Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2011 20:31 - Да очакваме и закон за закрила на кърлежите? Автор: Елтимир
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7386 Коментари: 11 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Държавата ни вече не е държава, защото е в ръцете на кърлежи. И е напълно естествено кърлежите да създадат закон за защита на себеподобните си.

image

Още не са го гласували, ама ще го гласуват. Нашите професионални идиоти, нашите скъпоструващи депутати гласуват всичко. Плащат им и те гласуват. Да погледнем как се развиват събитията. Фактите са общоизвестни, но нека ги преповторя.

Когато цигани тръгнат да грабят, да насилват и убиват българи, това е „ромско етническо право”. Когато българите тръгнат да се защитават, това е проява на примитивен расизъм. Напук на всякаква логика, законодателите ни решиха, че не жертвата, а престъпникът има нужда от защита.

Подобна е ситуацията с бездомните кучета. За разлика от циганите, кучетата не са виновни. Само където са хищници, такава им е природата. И само където се развъдиха прекомерно и почнаха да се превръщат в заплаха за хората. Какво наблюдаваме? Ако кучета нападнат и разкъсат човек, нищо особено не се е случило. Да не изброявам конкретните случи. Ако обаче човекът реши да се брани и вземе, че убие или нарани куче, тогава следва съд. Ще взема да си помисля, че кучетата са истинските създатели на държавата, а хората са някакви диви животни, срещу които всички мерки са позволени.

Ненормална държава с ненормални законодатели и ненормални управници. Това всеки го знае, не казвам нищо ново. Новото го чух преди малко тук:

http://www.ivanstamenov.com/2011/12/3518/

Чух го и вярвам, че е така, ама все ми се струва, че сънувам. Нашите малоумници, нашите депутати с извратено мислене взели, че гласували поредния извратен закон. Според тоя, с извинение закон, който каже или напише лоша дума срещу някой паразит, тоест срещу някоя банда, тоест банка, подлежи на съдебно наказание. Значи банките могат да правят каквото си искат. Могат да променят условията когато и както си пожелаят, могат да те докарат до просешка тояга, банките могат всичко. А ти, нормалният човек, който не иска нищо друго, освен да живее нормален човешки живот дори нямаш правото да изразиш своето недоволство. Е, това го нямаше и при комунизма! Съден съм и съм лежал в затвора за антикомунистическа пропаганда и имам право да го кажа. И тогава имаше произвол, но комунистите поне се опитваха да имитират някаква законност. Тези, сегашните узакониха самото беззаконие. Узакониха кражбата, грабежа, насилието, убийството. Узакониха паразитизма. И осъдиха на смърт всички човеци.

Та нищо чудно един ден да научим, че е приет Закон за защита на кърлежите, бълхите, въшките, Закон за защита на паразитите. Ще го последва Закон за защита на микробите и вирусите. Венец на всичко ще бъде Законът за защита на политиците. Казват, че за такъв закон настоявал някакъв пожарникар, името му било Бойко.

от:
http://eltimir.ucoz.ru/news/zakon_za_zakrila_
na_krlezhite/2011-12-25-2630



Тагове:   закони,   паразити,   кърлежи,


Гласувай:
4



1. nbrakalova - ...
25.12.2011 21:38
Цитирам: "Ако кучета нападнат и разкъсат човек, нищо особено не се е случило. Да не изброявам конкретните случи. Ако обаче човекът реши да се брани и вземе, че убие или нарани куче, тогава следва съд."

И в двата случая трябва да има съд. Проблемът с кучетата (както и други проблеми) е резултат от безотговорността на хората в обществото и в управлението, които отгоре на всичко стават причина за екстремното им поведение. Да, в случая принципно съм на страната на кучетата, защото и те, и цялата заобикаляща ни природа, зависят от поведението, действията и бездействията на човека. Понеже няма контрол и отговорност - няма и имитации на такива или са с преднамерен подбор. Нещата не се оправят с насилие, а със законност и ред. Но уви, не винаги законността и редът са в полза на нечии интереси... Но пък имитацията, за която говорите и повечето добре познаваме, родиха днешните проблеми не само на кучетата или конкретни малцинства.

