Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2011 15:34 - УНИВЕРСАЛНАТА ЕЛЕКТРОННА КАРТА И ЗНАКЪТ НА ЗВЯРА - АНТИХРИСТ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4623 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Известен специалист в глобализационните технологии съобщи, че след срещата му с един от разработващите универсалните електронни карти, се счита дължен да оповести всички граждани за следното:

При фотографиране на хората за получаване на универсална електронна карта (които ще се изработват непосредствено в пункта за приемане на заявленията), на челата им ще се нанасят невидими за окото бар-кодове. Устройствата за четене на баркодове ще "виждат" тези електронни маркировки, даже и под шапките и забрадките на хората.

Също така, както твърдеше той, когато започне интензивното облъчване, в резултата на най-мощното излъчване, по време на върха на слънчевата активност 2012 - 2013 г, нанесените на челата штрих-кодове ще започнат да стават видими и с невъоръжено око.

Доколкото ни е известно, за тези неща има пророчества на светите отци.

Хората отначало ще се срамуват от видимите от всички, белези на челата си, и ще се стараят да ги прикриват, но после ще започнат открито да ходят с тях, и веднага ще стане видно, кой е подпечатан и кой не е.

Не трябва нито да се паникьосваме, нито да се смеем на тази информация. Бог знае и вижда! Да се молим на Бога и да се каем за прегрешенията си. Ако с нас е Бог, кой ще е против нас!

Помогни ни Боже да запазим трезвомислие и бдителност, за да не Те предадем, и да не приемаме печата на антихриста!


 

Пророчества на юношата Вячеслав Чебаркулски


 

Последният документ ще е световен паспорт, във вид на мъничка, много симпатична, сивичка пластинка. Когато хората получават този универсален документ, специална апаратура, с лъчи, ще им нанася на челото или на дясната ръка, три мънички шестици. В началото те няма да се виждат, но после ще започнат да светят със зеленикава светлина, като електронно табло. Ако човек се опита да се избави от тези шестици и, примерно, си отсече ръката, то шестиците ще се появят на друго място. Тогава даже и на парчета да се насече човек, на всяко от парчетата ще се появят шестиците.

Отначало хората ще се притесняват и ще скриват това клеймо, но после ще престанат да се стесняват и открито ще носят този печат на антихриста.

Постепенно тези хора ще станат много зли. Особено ще се озлобяват на хората, които нямат този печат. Ако човек не издържи на глада и отиде в магазина да си купи храна, тогава, минавайки покрай касата, ще му бъдат нанесени тези три "666". Получилите този номер няма да могат да умрат. Те ще са като безсмъртни. Вячеслав казваше, че ако такъв човек, поради ужасния живот реши да прекрати живота си със самоубийство, и засилвайки се с колата, се блъсне някъде, разлитайки се на парчета, заедно с колата, тогава всички парчета ще се съберат отново, като демоните от филмите на ужасите, и човекът отново ще оживее.


 

Послепис.

Лазерните татуировки се изпробва вече 15 години в Дизниленд. Там на хората, които се задържат повече от неколко дни, им предлагат картичка за постоянно ползване, или лазерна татуировка на лявата ръка. По този начин се проверявало, как хората ще реагират, и ще привикнат, ли с времето, към нововъведението? Всичко това е само проверка, за да се приуачват хората постепенно, към това, докато стане задължително за всички. В Холандия още преди седем години започнаха да поставят лазерни татуировки на челата на бездомните. При което казват на хората, че по този начин ще се ограничава престъпността, особено в Амстердам. През това време лазерната татуировка, частично е въведена и официално. Под предлог за по-бързо оформяне на документите на бизнесмените при пътуване, в американските аерогари вече са монтирани прибори за четене на тези невидими маркировки, нанесени на дясната ръка. И броят на хората, които се обръщат към тази услуга, расте постоянно, защото времето е пари.

.................


 

В откровението от Йоана, пише:

"И той ще направи, щото на всички, малки и големи, богати и бедни, роби и свободни, да се тури знак на дясната ръка или на челото, и никой да не може, нито да купува, нито да продава, освен онзи, който има този знак, или името на звяра, или числото му. Тук е мъдростта. Който има ум, нека изчисли името на звяра, защото числото му е име на човек, и то е 666."

