Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2011 22:48 - Царството на антихриста в действие. Извадки от книгата "Когато властта не е от Бога"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3739 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 19.12.2011 23:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ще се обърнем за примери от САЩ и ще напомним, че всичко предприемано в САЩ, след 2-3 години се разпространява по целия свят.

Есента на 2009 г. Обама обяви "свинския грип" - национално бедствие... 120 милиона дози ваксини трябваше да бъдат готови до средата на октомври.

Какво значи това? Съгласно един от законите срещу "тероризма", подписан от Буш 2006 г., той дава право на властите да хващат хората на улиците и да ги ваксинират насила, независимо от каквито и да е медицински противопоказания. Лицата, отказващи или отклоняващи се от ваксинация, се възприемат като "помагачи на националното бедствие" и се приравняват с "терористите"

Тези предприети мерки в САЩ означават - тирания и всепозволеност, т.е. пълно беззаконие.

Пъвро: това е нарушаване на 4-та Поправка: "Незаконно претърсване и конфискация"".

"По време на какъвто да е вид обявено извъредно положение, местните органи по здравеопазването могат да използват властта, за да поискат, собственикът или наемателят на помещение да разреши влизане в помещението и изследването му; да запечатат помещението, да евакуират хората; да извършат обеззаразяване на всякакво здание и съоръжение; да разрушат всякакви материали (стока, техника?); да ограничат или забранят събранията".

Второ: това е нарушаване на 14-та Поправка: Незаконен обиск и арест, без заповед".

"...упълномощеният сътрудник може да арестува, без заповед, всеки човек, срещу когото има причини да предполага, че е нарушил заповед, издадена за изпълняване целите на този подраздел, и може да употреби обосновано усърдие, с цел да изпълни заповедтта".

При което се предвиждат такива мерки, като:

"Принудително транспортиране"  (отвличане):

"Правоохранителните органи, по заповед на специално упълномощения или на негов агент, или по искане на местния орган по здравеопазването, в съответствие с тази заповед, са длъжни да окажат съдействие на персонала за бърза медицинска помощ, или на друг медицински персонал, за принудителното транспортиране на такъв човек, в центъра за лечение".
Глобата е 1000 долара на ден:

"Всеки човек, който умишлено нарушава заповед на специалния упълномощен, неспазването на която, създава сериозна опасност за здравеопазването, трябва да бъде наказан със затвор, не повече от 30 дни или глоба, не повече от 1000 долара на ден".

Принудителна ваксинация"

"Освен това, когато специалният упълномощен или местният орган на здравеопазването, в рамките на своите права, решат, че една или двете от следващите мерки са необходими за предотвратяване на сериозна опасност за здравеопазването, специалният упълномощен или местният орган по здравеопазването, могат да осъществят следните пълномощия: да ваксинират или да извършат предварителна профилактика на хората, като защита срещу инфекциозни заболяваня..."

Принудителна карантина за отказалите да се ваксинират:

"Човек, който не може или не иска да се подчини, де се ваксинира или лекува, може да бъде изолиран или подложен на карантина, ако неговият или неин отказ създава сериозна опасност за здравеопазването или води до неяснота, свързана с подозрение за наличие на заболябане, която създава сериозна опасност за здравеопазването..."

Арест за отказ да бъдеш "обеззаразен":

"Ако човек не може или не желае да се подчини за обеззаразяване или за диагностични процедури, тогава обеззаразяването или диагностичните процедури могат да бъдат извършени в съответствие с постановлението на Върховния съд... В продължение на времето, нужно за получаване на постановлението на съда, такъв човек може да бъде изолиран или подложен на карантина..."

Разпит:

"Ако има подозрения, че човек може би е заразен или е в състояние, което ще постави в опасност здравеопазването, специалният упълномощен или местният орган на здравеопазването, могат да задържат човека, толкова, колкото може да е необходимо на специалния упълномощен или на местния орган по здравеопазване... Ако задържаният отказва да предостави исканата информация, той може да бъде изолиран или подложен на карантина..."