Че законодателството ни често е парадоксално, или удобно някому - това е отдавнашна истина...
цитирай
2. samvoin - В голяма степен, ще се съглася с к...
26.12.2011 02:06
В голяма степен, ще се съглася с коментара над мен.
За кучетата има няколко прости у хуманни - рационални решения:

1. Да се съдят безотговорни собственици, заловени и забелязани да изхвърлят кучета или да имат безстопансвено поведение спрямо тях и всички които не са регистрирали притежанието на куче!

- Като първа фаза - ако е за пръв път на глоба във висок размер, после на принудителен труд и отнемане за определени години на право да притежаваш куче, ако нарушиш и това или при следващо нарушение - затвор и при рецидиви - удвояване на присъдата!

Това кучката ти да кажем да не ражда, е също грижа на стопанина!

2. Директен съд за убийство или тежка телесна повреда с опасност за живота - поради невнимание, ако разхождаш без да спазваш нужните правила една опасна порода куче!

3. Частична кастрация или стерилизация на всички силно плодящи се популации бездомни кучета, лечение и отделянето им в кучкарници или резерватни площи - заградени.
Болните с опасност за живот и разнасяне на зарази, да се ефтаназират хуманно, останалите да се обявят за "осиновяване".

В прилагането на подобни закони или местни "драконовски" наредби, да се включат:

- Камери за обществено наблюдение.

- Общинска полиция.

- Доброволни отряди, които да се разправят и с тежката битова престъпност, с право на оръжие.

- Редовната полиция.

- Горските пазачи и ловджиите, на които да се ограничи ловджийската дейност и бъдат впрегнати тук.

- Специални "зелени" отряди, каквито у нас няма, а също и така нареченото "Екоравновесие" от паразити, на които данъкоплатците завират грешни пари във вид на местни данъци и такси.

- Граждански организации и структури, а също и наблюдатели.

Никаква пощада, към НИТО ЕДИН - меко казано "безотговорен" стопанин на куче!

Така лека полека, нещата на почти 99% биха си влезнали "в релси" и тоя проблем ще изчезне почти.

Сега обаче, с поредния ялов закон ще се създадат комисии, подкомисии, "неправителствени организации" и какво ли още не, които ще скубят пари и пак ще тъ
цитирай
3. samvoin - рсят начини други от тях, само и е...
26.12.2011 02:08
рсят начини други от тях, само и единствено как да българофобстват и филосовстват, вместо да решат проблема и дадат кратка и рационална рецепта.