 От списание "Новоросийский курьер
 


 




Гласувай:
5



1. estirbg - Че белязане ще има - вярно е, НО
14.12.2011 18:33
ПРОРОЧЕСТВАТА НА ТОЗИ юноша Вячеслав Чебаркулски са пълна глупост, както и сканиране на бар- кодове при снимане за лични карти.
" И ПРИНУЖДАВАШЕ всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест."

ПРИНУЖДАВАШЕ -ЗНАЧИ ИМАШ ПРАВО НА ИЗБОР!Дали да си сложиш или не! Ако нямахме право на избор, тогава Бог не може да ни съди, защото маркирането е станало без наше знание. В такъв случай предупреждението :
" И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,
той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето. И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му."
СТАВА ИЗЛИШНО! А то присъства, което значи, че имаме право на избор и свободна воля дали ще приемем тези три реда по шест цифри/индификационния номер на всеки жител на планетата/
Белега на звяра е папската неделя, а Божият печат за спасение е Съботата, дадена в Четвъртата Божия заповед.
Помни съботния ден, за да го освещаваш.
Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела;
а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е отвътре вратите ти;
защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден..."
Още за белега:
http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/10/16/belegyt-na-zviara-koi-se-krie-zad-666-kakvo-ni-preduprejdava.621062
цитирай
2. анонимен - Вашите забележки за съботата, estirbg, са юдаизъм и християнски еретизъм.
14.12.2011 19:44
Православното Християнство няма нищо общо с вашата юдейско-протестантска ерес.
Публикувайте мненията си на друго място.
цитирай
3. anonimen65 - anonimni
16.12.2011 02:29
syglasna sum che subotata e v pamet na subotnia den ot staria zavet.no kakvo shte kajete po vuprosa za znaka.koito iska da iade i ne moje da si proizvede i razmeni s drug proizvoditel shte triabva da mine prez kasite na tiahnite magazini zashtot te srinaha i srivat zdrebnoto zemedelie.eto kato v nas purvo ni otuchiha da rabotim zemia posle ni ia vrushtat bez nikakvi zredstva za obrabotka sled tova ia izkupuvat i praviat magazini v koito uj shteli nasha produktsia da prodavat a vse po zatiagat zemedelieto v klopka.i taka poluchilite znaka za da otseleiat otkazali li sa se ot Bog?emigriralte po sveta,koito iskat da posetiat rodinata si otkazali li sa se ot Bog.Bog e vezdesusht,toi znae koi ne go e predal dori i da nosi znaka na diavola.manipulatsiite pri nego ne rabotiat.
цитирай
4. анонимен - На anonimen65: За знака на антихриста грешите много!
17.12.2011 20:06
Другото, за земеделието, за отнемането на собствеността, първо на земята, а след това и на домовете, за разтурянето на семействата, за унищожението на вярата (и това последното е причина да не знаете за антихрист и за световното юдейско правителство (глобелизма), което цели да пороби народите). Що се отнася за емигрирането, имайте предвид, че и изселването в друга община е пагубно за семейството и рода, а какво остава за емигриране. А завръщането в България не е грешка, защото злото властва над целия земен свят.
Вероятно не знаете, че Христос е казал: "Княз на света е дяволът". А антихрист ще е живо превъплащение на самия дявол.
А на еврейски те първенци и свещенослужители Христос е казал: "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате, а той беше човекоубиец от самото начало и не се поддаваше на истината, защото в него истина няма, защото е лъжец и прародител на лъжата". И още за еврейските свещенослужители: "Горко вам книжници и фарисеи - лицемери. Вие прекосявате морета и суша за да намерите един последовател, и като успеете, го правите син на ада, дваж "по-достоен" от вас".
И пак за знака и числото на звяра: Знайте, че няма по-голямо предателство пред Бога, от приемането на "печата" на антихриста. В "Откровение на Йоана", където се пророкува за антихриста и сатанинския му знак, който ще се поставя на челата или дясната ръка на хората, се казва следното, за тези които приемат знака: "Който приеме да му се постави знакът на антихриста или числото му, или името му, ще пие от виното на яростта Божия"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28359982
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930