Принудителна изолация и карантина:

"Изолацията или карантината може да се отнася за всеки човек, който не може или не иска да бъде ваксиниран, профилактиран, лекуван обеззаразен, подложен на медицински експертизи, тестове или вземане на анализи, и чийто отказ за една или повече от указаните мерки, създава сериозна заплаха за здравеопазването или води до неяснота, относно подозрения за наличие на заболяване у него..."

Влизане във всеки дом или сграда:

"Полицията може да влезе във всеки дом или сграда, без заповед, да разруши всеки обект или здание, ико има подозрения, че то може да представлява заплаха за обществената безопасност... и да арестува, задържи и разпита всеки, който пречи на полицията".

 

Ето какво пише Дейвид Айк за събитията, ставащи в САЩ: Марионетката на Ротшилдови и Рокфелерови - Барак Обама, изяви желание неговите "реформи в здравеопазването" да влязат в законна сила през август 2009 г. преди самото начало на масовите ваксинации...

Известно е че на родителите ще бъдат заплашени с отнемане на родителските права, ако откажат да се подчинят за вксинация. Още днес правителството оказва на родителите растящ натиск, приучвайки ги към безпрекословно послушание.

За това свидетелства красноречиво, случаят в щата Масечузетс. Там бил проведен лов на родители, на ученици, които не били ваксинирани. След задържането им, те били закарани в залата на съда, с полицейски кучета, стоящи на стража отвън. После родителите, оказващи съпротива били принудени да ваксинират учениците, под заплаха с лишаване от свобода (Mike Adams. "Natural News", August 28, 2009).

Mайк Адамс пише: "Масечузетс изглежда направи това, което терористите не можаха: той превърна "свободните" американци в предмети на медицинско робство, които вече нямат свободата да решават въпросите си за медицинската помощ. Те бяха лишени от всички възможности, освен една: да изберат мегафармацефтичните корпорации. Това е изборът, който предполага използване на непроверени, недоказани и потенциално опасни ваксини, които може да ви парализират или даже да ви убият. И всичко това е, за да ви защитят от вирус, който е толкова слаб, че почти всеки човек, при нормално ниво на витамин D и основни продукти за хранене, може да му се противопостави".

Но Масечузетс е само началото. Продължението са изолационните лагери и принудителното ваксиниране.

Предишният президент Джордж Буш, подписа закон "За обществена готовност за извънредни ситуации", Този закон позволява на американското правителство да обяви всяка инфекциозна болест, за "извънредно положение" и да поиска принудителна ваксинция на цялото население. Този закон постави цялото население на САЩ, под заплаха от принудително ваксиниране срещу "свински грип", под дулото на пистолета.

Тези които окажат съпротива на ваксинаците, ще бъдат арестувани и откарани за "изолация" във вътрешните лагери. Това се прави, под предлог, че не трябва да се оставят отказалите ваксинация, на свобода, защото това би дало пример, на останалите, за безнаказан отказ от ваксиниране. Затова в закона такива съпротивляващи се на ваксинацията се разглеждат като "заплаха за бационалната сигурност" (врагове на народа) и те подлежат на затваряне в затвор, без съд, обвинение и юридическо представителство (адвокат).

Няма място за никакви илюзии. С драсване на писалката, конституционните права на американците могат незабавно да бъдат премахнати. Принудителното ваксиниране и "обеззаразяване ще започнат заедно с масовите арести на съпротивляващите се. Няма да има никакъв съд, свидетели и дело. Вашите действия ще ви бъдат обяснени от сътрудниците на правоохранителните органи или здравеопазването, на които са дали пълна неприкосновеност, така че, ако ви се случи да изпитате върху себе си грубо отношение, няма да можете да направите нищо.

Някои може да кажат, че това са нужни действия за спасение на нацията от смъртоносна епидемия. Но те забравят, че на пандемията преднамерено бе позволено да се задълбочи, подлагайки на цензура информацията за средствата, които биха могли да я спрат. С други думи, някой горе на върха, иска пандемията наистина да стане страшна, може би затова, за да може да проведе (тайни) запланувани мерки.
За да се демонтира американската държавност, конституцията и демокрацията, е проектирана ситуацията с епидемията и икономическата криза.