Разбира се - и организациите "ЗА", и организациите "ПРОТИВ", ще бъдат направлявани от един и същ център и ще ръсат почти еднакво големи безумия и безсмислици, по една или друга медия, а на народа пак ще му бъдат дадени само "зрелища", без "хляб" обаче вече...
цитирай
4. samvoin - Разбира се, че убийството на ВСЯ...
26.12.2011 02:10
Разбира се, че убийството на ВСЯКАКВО куче при САМООТБРАНА, както и на двукрак престъпник и нападател, трябва да е абсолютно гражданско право пред закона, а също всяко убийство - САМО ПРИ САМООТБРАНА, а също притежаването на огнестрелно оръжие сред некриминалнопроявените - само срещу лична карта!
От друга страна, "смекчаваща вината" трябва да е и саморазправата с един безотговорен и безучастен собственик, на такова куче и особено ако има пострадали от това!
цитирай
5. eltimir - Акцентът
26.12.2011 05:26
Проблемът с кучетата е като този с дребната битова престъпност. Примерът с кучетата е само един от многото подобни примери. Такава е цялостната политика. Политика на узаконеното беззаконие. Хората у нас трябва да са смачкани, трябва да угрижени, за да не разсъждават върху деянията на политиците. Акцентът в случая обаче е законът, обявяващ за престъпление критиките срещу банките. И ако трябва да съм точен, критиките срещу еврейските банки. Всъщност то други няма. На тях им е позволено всичко, абсолютно всичко. А на нас ни отнеха дори правото да сме недволни.
Тези, сегашните надминаха по мракобесие дори комунистите, а ние продължаваме да си говорим за демокрация, за човешки права и законност. Хора, нима не усещате колко страшно стана? Само че ако се уплашим и примирим, това ще е краят ни. Съпротива срещу Злото и нека Бог бъде с нас!
цитирай
6. samvoin - Аз не виждам с кого да укажем съпр...
26.12.2011 12:06
Аз не виждам с кого да укажем съпротива, когато автентичните националисти - лежали по затвори и лагери и непродали идеите си, просто вдигат само у нас ръце и казват, че нищо не можело да се направи.
Така изоставиха национализма, на спуснатия отгоре търгаш - Волен Сидеров, за който стана ясно, че си е бил зависим от своето криминално минало, оставиха национализма на бандата алкохолици и футболни гамени - с висящи криминални дела от БНРП, където различни видове на национален нихилизъм, интернационализъм и чуждопоклонничене минават за "национализъм", а на всички избори "Митко Мустака" ни продава за чаша ракия.
А може би в ръцете на агент "Иван" требва да идем или на масона - Попов, който възхвалява ЕС, а може би стипендиатчето на Сорос, което отдавна требваше да е в затвора, ама сега фондациите на чичко му Сорос, взеха та му "врътнаха кранчето", като не разпали заедно с Цецко Кънчев у нас етнически конфликт между "гои и гои"?
Със зависимия от гей - скандалите си "консерватор" - Яне Янев или Янка Янева ли да тръгнем на борба?
Да, това, че тия - посткомунистите, пак родени от комунистите надминаха и "татковците" си в пъти от 10 ноември 1989 - а година, по редица отношения и направления, си е азбучна истина и вече всички го знаем, ама къде е съпротивата и къде точно са "националистите" у нас, да се изправят срещу всичко това?
Как се изправят и с кого? Търпейки поредния провокатор и спуснат отгоре "парашутист" ли?
Подкрепяйки го за не знам си какъв на избори, като "по - малкото зло" и "все пак да се говорело за национализъм в парламента"?
Само че тоя национализъм, дали очерта истинските и основни врагове на България - задкулисните, в лицето на тайните общества (Към които лидерите му принадлежат!), талмудския - ционски Антихрист, фанариотите в църквата ни - канонизирали първия знаен масов убиец на елита ни за "светец", но отказващи да канонизират Апостола на Свободата, английския империализъм и колонизация - рамо до рамо с еврейската?
Техните банки, централи и "правозащитн
цитирай
7. samvoin - и", "правораздават...
26.12.2011 12:14
и", "правораздавателни" и не знам си кви фондации и организации у нас, както и етнически, антиправозащитни и антиправни?
Казват ли ни те нещо за сектите и как те убиват младежта ни, къде са техните корени, както и на гей - организациите, порнографиите и противозачатъчните - вече и за мъже от коя държава и защо идват?
Говорят иначе за "демографски срив" и били "много загрижени"?
Казват ли ни, за коя страна и от кого се изнасят органите там? Ще подскажа - донор на органи номер едно в света?!
Казват ли ни "православните християни" като Волен Сидеров, в коя страна дават Спасителя като маймуна? Или "мюсюлманина" - Доган, кой е подпалвача на ислямофобията в Европа и "хитлериста" - Брейвик, на коя страна беше "фен"?
Указа се, че и срещу хомосексуализма и проституцията нямал нищо, така както и холандските и еврейски така наречени крайнодесни нямат, но имат срещу България, Православието, Исляма и арабите - нетолерантни към тия богоборчески извращения!
Да, разбира се, че е по - удобно да вземеш като "националист" от подривните централи у нас и от чуждата пета колона пари, а и далеч по - безопасно, че и доходоносно да ни говориш срещу и за "ислямизацията и циганизацията" на България, отколкото да ни посочиш истинските врагове, корените на злото и истинските заплахи за нас, като например кой изкупува поземления фонд на България и кой дето не знае български, иска вече и свои кметове и администрация в нашата страна и в селата ни най - вече, където е хляба на България!
