите не бъде унищожен.


 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314718
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031