Майк Адамс с горчивина заключва: "преди две години всичко това беше в областта на теориите на заговора. Сега това вече е законодателно закрепено...
Има ли белезници за всички?... Желаем ви всичко най-хубаво в свободната страна. Надявам се, че сте готови за това, което идва, защото това вече не е Америка, приятели, и констуционните права, които имахте, вече са близо до пълна отмяна... Ковчезите, чувалите за трупове и концентрационните лагери вече са готови".

Ако питате, какво е царството на антихриста в действие, ето това са неговите начални проявления.

В условията на икономическа криза и нарастващо недоволство на населението, тази грипна пандемия идва точно на място. Съгласна съм с експертите, които считат, че,

Първо: пандемията отвлича вниманието от темата за кризата.

Второ: това позволява да се припишат последствията от кризата, върху пандемията. Например, същественото намаляване на брутния вътрешен продукт (БВП) се обявява за резултат от грипната пандемия. Властта тук няма нищо общо. Системата си е напълно ефективна.

Трето: пандемията позволява да се ликвидират възможните граждански вълнения с мерките на "карантината". Ще направят военно "отцепление" около трупащите се тълпи безработни в Детройт. Промъкващите се ще разстрелват, с оправданието за биологична безопасност. Медиите няма да се допускат до мястото на вълненията. Пак заради целите на "карантината".

Четвърто: "кризата ще създаде множество ненужни на икономиката хора, което е социално опасна ситуация". А пандемията дава възможност да се освободят от излишните хора, с помощта на ваксинацията. Такъв социален геноцид, хазарократията може да разглежда, като мярка за осигуряване стабилност на тяхната антисистема. И властите на САЩ може да го предприемат.

Що се отнася за концентрационните лагери, за в случай на възникване на нестабилност, то те вече са готови.

Както следва от прогнозата на Европейския аналитичен център LEAP/Europe2020(02.015.2009), икономишеската и финансова криза ще се прелее в сериозни социални вълнения и войни". Очаква се, че в най-близка перспектива, кризата ще влезе във фазата на "глобална геополитическа дезорганизация".

Инфраструктурата на САЩ вече е подготвена за подтискане на очакваните във връзка с кризата "сериозни социални вълнения", което може да се върши под прикритието на ваксинация за борба с пандемията. Законовата база за това вече я има.

Що се отнася до инфраструктурата, то, Министерството за извънредни ситуации на САЩ (Federal Emergenci Management Agency - FEMA) има на територията на страната множество лагери за задържане на големи групи население. Тези лагери напълно са построени и окомплектовани с личен състав.

Тези лагери се наричат още и - лагери за интернирани лица. Създаването на лагерите се осъществява в съответствие с административните укази, които позволяват на президента на САЩ и на Министерството на Вътрешната сигурност, да контролират всичките жизнено важни функции в страната, в случай на "катастрофални обстоятелства".

Основата за създаването на лагерите заложи Програмата REX-84 (Readiness Exercise 1984). Това е програма за реагиране на извънредни обстоятелства, включваща реализация на закона за военно положение, преместване на гражданското население, арестуване и държане под стража на групи от населението.
Ученията в рамките на тази програма бяха проведени на 5 - 13 април 1984 г. Ръководители на учението бяха FEMA и Министерството на отбраната на САЩ. Те координираха десйтвията на 34 министерства и ведомства, които участваха в ученията.

Обърнете внимание на датата – 1984 г. Романът на Оруел за тоталната тирания и контрол, така се и нарича "1984 г.". Това е годината на зараждане на тази тирания, а по-точно, на царството на антихриста в САЩ...
 

Програмата REX-84 се доразви в две други програми: "Кейбъл Съплайсър" (предаване властта от ниво на щатите и от местно ниво, на федерално ниво) и Гардън Плот" (контрол на населението)...

...Пример за реализиране на тази програма бе 1992 г. по време на безредиците в Лос Анжелис, за потушаването на които бе използвана сухопътна войска, морска пехота и националната гвардия на САЩ.

Във връзка с тези безредици бе издаден президентски указ, позволяващ използване на въоръжените сили вътре в страната, за осигуряване на правов ред.

Паралелно се създаваше законова база за създаване на лагери за интернирани...

...Според закона, тези лагери "могат да бъдат използвани и за други нужди, по решение на Министерството за вътрешна сигурност".