Разбира се, че е по - лесно и уважавано днес, да настройваш срещу "гои", че и ще ти дадат медийна трибуна, ако не казваш и "гък" срещу "богоизбраните", подобно на СКАТ и Валери Балевски, а особено и ако тези "гои" са от наша плът, кръв, раса, език и национално самосъзнание - тогава съвсем, заплашвайки ни с техната религия и провокирайки ги към ответна реакция срещу нашата, като го правиш в името и от името на "Православието", че и "Христовото дело", като един Боян Саръев например, едва ли не приживе обявен за
цитирай
8. samvoin - "национален герой и мъчен...
26.12.2011 12:17
"национален герой и мъченик" от "услужливите" медии, на силите стоящи зад гърба му...
Защо обаче, тоя "христолюбив" Боян Саръев, дето първо е следил като милиционер православните дали ходят на църква и говорят за Христа, а после отиде да сменя имената и сваля забрадките на своите "земляци" и роднини - мюсюлмани и един път не ни спомена например, какво казва Талмуда за християните и каква дейност развиват у нас петдесятниците, мормоните, евангелистите и "Свидетелите на Йехова", както и последиците от техната дейност - дейността на пасторите - педофили и изнасилвачи от еврейски произход?!
Защо до сега, никога не сме чули термина "еврейска престъпност" или "еврейски тероризъм"?!
цитирай
9. samvoin - Още повече, защитниците на куче...
26.12.2011 12:23
Още повече, защитниците на кучетата, да вземат да отидат и да видат в Израел какво е отношението към кучетата и всички животни и неевреи въобще, които за тях респективно са животни и дори по - зле - "говеда за клане" или "гои"!
В същото време, тия "природозащитници", да вземат и да проучат политиката на "злия и нечовешки уникално" Трети Райх по въпроса, в моя блог има статия по темата, макар и копирана от друго място - един меко казано "нелюбим" ми сайт, служещ на същите централи за които говорим...
Ма нали и Хитлер бил "евреин"?
Странно как и защо се е грижил бил и за животните, освен, че никога не е посягал на религията, идентичността, езика и културата на окупираните, но не е изгарял и рушал и масово и планомерно домовете им, не е колил децата им и не е ги изселвал от родните им земи, там където те са КОРЕННО НАСЕЛЕНИЕ, например безспорно потърпевшите силно от него и Сталин поляци, а дори и най - пострадалите от немците руснаци...
Също така, Германия не е вършила асимилации над никого, по негово време и още по - малко такива безпардонни и брутални, с каквито могат да се похвалят нашите "мили пострадавши от нас и Хитлер съседи" или картинките с които може да се похвали "демократичният" Израел, който официално заявява, че иска физическата ликвидация на палестинците - истинските семити, че и нашите земи, щото били от 3 000 години преди нас тук (Каза го Емил Кало, но и това се подмина от "родните националисти"...), а разбира се и поущрилите ги "архитекти" от Берлин, Ньой, Париж и Версай...
цитирай
10. eltimir - ХХ век си отиде
26.12.2011 13:43
ХХ век си отиде, а заедно с него си отидоха и характерните за този век форми на съпротива. Времето, в което живеем е различно от всичко досега, то изисква съвършено различни, принципно различни методи и средства. Мисленето с категории от миналото няма да доведе до успех. Писал съм нееднократно по въпроса, нямам намерение да се повтарям. Пък и времето все не ми достига.
цитирай
11. samvoin - Така е, само че и това да си седим по ...
27.12.2011 01:30
Така е, само че и това да си седим по интернетите и да се дракаме по форуми, държани на 99% поне от провокатори, подставени и купени лица - държани с нещо в зависимост, пишещи се "националисти" си мисля, че не е "съвършенно различен метод и средство" за нищо, освен едно от многото познати за погубване и на нас си, но и на остатъка и жалкото подобие от България!
Никой няма да ни освободи и върне живота отново!
Няма да дойде помощ отвън, или тя няма да е за добро и безкористна...
Казвал съм и ще го кажа, че народа ни докато не преживее някакъв неочакван катаклизъм (Някога това са били войните и отявлените насилствени чужди нашествия!) - няма да има стомул да се "отрезви" и скочи за своята свобода и правда, нито българите да се обединят и станат солидарни за добро.
Това е реалността, за жалост...
Всеки ще си "партизанства" и ще иска да е той "по-по-най", всеки ще знае повече от другия, всеки ще пренебрегва и направо дори злослови по другия, който иска да покаже неговата кривица градивно, както Апостола ни учеше, той ще му стане враг.
Ще си пишем по форумите - създадени прочие именно за тая цел, да губят нашето време и хабят нашата енергия, както и партиите, ще се дърляме и ще интруганстваме, а България ще си гине ли и чезне ли, чезне...
Сидеровци, яневци и прочие, ще си пълнат гушката от това и заради узурпацията на истинската промяна у нас, за излизане от безпътицата.
Това не е изхода, определено... Поне за мен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313028
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031