Тези "граждански съоръжения" ще бъдат изградени в американските военни бази, в сътрудничество с МО на САЩ. Което означава - милитаризация на гражданското право, понеже, попадайки във военна база, човек минава под юрисдикцията на военния трибунал. )А това значи - никакъв граждански контрол и пълна изолация от обществото на задържаните в лагерите).

Съществува и програма за принудителен труд на граждански лица, която е програма на сухопътните войски на САЩ, влизаща в Устава на Сухопътните Войски 210-35. Януари 2005 г. в този устав бяха направени промени. Уставът предвижда създаване на трудови програми и лагери-затвори, на базите на сухопътните войски.

Един от изпълнителите на поръчката за строителството на лагерите стана частната компания КBR, бивша дъщерна фирма на енергийната корпорация Haliburton, свързана с Дик Чейни, вицепрезидент на САЩ при Буш-младши.

В настоящо време (2009 г.) на територията на САЩ са създадени повече от 800 съоръжения за задържане на население. Много от тях са бивши военни бази, където могат да бъдат държани до 20 000 лагеристи. Те се намират в различни региони на страната. Към този брой трябва да се добавят и съоръжения, които в случай на нужда, по решение на правителството, могат лесно да бъдат преобразувани в лагери. Територията им е оградена с бодлива тел. Те са свързани с жп линии и имат в свое разположение автобуси и хеликоптери.

Лагерите имат свои цветове - червен, син, жълт, и имат съответните на цвета списъци.

В червените лагери ще се изпращат, тези, които са записани в червения списък, или тези, които не могат да бъдат превъзпитани, и подлежат на ликвидация.

В сини лагери ще попадат лицата от синия списък, които подлежат на превъзпитание. Ако превъзпитаемият се съпротивлява, подлежи на ликвидация.

Жълтите лагери са за лица от жълтия списък, които ще работят принудително.

 

Ако питате, какво е това царство на антихриста? Вие вече знаете някои негови основни постулати. Това е неговият Нов световен Ред (Световен Архипелаг ГУЛАГ).
 

Както пише Дейвид Айк: "На тези, които до сега не са се сблъсквали с информация от подобен род, всичко това може да им се стори невероятно и близко до безумието. Но отдавна е време да се разбере, че безумието е отличителна черта на илюминатите... Илюминатите планират масово съкращаване на населението на планетата и въвеждане в организма на всички хора - микро-биочипове. Чиповете ще им позволят денонощно да следят и контролират всеки от нас, и не само това. С помощта на имплантираните чипове, съвременните компютърни технологии позволяват да се манипулират хората, на ментално, емоционално и физическо ниво. Въздействието може да е, както масово, така и индивидуално, понеже всеки микрочип е приемо-предаващо устройство, работещо на своя собствена, честота. Да се убие някой от разстояние ще е най-лесното нещо.
Споменавам за тези неща, понеже, както е известно на читателите на моите книги, един от научните сътрудници на ЦРУ, 1997 г. ми разказа, че чиповете разработвани в секретните военно-правителствени лаборатории, още тогава са били толкова мънички, че е можело да бъдат вкарвани под кожата с помощта на спринцовки, заедно с ваксините. А нанотехнологията позволява това да се върши напълно незабелязано".

 Обръщайки се към американците, Дейвид Айк пише: "Ние живеем в отчаяни времена, но не трябва да се подаваме на паника. Преди да реагираме на случващото се, трябва да го изучим спокойно, и щателно да го осмислим..."
 
 

...За това, че такова време ще дойде, предупреждавам вече почти 20 години. Днес е късно да предупреждава: това време вече настъпи...


 

Превод от руски Г.С.

Извадки от книгата на Татяна Грачева

"Когато властта не е от Бога" (Когда власть не от Бога) изд. 2010 г.

 




Гласувай:
8



1. estirbg - Това, което споделя Айк за Щатите,
19.12.2011 23:09
ще бъде проектирано в целия свят. Така пише в Библията. Ватикана и САЩ - това е тандемът, който то ще се опита да ни задуши. Единствено се моля и силно се надявам грозната вълна да ни залее с по-малка сила.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28370512
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930